Плевнелиев: Хората искат проевропейски кабинет

Росен Плевнелиев коментира от Брюксел, че очаква в скоро време коалиционно проевропейско и продемократично правителство у нас.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Хората искат проевропейски кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даже и природата го мрази тоя гербав комсомолец, най-големия карък за България.

Колко дена ще ни го навирате тук тоз МУХЪЛ. Не разбрахте ли че не го искаме. Кка да ви кажа ако го видя някъде на живо ще му тегля една псувня.

В ал джазира поиска подкрепа за България. Някой гледал ли му е интервюто на Плевнилиев в АлДжазира, тоз такова унизително поведение имаше, така унизи държавата България пред зрителите на ал джазира и пред самата журналистка, тоз няма нищо про европейско като поведение, нито има представа за запада какво е, нито мисленето му е западно, той гледа със задника си към запада, затова в устата му все русия, понеже очите му на изток дупето му на запад. про европейско било !

не че поиска подкрепа, по точно благодари за подкрепата на ал джазира за страната ни

Рядко се се среща такова дебилно същество! А пък на нас ни е президент. После се чудим, че от всякъде си правят с нас , каквото си искат.....

Хората искат друг да е президент!!!

Махнете го това недоразумение, не само ви излага пред който намери, но и кашите които забърква, забиват България във все по голям хаос. ОСТАВКА за да я има България.

Хората не искат нито проевропейски, нито проруски нито проеврейски кабинет. Хората не искат кабинет. Хората не искат правителство от крадливи негодници. Не ви ли го казаха ЯСНО на последните избори! НЕ ВИ ИСКАТ ЗАЩОТО СТЕ ЛАКОМИ ПРОДАЖНИЦИ!!!! Избори докато изметем негодниците.

Плевнелиев е най-полезен за България , само когато мълчи . За жалост президента и правителствата на България се избират от други държави и за това имаме и национална катастрофа . Дори и през комунизма нямаше толкова продажни политици , и комунистите не бяха стока , но сегашните боклуци нямат насищане по продажба на държавните интереси.

Г-н Президент. Съветниците ви не стрват. Да ви подскажа, хората в България искат проБългарски парламент от хора които милеят за родината, а не мислят първо за финансите си. Да ви подскажа, ако този кабинет се провали най-вероятно ще си заминете и Вие.

я не обиждай - продажни може, но не сме глупаци. Поне тези които сме продажни. Защо мрем толкова за Беляне, защото от там се краде, потоци разни и от там също. Кой се облагодетелствува от БТК - пак потомците на комунягите.Кой е по-висшите етажи - доказани ченгета,като Местанчо-козела, Сокола.Нагли комуняги като Болен - бият се за помещения, а питат ли как ще изкарат зимата в Мизия - гадняри.

Ми те всички са про бе! Нали сме подколония

я слезте на земята. Едно е да искаш, а второ и трето да го направиш. Къде с този русофилски, пардон - съветскофилски народ, щото Русия доскоро беше мръсна дума. Русия - бър-р- р напомня за царското семейство,за хората създали Ермитажа, Кремъла и всичко с което днес Путя се хвали, а преди - в Гулаг. Защо открито и без срам ни наричат Троянски кон? - щото сме си такива.Приеха ни за едното геополитическо местоположение, но ние и това не може да използваме.Щото сме продажни глупаци.

Този лайнар може да говори какво иска Българския народ след референдум за или против в Е.С.! А не какво иска той продажника комунистически и шайката от мафиоти около него! Анадънму Расиме?

Олигарх долен мръсен, от името на кой народ говориш.

Ами че да - проевропейският кабинет задължително трябва да се оглавява от една мутра - лидер на криминалните нарко групировки в Бг. Толкова е проевропейско да имаме мутра за премиер! Ура, ура! Да кажем едно голямо Благодаря на другарката Меркел, че така настоява мутрите да ни управляват в Бг.

Снощи в новините съобщиха, че в Украйна при така оформилите се партии, правителството ще бъде про-западно. Кажете го Вие - и българите искат такова правителство. А не руско-азиатско. Точка.

тая точка си я заври...нищо не е така както го мислят някои про-дажници.

link, Моля Ви разкарайте тази снимка заедно с коментара на политическият олигофрен Росен Плевнелиев, защо действа лошо на добрият Ви имидж и на търпението ни.

Оказва се че България досега е плащала колкото Великобритания членски внос и понеже сега на Великобритания и поискаха нормални вноски увеличението се оказа огромно. Защо плевнелиев не коментира тази проевропейска несправедливост, аз съ мпроевропеец ама неговото проевропеиско е про колониялно. 25 години не можем да се отръвем от този тип функционери от миналото като Иванушка Костов, и той играеше със спекулантите които сринаха лева и за награда им хариза 80 процента отпредприятията за 2 миларда инвестирани. все още има Ганьовци които си мислят е той е спасил икономиката, функционера Костов отговарящ за стен вестницитеците и съревнованията, Плевньо изпълнително комсомолче , са нашите етикети за европейска култура естествено е че ще ние вкарат от зад тая европейска култура. Аз съм за проевропейска ориентация затова не го искам Плевньо, Костов и сие

ТОВА нещо ОТКЪДЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА НАРОДА ,ЩО ГОВОРИ ОТ МОЕ ИМЕ.

същество , ти не си народа . той не говори от твое име .

друг ще говори. А вие, червените и сбърканите, не сте народа.

Ние, мурзилките , платени от пАсола на кочината си искаме путин за президент, цар, бащица и пр ! Венсеремос и наздраве, друзята!

Хората май вече не искат гейропа!? Щото вече взе на ни писва! На няколко вече "опростихме" дълговете, сега почвате да плащате заемите на други! Майната ви!

идеалното заглавие за плюене ! няма нужда от знание , факти и аргументи ! само си плюеш .нереализирани , ниско интелигентни самотници .

Роската никога не работел нещо конкретно, нищо не умее. Това му е големия проблем, това му е големия страх, от това излизат тия неадекватни приказки.

Хайде бе, как така нищо не умее? Я виж как умее да върши идиотщини - направо е от висшата лига!

как да не е работил-строителна фирма в германя,спецялист по всичко....

Умее да заспива на немски паркинг и да се събуди собственик на незаконни имоти.Това се нарича "най-старата професия" на Земята.Не е обаче нито ловец,нито рибар.

Именно, Г-н Прецедент, но също така искаме и импийчмънт на ПлEVNелиев

Хората искат такива като тебе у ЗАТВОРО. Не взимам акъл от ПОМАЦИ!!!! Дори да са по чехли!!!!

Стига бе. Модераторчето как можа да изтриеш истината, че си имаме проатлантически-проевропейски-проамериканци-гъзолизец. Нали се сещаш, че и ти ще останеш без работа и държва от такива като него. Я отпусни малко жилата и се прави, че не си ме прочел. Ти Българин ли си или лукова масонска глава??? Ако си второто Ок. Разбирам те. Зомбиран си и няма мърдане. Ако си българче идвай към в групата да си оправил страната и да я изчистим от продажници, комундета, масони разни и т.н. Бъди човек, бъди българин и знай, че ще успеем. Правокирам те да се събудиш и ти. Ако не го направиш си е за твоя сметка. Но Плевнята е ясен. Нали знаеш, че всички го знаят и него и тези дето го поставиха на власт.

Такива В България няма! Избиха ги още като партизани, ятаци или загинаха в Отечествената война/срещу Хитлер/. Останалите след 9-ти , са избити от псевдокомунисти, драпащи за власт и които са на власт......

От кога пастирката ми знае какво искат хората?

Вече ми писна от всички клишета започващи с "евро" и "проевро"!Днес лекар ме попита какво лекарство ми е изписано за кашлицата и аз вместо да кажа "ердомед" казах "евромед" и горкият лекар 1 минута даваше "заето" докато не се поправих!

Предлагам лицето на снимката лично да плати от собственият си джоб 7 милиона евро за нуждите на ЕС!

годишната вноска"рекет"за евро саüза също да плати тоз дето е подписал договора за присъединяване....

Виктор Орбан президент на България

Г-Н ПРЕЦЕДЕНТ, НЕ ЖЪЛТОТО ХАПЧЕ. ПОВТАРЯМ: НЕ ЖЪЛТОТО ХАПЧЕ. ВЗЕМЕТЕ ОТ ЛИЛАВОТО. ПОВТАРЯМ: ВЗЕМЕТЕ ОТ ЛИЛАВОТО.

Не е ли по-добре да е "просомалийски" или някакъв друг "про...", само и само да не е "ПРОБЪЛГАРСКИ". Защо ли Левски е служил няколко удивителни, дали е предполагал, че и такива политици ще се пръкнат в "българско"???

не знам какво точно искат хората, ама със сигурност ВАС ВСИЧКИТЕ НЕ ВИ ИСКАТ. Само половината изобщо отидоха да гласуват. От тях само 1/3 гласуваха за Герб... Това показва колко са популярни партиите у нас. КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ. Така че спри да плещиш от името на ХОРАТА!!!! .. отивай при полата на жена си или при БатБойко

Тоя още не може да загрее че е президент на българия.Американски реотан.

А какво значи "проевропейски" кабинет? Нащо като колониална администрация. Който и да го направи все такова ще излезе.

ами да изпращат му фах,а после тои трябва да го прочете,ако не америка започва да се притеснява за българската демокрация....

Хората искат пробългарски кабинет!!!!!!!!!!!!! Чехлю да разбере веднъж за винаги ,че е български президент!!!!!!!!!!!

тои си знае ама нали трябва да събира пари за после и да събира точки,за назначение на работа в лüбимото му нато......

в президентството има продуктово позициониране

ами да фирмата на президента е в германя те му дават поръчки,а пък тои със парите на данъкоплаците само немски марки коли копува....

скъпите немски лимузини са обида за наи бедните граждани на европа,за да се ползват такива коли трябва първо да ги заслуjaват а за бедни има и други по-евтини производители....

Дреме ми на моркова какъв кабинет ще имаме, дали проевропейски или мангасарски, няма никакво значение...нагледахме се на крадливи кабинети, като гледам влизат все едни и същи крадци!

СЪдбата дава шанс на г-н Плевнелиев! Нека се бръкне и плати на европейците парите, които искат. Той има! А и щом заявява, че народът иска проевропейско правителство, има прекрасната възможност да потвърди това и да остане в историята българска. Тогава ще вдигне рейтинга си до небесата. Нали?

ЕС направи голяма грешка с Русия, която тепърва ще има своите последици. Вместо да играят на едро и да се сближат с Русия и ползват приференциално нейните ресурси и пазари, а Русия европейските технологии, брюкселските чиновници решиха да се правят на тарикати и да асоциират Украйна , което ще има доста временен ефект за Европа. За Украйна е спорно какво ще спечели и какво ще загуби, но имайки предвид, че там на практика властта е само от олигарси добро не ги чака. Русия ще се обърне към Азия и Южна Америка и това още повече ще засили и останалите страни от групата БРИК. Светът се промени и ЕС не е фактор, който може да диктува дневния ред, дори САЩ не може да са това, за което се представят - всичките са едни все позатъжаващи длъжници.

"Хората" искаме да се скриеш някъде и да помълчиш....

Тоа па кат почне да казва хората какво искат... Над половината казаха, че всички вас не ви искат. Що не каза, че това искат хората? Е за това не ви искат хората - щот си говорите квото ви утърва.