Петро Порошенко предложи Яценюк за премиер

Украинският президент Петро Порошенко предложи за министър-председател досегашния премиер Арсений Яценюк, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Петро Порошенко предложи Яценюк за премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ги гледам тия двамцата и си мисля колко бързо са възприели еврогейските "ценности"- в един от репортажите по телевизията се целуват като че са се сгодили! Пълна отврат-бог да пази украинския народ! Хубавото е че се успокоявам че не само нашите политици са такива жалки марионетки на САЩ! Имало и по жалки!

Украинският президент Петро Порошенко предложи на Арсений Яценюk да му пристане за лошо и добро .......във всяко едно отношение.

как по бързо да поробят украинското население това е тяхната цел !!! на воината се правят пари а за едно и да се избива и рускоговорящото насление !затова е и прегръката (ехидна) всеки завижда на другия че прави пари

рускоговорящото население да иде да си рускоговори в русия . понял ?!

Евреи си раздават постове в Украйна :)))) Смях !

1989г в България дойде "Демокрацията" и започна великият преход, дългият път на Запад. Западът винаги е бил свързван с техническия напредък, с тоблероните, за мнозина, израстнали във времето на социализма с Шоколадовите Яйца - "Киндер сюрпрайз" и скритата играчка в тях. Малко шоколад и играчка, абсолютно ненужна, но скрита и любопитна изненадка... :) България вече отвори своята демократична играчка и някои хапнаха от шоколада. Всеки си знае вече. По ирония на съдбата точно в Украина, точно сега президент е шоколадовия крал, премиер с прякор у нас "Яйцето". Очакваме да видим съдържанието на украинския скрит подарък... Предстои...

какво ви влиза в работа в украина кой кого предлага ? защо ги обиждате ? тези двамата са с класи над всички що пишете глупости по техен адрес !

преди изборите тези"мах и мориц"пак си бяха първи дружки....

Киндер сюрпрайз!

Как много си написал, троле пт рашисткото посолство. Явно Императорът ти е бесен, а Кремъл му е тесен. И ти си бесен. Украйна пое по своя път, без вас!

Коя "Украйна"бе, тъпоъгълник ?:))) Еврейската Украйна може би, но без Новорусия. :)

Криминален престъпник предлага друг криминален престъпник.

Да - така е!

С пестници по гърбините! Яйцето", тука няма, никакъф шанс ? Прасенко ще го размаже как гавно ! Спортен наблюдател: баба Тодорка

С пестници по гърбините! Яйцето", тука няма, никакъф шанс ? Прасенко ще го размаже как гавно ! Спортен наблюдател: баба Тодорка

както са се прегърнали шоколадовия и яйцето ако още малко се напънат, ще произведат киндер сюрприз!

ПОРНОшенко предложи ЯЙЦЕклетката за премиер

Все съм ми мислел, че по-идиотска държава от България не може да има - во може - това е Украйна. Все съм си мислил че по-продажни политици и подлоги от българските също не може да има, но може - Яйценюк и др. подобни.

не се ласкай ! ти изобщо не можеш да мислиш !

Отбор боклуци! Изглежда и украинците са тям подобни!

Заради тази американска подлога Яценюк, дълго ще страда украинския народ.

тези почнаха като Путин и Медведев-вечна дружба

що да не се целуват и да не се държат за ку..овете виж снимката ... идиотите от Европа .. за нас става дума .. ще им платим газта .. що да не попразнуват

Яценюк се държи на резултатите от Лвов и др. градове в Западна Украйна. В Киев е едва 3-ти. Ще остане в историята като човек, спомогнал да се образува Новорусия.

Не че съм голям специалист по темата, но просто така ми се случи, че след като работих в Украйна, след това в Щатите отново имах дела с тях. Но вече с американски украйнци. Ами какво да ви кажа за тях.прекрасни хора. Еле пък украйнките. Всеотдайни да немай къде повече. И нещастни. Нещастни като нас. И също като нас без никакви шансове да се оправят. Ще я запълнят Европата с работари и красиви жени. А самата Украйна е като между чука и наковалнята. Тя си е по начало като страна, съшита от две половини. И до като едната половина гледа твърдо на запад, другата гледа твърдо на изток. Средно положение няма. Щом една голяма страна като нея, няма пари да си плати газта, за какво говорим тогава. И това е само началото.

Половината от гласоподавателите изобщо не са се явили пред урните?! Защо?! В Украйна се е настанила кръвожадна хунта, която избива всички проруски настроени хора. Никой не смее да го каже на глас. На какво приличма това? - Това ли е демокрацията?! А Соросоиди. нима с такива ценности ще запълваме ЕС отсега нататък - Инакомислещите в рововете за безследно изчезнали. Тоя двоен аршин ще изиграе много превратна роля в ЕС в най-скоро време. Таралежът Украйна ще набоде най-напред поляците, после германците!

Ако расъждаваме по твоята аксиома то тогава Атака трябва да има 1.5% и БСП да има 4.5 % .Другите не гласуваха от страх.Разхождат се разни руски въоръжени терористи по улиците.Но това ще се промени до една година.Ще се прочисти украинската земя от руските фашисти.

За да се случи това трябва да се избие 60% от народа на Украйна!

про-руски хора в Украйна са вредни за страната. Може да има украинци от руски произход, но те трябва да са про-украински настроени.

В Украйна сега викат така: украинци от всички нации и народности. :))

Шило

Айде, да мирясват и там вече.

Не може - Обонго не иска!

с тази разлика, че изборите в Украйна са честни и съществената разлика, че украинците са настроени про-западно, искат в ЕС, а на полуприматите от тайгата им пускай филмчета с танкове, пей песни за диктатора и всичко им е наред

Шило

Че то само тези партии реално допуснаха. Забраниха част от тези, които не споделят техните виждания, други разбиха, на трети набиха лидерите. Да не стигам до асоциации за двама Алекови герои, завършващи на оолу.

и аз това казвам... забрана , политически затворници, някои даже и с плутон ги почерпиха... Ана Политовская я убиха на рождения ден на путлер... Пуси Райът... абе демократична страна е русия

Слагам ти плюсче,за оригиналност,наглост,и развита фантазия!!!

Олег Ляшко ,трябваше да е премиер.За две години няма да остане един руски терорист на територията на Украйна.И изборите са реални защото не са като в Русия и северна Корея 99% само за един кандидат.В източна Украйна хората са ужасени от страх да не ги убия и измъчват руските терористи които напълнима десетки масови гробове с украинци.Няма разлика между терористите в ислямска държава и руските терористи.

Щерев, да не би руснак да е таковал майка ти? Или си просто продажна св.ня.

и двете

Руснакът беше зает с твоята майка!!!

Еееееххххх... Щерев,Щерев...... Знаех си аз,че накрая,и твоята звезда ще блесне ярко бе! Силен геополитик си-и т`ва е!! П.П. Я кажи сега,като твоята специалност е,липсата или присъствието на разликите-каква е разликата между надупчен парашут,надупчен презерватив,и руски електрически стълб а???

На тъпизми от колхозник не отговарям.Под европейското ниво ми са

Kalin

И при тях същия цирк като при нас.Едва половината са гласували и от тях едва половината са гласували за тъй наречените про-западни партии ама пишат с големи букви убедителна победа.Реално това са едва 25 % от тези които имат право да гласуват.Гола вода са;-)

значи по твоята логика рубладжиите са нищожна част от украинското общество.

Ако расъждаваме по твоята аксиома то тогава Атака трябва да има 1.5% и БСП да има 4.5 %

на избори се броят гласувалите ! после загубилите измислят нова математика, за да обяснят , че спечелилите не са спечелили .

Порошенко е лисица...... Знае,че най големият дебил,е винаги най удобен за пожертване!! Спукана му е работата на ЯЙценюк... Дори Кисинджър му е вдигнал мерника на нацисткия екскремент.....

Бандеровец.....предложи по млад Бандеровец после.....много жертви и т.н

голем майтап. да му мислят украинците какво ги чака.бързо забогатяване на няколко и бързо обедняване на милиони.честито

Кой е Арсений Яценюк? Яценюк е евреин по майчина линия. Майка му е Мария Григориевна Бакай. Сестра му Алина Стийл живее в САЩ, където работи като психолог към църквата на сциентолозите (американска еврейска секта). Съпруг е евреинът Джон Стийл, от когото има син Джеймс. През 2009 г. Яценюк е бил включен в публикацията 50 известни евреи в Украйна, написана от проф. Шимон Дубнов при Академията на еврейската история, президента на еврейската общност в Лвов Рудолф Мирски и директора на Академията за еврейска история Александър Нийман. По време на управлението на Ющенко, Яценюк е бил министър на икономиката (2005-2006 г.) и министър на външните работи (2007 г.). Той се кандидатира за президент през 2010 г., но получи 6,96 % от гласовете, с което остана на четвърто място.

деер

Не ни занимавайте с украинските милиардери! По важно е , защо българите от Украйна не получават нормално българско гражданство, а турците искащи българско - го получават за отрицателно време? За българите от Македония въпросът е рушветите през две фирми, които още са в бизнеса......

Еми... как да ти обясня, мисля че ти сам се сещаш защо: Щото сме мутренска държава, е те за това! И Дон Тиквоне е на път отново да заграби държавния кокал в нощта на Хелоуин!

Най сетне едно здравомислещо мнение по темата "Украйна". Лично познавам едно момче, потомък на бесарабски българи, Греков му е фамилията, вече втора година чака дп му излезат документите. Но май няма да дочака и ще вземе румънско, защото става сто пъти по лесно и евтино.

браво на украинците по са умни от бг комунисти

ФАШИСТ МРЪСЕН ПАК ЩЕ КОЛИ И БЕСИ НАРОД

Абе хора, вие как не се усещате поне мъничко, че тая опашата лъжа с "фашизма" се е изтъркала, ама отдавна вече. Не хваща дикиш, кой мислите че вярва? Дори бабичките жертви на телефонните "ало" измамници са по-умни от вас. В Германия е имало националсоциализъм, а не фашизъм. Фашизъм е имало в Италия. Фашизъм е имало и в Австрия - вижте потърсете малко информация за така наречения австрофашизъм. Всъщност, австрийските фашисти са се противопоставяли на аншлуса на Австрия към Германия, защото са смятали, че Австрия е по-добрата Германия и не трябва да се обединява. Докато Шушниг не си е подал оставката и на власт идват австрийските НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ - Фашистите в случая са били "добрите" даже! Ама недейте да четете вече прашлясалите си учебници по история отпреди 1989 г. моля ви се!

Толкова ли е от значение терминология. Смисълът е по-важен, а той е ясен: Унищожаване на неудобни и несъгласни, изгаряне на кладове на класиците на литература. Да не ви напомня Кристална нощ?

шоколадения предложил яйцето.... на тоя миш маш там едно развалено яйце най-подхождало.

Куко предложил на Пипе... Този варен глист Яценюк е противен на гледане и се чудя коя жена се мърси с него? Сякаш гледам пронично болен от диария.

Шокирана съм! ;)

тъп ком. трол, ще се задавиш от рубли и пенсия от 800 лв неграмотен военен

Шило

Леле-мале, въобще не разбрахте какво иска да каже колегата! Нито от ирония разбирате, нито от нещо друго.

Шило

Знаете ли, оставете тънката ирония, явно не се усеща в част от пишещите. Давайте с кратки, прости изречения, с лесно смилаеми думи, с еднозначен смисъл! Иначе този стил, който ползвате е много интересен и лично аз чета с удоволствие Вашите коментари.