Михаил Миков: Правилно останахме в опозиция

Лидерът на БСП Михаил Миков обяви, че социалистите правилно са останали в опозиция, защото ситуацията в страната се е влошила от новите управляващи.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Миков: Правилно останахме в опозиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наздрауве др. миков.

внесли предложение за прогресивен подоходен данък !? ми този плоският те го наложиха ! и те бяха на власт до скоро , защо не го промениха ? няма по нагли от комунягите !

То като че ли само тази партия удържа на обещанията си и не излъга избирателите си. Останалаите, без изключение се прегрупираха-уж за благото на хората, а всъщност се осъществява най-чудовищната и безочлива далавера... Само гледайте... Идиотска територия. God bless America!

След много години народа се осъзна , че БСП е партията, която го обра и остави в калта, ама малко късно.Трудно загря истинската и същност на гробокопач на България.

Една партия от личности обрали народа си и сега олигарси.Това е БСП.

И ГЕРБ скоро ще сa в опозиция,кaто им.тегли шутa РБ. Искaт дa гепят 8 млрд.лв.от чaстните ПФ

ivo10

Мишо, кога ще я закривате тая дърта, вмирисана, псевдосоциалистическа и тотално вредна сбирщина от олигарси наречена БСП? Хайде, че няма време. Страната ни съвсем загина. Ай са ви избрали още веднъж, направо ще обявим закриването на държавата.

Ако управлението на Борисов е разрушително за страната то тогава тандема Борисов-Плевнелиев какво?

ivo10

Ти сега ли се събуди от комата? Май си проспал управлението на Орешареца.

След управлението на ГЕРБ остава разруха и мириз на изгоряла човешка плът.

Според администрацията на парламента ПРОФЕСИЯТА депутат е рискова, затова ще трябва ние НАРОДА да платим за тия нищожества 47 000 лева да застраховаме тия /не мога да намеря точната дума за да ги обидя/ народни избранници.

БСП никога не е заемала по-правилно място от опозицията. Дано този път тя е крачка към най-правилното място!

По правилно име едва ли можеш да си избереш.

3евзек

За сметка на това ти едва ли би могъл да пуснеш по-глупав коментар.

Ей пияндурник не опозиция а трябваше да си в някое Видинско село овчар пияна тикво.

Миков е прав. ГРОБ изсра в предния си мандат едни голеи лайна, редно е той да ги избърше или да поеме отговорността си ако не успее. Всъщност Борисов беше прав за едно - че който и да дойде на власт няма да оправи страната. Няма да може и той, но поне той ще си опере пешкира. Управията е в това да последваме "Исландския модел" Всички досегашни управлявали - в затвора до доказване на невинността си, късат се всички концесии за добив на природни ресурси, всички находища стават държавни. Мажоритарни избори. Строг граждански контрол за всичко!

Много обичам някой пъпчивко да лапне една фраза от телевизора и да почне да я развява, като насраните си гащи! И я ме открехни за исландския модел, ако обичаш и как ще го приложим? Дали пък не ми говориш за Ирландския, защото исландската валута се обезцени тройно. Това ли искаме?!?!?!? Маймуна с клавиатура!

пиената боткка на михуев па са осра до ушите еврейски!

ДС първо старателно проучва какви са плановете на управляващите и после предлага точно обратното.

СВИКВАЙ, ЧЕРВЕН БОКЛУК !!!!!! ВЕЧЕ ЩЕ Е ВСЕ ТАКА, ТУМОР........

Кретеноиди от Националният съвет, вие продължавате да си живеете в някакъв си ВАШ си свят и сте далече от реалността и хората!!! Продължавайте така и после се чудете, защо все по-малко депутати ще имате!!!

Пари изчезват и в момента (ГЕРБ), но най-много пари изтекоха от държавата 2007-2008 другарю Миков.

Много ме кефи този комунист

Наистина БСП не губи, че е в опозиция. Обаче нерешителността на С.Станишев и лакомията на други другари я съсипаха тотално като партия. Да не говорим за защитата на лявата позиция.

Миков е доволен, а аз още повече. Във връзка с Коледните празници, пожелавам на него и партията вечно доволство!

Миков, в опозиция сте, защото българският избиратал ви вкара на мурджо в ауспуха. След осем годин няма да бъдете и в парламента! След дванадесет години ще си плаша внуците с вас.

На народа му писна от вас,другарю Михов и ви отсвири на изборите.НЕ ИСКАМЕ ВИЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ,ЯСНО?НЕ СЕ ДРЪЖТЕ КАТО МНОГО УМНИ И МНОГО НЕВИННИ.ВИЕ И ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ НИ ДОКАРАХТЕ ДО ТОЗИ ХАЛ.

Новото правителство по нищо не се различава от предишното. Уж обещаваха грижа за хората а всъщност се грижат да овладеят МВР и ДАНС за да могат да крадът държавни пари безнаказано.

Комунистите винаги са били национални предатели на България и народа си.Тая безотечествена клика продаде България на СССР, направи от една част от народа си "македонци" и предаде коситте на Гоце Делчев на сръбските комунисти, които пък с две ръце подкрепяха "македонската" нация. Тия комунистически лумпени избиха близо 30 хиляди българи след 1944, интелектуалци, патриоти, включително и една част от собствената си партия за да бъдат верни на Сталин и КПСС. И в наши дни другарите не са се отървали от тъмното си минало и продължават да се държат като извънземни.Вместо да си засипят главите с пепел виждаме кретеноидният им лидер да ръси глупости, а те да му се радват. Е по тая причина тиквата Боко е по желан.

Такава партия БСП няма.

Бъди доволен , че не сте забранени след десетилетия престъпления.

На комунистите зора им да настъпи забрава,пясък да покрие спомените,да минат години и пред новите поколения да излязат като нови неопетнени.Но не става червени престъпници,нищо не е забравено и няма да се забрави.

Въпреки всички трудности днес пак е по-добре без вас.Никога няма да забравим 70годишните ви безчинства.Всички злини на България идват от вас и наследниците ви.

Само вие ни липсвате клептомани комунистически.Харчете си накрадените от КТБ пари и изчезнете.

Само не си мислете , че ще имате власт някога.Каквото и да стане в България БСП никога не трябва да има и капка власт.

Вас ви няма и по-добре.Вие не съществувате в мислите на хората, няма такава партия.

И да сте в опозиция и да не сте вие сте умрели и нямате възкръсване.

Ситауцията е влошена от вас бе Миков.Къде е оня мишок Станишев сега , а харчи си милионите в Швейцария нали.

ЗНАЧИ КАКТО ВИНАГИ НЕ МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ЗА СОБСТВЕНАТА СИ КОЖА КОМУНИСТИ ДОЛНИ.ОБРАХМЕ КТБ И СЕГА В ОПОЗИЦИЯ СИ ХАРЧИМ ПАРИТЕ А.

Pesh0

Един въпрос към комунистите . Лидера ми Миков , толкова ли е малоумен или само се прави на такъв ? И ако се прави , кого прави на малоумни , вас , които му вярвате или нас , които не ни пука какви ги плещи?

Popa

Как да не е доволен, плюеш, сереш наляво и надясно, и не носиш никаква отговорност, и никой не ти пречи да се пуйчиш!

Все така да си останете :D

Ситуацията се била влошила!!! Коя ситуация бе Миков??? Кое се влоши??? Че Съсесела е в Брюксел ли??? Че БСП, ДПС и белата златка не са на власт ли ??? Че Пеевски не е в ДАНС ли??? Това са все хубави неща другарю Миков.

Popa

Ситуацията действително рязко се влоши! Станишев е в Брюксел с 20 000 евро месечна заплата, Михов остана в България с 1000евро! А мастиката непрекъснато поскъпва!)

Комунист е душа дава за справедливост и за свобода, но не свойта душа братя, а душата на народа. Вуведоха плосък подоходен данък за да се облагодетелствуват техните олигарси, а сега пък Искали да въведат прогресивен подоходен данък? Ами защо не го въведохте докато управлявахте бе джанъм? Защото не ви изнасяше, тази мснтра я исползувате само за PR пред народа ваща мама болшевишка, крадлива.

Доволни сме много - напълнихме банковите сметки от тъпото стадо!

Popa

Правилно, другарю Миков, днес опозиция, утре в боклучарника в Суходол на Запад, а по избор, в боклучарницата на Изток в Цалапица!

Ако имаше комунизъм,нямаше да е лошо,яма и да има!но отдавна няма,н

Хората една година протестираха по улиците, за да се махнете, вие сега се перчите ..Загубихте изборите, дори и вашият електорат не ви иска в този вид.Така, че стойте си кротко ,че следващия път и толкова няма да ви има в НС.

Миков, БСП и филмът "Живите мъртви" имат много общо като визия.

Хитри сте! Трябваше да сте вие. Да изсърбате всичко, което си надробихте.