Прокуратурата: ВСС да се раздели на съдии и прокурори

Прокуратурата предлага разделянето на ВСС на колегия на съдии и колегия на прокурори, а кадровият орган на съдебната власт да остане постоянно действащ орган.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: ВСС да се раздели на съдии и прокурори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цацаров е зависим от Доганчо и мамин Делянчо . Доказателство за това са аферата 'Костинброд', 'убийството' на мамин Делянчо, арестите из КТБ, изчезналите тефтери на Златанов и много други 'грешки' , които са все в услуга на Доганчо и мамин Делячно. Цацаров трябва да стане клиент на наказателния съд за магистрати , заедно със Борислав Сарафов, Петьо еврото, Роман Василев ! Доганчо и мамин Делянчо са баш - покровителите на Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата. Цацаров е зависим от Доган и мамин Делянчо, сиреч той им слугува. Какви реформи в съдебната система може да очакваме от лица, които слугуват на Доганчо и мамин Делянчо ? - Никакви .

Доганчо и мамин Делянчо са баш - покровителите на Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата. Цацаров е зависим от Доган и мамин Делянчо, сиреч той им слугува. Какви реформи в съдебната система може да очакваме от лица, които слугуват на Доганчо и мамин Делянчо ? - Никакви .

Цацаров е зависим от Доганчо и мамин Делянчо . Доказателство за това са аферата 'Костинброд', 'убийството' на мамин Делянчо, арестите из КТБ и много други 'грешки' , които са все в услуга на Доганчо и мамин Делячно. Цацаров трябва да стане клиент на наказателния съд за магистрати , заедно със Сарафов, Петьо еврото, Роман Василев !

Реформа на съдебната система е слоган в устата на политиците, но като гледаме постовете се броят на пръсти.Явно тази реформа не е в дневния ред на хората или са изгубили ВЯРА.Политиците живеят в свой виртуален свят.

Като деца играехме на дама с бобени зърна, които местехме по начертан картон. Тия постоянни рокада ми приличат на тая наивна безсмислена игра. Не разбрахте ли най-после, че основен проблем в тая система е корупцията. Не вземайте повече подкупи и съдете престъпниците с максималните присъди. Толкова ли е невъзможно. Вие сте нашият срам пред Европа. Всички знаят, че в Америка това са изборни длъжности. Защо не го въведат и в България?

Стратегията за реформа предложена от Министъра в частта,касаеща реформа на ВСС изисква промяна в Конституцията, което при сегашната политическа обстановка е утопия.Що се касае реформа във ВКС,ВАС,Прокуратура ами правете я.За това не ви е нужна стратегия която не казва нищо ново.

Така е.Имате достатъчно правомощия да правите реформа в съответните съд.органи без ВСС.Тази стратегия е показно упражнение за пред Брюксел и ще остане само на книга.

Главния прокурор и председателя на върховния съд трябва да се избират като президента- на ПРЕКИ избори! В краен случай- от американското посолство:) А така- още по-пълна ведомственост. За нас- сметките.

Тези измислени магистрати се подиграват с нас вече 25 години.

Sm3hurk0

Разделяй и владей ! Някой иска водата да е мътна, за да лови риба...

Прокуратурата: ВСС да се раздели на съдии и прокурори Имам чувството , че на снимката гледам надгробна плоча, на която пише- тук почива Висшия съдебен съвет, а отстрани е написано- с благодарност от българските граждани , че вече го няма.

Не се надявай, Петров - не само, че ще го има, ами се кани да се размножи дори;о)

Понякога и мечтите се сбъдват.

Тази тема не е подходяща за дир.бг. Руските тролове не могат да я разберат. А моето мнение е, че децентрализация на прокуратурата е ЛУДОСТ! Как ще се извършва контролът върху актовете на прокурора във всеки отделен етап на досъдебното производство, ако я няма централизираността и йерархичността на прокуратурата като система- т.е. актовете на всеки прокурор да могат да се атакуват пред по-висшестоящият прокурор?!

"...централизираността.." т.е. централизацията- грешката е моя

Хммм... Значи "стратегията" на прокуратурата за реформа в съдебната система, се изчерпва с роенето на ВСС?! И като се нароите на съдии и прокурори, това ще ограничи ли корупцията?! Или просто ще се пръкне още едно звено в съдебната система за издръжка?

По добре да се разделят на : - Подкупни и некадърни ! Та да видим кой ще остане?

Ами , аз мисля че основно са подкупни ,защото назначените от тях са некадърни и със самочувствие ,че над тях е само бог !