Марин Льо Пен потвърди, че партията й е взела заем от Русия

Френската партия „Национален фронт” призна, че е взела голям заем от Русия, след като френски и европейски банки са отказали финансиране за партията.

Обратно в новината

Коментари - Марин Льо Пен потвърди, че партията й е взела заем от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еииии... браво, каквото и да казват българските медии са усвоили пропагандата тип ббс! гледаите как е формулирано: "Френската партия Национален фронт "призна" (кавичките са мои), че е взела голям заем от Русия, след като френски и европейски банки са отказали финансиране за партията. миличките ми, те не признаха, а го обявиха след като им отказаха наговорилите се едни с други "класически" френски партии и банки. казаха - ето, вие ни отказахте, но ние пак намерихме! има малка разлика маи...

Я регулаторните органи във Франция веднага да се самосезират и да разберат защо банките са отказвали заем и не е ли това долнопробна дискриминация ? Накрая да не се окаже, че правителството им е давало указания на банките да нямат търговски отношения с техните опоненти - защото това вече ще трябва да накара прокуратурата да се самосезира и да изпонакаже сума ти народ извън въпросната партия "Национален фронт". По същите причини неграта в САЩ постоянно съдят банки че не им дават заеми - по техните думи само защото били черни (а не защото няма как да си връщат заемите...).

банките са навързани като свински черва с олигархията на новия световен ред. достатъчно е да си припомните как отрязаха финансирането на уики лиикс и ще ви стане ясно точно в какъв вид прикрита диктатура на дебилиатариата живеем. то резултатите са видни, де. нов световно, но модерно робство подплатено с джихадизъм и съединени щази. диктаторите като подпишат и ttip без да ни питат, и робството ни ще има напълно завършен вид за семитите, които исторически погледнато са създателите на робството, понеже те самите са (били) роби и носят робски души.

добре де , дали и взела . а като не спечели изборите , а няма да ги спечели , как ще ги върне ?

Френският " Национален фронт" са предатели на евроатлантическите ценности. Получаването на финансиране от империята на злото наместо от традиционните демократични финансови институции е само последната капка. Те поставят под съмнение най святотото, смисълът от съществуванието на ЕС и НАТО. Освен всичко останало се обявяват за защита на традиционното семейство и се обявяват срещу правата на третият пол. Това е възмутително

това ли ви е най-святото? какво долно падение. а как стигнахте до тук? - с пълзение.

след като за кредитиране вдигате такъв ,,шум,, тогава за директните вноски в частни сметки на украински военни от американците, какво ще кажете???

Затвор, каторга и заточение в Сибир за такива продажници. Сидеров, Каракамаймунов и.т.н.

Е изглежда и Москва си е направила институт по демокрация по примера на Вашингтон. Оланд си заминава. И както я е подкарал може и предсрочно да си замине.

Оппппаааааа, пишман националисти.. Заем друг път, сигурен съм че никой няма да го плаща, защото си субсидия... Нааайс, френски "националисти" се ПРОДАВАТ на ЧУЖДА ДЪРЖАВА!!!! ДОЛУ АМЕРИКИА И РУСИЯ !!! Ще остане ли нещо горе :) ...

Путин е платил и Варадерото

И кво излезе накрая...ха..ха Русия финансира фашистки партии из цяла Европа.

Щерев защо не правиш разлика между фашизъм и национализъм. Елементарни понятия са.

След като неолиберастите могат да бъдат финансирани от всякакви съмнителни бизмесмени, защо и Русия да не прави същото.

Не съм привърженик на популиските националистически партии, но въпреки това ми се струва по-почтено да си признае откъде е получила заем, отколкото да си мълчи, като Саркози с парите на собственичката на L'Oreal... А за тези които се съмняват дали е заем, бих попитала: коя банка вади и дава пари просто така, по кои закони това е допустимо?

Не е заем - подарък е :) Стара традиция на мужиците да купуват западноевропейските партии на червените и по-малко червени лумпени.....От татово вреве Morning Star на ингилизите, L'Humanité на французите, L'Unita на италианото, все те ги хрантутеха :)))))))))))

КОГАТО САТАНАТА ФИНАНСИРА И ВЪОРЪЖАВА ТЕРОРИСТИ И ОРГАНИЗИРА МЕТЕЖИ ПО ЦЯЛ СВЯТ ,ТОГАВА ПРОБЛЕМ НЯМА И ВСИЧКИ МУ СЕ КЛАНЯТ ОХИЛЕНИ ,НО КОГАТО ЕДНА БАНКА ОТПУСКА ЗЕМ НА ПАРТИЯ ,КОЯТО СЕ БОРИ СЪС САТАНАТА ,ТОГАВА ВСИЧКИ ГИ ОБЗЕМАТ БЕСОВЕТЕ !

Русия винаги си е падала да спонсорира 5-ти колони :)) Затова болшевиките плачат толкова срещу Сорос тука, защото ги бие в собствената им игра :))

Нали имаха среща с нашата бяла Златка ,нашият тумор как си стискат ръцете. Логично е кой ги спонсорира.

у нас Атака без да й се отказва заем си иска от Москва. И Москва пуска. С удоволствие. Мръсни руски псета.

Не разбрах защо "мръсни руски псета"? Парите взимат българи? Нали? Значи "мръсни български псета"? Това че има хиляди корумпирани българи отново Русия ли ви виновна? Демек кой ме с..л в гащите?

... абсолютно не мога да се съглася с това "мръсни руски псета..", какво са виновни горките кучета да ги оприличават със сатанински изчадия...

Точният израз е"мръсни задунайски псета" :) защото по самосъзнание са от задунайската ГМО нация :)

Вчера руският "Ведомости" коментира: Сега Москва дава пари не на терористи, а на една легална партия, която участва в избори и се подчинява на френските закони. Значи си признават,че са давали на терористи.

Разбира се че са давали,САЩ даваха на времето на Бин Ладен ,терорист номер едно по късно.Тъп ли си та не разбираш че всеки си има интереси и в зависимост от тях казваш кой и кога е терорист или демократ.

БATKO

Ти да не би да вярваш на "Ведомости", който е сороски парцал. Нали и за нас непрекъснато цитират какво казали сороските НПОта: "Институт по пазарна икономика", "Институт по псевдо демокрация" и затова в чужбина ни подритват, като мислят, че НПОтата са българското мнение.

ЕЙ пенясалите путиновци,соросоитовци,успокойте се народите по света си имат собствени интереси.Това демократични ценности са ала-бала за смотаняци и тъпаци.Тази жена е най одобряваният политик в Франция защото брани френските интереси ,а не американските и руските.

Той и Франсоа Оланд беше.

Всеки политик беше,и после идва друг с по голям рейтинг.В момента е тя и то защотозащитава френските интереси.А те са френските фермери да си продават продукцията в Русия,Франция да не плаща сметките на Украйна това е,французите това искатуако то е фашизъм,какво е тогава бомбандирането на дъжави намиращи се на хиляди км.от твойта държава.

Путлеристанската кагебишка шайка системно потвърждава фашизоидната си същност, най-добрите й приятели в Европа са се фашаги-популисти.

Хиречек, как си ????

мда,според платена мрежа само ДП в тефтера е проблем,другите са все онаши хора......сешли се

Повечето партии се финансират от Сорос, USAID, банки, зад тях се крие семейство Ротшилд. Това е една мащабна пирамидална структура, медии, НПО, партии, банки. Доколко не си съгласен с тяхната политика не ти дават заем, Льо Пен има 30% подкрепа и нито една банка не и дава кредит, не е ли странно? ЕС е закъсал, всички са корумпирани има доказателства за всеки, само ако мръдне малко от 'новия световен ред', вадят му афери и отива в затвора, свеж пример бившият португалски премиер Сократиш. Някой партии вече виждат каква е играта, обаче не смеят да се противопоставят. И да няма доказателства ще измислят, пушел пури, отивал на плаж, скандал в самолета, синина от 5 милиметра на полицай от ГЕРБ. Това ново движение за промяна в ЕС все още може да успее, нови лица са, не са корумпирани, обаче пропагандата срещу тях е брутална.

Момент ! - а Защо Не е получила финансиране от Всички Французи/ойки чрез crowdfunding ?!

---> Защо ?! ....а де - Защо Не е получила ?!

стягайте си топли дрешки......хахахахахахахахаха

А онея от парла-ментата ?! А еуру-депупу... .?! А областните гаулайтеря ?! А катеБейовете ?! А бенебейтситьи ?! А катаджийчитътъ ?! А митничаучитътъ ?! ..т.е. - Всичките 'наште' !!!

Bell

Путиноидите скачат на нож, защитават своя източен господар. Продажна сган :) Лъсна гза на Путя. Купува партии, парламенти, изнася сепаратизъм. Краде територии. Демагог и половина. Личи си КГБ школовката. Това ли са ви ценностите на вас, евразийски пести? :)

леко баце,изпусни парата хахахахахаххахахахахахахахахахаха

Опааааааа , някой май се е разгорещил повече от необходимото и модераторите не му заличават мнението !!! Защо ??

Bell

Защото мнението ми е цензурирано. За разлика от вашите, когато обиждате на еврогейове и т.н. Никой не ви трие :) Мъчли там, путиноидче.

Що те няма под новината за Фергюсън , А?

Bell

Защото вече гледах на кино Планетата на маймуните, няма какво да коментирам там :) Други въпроси, путиноидче малко?

ПУТЛЕРИСТИ СУБСИДИРАТ ФРЕНСКИ ФАШИСТИ. ПУТЛЕРИСТИ СУБСИДИРАТ ФАШИСТИ. ПУТЛЕРИСТИ СУБСИДИРАТ ФАШИСТИ. ПУТЛЕРИСТИ СУБСИДИРАТ ФАШИСТИ.

ФАШИСТИ СУБСИДИРАТ ПУТЛЕРИСТИ В БЪЛГАРИЯ.

Bell

РУСИЯ ЗАБРАНИ ПОВЕЧЕ ОТ 20% МЕЖДУНАРОДНО УЧАСТИ Е ТЕХНИТЕ МЕДИИ. ТАКА БИЛО МОРАЛНО И ПРАВИЛНО. ДА ФИНАНСИРАШ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА С РУСКИ КАПИТАЛИ, СЪЩО ЛИ Е МОРАЛНО И ПРАВИЛНО БЕ РЕБЯТА? ЛИЦЕМЕРНИ ПУТИОНОИДИ :)

много по-добре е майдан финансиран от цру нали?

хубаво е, че излизат наяве тези факти. Според мен това са пари пръснати на вятъра от рашките. А те сега имат да харчат, да харчат... всеки разход е пирон в ковчега на бъдещия ссср

Путин вижда накъде отива Европа и просто се подготвя да е в добри отношения с тези които един ден ще командват Европа. Не можеш да виниш някой които инвестира в ботилирана вода като се вижда че се задава суша :) Неуспелия социален експеримент в Европа - да интегрира негри и араби - ще доведе то популярност на такива партии с или без Путин!

определено без путлер. Много страни помнят ужасите на ссср, а другите са достатъчно умни.

sonibvc@gmail.com

помнят ужасите и на германия също....

... особено след КримНаш и ДонбасНаш и АбхазияНаша и ПриднестровиеНаше, ракети Град, Лале, Игла, войски в отпуск, нахлуване в мирна суверенна държава и т.н. ... цяла Европа ще се засили към разединение и към присъединяване към Рассия на м-р Путин ...меко казано очакванията на путиноидите са нереалистични )))))

ще трябва да доказват доходите си...........бай ставри-строг,но справедлив ви чака дечица хахахахаххаахахахаха

Разбира се че Са Длъжни да ги представят, Колега ! ... А ! - ами Всичките 'наште' 'управляващи'/'елит' : ----> КОГА ?!

И какво като легална партия е взела кредит от руска банка ???? Ако руска партия вземе кредит от западна банка може би не е проблем . Всичко това е в зависимост от гледнат точка нали така радетели на западните ценности , живеещи на абонамент в американските НПО-та ???

марин лио пен е една от малкото френски патриоти за разлика от другите продажни френски политици

Тя е руски патриот, а не френски!!!

Bell

Майко майко...жив да не бях. До колкото разбрах от новината, се е продала за 9 милиона на Путя. Чист продажник си е и тя.

ти за доста по-малко се продаде. евтин си.

Bell

Преди време като ви казвах, че всички т.нар. крайно десни евроскептични партии са съставени от продажни рубладжии петоколонници, ме обвиниха, че съм бил конспиратор. Като ви казвах, че целта на Путин не е конфликт със САЩ, а разрушаване на ЕС, тъй като ЕС е основен конкурент на Русия и бъдещото Евразийско пространство, никой не ми вярваше. Путин мрази обединена Европа, голям трън му е. Ето че сега всичко излиза наяве. Следва Фараж да си признае. После нашата Златка. Кобзон нали му пя на уше?

По добре Кобзон да ти пее на уше,отколкото Цеца Величкович...

Bell

Спорно е. Евреин международен престъпник, или вдовица на такъв.

Какъв човек си! Предпочиташ, бутофиран гей пред Цеца!!

стягай се за първата си присъда.

"Сумата от 6 250 970 лева са налели чужди фондации в организации, управлявани от видни представители на протестите по софийските улици". Каква е разликата в методите,господа и дами Прокопиевци ?

ЦРУ като финансира НПО-та да бутат правителства е ок, а! Сега как е?

Bell

Значи Путин не е по-различен от ЦРУ и Сорос, и де факто, изповядва същите ценности, така ли? Тогава за какво ни е Путин, като е същия демагог? :) Ще паднеш в собствения си капан, путиноидче.

Да речем защото е по-красив и по-умен. Каквото търсиш си го намери.

А за какво са ви Сорос и ЦРУ, след като са същите като Путин и защо не лаете срещу тях за неща, заради които лаете срещу Путин? Да ти подскажа, защото ви плащат!

Моята теза е, че всичко в политиката е пари и интереси, облечено в дрехите на удобни доктрини. Една от най-гнусните такива е (псевдо)демократичната доктрина.

то и седеров е на хранилка от Кремъл... и макар да сме най-глупавите в ЕС, пак едвам влезе... Франция ще преболедува, а льо пен отива при янукович

Финансовата подкрепа за ултрадесните от чужбина може да заинтересува и френските следователи, прогнозира "Новие известия". Според вестника те със сигурност ще се опитат да разберат дали кредитът не е прикрита субсидия от правителството на Русия. ------------------------------------- а не бе!!! едва ли ще остане и един истински националист в тая изкуствена партия!

а сега пък вас ще ви разследват за доходи хахахахахахахахаа

Попопрехвърлете длъжностните характеристики на Публичните Обвинители, Колега ! (Да ! - Е стартирано.)

Кой сега е фашист?

Учудващ спад на соросоидната активност във всички теми,където иначе те заливат с антируска пропаганда..... дали не е защото прокуратората погва тарторите им за доходи и данъци....???

Bell

Вашата активност под тази новина е доста слаба. Явно се скрихте по мишите си дупки, гнусни демагози путиноидни :)

Вчерашната пиаристика на 'Пик' ли имате предвид ? Или - че Фактите, които Изказа Колегата '>>>' - Са Очевидни !

не знам за кави факти бълнуваш,аз видях само че за платена мрежа от целия тефтер е важно само дп,всичко друго не ги вълнува....

Bell

Рашистките тролове не са много активни под тая новина изглежда? Комунисти финансират фашисти, с цел дестабилизация на Европа. Да ви звучи познато? Както каза Каспаров, Путин трябва да бъде спрян сега, или всички да платим цената по-късно.

Не разбирам защо толкова са се развълнували соросоидите от тази новина - в статията е казано, че от Националния Фронт са търсели преди това заеми от френски и европейски банки, но те са им отказали, а тази им е отпуснала. Това е заем, а не отпускане на безвъзмездна помощ (каквато отпуска сега ЕС на Украйна да си плати газовите доставки), и не нарушава никакви закони. След като САЩ си признаха, че са изразходвали поне 5 милиарда $ да "демократизират" Украйна, защо Русия да не може да отпуска заеми на партии в ЕС? Колкото до названията "фашисти" които хвърляте наляво и надясно, Националния Фронт си е демократична партия, която се съобразява с френските закони, и има представители в европарламента. При предишните президентски избори партията беше на втора позиция, а при следващите е вероятно да ги спечели. Така че когато обиждате Националния Фронт, обиждате и голяма част от французите.

Явно ще одобриш един кредит за Атака от руска банка! Според теб за какво ще отидат парите!?

За пури на дебила Сидеров!!!

Братле ,тия кухи кратуни не могат да си представят че държава и народ могат да имат собствени интереси.

Националисти реват по цяла година навсякъде; много одобрение, много нещо... идват избори, излизат нормални, мислещи хора да гласуват и националистите събират 5-10% = 9 млн. на ветъро

А с какво е обезпечен този кредит и дали се погасява към момента?!

Еми погасявай го ти бе свикнал си ,след като погасяваш на Порошенко къв ти е проблемът да погасяваш и този,така и така си си мизерник.

Льо Пен пагясява заема с антиевропейската си политика :)

Абе успокойте се бе ,пенясахте ,че има държави като Унгария ,Франция които си гледат интересите,собствените интереси .За разлика от нас,ние сме горви че плащаме газа на порошенко ,който има 3 млд. в зелено.Да сте живи и здрави и вие и децата ви цял живот да ви яхат.Не се обиждайте ,но това заслужавате.

Нека сега Путя да обясни колко мрази фашистите??? Той нарече украинците фашисти, защото на брат си да вземеш земята е гадно, но на фашиста може!!! Да водиш война срещу брат си е противно, но срещу фашиста може!!!

Ако руски организации и партии се финансират от Запада може. Ако западни партии и организации се финансират от Русия НЕ може. Най-добре да се спрат паричните потоци и в двете посоки, хората сами ще си определят лидера. Една от причините да няма свестни хора в БГ политиката е, че почти всички чакат да захапят някой паричен чучур, я от запад, я от изток и никой не мисли за България.

Кои руски организации и партии се финансират от Запада??? Ако имаше такива ,нали ти е ясно че досега щяха да са в затвора за "предателство" срещу Русия? Или за шпионаж??

+++...+++...+ !

Има и в затвора. Защо мислиш, че няма? И защо сега плюеш по Люпен, че била финасирана от Русия? Реално е получила заем, а не пари които да не връща, както всички НПО-та по света. Всяка държава се дразни, ако друга им се меси в политиката. Искаш французите да се дразнят, а пък руснаците да си кротуват. Кротуват си само тука в БГ.

Обявете Мари за комунист!

Отворено общество: ние и "предлагахме" на Мари, ама тя не взе

Всички нормални банки са и отказали, само Путя е давал пари!! Никой не иска и с пръчка да я пипне Льо Пен!!

лижете: В момента в правосъдното ведомство има няколко обявени конкурса - за служител в инспектората, младши експерт в Канцеларията на ведомството и експерт в отдел "Бюджет и планиране", установи проверка на "Стандарт". Практиката хората от "Протестна мрежа" да влизат във властта започна с назначаването за служебен министър точно на Христо Иванов. Паралелно с това пост като зам.-министър на културата тогава получи и певецът Виктор Стоянов. Румяна Коларова пък стана съветник в кабинета на служебния премиер Георги Близнашки. Всички те са свързани с "Протестна мрежа". В момента именно техни съмишленици се опитват да влязат в правосъдното министерство. ????????????????????????????????????????????????????????????

Льо Пен отказала заема да е в рубли!! Путя и предлагал 9 милиона рубли!! Тя казал ,не мерси. Тоалетна хартия си купувам от Карефур!!

мда а уж националистите са против глобализирането на капитала :)))))))))))))))))))))))))) КЛОУНИ!!! само да има кой да им вярва :)))))

Льо Пен се храни от кунките на Путя!! Плаща и се да саботира ЕП!!! Троянско конче в ЕП!!

мда националист НАЦИОНАЛИСТ?!?! финансиран от чужда държава е едно от най-странните и удивителни явления във вселената :))))