Борисов няма да сменя зам.-министър Орхан Исмаилов

Бойко Борисов няма да поиска оставката на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов, въпреки ултиматума на ПФ, че ще оттегли подкрепата си за кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов няма да сменя зам.-министър Орхан Исмаилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижда се края и на Герберите по глупави ходове не съм виждал.

ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ БОРИСОВ,МИНАХ 50 МИЛИ ДА ГО НАПРАВЯ,СЕГА СИМ ГОТОВ ДА МИНА 1000 МИЛИ ЗА ДА ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ТЕБ-АНАДЪНМУ?

Идолът на политическото недоразумение Борисов е бившият продавач на сусам в Константинопол - Ердоган. същата простотия, невероятно нахалство, твърдоглавие и авантюризъм. Борисов няма умственният потенциал да схване накъде тласка нещата тази гадна Турция. В момента на разпад на страната ни, рязаните са готови да действат тук с нелегални клетки, цели райони с наплашени бедни хорица под сянката на минаретата, с парите на ислямистки фондации и съдействието на такива като Борисов. Който спорадично демонстрира някаква държава, сила и външни белези на активност. В управлението на страната и на нейната отбранителна структура стои зам.-министър с турски статии в Интернет, в умишленно недоказани контакти с Ердоган, с парадокса един ден турцин да води българската армия срещу турски войски /?!/, и срещу неутолимата лакомия на съседите ни за земята, горите, водата и храната ни. Сега е относителен мир, но когато навлязат низамите и аскера на Исляма, тогава ще търсим в чужбина вожда и неграмотния учител на българите - охранителя Борисов - за да му търсим със задна дата отговорност за поредното национално предателство.

Мисля че всеки може да се сети че имам впредвид с изисквания за крави, кокошки и коли -евродирективите и изисквания - който вдигнаха цените у нас, а масата в БГ не може да си ги позволи!!! А не че аз имам кокошки и прочие... И никъде не съм казал че не ми понясят ЕС или правилата! Но трябва да си много -с розови очила за да не виждаш, че -Имаме нужда да направят икономическа програма и евроинвестиции - за да ни спасят икономически и тогава всички ще имат с какво да живеят и с какво да плащат! Имаме нужда и за евродирективи за Правосъдието - виж колко осъдени има - 0, ако не бройм кокошкарите. И накрая това тука е форум всеки може да каже мниение - а ти освен мнение си позволяваш да правиш квакификации, изводи и дори да хвърляш вина на честните сромни хорица - Данъкоплатци, за грешките на Политици, Мутри, Крадци и Правосъдие у нас , както и за сбърканите ЕС Директиви за БГ / те са като от Феодализма - към Социалзма - смешни/.

Какви са тези глупости ??? Народът каза кой да го управлява! Точка. Отсега нататък каквото каже Тиквата ,това ще става! Всички останали партийки- посерковци мълчат и вдигат ръка за "да". Я ,сиктир на ПФ. ! Ако няма кворум,хайде на избори,какво толкова!

браво на г-н BORISOV, мисли глобално а това означава че цени европ-ските норми.

нека да сме малко по-подробни в аргументацията си в полза на промитите мозъци, които се опитват да ни правят на идиоти, кавито те самите са. тук, в съседство някакъв си интересчия ни предложил драсканиците си платени, но неподплатени. ето: "Кадровата политика на правителството е изцяло и единствено задължение на министър-председателя. Така че от съгласието или несъгласието на отделни политици, както и от избирателите на ПФ всъщност вече не зависи нищо. Няма такава тема. ". та нали точно заради тези аргументи не бяхте съгласни с правителството на орешарски. та нали и той назначи (по негово право, без да се съобразява с никого) само "експерти". тогава защо протестирахте и искахте оставката му? стани за да седна. та, нали точно от вас очаквахме да се преборите с модела "кой?", а не да го затвърждавате. и сега какво се получи? моделът "кой", щел да се бори с моделът "кой"". Ъ?!?! Е?!?! К'во?!?!? я пак?!?!

стига ве хора нали вече ги видяхме-крисия,хасан и ибрахим,сега орхан-зам министър,чакаите ве тука все още живеят и православни христяни,спрете с тази наглост...

Имах съмнение, че Герб, БСП и ДПС са една и съща партия, като хидра с нейните разклонения, но все повече придобивам увереност, че е така. Следващите избори, мислете!

лошо борисов, много лошо. но и да си тъп не е лесно.

БОЙКО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА ИЛИ ПАТРИОТИТЕ ИЛИ С ДПС И ТОЙ СИ ИЗБРА ДПС,ОТ ТУК НАТАТЪК ,МЕСТАН ОТНОВО Е ЦАР ИЛИ ИЗБОРИ?БЪЛГАРИТЕ КОИТО СЕ НАДЯВАХА НА ЗДРАВА РЪКА СИ ИЗБРАХА МЕКА КИТКА .НЯМА ДА ДОЙДЕ СКОРО ,БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН

Падна ли ми в рачичките?

ти иди при европеиците - нас са ни отписали и забравили те, откакто сме в ес - всичко цавна и варза.....така и сте остане......само продажните полици сте са ок...тука *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боко и с дявола коалиция би направил , само ,за да Довърши Унищожаването на България ,започнал успешно през 2009 ! А малки дяволи за помагачи ,ГЕРБ винаги ще си намерят както виждаме! Защо им го позволяваме ??????

Бойко 2 си кара по политическият път на Бойко 1.При това правителство на Бойко 2, срутването на България ще е окончателно и безвъзвратно.

Бойко не се научи, че да унижаваш народа си, не е правилна политическа стратегия. Мечтаеше да си като Стамболов, а ще останеш в историята като въртигъз и голямото разочарование на българите! Ако не бяха "изборите" в чужбина и странната коалиция никога повече нямаше да пимиришеш управление! Следващите избори нищо няма да ти помогне, дори и номерата в чужбина!

Доган беше казал за Бойко-ТОЧНО ТОЗИ ГЛУПАК ЛИ?

СИДЕРОВ СЕ УМАСКАРИ И БОРИСОВ СИ КАЗА -ООО И АЗ МОГА И ПАДНА В СЪЩИЯ КАПАН,ПРИГОТВЕН МУ ГРИЖЛИВО ОТ ДОГАН.НОВАТА СЕРИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА ДВАМАТА ГЛУПАЦКИ

ОТ ДНЕС СИ ИМАМЕ НОВА КОАЛИЦИЯ-ГЕРБ,ДПС,АБВ,РБ.ДПС Е ОТНОВО НА СОФРАТА.ЗА КАКВО НИ БЯХА ИЗБОРИТЕ?БОРИСОООВ,ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ БЕ ЧУКУНДУР ЧЕ ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗАЧ ТЕБ ЗАЩОТО ВЯРВАХА ЧЕ НЯМАШ НИЩО ОБЩО С ЕТНИЯЕСКИТЕ ФОРМИРОВАНИЯ?ОТРЯЗА СИ КЛОНА ,ГЛУПАКО.

А 6:1 - Брой и минусите !

Ти ми пишеш като че вече не сме видяли - "европейските идеали" -??? Ние мрем от глад и мизерия и циганизация - ЕС - се занимава с Изисквания за крави, кокошки, номера на колите - А ИЗИСКВАНИЯ ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДОХОДИ ЗА РАБОТА, ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!!! КОГА ЩЕ ИМА ??? Ако на това казваш азиатско мислене - а ти говорейки за евро идеали искаш Орхан за зам. мин. на отбраната ---- Тогава 100% ти си със азиатско мислене!!!!

Сменяйте системата - вече сме до шия в тинята: Президентска република - където 1 ще управлява и ще лежи в затвора ако сгафи - и парите ще върне ако открадне! Само да е президент като този на Уругвай - дай боже! Или задължително гласуване - ама не за едни и същи "партиини величия" Иначе следващите избори : 30% гласували - и по-следващите - 10% и накрая и последния честен българин - умира от мизерия, данъци, безрабитица, дългове....

Полупожарникаря-полуполицая Бойко: Двама полицай отишли на баня : Единия казал на касата 2 билета за 2 лица моля. Другия викнал - А гзовете няма ли да си мием ве? Пърия му отговорил: Трай че ме излагаш - Те гзовете влизат в лицата!

Този Орхан дето бил "безценнен"специалист и според шефовете на ББ незаменим кадър точно!?! за военното !!! министерство на България в България ли се намира или в друга страна, а може би и друга планета, та като пън се е запънал за това толкова противно на всички БЪЛГАРИ назначаване и се прави на глух сляп та не си подава веднага оставка и не се отправя по на юг където ще му се радват вместо като пън да дразни българите.Че само тази нахална реакция е достатъчна, за да съдим за "родолюбието" и правото му да бъде не министър, а изобщо да бъде в България.

Бойко ми вземи сложи за министър - Бат САЛИ..че ще има етно мир и с циганите и отношенията с Индия ще се раздвижат! Тогава Обама и ЕС и медал ще ти дадат вече !!!

kikuno

Трай сега ,на бат Сали ще дадат митниците ,че да направи златни зъби и на дечицата дето ги е завъдил и край всяка митница по един катун като ,,Столипиново".

Алоо, матриала, не разбрахте ли как действа ЕС-то?? Дава пари от фондове ама иска в замяна да им се играе по кавала! Това е все едно да идеш при прости*утка. Плащаш ама искаш .... ценности, ако може европейски.

"...защото има твърде много индивиди с ниско образование и култура,без ценносна система,хора които искат да получават без дадават,така както ги е научил комунизма." (цитат) Нещастнико, по времето на т.н. от теб комунизъм (комунизъм никога не е имало у нас) нямаше неграмотни, средното образование беше задължително и имахме едно от първите места в света по брой на студентите на глава от населението! А по брой и вид на специалностите в т.н. Професионални гимназии (Техникуми) и до сега нямаме равни в Европа и света. Така че, престани да лаеш против собствената си родина, нагазена сега от друговерници, измекяри и дупедавци като теб!

Ако и ЕС е бил 500г. под турско - едва ли щеше да си зам. мин. по отбраната - Орхан!!!! Ердоган - казва вчера че не може да има рзвнопоставеност между жени и мъже - камо ли да сложи кюрд зам.мин. на отбраната - Ти ми пишеш като че вече не сме видяли - "европейските идеали" -??? Ние мрем от глад и мизерия и циганизация - ЕС - се занимава с Изисквания за крави, кокошки, номера на колите - А ИЗИСКВАНИЯ ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДОХОДИ ЗА РАБОТА, ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!!! КОГА ЩЕ ИМА ???

Кога в Турция на тази длъжност ще назначат българин или грък ?

Евродепутатка българка от Гърция има, не си ли чувал?

ГОВОРЯ ЗА ТУРЦИЯ...

Тези от ПФ имат ли топки, или и те са последователи на харизматичният ни мил лидер Борисов.

А ти мислиш ли, че на Тиквата му трябват ПФ за мнозинство в парламента ....... май НЕ Иначе топките си ги имат - друг да е рипал така на сарайската ханъма в последно време ........ не си спомням ......

Поредна стъпка на Бойко към : Ердоган: Мъжете и жените не могат да се третират еднакво!

Каквато и да е, болшинството избиратели на ББ сме против това протурско назначение за зам. министър.

а брестов заострен кол е това, на което сам се нанизва Борисов с този зам министър!

Драпе си го Тиквата към сараите и т'ва е ...... знаеше се мнооооого отдавна ..... Съжалявам само за излъгания за пореден път измършавял, заблуден, овчи мат'риал: Гласуваш за ГЕРБ - получаваш ДП (10) !!!!!!!!!!

Борисов се учи от учителя си - Доган.... "етническият мир...бла..бла..бла"

Не можах да повярвам като чух новината , но ценностната система на един полицай е коренно различна от тази на един кадрови военен ! Явно искаш да си зависим от ДПС ,а не от ПФ , защото "далаверта и двуличието " ви обединява ! Жалко ,но те пуснаха по пързалката ....!

Орхан Исмаилов е роден на 16 септември 1979 година[1][2] в град Търговище.[3] През 2002 година става военнокоманден профил в НВУ Васил Левски гр. Велико Търново с военно звание Лейтенант и гражданска специалност Машинен инженер. През 2005 година се дипломира в Академията на МВР по специалността Защита на националната сигурност. Специализира в Canadian Forces Language School Detachment Borden. През 2007 година завършва ВТУ Св.св. Кирил и Методий, специалност Право. През 2009 година придобива образователна и научна степен доктор въз основа на защитена дисертация на тема: Защита на класифицираната информация в условия на кризи. През 2012 година придобива академична степен доцент въз основа на монографичен труд Защита на класифицираната информация в условия на кризи стратегически приоритет на политиката за национална сигурност.

Ми да ходи командир на взод, после на рота и т.н. - като се докаже - може, засега освен че е учил, на чия сметка е учил друг въпрос - друго не виждам! Сигурно една команда няма да може да даде - освен Отбой като свърши келепира!!!!

Как да ходи да служи - като още от завършването си в Търново - ДПС го взимат и го бутат по разни комисии - шеметна кариера има от тези на "гениалниците" като Пеевски!!!!

Алексей Петров също е доцент по...алабалистика и какво от това? Едно тефтерче не могат (не искат) да опазят, пък ти си плямпай за "защита на класифицираната информация". Въпросът тук е КОЙ го защитава? КОЙ? Преди по-малко от година, по повод предложението (не назначаването) Делян Пеевски да оглави ДАНС, всякаква протестърска измет прегракна от джафкане да пита КОЙ (го предложи)? Сега вече не питат, защото се видя КОЙ е? Същият, когото сега ББ защитава и не дава да му се счупи хатъра! Протестърите ряпа да ядат, миличките.

И Слави Бинев е "АРХОНТ"... - титлите особенно в БГ - не значат вече нищоооо!!!! А Орхан - да го вземат с тази квалифицираност в НАТО или Турската армия - за какво ни е тука , колко много офицери и генерали има къде по опитни, доказани, заслужили - ама не Орхан та Орхан!

Е кога борисов е сменил някой, назначен от доган ? Нали ще му дърпат ушите ! Разбраха се - местан предава бсп, дава власта на герб, но пък после не се пипат кадрите на дпс ! Елементарно е ! Като чалгаджийска песен ! И като милиционерска реч !

боко тиквата по принцип е рязан и физически и умствено той вече е кастрирал умствено и избирателите си очаквайте уроди да ви кастрира и физически да угоди на местан продажна сволоч

Аве уж америка следваме ама там няма араби министри.

Да! Абсурд е САЩ някога да имат чернокож президент.

БОРИСОВ КЪМ ДПС-МОЛЯ ДПС ДА НЕ НИ ПОДКРЕПЯ,ЩЕ НИ РАЗКРИЯТ.

Е ако иска да управлява ще трябва да се съобразява с всички фактори иначе с изборите за местна власт ще избираме депутати отново.

Толкова ли е сложно?! Прави се референдум за или против ЕС и НАТО. Ако е за, без да коткаме мангустите не става. Ако е против, обръщаме се към рашаните а мангустите си отиват на мястото. За съжаление малка държава не може да е по средата и неутрална.

Може, може! Само в Европа те са около 7! Швейцария, Люксембург, Лихтенщайн, Андора, Монако, Сан Марино, Ватикана.

Може, ако преди това ни спретната една сарамбозова революция и направят бедната ни държава на парчета. Тогава може! В сегашния ни вид никой няма да ни остави така, и свободни!

Конграчулашколсун, Борисоглу!!!

Г-н Борисов, Има десетки български генерали, военни, хора на честта и изключително подготвени за ЗАМ Министри на военните. Про-турска партия, про-турски идеолог ли е най-значимият специалист у нас, за да дадете силово министерство в техните ръце. А те Реформаторите-сеир Ви гледат, нека правят и гледат. Докато умните се наумуват, лудите се налудуваха-нали така. И днес-не обиждайте патриотите на България, никой освен болни мозъци, може да застраши етническия мир чрез отстраняване на про-турския представител от Зам Министър. Реформаторите Ви завиждат за авторитета в Брюксел-ще го рушат с всички средства-днес това, утре друго-справедливо е да Ви го кажа. Валери Симонов проглуши България, че сте се разбрали про-турски партии не във власттта, вината значи е другаде. И не Патриотичният фронт застрашава етническия мир-Вие добре знаете кой и кои

СИДЕРОВ И БОРИСОВ МНОГО СИ ПРИЛИЧАТ И ДАВАМАТА НЕ ХАРЕСВАТ ДПС НО ВИНАГИ СА ПОД РЪКА С НЕГО.

Ако не се поддаваш на този натиск, ще се поддадеш на друг. Явно все пак Батман е в плесирана поличка нагласен. Поддава на по-големият полов атлет.

Европейските ценности, "мой", е словосъчетание, зад което стоят редица отвратии, примерно изброени: Еднополови бракове, пропаганда на пе.ерастията, блудство и педофилия, отричане на християнските ценности и Бог в частност, обезличаването на семейството в традиционния му смисъл, насаждането на популярни образи с явно негативен за подрастващите характер / пример Кончита Вурст/, обругаването на чистия патриотизъм и подмяната му с евро такъв, слугинаж, корупция в огромни размери, далавераджийство за сметка на цели държави, двойни стандарти и т.н. Ако за теб това е приемливо, за 95 % от нормалните православни българи това е НЕДОПУСТИМО и отвратително. Не желая след време дъщеря ми да ми доведе снаха! Не приемам да уважавам нещо, с което не съм съгласен и би навредило на мен, моето семейство, приятелите ми и Родината ми! Е не съм толераст, мога да бъда търпелив донякъде, но не и толераст!

Ей че те повечето от нещата които си изброил ги имаше при бай Тошо: образование, наука, здравеопазване..... А сега в ЕС - вече ги нямаме!!!!! Ако имаше работа с достойно заплащане в БГ - щеше да се мисли по-спокойно и за друго ама има само безработица, кражби, мафия, безнаказаност и цигания до шия!!!!