ГЕРБ продължава преговорите с РБ, БСП, ПФ и АБВ

ГЕРБ ще продължи консултациите за съставяне на правителство с Реформаторския блок, БСП, Патриотичния фронт и АБВ, заяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ продължава преговорите с РБ, БСП, ПФ и АБВ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След преговорите ще докладва в сараите за резултата...!

"Да не говорим по тема съдебна система, енергетика - там имаме общи виждания", коментира Борисов." Я гъ.олизците от ГЕРБ да ми обяснят как така става - преди два дена РБ и ГЕРБ не можаха да се разберат по няколко точки и едната от тях беше съдебната система?!? Кога излъга Бойко - тогава или сега?

Борисов има най - много гласове и е сигурен участник. Ако Борисов не е руски агент ще влезнат и РБ, да го натискат отвътре да върши някаква работа по посока на реформите. ПФ ще подкрепя правителството на първо време без да участва в правителството, защото не са приемливи заради някои позиции нямащи нищо общо с европейските ценности. АБВ ще поиска един министър и Калфин е приемлив за левите в Европа. ДПС ще гласува правителството, и ще се опита да пази позициите си на местно ниво. БСП И АТАКА ще се опитват от време на време да вдигат пушилка, но на този етап БСП ще се опитва да ближе рани и да се готви за реванш в края на управлението, когато ако се проведат реформите ще има много недоволни хора, но страната ще тръгне да излиза от кризата и няма да им се получи.

Очертава се коалиция ББ-ЦЛ (банкянски бабуин - црън лаборант).

КРАЛИ БОЙКО, ВСЕСЛАВЯНСКА СЛАВО! КАК ЩЕ НАПЪЛНИШ ХАЗНАТА?! С КАРТОФИ ОТ ДВОРА СИ В БАНКЯ, КОИТО КОПАЕШ СОБСТВЕНОРЪЧНО, А?! ИЛИ АКАДЕМИКЪТ ОТ НСА ЦВЕТАНОВ ИМА НОУ-ХАУ? ХА,ХА,ХА! КАК ЩЕ ЗАБАЛАМОСАШ ТЕЗИ 60%, КОИТО НЕ ГЛАСУВАХА, А?! ВСИЧКИТЕ ТИ ИЗБРАНИ ОРТАЦИ ПЕТ ПАРИ НЕ ЧИНЯТ!

нещата си идват по местата. И БСП и АБВ вече не крият, че са десни партии. Но не си задават въпроса що за политика ще се води от само десни партии на власт и колко време ще ги бъде.

Моля се на Бог тези мръшляци да не направят правителство. Дано българския народ да получи малко щастие като т.нар. Политици се изпокарат и самоунищожат. Господ да ни пази от ново управление на банкенския убиец и турските агенти на доган. Това важи и за руските агенти Станишев и банда с клонове Гоце, Боце и дудук сидеров. Дано имаме щастието да живеем 700 дни без правителство от тунеядци, така както белгииския народ си живя добре без правителство. Колко смешни са истеричните вопли непременно да се направи правителство, защото кой знае каква трагедия ще настане. Всъщност нищо лошо няма да се случи, само добро за народа!

Работещо правителство не може да се направипоради: ниската интелегентност на ръководителите на ГЕРБ, вероломството на върхупката на ДПС, подлизуравото на АБВ и алчноста им за власт, дивотията на националистите, Дудука е безмислено да го споменаваме. Ще се направи правителство, което с помоща на парламента ше фалира КТБ, ше си раздадат парите ....после пак циганите и послушните търци и наплашени държавни чиновници към урните, но 30 % от населението...

За ББ нема никви проблеми праи коалици секакви, стане ли обърка той ке се опраи, нема лабаво, ке бега пак у Сербию.

Всеки цирк си има край , е те тоя нашия няма. Стига , стига подигравки с тоя наш народ.

ПРОБЛЕМА ПРЕД КОЙТО Е ИЗПРАВЕН БОРИСОВ СЕ НАРИЧА КТБ И КОНСОЛИДИРАНЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ОКОЛО ИДЕЯТА ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ИЗТОЧЕНАТА ОТ ДПС КОРПОРАТИВНА БАНКА!!! Сещате се коя бе банката с която агент Сава разпределяше порциите в държавата и обръчите от фирми в които Бисеров и Цветан Василев перяха парите на ДПС !! ПРОБЛЕМА И БЕЗЗАКОНИЕТО КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНО СЕ СЪСТОИ В ТОВА, ЧЕ НЕ БЪЛГАРСКИЯ БЮДЖЕТ И ПРАВИТЕЛСТВО, А БНБ Е НЕЗАВИСИМИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ СУБЕКТ, КОЙТО ТРЯБВА ДА РЕШИ КАЗУСА С КТБ!! Защо БНБ, а не ПРАВИТЕЛСТВОТО?? Ами защото има разпределение на властите и отговорностите при което БНБ се явява компетентния орган КОЙТО ТРЯБВА С ПРИТЕЖАВАНИТЕ ОТ НЕГО АКТИВИ ЗА НАД 15 милиарда евра да предприеме изискващите се по закон действия за да осигури във ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ ИЗИСКВАЩАТА СЕ ПАРИЧНА НАЛИЧНОСТ с която дасе платят парите на вложителите!!! ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ Е ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНА КАСА В КОЯТО КАТО ЮРИДИЧЕСКИ СУБЕКТ УЧАСТВАТ 27 ЧАСТНИ БАНКИ КОИТО СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ БНБ!!! Какво общо има правителството с банковата система и с този фонд, че да му става гарант по заем с който да допълва изискващите се в него липси??!!! БНБ да става гарант на ФАОНДА !!!! ИМА И АКТИВИ ИМА И СРЕДСТВА С КОИТО МОЖЕ ДА ОСИГУРИ ИЗИСКВАЩИЯТ СЕ ОТ ФОНДА КРЕТИТ !!!!! Да видим кои са партиите които ще се съгласят ДЪРЖАВАТА ДА ТЕГЛИ ЗАЕМ с който да плаща масрафа на източената от ДПС финансовапирамида наречена КТБ!!

смешкоооом смешко! Си ти бойко.Ама докато има толкова хора който лъжете и то нагло - но те ви гласуват доверие(слепци) така ще е .Сега пазрлук щял да прави и то 2 кръг.Махни се сам , че нерзбираш сега какъв ще го подхванеш. Хора, а на Вас щом Ви харшсва да нямате пари за ток, да се закриват фирми (над 9 %) поради несъстоятелност и фалит, да плащате по 50% рушфети за общественни поръчки, да Ви рекетират и мачкат- продъжавайте да ги подкрепяте хората като невероятно глупавият ни и мизерен президент и подобни лица , бойковци и компания. Мислете повечеее.

ivo10

От кое тролско племе си?

Защо Бойко Борисов плаши др.партии и българите с нови избори? Защо пак се стреми да се докаже, като единствена алтернатива и спасител месия? По време на управлението му, всички българи независимо от политизацията им видяха как се държеше Борисов, какво може и какви кадри има ,но да не забравим тогава му бяха оставени от тройката и доста пари по фондовете и в резервите на Фикса и Здравната каса.

ivo10

Ти със сигурност си от червеногъзите горски тролове.

Твоя като е друг цвят защо се навеждаш на червеногъзестата тиква

теткин! Тетка Цачева - майка ти е най-тъпия председател на НС в цялата история на Бг. Знаем интереса дето ти клати феса, но шанс нямаш - герберастите ще вървят надолу до изчезването. Всички ви дават не повече от 1 г., а мнозина по-малко. Прегръдката с турцитте, седерасто-костовистите-монархистите и техните наци-люспи ще ви довърши. Голямото шоу предстои.

кой каза че комунизмът си е отишъл ?Коалиция от комунисти комсомолци пионерчета и техните наследници ! Да им е честито на ДС- агентите - отново на власт !

хахав, комунизмът не си е отишъл, щото никога не е идвал.

Накратко за плоския данък - облагането на физическите лица: Получаваш 100 лева - 10% Получаваш 100 млн - пак 10% Е това, ако не е СПРАВЕДЛИВОСТ - здраве му кажи..Бедността си е жив порок.. Да си дойдем на думата - КАК БОГАТИТЕ ДА НЕ СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ, ЗА СМЕТКА НА РАЯТА.....

ivo10

Стани и ти богат. Плоския данък го позволява. Който работи повече и печели повече не му вземат повече, а все едно и също. Плоския данък е несправедлив за мързеливите и тези, които са готови да работят за робска заплата от 250 лв. Само мързеливия разчита на късмета, предприемчивите го търсят сами.

Защото според теб троле в цяла Западна Европа данъка е прогресивен,а не плосък?Да не би там да са мързеливи или комунисти ? Да не говорим за Скандинавските страни,където скалата на облагане е убийствена. Тава тук е висша форма на обществено лицемерие в полза на една малка прослойка на обществото.

Май ще му се наложи да изреди цялата азбука.

Май ще му се наложи да изреди цялата азбука.

Всички са леви.Леваци. )

Ми сега на втория тур от преговорите какво пречи да има медии за всички партии??

Пуснете новината де!

тикво тикво излизаи в опозиция та пак да си спасиш дебелият г.з и организираи всенародни протести

Да опитваш да събереш БСП и РБ е малоумие. А ако ще се прави широка коалиция от леви и десни и всякакви, тогава няма нужда от ГЕРБ. БСП + ДПС + АБВ + РБ + ББЦ = 126 депутата и стабилно правителство с мандат една година, до местните избори.

Мутрите правят второ кръгче с рекета - едно не им стига, искат още проценти !

ivo10

Пак изтръска ментален боклук във форума Усерко. Не можа да се въздържиш.

Сички са рушняшки подлоги начело с Факта-каваля

няма как, сметките на герба не излизат, не могат да крадат и да узаконяват, лошо, а и трите Квачки не се стараят, Буда не знае какво иска още и се оплита като пате в кълчища, а за народа никой не мисли - нито Буда, нито Гоце....,най-добре е оставка и дълбоко покриване....

Герб, това антибългарско и продажно формирование иска отново да управлява. Ама как само иска да управлява, коалиционно, демек четворна коалиция. Обаче преди няколко години мутрата много обичаше да плюе по коалициите, особено тройните. А сега и той маминия е изправен пред дилемата четворна коалиция или отново нови избори. Ха да те видя бре мутро, хайде направи я тая коалиция пък да видим тогава как и колко ще управляваш? Как ще изтърпят фантасмагориите ти нафталиновите реформатори, псевдо патриотите, или пък твоите любимци комунистите и да не забравяме, бившите комунисти, предателите от АБВ-то? АЛТЕРНАТИВАТА Е ИЗБОРИ ДО ДУПКА, ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВИ ИСТИНСКА НОВА БЪЛГАРСКА И НЕ ПРОДАЖНА ПАРТИЯ, ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА!!!

Да се внушава : " ГЕРБ е антибългарска партия. Няма нищо хуманно в Борисов - само иска да краде общите пари"!

бсп - терористична партия вече на цигани дпс - терористична етническа атака -юруш етническа и расистка партия на дудука - партия гмо финансирана с мръсни и крадени пари от ктб от доган и комунисти ================ абсолютно незаконни и противоконституционни ==============

избори до дупка да не сте луди по 100 милиона няколко пъти и можем да затваряме държавата,Трябва да има малко спокойствие и разум във всички,това положение в политиката е резултат от войната и простотиите на герб и бсп и най вече тъпаци като Мая и някой от герб който паднаха на нивото на кумонистите и плюнето им взаимно мина всякакви граници от което се възползваха измислени политици обещавайки реки от мед имасло без да се работи ,Това е положението да взимат решение и да работят иначе ще спре всичко

На следващите избори резултатът на ГЕРБ едва ли ще падне. Но пък този на Фирмата ще се увеличи. Докато ни занимават с ГЕРБ, Фирмата упорито се разраства.

Коя фирма бе??? Фирмата, та фирмата??? Коя Фирма???

ДЕЕЕЕПЕЕЕЕСЕЕЕЕ !!!

Как смееш - та това е герб, процентите само могат да растат ! Само дето откакто бяха на власт само им падат процентите на твоите любими милиционери - не разбра ли, че 16% от населението слуша чалга и е неграмотно - затова герб на толкова може да разчита ! Като включим и недоклатените лелки, гледащи с влажен поглед мускулите на питекантропа (не се сърди, но си в тази група) - ето го твърдият милиционерски електорат !

Всички са една и съща вонлива чорбица, разбрахте ли го най-накрая?! А готвачът отзад отново е Доган! Държава на овце и селяндури прости! И мутра за премиер най-много й отива.

Да се внушава : " Всички са маскари. Само Доган е арен"!

Направа да падладеиш ! Къде изчезнаха червени тролчета?

Сега ще изригне 2-ра смяна.

ivo10

На мишката в дупката са. В коя точно, сам се досещай.

Избори до дупка това е, докато не се появи партия, партийка или каквото и да е там, но да управлява една партия и то с подкрепата на минимум 121 депутата. НИКАКВА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА НЯМА! Всякакви там коалиции е размиване на отговорността, извиване на ръце и поставяне на условия и то тяснопартийни и вредни за България!

Бойко е напорист, ще окине синия лист, ще се сбилижи с червендята, ще ги погребе с лопата. Ще нахрани ДПС, със сланина и прасе, а пък сарий патриот, ще обърне в идиот. Байко е юнак велик, като Крали Марко, но умник. И Атака ще пребори, той със Путин ще говори. Куче ще му подари, със зъби ости и мого зли. Това е нащият герой, много смел е той.

Всичкото трол - Строй се на баламатума! Огън по Борисов! Ха хаа...със задоволство си спомням как упоихме предния път балъците с внушението : " ЗЛОТО ГЕРБ не трябва да допускаме повече да управлява". Посочих Борисов и казах черно хе хе..балъците чесаха главите и повтаряха " аммм...да , черно!" А ха хаа.. ама тогава много БАШ трол изригна..хе хе сега искат да управляват покрай него.

Комуноидната сволач е в шах. Да целува ли ръка и се коалира или в опозиция с фесове и луди ?

jingiby

През 1989 година се надявахме подобни личности, обвързани с комунистическия репресивен апарат и номенклатура, които са членували в БКП, да не участват никога вече в управлението на държавата. Изглежда 25 години по късно, обществото ни се е сринало дотам, че те явно нямат алтернатива...

Избори, избори, избори до дупка!!! Ха-ха-ха. Бай Мангал ще има да ядееее..ехее

като коментари виждам, че Боката не го харесват много, ама много хора. Хич няма да му е лесен мандатя.

Прав сте! От 10 трола 9 не го одобряват ;)

за трола незнам. Аз обаче съм гласувал против плоския данък ... И няма земна сила, която да ме убеди, че трябва да го подкрепям (плащам) ....

моля те научи руски ... това твоето е изнасилване на славянския модел ...

Красная полыя лейка - смени си именцето

Ама тоя на снимката верно прилича на тиква бе, народе.

Простата аритметика показва, че вариант ГЕРБ+ПФ+АБВ няма да има мнозинство. Т.е. ако това са партийте, към които са се ориентирали, има само 2 варианта - или наследниците на Станишев да участват във властта или групата на Костов. Ако за това са били протестите на народа, горко ни!

ГЕРБ рекетира няколко човека да се отцепят от РБ, ПФ плаща на АТАКА за няколко депутата , АБВ се договаря с Бареков да изгони няколко от ББЦ. И ето ти ГЕРБ+ПФ+АБВ + 9 независими. единствената причина да не го направят е, че пак ще се задръсти София.

по-просто - половината депутати от ДПС не влизат в парламента и сме готови ...

Казачок ли играеш или кючек? У партия Фикус само това можете да играете.

Докога трите дебели лели ще се правят на света вода ненапита и уж че водят преговори-Цирка е пълен-Старите муцуни пак ще бъдат министри-е с какво се променят нещата-с нищо-Ще лапат субсидии,ще си ветреят дебелите задници по екскурзии и да живеят балъците

А Вашата муцуна нова ли е? И дали Вие бихте могли да управлявате? И ако можете, народът би ли Ви избрал. Да се мърмори, е най-лесният начин да се правим на голямата работа. Който не е гласувал, няма право да псува...

истината не винаги съвпада с обществените вярвания. Обществената вяра не винаги е истина ...

Не е зле кибиците да мълчат...

тиквата много внимателно опипва почвата как ще е най-изгодно да продължи и с кого. За него е най-важно при един неуспешен мандат от две или повече години, да има на кого да прехвърли вината и да излезе отново целия в бяло. Затова премисля дълго и се съветва с врачки, астроложки, баячки. Тиквата само си говори, че е готов да поема отговорност, но този не може да приеме провал. Кои ли ще са жертвите??? Най-вероятно всичките "преговори" са една мимикрия, както каза сутринта Иво Инджев и всичко е предварително решено кой с кого и в името на какво.

Сига е моменто да се купуват рубли докато са евтини после кога стане рубла за лев продавай и пей сърце

накара ме да се замисля.....

Амчи що ни си купиш монголски тугрици ве.Знаш ли как вървят у Чехия

На Тиквата му е много голяма главата, ама празна, за жалост. Като се е раждал с таз голяма кратуна е строшил чисто нова п..... на майка си. Ужас! Бедната женица.

Не виждам възможност за коалиция. Не виждам възможност и за правителство на Партията, Фирмата и Фикуса, защото би значело окончателното им закриване. Но най-лошото е, че дори да се състави каквото и да е Правителство, ситуацията е апокалиптична и мерките ще бъдат тежки. А хората не искат тежки мерки. Те искат кебапчета, лютеница и леб.

Абсолютно си права, но за съжаление тези с кебапчетата и лютеницата са мнозинство, като гледам колко минуси са ти поставили.

Ако с избори можеше да се промени нещо, щяха да ги забранят (Марк Твен?)

ако ми бяха по-дълбоки бузите, щяха повече да ми ги натъпчат (съсела?)

Ако с труд можеше да се забогатее щяха да го забранят