Плевнелиев настоя за правителство с програма поне за 1-2 г.

За мен няма вариант нови избори, убеден съм, че народът много ясно зададе посоката в 43-то НС - реформи и избиране на стабилен кабинет, обяви президентът.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев настоя за правителство с програма поне за 1-2 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този льохман Плевелиев в срок от 1-2 дни да си подаде иставката и да изчезва!

една-две години? Програма за програмен период от най-малко 10 години! Всяко правителство да се води по нея. Не, всеки тъпак да си прави каквото си иска!

Имаше правителство с програма за 4 години.Президентът не го хареса.С какво едно правителство с двугодишна програма е по-хубаво?

Плевньо така ще компрометира поста на държавен глава, че после дори Боко няма да иска да го заеме.

В конкретния случай правилната дума е ''усмърди''.

Уморихте ме с машите коментари. Радваме се че се махам от тази страна, пълна с политолози, общественици и хейтъри. Продължете живота си тук, мразещи всичко и всички. Сигурно сте безработни и по цел ден изливате жлъчта си тук. Пожелавам ви успех. След 5 години тук ще пишат само роми и турци /не обиждам последните/. Желая ви успех!

''народът много ясно зададе посоката в 43-то НС - реформи и избиране на стабилен кабинет''Няма ли някога да чуя от теб нещо смислено г-н президентино.Говоренето на глупости от името на народа не е препоръчително,за да не последват някога отговорности,така че препоръчвам говорене от собствено име.Явно не си дорасъл да говориш от името на народа-заемането на някакъв пост е необходимо но не и достатъчно условие.

''заявих като държавен глава''-каквато главътъ,такава и държавата.

''от гледна точка на желанието на народа''-и кога ти говори народът-на сън или на яве?

На кривият огледалото му виновно, на кривата ракета космоса, на калпавият политик народа му е виновен, на крадеца законите и съда му пречат!

Предава моите емоции: "ПРИПЕВ... И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далече от мен Ти не знаеш , ти не чувстваш тази досада , когато спиш при мен през цялата нощ душата ми търси пощада . ПРИПЕВ... И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далече от мен Когато не си със мене , обхваща ме тревога , от всичко се стряскам , защото си мисля , че идваш във моя дом ."

Скъпи мои сънародници, притежатели на здрав разум и интелект, на следващите избори за президент МОЛЯ ВИ СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИ - НИКОГА ОТНОВО ТАКИВА ПОВЕЧЕ! Искам като говори българският президент/ша да изпитвам гордост, а не притенение! Моля ви, нека да е нашата Меркел, Русев, нашият Путин, Орбан, Чавес, ако щете дори Саркози палавите ръчички и очички, само не това.

Моля президента да си сложи спирачки на устната кухина дето се му създава проблеми! След като нещастника анексира Американските планини,преименува държава на която беше гост и някаква столица след редица словоизлеяния срещу президента на Русия,нещастника нарочен за първи мъж на БГ 5 пъти обърка името на една банка която в момента е най проблемната:"Търговска И Корпоративна банка"!!!!!Ей идиот по природа напиши си тва дет треа да го казваш!! Иначе си пълен боклук!!!

Меката китка иска цензура на словото в нета !!!Ще позволим ли на бивши комсомолски секретари да ни цензурират?

КОЙ ?Кой го избра този пухльо ? Една додина Рушеше държавноста и Правителството на Орешарски !!! Непрекъснато ,ежедневно ,целенасочено ,... с идиотски,злобни и Неполагащи му се Изказвания/изцепки ! ... Сега е Различно ! Неговите мекерета от ГЕРБ,РБ,Професионални протестъри-соросоиди са на власт от месеци и се Покупко-Продават за продължение !!! Сега Вече Пухльо иска Дълго Управление ! КОЙ ? Кой си ти бе,Плевнелиев !

Не питай Плевньо защо е идиот, а питай себе си защо Плевньо е президент.

Чехла тропна с краче и викна Искааааааам Само Зельо беше по-зле от тоя нещастник!

Вика дръжте крадеца...добронамерено, ранобудно и красиво.

Не че разбирам от политика, ама май-май е време и за президентски избори. Абе Роско - оня дето те назначи ако не получи властта да не вземе да те уволни, че толкова се спичаш?

Оказа се, че съществува по-отвратителна личност от Цвъцко.

По-добре нека Плевнелиев съобщи, защо така упорито се е захванал с Прокопиев задкулисно да фалира КТБ, та да лъсне още една истина от "забранените" теми за Офшорко от Халкидики.

Питах шефа. Можем да си внесем глава без акциз, мито и ДДС.

Наистина, имаме правилният президент за това време. Щом русофилите така се пенят, значи е на прав път. Успех.

си плямпаш, скучен си, измисли нещо ново за "русофилите".

Едно и също е, защото това е проблемът на българия, русофилството в този ку уродлив вид. Ако ти е скучно, не чети.

смешко извади програма финансова стабилност, здравеопазване, инфраструктура, демография , бежанци и стига си плямпал глупотевините на прокопиев и цветелинка

Пред кого настоя ? Пред първата дама ли ??

ЧЕХЛЬО, БЕ къде си тръгнал да се буташ и ти барабар Петко с мъжете. Където се изкажеш само глупости ръсиш, че и Бойко те побийва по главата от време на време да не го излагаш много. Ти жена си не можеш да оправиш а си тръгнал да оправясш страната.

Плевелиев доказа само едно - в България дори малоумник може да стане президент. Стига да изпълнява поръчки на финансовата мафия - кръга Капитал (Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова, тиквата и прочие разбойници и грабители)... Докога това недоносче, ощетено от природата, ще се изхожда по всички въпроси???

До следващите президентски избори - когато ще се превърне в част от историята.

Политическите партии са раэлични и това обединение на ссяка цена беэ принципи и кауэи ги обеэличава,не може да се обеднява бкп бсп давали хора по лагерите на прасетата в Ловеч слънчев бряг скревена белене беэ да им е търсена отговорнос в последсвие съэдали кой ,обрали народа банките эаводите беэ пари ,кредитните милионери външнотърговските дружества на които им раэдадоха не куфарчета с пари ,сметки с долари в чужди банки и днес ГЕРБ да прави правителство с гоце краси все эависими донос,

Махнете го тоя, че само каши забъркава и ви излага пред ЕС и целия свят.

Защо свали още на вторият ден подкрепата си от предишното правителство, бе амебо гербаджийска ???

Едно популистко, посредствено и слабоумно правителство е по-опасно от служебните "калинки" !!

Що думаш?! Това значи, че ние от 25 години живеем все в опасност.

избори до дупка и бой по капелите тях от това ги е страх ,че ще излетят като торпили от НС кои с 9:9 кои 13:13 и тогава ще има дрешки на рае и поглед през каре за мутрите от първи ред .

Умен е !

Няма що ! Затова е бил ваша маша !

Да няма артрит ,та се държи за коленете. Или са изтъркани от падане на килимчето и метани.

Ходил е на инструктаж в Банки.

Никакви нови избори - ми то може и да не ме изберат ... я ми се падне втори път да съм депутат, я не ми се падне!

Така е, брато.

Забавно е. Недопустимо е единствено изказването на президента Плевнелиев, че нови избори са недопустими. Ако не успеят да съставят и подкрепят правителство, изборите са задължителни по Конституция. Това, защо Плевнелиев счита, че не трябва да има СЕГА нови избори е ясно - защото ще пострада ГЕРБ, ако за втори пореден път след победа в избори не успее да дойде на власт. Този г-н много бързо забрави собствените си думи - как изборите били единствения демократичен път, нямало друг начин и т.н. А и аргументите му, защо да се състави на всяка цена кабинет и той да стои поне 1-2 години на власт сме ги чували - от Станишев и Орешарски. Очертава се "готино" правителство - СИК (Борисов) - ТИМ (Симеонов и Каракачанов) - ДС (Първанов, Запалката) - Червената снашица (Кунева и Реф.блок) ... Олигарси и бандюги от всички кланове - обединявайте се, щото Съединението прави Силата, а Силата дава Парите! Абе, интереси са времената!

ЩЕ НАРЕДИ КАБИНЕТ, ЧЕ ПОЧНА ДА Й СЕКВА ДАЛАВЕРАТА ЯВНО, НЕ МОЖЕ В ТАЯ СИТУАЦИЯ ДА СЕ КРАДЕ ЯКО! ТВА Е ОБЯСНЕНИЕТО ЗА ПРИКАЗКИТЕ : КАБИНЕТ НА ВСЯКА ЦЕНА!

КОЙ? КОЙ?? КОЙ??? ОСТАВКА! ОСТАВКА!! ОСТАВКА!!!

напротив трябва да има обаче за прзидент....че този е много щастливт....

да е недопустимо бе, льохман Плевелиев? Нали ни надухте главата с вашите швестъри от проституираща мрежа, и с платените вувузелковци, че трябва да се правят избори до дупка, докато фашизоидите от десния сектор в България вземат безапелационно властта? Да, но сега на нормалните хора не им харесва, че отново мутри и милиционери дойдоха на власт, така че сега ние искаме избори до дупка, докато ги махнем от политическата сцена. Сега стана златно време за задкулисието и продажбата на гласове, уж против които льохмана се правеше, че се бори. Не престана този льохман да говори от името на народа, с който няма нищо общо, освен това, че го е крал и продавал на поразия.

Мушмурока Роско президента на батман БОКО се обажда от герберският коневръз ,след като са му написали от Герб на хартия какво да говори публично.

като вързан между гербаджиите!

Този само като го чуя как казва любимите си "ясно и категорично" с патоса и мъжествеността на Пинокио и ми призлява. Как бил впечатлен от добрите неща, които прави Герб. Как беше разчувстван от красивия протест на умните и красивите миналото лято. Отврат!

Нормални реакции на женомразец.

Президентската институция е напълно излишна и трябва да бъде премахната! Слузестият плевел получава огромни пари, а не върши никаква работа! Едно бостанско плашило ще е по-полезно за България!

Защо го хулите? Човека просто си е женомразец.

има настояща , и бивша . и три деца . по скоро е женолюбец .

Преди година и нещо Волен също мислеше като теб..недопустими са още излишни избори и харчене на пари. Затова помогна да се направи правителство, а всички вие, слуги доганови, ревнахте и го набедихте него за феслия. ЗАЩО НЕ ГОПОДКРЕПИ ТОГАВА??! КАк така сега изведнъж станаханедопустими още едни избори Или и ти вече виждаш, че това,което купихте на тези, няма как да купите на следващите избори.

Кой те бръсне тебе за слива бе, мочко?

НЕДОПУСТИМО Е И ТИ ДА СИ ФАКТОР,МАКАР И ПОДСТАВЕН, АМА НА !!! ЩОТО У НАС НАЛИ СЕ ЗНАЕ,ЧЕ И МАГАРЕ ДА ТУРИШ ....

Точно е време за избори, няма пари за купуване на гласове, ако можете и да го направите машинно и електронно само тогава ще се оправи България...

Хубаво казано, но как ще поддържат едно правителство политически партии с коренно различни политики, АБВ - големия шлем, Белене- ПФ с ксенофобските си виждания за малцинствата, ДПС ще подкрепя за да не я закачат, а видяхме снощи по НТ какво става в Неделино, една малка община известна повече със замъка на Кмета, отколкото с каквото и да било, че такъв замък собственика на ФБ няма в САЩ ????????????? Къде сме ние ? Ами там където ни е мястото, на бунището .... защото си продаваме гласа за 20 лева за да открадне другия 20 милиона и да чака следващите избори за други 20 , докато докато избрания " усвоява едни средства " ... Всеки народ си заслужава управата, изгонихме , унижихме Костов, всички едно и също говорят , продал Кремиковци за 1 долар, а колко задължения никой не казва, същото е и с Балкан, та той нямаше пари да си плаща летищните такси и офисите, Костов продадее под списък предприятията фалирали, наложен му от МВФ, а следващите продадоха БТК, Булгартабак и други печаливши за жълти стотинки... Ето затова ще сме на този хал.... Ха да ни е честито и новото управление ..... до незнам кога си ...........

По принцип си прав, ама баш пък Костов да ни даваш за пример ... Откъде са му милионите, А ?

Костов за разлика от един кмет от НЕДЕЛИНО живее в къща построена през 1986 година, какви милиони бълнувате, назова цифрата на влога си 170 х.лв. защо да не би кмета на Неделино да е по-умен и можещ от Костов, навярно не ви харесва Костов, уважавам мнението ви, не е безгрешен, но единствен направи реформи и плати скъпо вече 13 години се оправдават всички с него завари 300 милиона резерв, в държавата 100 фалирали големи предприятия, хиперинфлация, без европари построи толкова пътища колкото Борисов и БСП с европари. Е спирам до тук, макар още много примери да мога да дам.

Допустими са Плевнелиев, абсолютно са допустими!

Така и така похарчихте десетки милиони...показахте(политиците), че не желаете да работите за България, както и един с друг в името на държавата и Народа. Защо да няма други избори? Защо при положение, че половината гласоподаватели не пожелаха да гласуват и то не защото не ги интересува положението в страната ни. А защо почти двеста хиляди човека гласуваха с невалидни бюлетини? Правите ли сметка, че болшинството хора, чрез действията си са против статуквото по този начин!? Нека да има избори. Таман похарчихте достатъчно за купени гласове. Нищо и, че ще ни виснат още няколко десетки милиона. Един ден ще ги платите с лихвите, вие, алчните и безхаберни политици. Другите избори ще ви покажат по-страшната картина. По-реалната. Не са нужни стъкмистически агенции, за да кажа, че две трети от хората няма да гласуват и ще пуснат невалидни бюлетини. Президенте, стига си словоблудствал!

Стига сте роптали, срещу магарето на Бойко! То горкото, само топли президентският стол, за Будата.

Кой беше казал да не се бърза да се слага каруцата зад магарето?! Забравих вече...

Разбира се, че са недопустими! Недопустими са защото още преди да се случат народът ще измете политическата сган, започвайки от главните народни кръвопийци - президента и премиера! Плевнелиев усеща накъде отива "обичта" на народа!