Преминахме към зимно часово време

В 4.00 часа сутринта се върнахме към астрономическото време.

Обратно в новината

Коментари - Преминахме към зимно часово време | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето, преди въвеждането на лятното време, в 7:30 започваше това, което сега започва в 8:30. Естествена реакция на правените на маймуни.

Това за риска от инфаркт е напълно вярно. Повечето хора го усещат с прескачане на сърцето или екстра систули. Всичко идва от по-голямото напрежение, заради ставането по-рано сутрин, при голямо физическо, умствено и стресово натоварване.

НЕКА ТОВА БЪДЕ ПОСЛЕДНО.ОЩЕ СИ СПОМНЯМ ВРЕМЕТО НА СДС КОЕТО ОБЕЩА ЧЕ С ПРИОРИТЕТ ЩЕ ОТХВЪРЛИ ЧАСОВАТА СМЯНА,УВИ ТОВА НЕ СТАНА.ПОЛИТИЦИ,СТИГА СТЕ СЕ УПРАЖНЯВАЛИ ВЪРХУ НАРОДА

НЕКА ТОВА БЪДЕ ПОСЛЕДНО.ОЩЕ СИ СПОМНЯМ ВРЕМЕТО НА СДС КОЕТО ОБЕЩА ЧЕ С ПРИОРИТЕТ ЩЕ ОТХВЪРЛИ ЧАСОВАТА СМЯНА,УВИ ТОВА НЕ СТАНА.ПОЛИТИЦИ,СТИГА СТЕ СЕ УПРАЖНЯВАЛИ ВЪРХУ НАРОДА

за да им е светличко на робите, когато буфкат... робовладелците да снижават разход ток, който по принцип може да е безплатен :) обаче хората били прости по подразбиране и няма как да се прекрати цикъла на иначе рогатата програма :)

Смяната на лятно и зимно време е велика глупост! Ако има някакъв икономически ефект, то може просто да се променя Работното време, а не да местим стелките.

Това, заедно с гмо-тата е най-голямото безумие, измислено от Човечеството!

До кога ще се придържаме към тази височайша глупост?

Височайшите глупости на Базилискът /кралската змия/, от днес окончателно започват да влизат в аналите на историята. Ще има "ритане", още около 3 години /до 2018 г,/, когато най-сетне ще се куртулиса /оттървам се от, откачам се, отпочивам си от...хилядолетното ВЛАСТВАНЕТО над Човечеството/.

А учените дали стигнаха най-сетне до извода, че работата докарва не само инфаркт, ами и много други болести на хората, особено преработването и лошото заплащане?

Това преместване на стрелките води до сериозно изкривяване на биологичните ни часовници. В добавка с изкуственото осветление, на което работим цяла вечер си гарантираме най-съвременни болести и нищо повече! Никаква печалба не може да се нарече това малоумие.

Велика глупост. И въпреки мнението на учените, че промяната на часовото време вреди на човешкия организъм и че няма никакви икономии, политиците са упорити! Този път нямам предвид българските политици, защото не зависи само от тях.

Виждам, че всички коментари са против смяната на часовете. Не е вярно, че не зависи от политиците ни. Смяната на времето става заради закон приет от тях и отмяната на "смяната на времето" трябва да стане със закон приет от Парламента. Направихме референдум за "глупостта" Белене, а за такива важни неща като смяната на времето, защо не направим.

Това часово време е било по времето, когато хората не са открили електричеството и са ставали, като се съмне и лягали, като се мръкне. Все си мисля, че мъъъъничко сме понапреднали от тогава, а и обикновеният делничен ден на хората се е поизменил от тогава. почти никой не не става сутрин в 5:30, за да хване първите лъчи на слънцето и не си ляга в 19:00. Освен че местенето на часовника е глупост - спестява на теория по 40 стинки на човек, е глупост да се съобразим с часовото позициониране от преди 200 години. Хората излизат след 7:30 от вкъщи и се прибират преди 18:30. В този диапазон трябва да е светло. С това и с нищо друго не трябва да се съобразяваме!

Като се започне от ника ти и се мине през "изключителните ти умозаключения", остава един извод. Пишеш като ученик на матура, който създава "бисери"!

Мда-а-а...явно рашките са по-умни от нас, щом отдавна я отмениха тази идиотщина. Просто хората са пресметнали, че вредите са повече от ползите, и - толкоз, край на комедията. Четох някъде, че и японците са на същата пътечка - май и те са от по-умните!? Имаше и американски виц по този повод - попитали индиански вожд какво мисли по въпроса, а той отговорил - само идиот може да вярва, че ако отреже част от одеялото и я пришие към другия край, то одеялото ще стане по-дълго...

Много ми хареса индианския виц. Показва, че мъдростта е в кратките изказвания, увъртанията и разтягането на локуми са за манипулиране и измами.

Тази тъпотия трябва да бъде прекратена! Избираме едно от времената и приключва този цирк!

:) Ти кое време предлагаш да изберем, щом ще е едно? По Гринуич ли? Има само едно време приятелю, което отговаря на географското положение! Излагаш се ....

ДО КОГААА ... КРАЙ КРАЙ НА ПРОСТОТИЯТА В БГ ЗАЩО ДОСЕГА НИКОИ НЕ СЕ ДОСЕТИ ЗА КАКВО ВАРШИМ ТИЯ ГЛУПОСТИ НА ЕС НЕ ИСКАМ ЕС ВЪН БЪЛГАРИЯ ОТ ВСЯКАКВИ СЪЮЗИ...САМО АК-47 СХТЕ ОПРАВИ НЕЩАТА В БГ В СЪРБИЯ ИМАШЕ В РУМЪНИЯ СЪЩО ..... НИЕ СИ ТРАИКАМЕ ХА ДАНО НИ СЕ РАЗМИНЕ ..АМААА НАДАЛИИИ

Камунизите пак са замислили нещо.

да върнем с 25 години назад. Не може държавата в лицето на БНБ да партнира на престъпници и то в 2014г и то като сме член на ЕС.

Местим ли?

Никой нищо няма да мести. Местихме ги лятото сега ги връщаме. Затуй връщайте и парите.

Вие местете каквото си искате аз лягам и ставам според слънцето. Да му мислят ония на полюсите. Тези пък на екватора изобщо нямат вашите проблеми нищо никога не местят.

Това местене е абсолютна тъпня, вместо да работим повече, за да спечелим, ние се чудим какво да местим, за да спестим.

Да работим работим колко да работим и да печелим щом изработеното ми е блокирано чрез една карта в една банка. Таман да си купя самолет и селска къща и оооп кепенците хлопнаха

дано да е за последно това местене, хората съвсем полудяха от това ставане посреднощ - какво спечелихме след като се "възползвахме "от светлината - не че някои обикновен човек по света спечели нещо освен болести

и какво спечелихме - народ идържава от това несъстоятелно местене напред и назад, нищо освен допълнително разбити нерви, най-сетне ще се сети ли някой да отмени това смехотворно постановление от миналия век....ама надали

...........За пръв път сериозно то е предложено от Уилям Уилет в "Пилеене на дневна светлина", публикувана през 1907 г............... ---------------- Уилям Уилет е наш човек! много е вреден! както всико англииско! --------------- *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уи-лям Уи-лет!

Какъв 1 час, бе хора? Та ние сме се върнали 6 века назад!!!

Ха, за голяма икономия говорим от това местене на стрелките , а вече трети ден уличното осветление в района , в който живея си свети и никой не прави нищо

ха,ми ти к"во направи?...ааааааааааа,писа в Дир :)

И какво да направи? Да си остави работата и да отиде да каже на тези, на които това им е работата?

По-голяма дивотия от местенето на стрелките няма. Човечеството продължава да робува на чиновници, чийто акъл е като на нашия Борисов - като на пиле.

Този от дивана е виждал стадиона по телевизора. Нали ако днес се СТЪМВА в 19 ч. утре ще се стъмва в 18, т.е , когато излиза от работа. Обратно, ще се СЪМВА в 6,30, вместо в 7,30.

Ти си виждал стадион само на телевизора и те е яд, че хората тренират. Утре ще е по-рано, но вече има сняг. Разбра ли бе?!

Това е ебаси тъпнята, още преди месец трябваше да се премести това часово време. Ходя да бягам на стадиона и в последния месец след работа се стъмва и не мога да отида. Ако времето си беше нормално нямаше да го имам този проблем.

Еееее аре отменете тази глупост, и без това файда от нея никаква, само ни размазвате за доста време

Ние сме върнали часовниците с 25г назад.Продължават да ни управляват ДС-КГБ и да източват държавата чрез КТБ,ЮП,Белен,европейските пари.

Малка редакция, ДС мина към ЦРУ защото плащаха повече.

Писателите май са се объркали!

Извинявам се на редакцият.Аз съм сбъркал...