Детектор на лъжата за полицаите, обискирали студентката

Полицаите, които са били по време на проверката на студентката, оплакала от тормоз, ще бъдат проверени с полиграф.

Обратно в новината

Коментари - Детектор на лъжата за полицаите, обискирали студентката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Интернет - " Уважаеми дами, ако ви се наложи да се прибирате в тъмните часове на денонощието в компанията на един или двама мъже, ако сте без сутиен, ако сте след дискотека, ако се возите в Ауди, ако сте чули, че е станало убийство и т.н. Просто си сложете дамска превръзка и предупреждавайте полицаите, че сте в месечен цикъл.Сигурен съм, че желанието да ви бъркат без ръкавици не би било голямо Ако наистина сте в цикъл - не ги предупреждавайте - екстрите ще си останат за тяхна сметка

Оказа се от камерите и от детектора на лъжата, че въобще не е имало нито гол нито облечен обиск. Пиклата само е писала показания в 4-то РПУ. Сега я защитавайте и вдигайте шум.

Детекторът не е доказателство в съда.Като се видят записите от камерите(има ли ги?),тогава ще се види.Не е важно какво са,какво не са видели милиционерите,докато не са го видели хората. Личнно ще ми е чудно,ако патрулът е избрал място с камери. Нещата са още съвсем в началото.

От два дена това го пишеш по веднъж сутрин и вечер..... евтина манипулация драги!

Нещата са още в началото.Ха на бас!

Гарван гарвану око не вади !! Спомнете си как колегите на пияния граничен полицай (който уби детето) му даваха кисело мляко, за да покаже дрегера по-ниски стойности.Сега се прави същото с полиграфа и полицайката.

Мдаа, по новините ще познаете, че свети Цецо вече е на власт! Бяхме си починали една година от глупостите на тиквата и гестапото и пак се започна.

Убаво ама ко прай тая мома посред нощята без сютиен с тия трима хайлази

Еми студентка е момата, бедна, пък и се шмърка и ко да праи... айде при лошите батковци!

Такива като вас мякащи на мьеко определено не ги разбирате софийските работи.

Очаквано! Полицейският полиграф доказа невинността на полицаите! Да живее демокрацията. Май наистина ще се окаже писаното от ЛУДИЯТ да се постъпва както в "Един дребен, дребен буржоа!".Няма партия, няма длъжност, няма съд, няма прокурор -нещата в свои ръце! Интересно е пичовете с джи ес ем ите дето са правили кадро, що не ги покажат пред медиите; ясно е че на полицейските камери няма проверка, няма обиск, може да се окаже че не е имало и спиране на кола за проверка ....

Ако това наистина е вярно сега трябва да я подведат под отговорност за фалшиви обвинения.

малко си е кофти ситуацията. Току виж след като са я подвели под отговорност излезнат едни запси на едни телефони, на едни калпазани и си ева майката

"Интересно е пичовете с джи ес ем ите дето са правили кадро, що НЕ ГИ ПОКАЖАТ пред медиите" - А ти откъде си толкова сигурен, че Е ИМАЛО"пичове с GSM -i"? Беше ли там? Кой го твърди? и как са се оказали въпросните путьовци ( путьовци по ми харесва като наименование на такъв тип хора от "пичове") там точно в този момент?

Има време, не бързай!Нека оневинят полицайката..... хе хе хе хе

полицайките са с голямо самочувствие , което идва от големите заплати , които незаслужено им плащаме. Голяма полиция си храним и голяма престъпност ,не обезпокоявана от никой.

Няма страшно, ако продължават в същия дух всичките им пари за свещи ще отиват.

Taзи Борислава лъже много

Да тестват и нея с плиграф!

Тя,арна бе,Танасе.

Какинотоооо,оплете се в лъжите,защо бе,Борче ?

ИСТИНАТА !!Намериха ли убиеца на ИТ специалиста в гащите на Борислава?

май се води следствие за претърсването /опипването/, а пияни ли са били, правен ли е тест за алкохол, пусна ли ли са ги и кой е шофирал. По протокол ли е било задължането, проверката ако е имала такава. Представи ли ли са се полицаите, а не сега да се чудим кои са. Ама и аз много задълбах.

много милиционерчета-тролчета из форума. Няма лошо, щото преди за да завъртят една крушка трябваше трима милиционера. Един да я държи във фасунгата, а други двама да го въртят. Много минуси пишете на явни неща - че полицаи прикриват убиец-полицай, а друг си къса сам пагоните. А ако не са така явни - тогава - наркомани и др.Е, то при такъв гл.секретар що искаш - прави ювелирни операции, а ако не успее - нищо.

И на Борислава и трябват трима в колата ... Даже са малко. За това замесва и полицаите ....

Точно обратното е,тролчетата са от другата страна

Като гледам правописа точно неграмотни полицайчета ще са ....... как го пишехте - Ханку Брат, Дон Дуков..... и все такива бисери из полицейските актове ха хаха хах

ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА !!!

Тази 20-годишна студентка има вид на 40-годишна наркоманка.

Там някъде. 40-41.

ГЛУПОСТИ! НАПРОТИВ МНОГО Е КРАСИВА! А това за кой е важно? Красива или не!

Ве стаа,ве,брат ... Арна е момата ...

Както се вижда, ти си тъп милиционер.

Мацката вероятно е била в алкохолно и наркотично опиянение. Сигурно е изпаднала в транс. И са и се привиждали някакви работи ... Все пак е 3 часа след полунощ, след дискотека, як запой, тройна мъжка компания ... В този момент се появяват полицаите...

Така ще си тънем в лайната.Тъп,по-тъп,най-тъп- българин.

там всичко е описано. Полицията има право да убива по невнимание - един беше стрелял в прозореца на кола и той не знаел защо и как натиснал спусъка, друг сам си къса пагоните за да обвини задържана жена - явно е нямало за какво. Но нашата полиция ни пази - абе взел си е як хонорар певецът Маринов.

На всеки полицай камера и микрофон. Така е отдавна в много държави. Хлапетата правят видеоразговори, нашите полицаи още питат "Ко праим са?" Защо този закон не минава в Народното събрание вече над 10 години. Защо ли?

и откъде разбрахте комунета, че момичето е наркоманка - не са намерили наркотици. Ако беше така, о ако беше така щяха от МВР-то да си разчекнат устите.

То отдалеч си личи, че мацката употребява наркотици.

Ти направо си за нобелова награда бе. По цял свят хората правят медицински тестове за сума пари а ти само по картинка ги познаваш. Сега остава да кажеш вида и количеството.

Ти откъде разбра кой е комуне?

По характерния аромат ,коктейл от джанкова ракия,кисело зеле,чесън.гуменяци;характерно израженuе в очите и специфични издайнически неща в речника.Има и още признаци. ;-D

милиционерче, а ако не искаш - върви в Русия. Там не се занимават - там направо окошарват. Там е диктатура. Не я искаме тук. Не знам кой крив - кой прав. Но ако е било толкова опасно момичето, защо веднага не са я завели в полицейското. Абе видяхме ви колко струвате, когато сами си късате пагоните да злепотавяте жени, да прикривате УБИЙЦИ НА МАЛКИ ДЕЦА.

Хич не мога да я оправдая тази куч...а! Знаем ги тези студентки ,които на околовръстното се предлагат за пари. Освен това тази си крие главата точно като наркоманка с шапка, за да ги призове да я подкрепят. Питам "умното", ""благочестивото", "скромното" и т.н. момиче какво прави в колата с три младежи криминално проявени? Тя не заслужава да заемем нейната страна. Полицайката е видяла като е скрила "нещото" и има пълното право да я претърси, още повече че е жена,а не мъж. Тези истерии на "момичето" пр...не заслужават никакво внимание. Защо полицаите мен не претърсват,или събличат?

ТАка ли ви учат в Пазаджик,да ама реалноста е дурга,абеск с поемни лица и с портокол,където всичко да е описано.Няма да се научите тъпи лейки,ей,после като дойде оплакването какаво парвим,а,като ми дадете негодно събрани материали и доказателства,кака аз прокурора да повдигам обвинение,а?Защотото адвоката не е спал а знае много добре къде да човъркне и обвинението да падне.Тази като е лезбийка да ходи да опипва някъде другаде не на работното място.Само проблеми с гламавите недоучили кадри на Пазаджик....

Ти пък какво искаш,да се прибира от дискотека сама и пеша,та да налети на някого като тебе? И сред студентите може да има всякакви.Ама тия на Околовръстното не са точно студентки.Пък у като кукли да са,няма да ти харесат.Пари искат. А и ако работата ти е по тия места,дори и без да го наблюдаваш нарочно,би научим доста за ''подвизите'' на НЯКОИ полиц...,пардон,милиционери. :-)

Грозното и лъжливо патенце искало да стане принцесата на блатото. Но накрая се превърнало в още по-грозна жаба ... На която никой не вярва

детектор на лъжата!който го е измислил и го използва да си го завре отзад!Пълна измишльотина!Доказана неефективност!

като е права полицайката не излезе поне да каже, че е обвинявана несправедливо, защо с дни се бави разследването? А бе откакто полицаи наливаха с кисело мляко убиеца на бебе, а отричаха това при наличието на десетки свидетели, нямам никакво доверие на полицаите.

Какви глупости пишеш ??? Кой ще се занимава с лъжлата Борислава ???

при положение,че ДАНС облагодетелствува близки фирми /далаверата със закупуването на коли/, вярвате ли ,че ще се проведе обективно полиграфско разследване. Водещият на същото вчера убедено говори, че полицайката ще мине изследването защото е права, а момичето е сигурно виновно - полицай не може да греши.

Като я гледам по снимките тази девойка каква е мършава и изпита, помислили са я за наркоманка, има такъв вид - да не си кривим душите. Не одобрявам в никакъв случай тоя порнографски обиск, но практиката на ченгетата е такава, видят ли някой, който има вид на хероинов наркоман, изобщо не си поплюват и го третират като последния боклук, тъй като наркоманите са безпомощни и никога не биха си потърсили правата после. Тази има наистина яко наркомански вид и в тяло, и в лице. Яко ъндърграунд е и като стил на обличане. Ясна е работата. Наркоманите ядат най-много бой от полицаите и са най-онеправдани. Гаврите с тях са масова практика. Интересно как ще се развие нататък тази история.

Не поглеждай в ОГЛЕДАЛОТО! Да не се изплашиш.

Ти разгледала ли си снимките на студентката, че се пънкяш да сереш, а само пърдиш?! Момичето е кожа и кости, изгърбено, с хлътнал навътре гръден кош и изпито восъчно лице, с подкопани очи със сенки под тях - типичен наркомански вид! Не казвам, че полицаите са цвете, и те са от кол и въже събирани и масово са хора без никаква култура и финес, имат чувство за безнаказаност. Но на мен са ми ясни П Р И Ч И Н И Т Е, поради които са постъпили така с тоя ходещ скелет! Не ги оправдавам!

Борислава лъже и се оплита в лъжи. Може би се опиянява от медийните си изяви.

Щом са й дали повод? По тъпо би било да не се възползва от тъпотията на ченгетата. Дано успее да ги размаже, но надали - тия са като свински черва -оплетени в едно кълбо от корупция, далавера, изнудване и изобщо -терор над обезправените чрез законите, българи.

МРЪСНИ, ДОЛНИ ПОЛИЦАИ! ПАПЛАЧ ДОЛНА! СВОДНИЦИ И УБИЙЦИ на държавна заплата, само стискат младежите за топките и бъркат на студентките по дупките!

Не разбирам учудването на пищешите тук относно поведението на другите присъствали на обиска полицаи.Беше попитано защо другите полицаи не са спрели полицайката и гаврата със студентката?Спомнете си пияния граничен полицай, който уби невръстно дете , блъскайка детската количка, колегите му се опитваха да занижат показанията на дрегера като му даваха кисело мляко.Виждате сами за какви хора става дума и това не са обикновени бандити, а са полицаи, които се държат като бандити и се прикриват един друг без значение какво престъпление са направили!!!Почти съм сигурен, че на лесбийката в униформа ще и се размине, но онзи горе гледа и той е последна инстанция.....Неговите присъди са нещастия, болести, трагични инциденти....Всички тези долни същества, позволили си да се гаврят с обикновените хора ще си го получат!!Неплатени дългове на тази земя не остават!

Бог е добър и не наказва никого.Човек го наказват собствените му грехове.

разликата?Освен това в Библията пише кой плаща за греховете - за греховете на родителите плащат децата!! Попе ти коя Библия четеш?

Там, горе, всички сме пепел от пепелта, пръст от пръстта. Т.е. всички сме равни там. Само там. Дори християни, будисти, мюсулмани и т.н. всички сме едно и също -нищо. Тук, обаче, не! Тук победителите не ги съдят. Победителите съдят. Без значение как са станали победители.

На земята остават само неплатените дългове? 1. Полицайката бръкнала в гъ.а на студентката: - ПОЛИЦИЯТА никога не греши - другите полицаи гледат! 2. Полицай разстреля 16 г. момиче в София... - по случайност: стрелял си със служебния пистолет посред бял ден в ЦЕНТЪРА на София и убил момичето - ОПРАВДАН - изпълнявал служебен дълг? 3. По време на митингите на СЕДЕНКАТА полицаите стискаха студентите за топките: НОВ ПОХВАТ ЗА БОРБА С ПРОТЕСТИТЕ? и привикваха студентките в РПУ "ЗА ОБЯСНЕНИЕ"??? 4. Момичето от Ловеч отива в РПУ и казва, че "ОНЯ" полицай я заплашва с убийство ако не му пусне... полицаите си траят??? На другия ден полицая я разстрелва ДЕМОНСТРАТИВНО, като куче пред приятелите и в колата със служебното си оръжие.... 5. В Банско полицай разстреля съсед... 6. Край морето намериха нарколаборатория в къщата на полицай??? 7. Пияния полицай арестуван в детската градина??? 8. Полицая от Оряхово заловен с милионите цигари без бандерол защото не платил на другите от РПУ??? МРЪСНА,ДОЛНА ПОЛИЦЕЙСКА СГАН!

Ми това са заптиетата, бе. Нали така или иначе от 89 година насам ни управляват мюсулмани, тая заптийка, преди 25 години на колко е била? Цялото и възпитание е минало в обучение за насилие над раята. Ти какво очакваш от нея?

Било обичайна практика. Разказа ми го младеж, преживял почти същото преди много години. Какво знаем ние, гражданите за правата си? Нищо. Ако откажа да ме обискират, трябва да ме заведат в районното и да го направят там. И тук се питам - имам ли право при обиска на адвокат, за да не ми подхвърлят нещо ей така, за да отчетат бройка или просто от яд? И защо при задържане или обиск не ме уведомяват за правата ми? Да, както по филмите! Ако това тук го няма, защо го няма? Излиза, че сме безправни роби на една система, която обслужва избори и политици само!

Кой при обиск ги уведомява за правата им, бе лъжльо? С насочени пистолети ги карат да излязат от колите, да сложат ръце на покрива и го обискират. Едва тогава, ако намерят нещо, го арестуват и му четат права. То бива безсрамие в лъжите, но ти се самозабравяш.

И къде видя някому да правят геникологичен преглед на улицата бе смръдльо? Или когато си на патрул, се образоваш от сайтовете с полцейско порно ?

Айде почнаха обидите от един невинен въпрос. Не лъжа, питам! Аз не си знам правата и не знам откъде да ги науча! По твоите думи излиза, че докато не ме обвинят, нямам права?! Дали?

Мацката активно обвинява полицията, защото е гузна. Времето, мястото и компанията в която се е намирала не са факти в нейна полза Сигурно участва в някакви схеми на криминалния свят.

"Времето, мястото и компанията в която се е намирала" не са работа на полицията.

Също и за студентката и баща и! Инак е несправедливо!

Полицайката и останалите присъствали полицаи са се провалили на детекторът на лъжата.Провала е голям и вече са набелязани изкупителните жертви.

Дали тази полицайка не се казва Дора ? Там имаше една с такова име

Комай ще се яви при Люба Кулезич в събота.Да видим.

Искане за проверка от Инспектората на МВР и завеждане на гражданско дело срещу полицайката и колегите и! На бас че сред присъствалите на обиска на голо ченгета е имало поне един с по-висок чин от полицайката ....

Студентката е била хора от крими контингента, тоест или е клиент на дилърите или е била в схемата. По-скоро е правила свирки за да и дават дрога. И най-вероятно цялата постановка не със събличането на улицата се е състояла във фантазиите на момичето, за съжаление.

Ти по твойта любовница ли съдиш? Имаш право - и на мен ми е духала. Обаче това момиче не е, та не знам за него.

Бащата, бащата....Що не го разплетат и него какви далавери е правил с църковните имоти и как е искал да прилапа парите на църквата, и че е бил от разколническия синод. Каквито родителите, такива и децата. Цялото им семейство е явно една голяма излагация, щом и братът ревял, че сестра му е изнасилена. Кретени.....

Борислава лъже повече от черната и бялата Златки взети заедно.

Много елементарно мислиш,нещата са в началото,полицаите закъсняват с адекватните реакции.

В другите западни цивилизовани страни полицейските коли са с камери като те спрат. Записва се цялата среща. Какви детектори на лъжата в такъв случай какви пет лева..

Sm3hurk0

Сега и камери ли да им купуваме ? После да качват записите в youtube...

snowmark

Кой знае къде е била и кой е бъркал по дупките и?И докато са си бъркали тук и там са вдигали шум.Някой се е обадил на 112...И за да не и се карат или бият вкъщи си съчинява тази "сърцераздирателна" история.А и друго си е да си известен,та даже и по този начин.

Sm3hurk0

! Префразирам, за да няма цензура ! Абе, Ако на теб докато ти бъркат по дупките и си мислиш, как да станеш известен е друга тема. Нормалните хора се притесняват !

snowmark

Абе(използвам твоето обръщение),аз докато бъркам тук и там не ме вижда никой,не ме "спират" полицаи да ми бъркат ...И кой каза,че студентката е нормална и не лъже?

Значи в новините се каза,че обиск е нямало,същевременно са издирвали убиеца от същата вечер.Убиец ли са търсели,или точно те са си бъркали по дупките.....на носа,вие какво си помислихте?:-) :-) :-) ;-D

Гледаме филма "Шестнайсет пресечки" само, че без Брус Уилис, тук разколебани няма.

Sm3hurk0

Аз си мислех, че най-големите простаци са таксиметровите шофьори ( от разкази на разни техни клиенти ), но се оказа, че имаме недостожими национални простаци в лицето на полицията и се убеждавам, че полицията води безапелационно в резултата. Неудържими са ! Всеки ден четем за победите им.

Okазва се, че такъв обиск ,,на голо", не е имало. Полицайката е преминала успешно детектора на лъжата. Мацката Борислава явно лъже. Или греши полицайката с някой от присъстващите криминални елементи в колата. Все пак е било след 3 в полунощ и след як запой. Сега е ред на Борислава да премине през детектора, макар, че вече е ясно. Борислава лъже ...

Какво доказва,че е същата полицайка? Име? Щом са били видимо пияни,защо шофьорът не е санкциониран? Защо от МВР излъгаха,че случката е в първия час и близо до мястото на убийството на ИТ специалиста.Щом за това не казват истината,от кой зор задлужават доверие-на какво отгоре?5 часа след това убиецът да е по улицата с оръжието-малко вероятно.Все пак някой от мъжете в колата отговарял ли е на описанието:1.80,около30г.яко телосложение?Взети ли са им натривки за батутни частици?-не се разбра. Каква е криминалната регистрация на спътниците в колата.Ако наистина е 1 цигара трева преди 13 г.-смешки.Ако не.да кажат(ако това има значение). Ако е търсено оръжие-не се разбра претърсен ли е шофьорът.Писа се,че не е-така ли е?Изобщо адвокатите потриват ръце.Изобщо тия полицаи разбират ли как сами се...?...

Каза се в новините,чемпретърсване е нямало,а уж са търсели оръжие. Компанията били писали обяснения в районното-там пише ли :"Бяхме спряни от униформени служители,от тях ни се представи X.Y.Z. Има едни адвокати,с усти като плевни и зъби като тесли...тепърва е работата.

aide pak taia vse edno ia iziadoha marla

Да В 2,30 през нощта една девка с двама криминала?? И що за чудо да я пребара полиция?! Ба си м....та. Ела те у NY па да видите как се справя с проблема NYPD

Да,така е при вас в NY-Нови Искър.

Генекологични прегледи на улицата има само във фантазиите ти в NY. И в един съвременен жанр в нета.

Как не ви е срам да плюете по момичето та тя е само на 20 години не е знаела как да се защити помислете си вие ако изпаднете в същата ситуация как ще се чувствате или просто ще се изкъпете и ще изтриете от съзнанието си неприятната случка повечето от нас постъпват така но има и други хора които са по-раними и не са минали през соцмесомелачката която ни направи такива че да приемаме нарушаването на човешките права на едно младо момиче за нормално и то днес след 25 години "димокрация"Независимо каква е тя е ЧОВЕК и жена и никой няма право та дори и полицията да я унижава публично. П лачем непрестанно за правата на животните за милостива смърт и добро отношение към бездомните кучета а какво правим с хората - унижаваме ги и ги пращаме милостиво да се лекуват с хапчета

И по летищата обискират за наркотици подозрителни типове. А тази девойка, ако е толкова ранима, ще съди полицията тихомълком, а не да се разкарва по медиите.

Много сте упорити,тролове ниедни-тихомълком,та тихомълком.Тия хора точно с публичност ще успеят,полициятя замълча-и губи.

Тази пак стана звезда направо. Да беше кандидатствала за VIP тъпотията. Без друго и там са същите позьори... Истината ще излезе. Едва ли ще е в полза на момичето. Ама все пак, като си тръгнал да се бориш и да доказваш и търсиш правата си, е не се обличай като наркодилър бе човече. Дай го малко по официално. К'ва е тази идиотска шапка.

Тия като тебе са ясни-ако беше без шапка,щеше да има:"Защо е без шапка?''

С това госпожица Латинова стана медийна звезда

Веднага проличава, че мацката Борислава нахално лъже по всички телевизии.

Защо не обявите името на полицайката - и не покажете снимка на хубавицата - а и много бих се радвал да влезе поне за 72 часа - нали уж има закони

Нали има снимка на пострадалата - невинно, скромно момиче, чисто като сълза ... И го е срам милото, срам, каза колко много го е срам на всички медии! Не, че оправдавам своеволието на длъжностните служители. Просто се чудя не ги ли е било страх, да й бъркат без ръкавици по дупките, както тя твърди, че се е случило.

Момичето няма от какво да го е срам. Полицаите са направили грешка при проверката.Близките на момичето реагират по правилния начин.Полицията продължава да задълбава в грешката си.Това е.

дедектора за пилицията да е камшик ,шибай,шибай по сволачиете