Кристалина Георгиева: Имаме огромен потенциал срещу проблеми

Кристалина Георгиева направи кратък обзор на свършеното от нея като еврокомисар по международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Имаме огромен потенциал срещу проблеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще дойде ден и тия престъпници, ще ги съдят като ония на Нюрнбергския процес.

Тази освен потенциал за еврохилене няма. Просто ми се повръща от ухилената и с фалшива усмивка физиономия.

има голям потенциал за еврокражби, еврозлоупотреби, евробезхаберие, евронекомпетентност. Оставка и съд.

Кои "имате огромен потенциал срещу проблеми",Сталинке ?Сатанистите ли?

"Умря циганката дето те хвалеше", не знам извън Европа колко е помогнала, но на България за наводненията единствено даде малко лични средства, а можеше да помогне повече за да не зимуват в контейнери хората от Мизия и Варненско.

тази продажница няма ли да изчезне веднъж за винаги от живота ни, какво само ни я натрапват като някой гуру!

Ето и това е България...!!!!!! Способни хора сме това българите, но над нас като че ли тегне тежка карма и прокоба на опростачване... И вижте каква злоба сега срещу Сталинка... Ми да не би тя да си е избирала името...?!? Боже каква простотия и зловоние лъха в по голямата част от коментарите ЗА НАЙ-ВИСОКО ИЗДИГНАЛИЯТ СЕ БЪЛГАРИН В СВЕТА И В МОМЕНТА...!?!?!? Това е...

познавам поне 10 човека, които биха били по-адекватни и по-добре пасващи на поста които заема сталинка,но и през ум не им минава да се кандидатират за политически постове.защо ли?

Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа!

БATKO

Какво си направила ма, мърша! Нещо за пострадалите от наводненията ли? По-скоро създаваш проблеми, като съдействаш за ислямизирането на България.

Има огромен потенциал за създаване на проблеми. Решението е само едно - военна намеса.

добро има, ама само за послушните като нея. Трябва да е щастлива като е в Брюксел, защото скоро не за всички продажници ще има добро а дърво.

другарко георгиева, питам ви наи-официално: какъв е този "свещен", сатанинско-олигархичен икономически джихад, които водите срещу народите си?

Българинът благодарение на комунизма е станал сбъркано, безумно и без капка социален опит и социална отгвоорност същество. Освен това, понеже комунизмът е базиран на сбъркана ценностна система, а българите сме били заляти от тази безморална и противоестествена помия, днес стойностините ни хора, които могат с интелект да оттдадат ползи, биват охрачвани, а блудниците като чалгарки и мошеници - фетишизирани. Плод на подмяната на ценности. В проспериращия свят, където хората живеят наистина добре, включително и работническата класа, включително и социално слабите, оценката за Георгиева е висока и тя е лансирана да върши по-отговорна работа. Това е отношението и на гражданите на това общество, не само на политиците! В България един психопат и поради това патологичен лъжец като Станишев получава овации, след което избягва от постигнатите резултати, но публиката не се усеща. Вероятно е готова да изръкопляска на достойния му двойник Манолова. Това е причина за бедността ви, бедни българи. Всичко идва от главата. А комунизъм в главата означава глупост, ограниченост, бездарие, бедност и страдания.

другарко истина, наистина само трябва да попитаме как така на вас, кристалинка, костов и мн. други другари от аонсу и комсомола ви се размина комунизъма в главите. колкото до "ценностите", които бяха заменени. това го направиха парите на такива, като "филантропите". за тях чалгаризацията и хамбургеризацията е част от "свещената воина", която водят срещу човечеството с откраднатите от него пари и блага. другото е от агитпропчиците на новото световно безредие на "самите "богове".

Попрестара се леко, другарке. Не точно комунизмът е допринесъл за умопомрачението на българина вкл. и твоето. Ако не си стоплила много бивчи соц. републики сега са в пъти по-добре от нашата, а при тях също е имало комунизъм. Просто ви има тука, не сте си уред. В Германия също е имало комунизъм, а къде са сега? Меркел също е била комсомолка. Като папагали си повтаряте едно и също, на дедо ми отвертките взеха в полза на държавата, камъните от двора преместили в полза на държавата. Проблема далеч не е в комунизма и аз няма да ви кажа в какво е. Умни хора се наричате демократите, "креативни" също така. (Да ви акам на купечките изрази грандомански). Сетете се тогава сами къде е проблема на българина.

Преди 1989г. имаше СИВ или Съюз за икономическа взаимопомощ. Сега имаме Европейски СИВ тогава поне имаше работа, вярно комунягите крадяха но не толкова колкото сега . Сега на право ни таковат душата всеки ден. А ей такива като тая другарка опс госпожа дето никой незнае боиграфията и ни управляват и нареждат как да живеем. НОВИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ ДА ВИЕ ЧЕСТИТ НОВИЯ СТРОЙ.

Тя е толкова лъжлива и коварна, колкото партия ГЕРБ!

Kalin

Не ми е ясно за кво толкова я споменавате и величаете тази жена като до този момент тя с нищо не е показала че е българка,че мисли за България и лобира за нея!Точно обратното!Една Бокова в Юнеско повече прави и постига за страната от нея!

бокова е от същата каста и също не става за нищо. нея също я назначиха (спуснаха "отгоре"), за да има другарката някаква прехрана. те са способни единствено да правят повсеместни фалити, за които да теглят огромни суми от определени банки, за "съживяване на икономиката". отвратително е.

Ко ни я навирате, изобщо тя каква е че да чуваме и гледаме и да ни говорят за нея. Тя какво е направила за нас че да ни досаждате с нея? Я ДАЙТЕ ЗА Борисов, Сидеров, симиенов, Първанов и Доган.

Най-вероятно не знаеш какво е направила, защото не го прави с ръцете си, а отганизира и нарежда да се направи. А ти какво направи? Ако отговориш а тоиз въпорс, сигурно ще млъкнеш. Ако си нормален човек разбира се.

като човек. И правя всеки ден. А не се хваля и не пръскам плюнки по вестници и радия и не ходя да се показвам. Ами така като гледам след всичките наводнения Кристалина и 1 леф не е отпуснала за България хахахах. Тия дето правят добро не се хвалят. А ЕС вече си мяза на ЕСИВ ако изобщо знаеш какво е СИВ.

истината, ти си пълна лъжа. организира с чужди пари, а самата тя не го прави като дарение а получава огромна заплата пак от наши пари. така че, недеи да ръсите лъжи от името на истината. понеже делата ви се виждат твърде ясно, а те не са никак човешки. това е.

Apollony

Днес е 31-ви. Ако не бях си ошушкал магазина откъм стока за да вкарам парите в банката, дето два пъти ми дига лихвата без да ме пита даже, сигурно и аз щях да се хиля така, като варена тиква на Хелоин!

Добро има, но със сигурност не е в бърлогата на сатанистите, новата Вавилонска кула в Брюксел.

Демонократическите комисари надминаха комунистическите по гадория.

"Имаме огромен потенциал срещу проблеми..., но по света все още остава много доброта."

450 милиона,дааа.....Помогнахте,казваш.Цифрите за нищо ги нямате....

Кой не вярва да провери - да ходи да брои 450 млн ли са...

Да се внушава : " Дявола е по-силен от доброто" ! Хи хии...тролчета изроди мои, балъците трябва да си мислят че са хванали дявола за опашката а ха хаа

'"Първо, много трудно време е ние имаме 6 големи кризи Сирия, Ирак, Централноафриканската република, Южет Судан, Украйна, ебола...' А тая дето се е ухилила като Джокондата-2 от каква позиция прави това изказване - от позицията на председател на Европейската комисия по финанси и злоупотреби или от позицията на служител на Световната Бака и МВФ?

червената бездарна, но угодническа мастия, винаги е била в служба на вторите две!

Дейността на Кристалина Георгиева е успех за българската дипломация. Беше крайно вредно от БСП да и направят мизерия за поста комисар по външната политика и се видя, че Западът за миг не се поколеба да сложи, макар и не толкова способен, но свой доверен човек на този пост. В случаите, когато става дума за външни отношения и да има спор за някого, той трябва да не е публичен и да остава до момента на избора, а след това позицията да е единна, защото в този вълчи свят всички първо гледат противоречията за да захапят слабите места.

'Западът за миг не се поколеба да сложи, макар и не толкова способен, но свой доверен човек на този пост.' простичко казано - евреите от запада подадаха ръка на еврейката от световните финансови институции

Столевка Меризлиева: Имам огромен резерв от кръста надоле! Вие само се давете, наводнявайте се, опожарявайте се ! Асс, само като си пусна въздуха, дъждовните облаци раскарам! А водата си, като я источа, няма пожар който да не можа да сгася!

Тази усмивка е върху планина от нещастия!

Възпитанието изисква позитивизъм. Няма да го разберем в България скоро. Снимката вероятно не е правена в момента на това изказване. ДИР има "умението" да избира интригантски сников материал, а маймуните в България се ловят с трици. Електората се лови с 5 лева, а публиката с евтини трикове. Разбра ли колко струваш?

не те задължава да гледаш с розови очила сиреч позитивизъм. А да се изразяваш прилично без цинизми, обиди и др. неприлични изрази. Проблема е че когато живееш в държава която тия дето трябва да въвеждат ред и дисциплина и ПОЗИТИВИЗЪМ те ограбват, крадат, изнасилват и се подиграват с теб непрекъснато ти също си в правато да се държиш както си искаш. За тва си заври ПОЗИТИВИЗМА в омагьосанато съзнание и не се обаждай. Между другото позитивизма е вид религия която се насажда от неолибералите с една основна цел да се забяват или тушират проблемите в личен, икономически план на индивида в следствие ограбването му.

Като чета коментарите оставам с впечатление, че повечето от коментиращите (с някои много малки изключения) са любитетелите на Big brother и други подобни формати и горещо им препоръчвам да се съсредоточат в тази посока и да коментират в някой блог изцепките на псевдо ВИП персоните участващи в тях, а не да коментират политика, икономика, бедствия, състрадание, доброволчество и хуманни дейности. Такива новини не са за вас и разберете, че просто нямате място в тази среда!

А какво хубаво има да коментираме във връзка с тая новина? Че един кадър на комунитическата номенклатура беше спуснат с парашут без да го е избирал български избирател ли? Че и не един мандат, ами и втори. Или за това че не направи нищо полезно за страната си? Не говря за това че е представител от българия, ами да беше направила и тя и ЕС толкова колкото прави за другите членове на тоя ЕС. За нечленовете да не говорим... Или за новият пост на който е въпросната господжа? Играта околофинансите и злоупотребите дава възможност да се пуска параван около безобразията с КТБ. Безобразията, които извършиха тия, които сега искат да ни управляват... Айде стига ни правихте на идиоти!!!

на олигофрен няма какво да обясняваш! а може би е някой хазарски "интернационалист" и затова се ефи на Сталинка?!

като коментирам Кристалина и изразявам възмущението си от нтея аз коментирам индиректно и нейните кукловоди. Нали се сящаш дарги гражданино на Европа или да ти го обесня по ясно. Та ти като коментираш политиката какво коминтираш кой тя таз политика да не става то господ хахаха. Гражданинооооооооооо отвореното общество май те е възпитавало.

Паразит ухилен. Ако блъскаш по 10-12 часа на ден, че и в събота за 4оо лева на месец ще те видя как ще се хилиш.

ако блъскаш 1-2 часа за себе си, то 8 заса робуваш за тия изедници

Така е. Въпреки ес и сащ, има още много добро по света. :)

има много доброта по света.

Да, особено заплатата .Нямам нищи против 2 000 000 за мандата,след като изстрадах лошия комунизъм и смяната на именат :сТАЛИНКА-кРИСТАЛИНА.

'Това, което свършихме, е да помогнем за тези пет години на 450 милиона деца, жени, мъже, пострадали от бедствия или конфликти, и да създадем силни институционални възможности за бъдещето' ТЪЙ! Какво направихтезапострадалите в България? Хората от Аспарухово, Мизия, Бургас, Добрич? Отиде ти там, снима се засмяна с една червенокръстка грейка и... Дадохте или по- скоро им обещахте по 325 лв помощи срещу изгубен дом и никакви мерки това да не се повтори. Има места дето се наводняват 2-ри и 3-ти път това лято. Направихте добро за по 1100 лв на месец на бежанците и оставихте нашите пенсионери с по има-няа 250 лв пенсии без болници. Ние не искаме нещо повече заради това че си от България. Искаме наравно с другите пострадали. А вие кво - давате помощи на Украйна, давате помощи в Африка и Сирия - дето не са членове, а нас кучета ни яли и накрая ни хвалите нелегалните емигранти като обогатители на генофонда... Ай Сиктир!!!

Хайде стига с това какво направи за тук или там при наводненията. Вие какво искате да дойде и на ръка да ви брои парите ли? Няколко пъти казаха колко пари са преведени на България за справяне с щетите от наводненията, защо не се запитате кой от тук ги открадна а? Веднага се сещам за "кмета" на Мизия, който парите от благотворителност събрани за пострадалите директно каза, че нама да им ги даде, защото те вижте били преведени на общинската сметка, което значело че са за общината. Та пострадалите .... да пасат трева. Защо не скочите срещу тия които тук ни крадат толкова година, а скачате срещу някой който дори не е длъжен да ни помага? Да нас ни приеха в "Европата", защото като всяко по-голямо населено място си имат нужда и от гето. Ние драги съграждани сме гетото на европа. Тук са всички цигани, отрепки, нискообразовани селяндури (да не се бърка със значението на "човек от село") и прочее "говеда". Лошото остава за малкото нормални и качествени хора. А управляващите ..... май е време за принципа на Северна Корея - на площада и ..... всеки според желанията на народа. Всички сме бедни и се бъхтаме за няколко кирливи лева на ден, лошото е че отгоре слагаме най-глупавите, алчни и продажни същества, да същества, защото за мен тези там не са хора. Ако бяха нямаше хората да умират, защото няма пари за линейки ама за техните мерцедеси има (НСО си поръчало лимузини с видео, кожен салон и прочеее), за пенсионерите с пенсия от 100-200 лева да не говорим. Няма детски градини, пътищата са под всякаква критика и т.н. мога да изброявам до безкрай. КТБ е една от последните хапки на баницата наречена България, почти не остана за крадене и не ми се мисли какво ще стане когато съвсем свърши. Сигурно ще ни затворят в резервати и ще продадат държавата на парче на този, който плаща най-добре!

Явно си е купила розови очила!!!

Усмивката на Сталинка и тази на Лизняшки 2в1 За какво ни се надсмиват?

"Кристалина Георгиева: Има много добро по света". И много лошо в България!

Няма как да е другояче с такъв мат`рял.

С материал като тебе.

Не успях да измисля коментар които да не бъде изтрит от модераторите, така че няма и да се пробвам

я изтри модератора. Той си знае, какво следва ... беше написано в репликата. Успешен ден и на другарката Георгиева.

Легенда за ,,тиквата,, на Хелоуин??? честит праздник на ,,именниците,,!!!

Леле колко трол се е събрал тука...

На прага сме на трета световна война !!!!

Онова което е казала др. Сталинка Г. , не е чак толкова интересно ... По-занимателна за мене например - е щастливата , сърдечна и широка усмивка "от сърце'... !!! и си правя тъжния извод , че може би 95 процента от нас - обикновените българи май от години не се е усмихвал толкова ...!!!!! И така ЩАСТЛИВО ??!!! тО ПЪК ДАЛИ ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ УСМИХВАМЕ .. ДАЛИ ЗАРАДИ СПОКОЙНИЯИ ДОБРЕ УРЕДЕН ЖИВОТ ... ДАЛИ ЗАРАДИ ВИСОКИТЕ И СИГУРНИ ФИНАНСОВИ ДОХОДИ ... ДАЛИ ЗАРАДИ ДОБРОТО И ХОБАВО ЗДРАВЕ / НА СЕБЕ СИ И РОДНИНИТЕ НИ ../ А ПОМИСЛЕТЕ СИ- НЯКОИ ТОВА ГО ИМАТ ..И НИКОГА АМА НИКОГА НЕ ИМ Е ЛИПСВАЛО... 2-3 ПРОЦЕНТА ..ИЛИ ПО-МАЛКО ОТ НАС... ТОВА СА "ИЗБРАНИТЕ"..НЕ , ЧЕ СА НАЙ-УМНИТЕ . НАЙ-КАДЪРНИТЕ ..НЕ !!! ТОВА СА "НАЩЕ"- ВСВИЧКИ ОКОЛО ЦК НА БКП .. ПРЕЗИДИУМА... ОКОЛО 6-ТИ ОТДЕЛ НА ДС... ТЕХНИ РОДНИНИ ДЕЦА ... ТАКА УСМИНХАТИ С ТОКЛОВА БЯЛ РЕД БЕЛИ РАВНИ ЗЪБИ- МОЖЕ ДА СЕ УСМИХВАТ САМО "ОНИЯ"... А СИ МИСЛЯ , ЧЕ ТОВА В БЕЛИТЕ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ ПО ЕВРОПА И СВЕТА- ТОВА Е НЕЩО ЕЖЕДНЕВНО И НОРМАЛНО .... НО В БЕЛИТЕ .. В ОНИЯ-КОИТО МНОЗИНА ОТ ВАС ПЛЮЯТ .И ИЗКАРВАТ ЧЕРНИ ... ЛОШИ ... КОЛКО МНОГО СМЕ ИЗОСТАНАЛИ ГОСПОДИ ...МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА СИ ПРЕДСТАВИ В РОДИНАТА МИ ..????????????????????

Безплатен обяд, НЯМА. Кристалинка ще си плаща, за рахатлъкът си днес, ... когато Му дойде времето.

Еххх ... а дано ... ама надали... самия ти /вие? вярваш ли си ../ вярватели си ../ .. Лошото в цялата схема е , че не искаме да видим как ТЯ си плаща... Искаме и ние поне малко място 'под слънцето''.... и ние -поне за малко и за дребни неща- да можем да се усмихваме така щастливо.... много ли искаме ??????

Всеки ще се усмихва със щастлива усмивка, пълна и с подигравка към изстрадалите и сънародници, при мисълта, че всеки месец получава 30 хиляди евро заплата. Това най - вероятно е за да върши добре работата - да се снима със чернокожи дечица.

Дали снимката е правена по повод на това изказване? Или са я хванали в момент на радост, каквато всеки човек има право да изпита?

Кой ме събра с тебе, a?

А у нас, Кристалинке, как е положението?

А дали е уместно да поздравим Сталинка с песента на Хиподил - "От ивицата Газа в Устанкино" ! Предателите и подлогите на западняците заслужават презрение !

Някъде по света може да има добри неща. Но за съжаление, в България такива не се забелязват.

ЗА ДА ГИ ВИЖДАШ!!!