”Галъп”: ГЕРБ води двойно пред БСП, но 59% не искат Борисов

ГЕРБ, БСП и ДПС са сигурни участници в Народното събрание. ББЦ, РБ и Патриотичният фронт по всяка вероятност влизат, а "Атака" и АБВ са с малки шансове.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: ГЕРБ води двойно пред БСП, но 59% не искат Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народе гласувай! Гласувай за по-малкото зло! После ще го намаляш още! От веднъж няма да стане! Да се орине ДПС-то, а после и останалите боклуци! Но е най-важно турчаците да са вън от нашата държава! Така и предателите ще понамалеят малко ...

Заглавието така е написано,че все едно герб ще спечели 59% на изборите.Ако това беше вярно няма нужда от тази статия и да си чешем езиците напразно.Истината е проста и тя е че ще вземат много по-малко отколкото на предходните избори.

Няма да гласувам,всичко е предРешено.Положението е отвратно в държавата.Обикновеният човек е на дъното-без пари,без работа,без права,без никакъв стимул за живот.И не се чува за никаква промяна освен повишение на тока!!Какво ще стане със 1/здравеопазването-плащане на ръка на докторите,източване на здравна каса;2/образованието-ненужно много университети,ниско качество на образованието,обучение на хора,които след това отиват в чужбина??;3/какво ще стане с американските тецове с абсурдния си договор;4/какво ще стане с българските залежи,които ги изсмукват чужди фирми срещу нищожни концесионни такси;5/ВЕИТАТА,които са едни пиявици в нашата енергиина система със супер скъпия си ток;6/шистовия и въглищен газ??7/какво ще стане със селското стопанство,със животновъдтвото,които загиват всяка година,как се раздават парите на все още съществуващите проиводители;8/правосъдието,което за едни е едно,а за властимащи е друго;9/за сигурността на хората,не може по селата хората да не са защитени от циганските наби,да бъдат ограбвани и бити??10/за разградените граници,през които влизат всякакви -не е ясно какви и с каква цел;11/безумните правила за гласуване-да гласуват хора с двойно гражданство,хора ,които с години не живеят в България,да гласуват хора,които не са платили лев данък на тази страна,да се откриват секции по кафета и дюнерджииници;12/за проблемите с циганската раждаемост,за майките на 13год и баби на 26годи;13/.........

Кой ще отговори на тези въпроси?Кой,кой кой..

Ето го отговора, малко по-надолу: Реплика ( нерегистриран ) 24.09.2014 13:05

А изсичането на горите-толкова важен проблем,проблема с язовирите??Никой не казва какво ще направи като вземе владтта????А е нужно нещо драстично да се случи и в тази област.

БЕЗ.....БЕЗ......МУТРИ

Делото по спасяване на давещите се, е дело на самите давещи се. Външната помощ, убива после спасението, ако го има.

ЗАЩО ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ МЕКЕРЕТА ОТ ПОРЪЧКОВИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ,РАДИА И ВЕСТНИЦИ-ПОВТАРЯТ КАТО ПАПАГАЛИ ТЕЗАТА,ЧЕ ПАРТИЯ АТАКА НЯМА ДА Е В НОВИЯТ ПАРЛАМЕНТ???? НЕ САМО ЧЕ ЩЕ Е ТАМ,НО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДОСТА ВНУШИТЕЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА НАРОДА И СКОРО ЩЕ УПРАВЛЯВА НАШАТА ЗАПЛАШЕНА ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ РОДИНА...А ВСИЧКИ ГНУСНИ ПРЕДАТЕЛИ,КРАДЦИ,АМЕРИКАНСКИ МЕКЕРЕТА И НАРКОМАФИОТИ ЩЕ ИЗГНИЯТ В ЗАТВОРИТЕ,ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НАРОДНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНОТО ОТ НЕНАСИТНАТА ЧЕРВЕНА БУРЖОАЗИЯ НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО,ЩЕ ИМА РАБОТА ЗА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ,НАРОДНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,ПАТРИОТИЧНО ВЪЗПИТАНИЕ И МОДЕРНО ОБРАЗОВАНИЕ,ЩЕ СЕ ВЪЗРОДИ НАБОРНАТА БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИЯ,БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО,ИЗГОНВАНЕ НА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ ОТ БЪЛГАРИЯ,СЪЮЗ С ВЕЛИКА ПРОВОСЛАВНА РУСИЯ-ВОЕНЕН ИКОНОМИЧЕСКИ,ДУХОВЕН ... НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ,БОГ С НАМИ!!!!АМИН!!!

Как, с каки пари и защо Волен отиде във Варадеро? С кого и защо? Кой и как ще обясни фактурата, показана по телевизията, за платени 15 000 франка сметка в елитен парижки хотел, в който е пребивавал Волен с тогавашан вероятна любовница? Много тъмно има във всяка една българска партия. Всички са шамандури и мошеници! Уж искат Морал, Чест, Родина, истина - а всички те, имат от обратното в количества! Най-малкото имат по 1 кандидат на няколко места - само и само да докопат власт! Ако обяснението е в "ами и другите правят така", да кажа: ИД взе автомата и си върши работата, искайки каквото искат. И ние/вие ли така?

господа ГЕРБ и предизборните му постижения са продукт на съвременната информационна воина.Те не са постижения от миналите години за мотивиране предприемчивия дух на младите,професинално изградени и образовани българи и тези работещи извън страната да се ангажират за икономическто развитие на България.Нямат и идей за бъдещето само могат да сервилничат на вънщни сили.За това са вредни и непотребни за бъдещето на България.

Доба, стига лъга, бе.

Социалистите окрадоха пенсиите на хората и избягаха.

Социалистите от герб имаш предвид нали?

Във връзка с предстоящите протести доставям по заявка павета.

Та кой би желал този хвалипръцко отново да яхне държавата. Мисля че 59% е малко. Няма място за мутри в управлението

Омразата на червено синята мъгла към ББ я знаем. Тя се генерира както от номенклатурата на БКП-БСП, така и от тайните структури на ДС. В арсенала влиза и руско-съветското посолство. Което, между впрочем има основен дял за свалянето на правителството на ББ миналата година. Вицовете са си вицове. ББ може и да послъгва тук-таме, но в никакъв случай не може да стигне "другарите" Я да си спомним какво ни обещаваше БСП-то. 250 хил работни места. Къде са? Няма ги. В замяна на това безработицата се е увеличила - това поне казва статистиката. Я да видим какво ни обещава "новия" политик, др. Бюреков. 1 млн. работни места. Аферим, машалах, ашколсун, както би казал доскорошния му авер от ДПС-то др. Пеевски. И никой не смята че лъже. Но най-смешното в цялата тази работа е че в България няма кой да заеме тия 1 млн нови работни места. Освен, разбира се ако др. Бюреков не смята да закрие 1 млн стари работни места. Закрива 1 млн стари, открива 1 млн нови. И всичко е на 6. Пък може да закрие 1,2 млн стари работни места. Така ще му е по-лесно да открие 1 млн нови. Нещо, каквото направи БСП-то. Но нека още малко да поразсъждаваме на тази тема. Какво означава да откриеш 1 млн работни места за 4 години. Това са 250 млн работни места годишно. Или по 5 хил работни места седмично. Някой представя ли си какво е това? По един завод като "Нефтохим". Ама един такъв завод се строи 4-5 години - това не е супермаркет. И струва милиарди. Ама за др. Бюреков това няма значение - давай да обещаваме предизборно, пък после ще му мислим. Нещо като Волен Чалмалията с неговите заплати и пенсии. Но най-големият номер е че дори някой някак си да открие 1 млн работни места в България (освен ако те не са за просяци, проститутки и метачи по улиците), няма такъв трудов потенциал, който да ги заеме. Каква е ситуацията? Има около 350 хил безработни. И още, да речем 200 хил, които не са регистрирани. Половин милион. Др. Бюреков ще внесе половин милион виетнамци ли? Или нигерийци? Или занзибарци?

С 41% рейтинг Борисов ще управлява не един, а два мандата...

Харесвам АБВ и за тях ще гласувам.

Един човек умрял и отишъл в рая. Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър. - За какво са всичките тези часовници?! Св. Петър отговорил, че това са часовниците на лъжите. Всеки път, когато лъжеш, стрелките на часовника се движат с една секунда напред. - Аха - казал човекът. - На кого е този часовник?! - Това е часовникът на Майка Тереза. Стрелките му не са се преместили, тя никога не е казала лъжа. - А къде е часовника на Бате Бойко? - попитал човекът. - Неговият ли?! В офиса на Исус е... Ползва го като вентилатор!

Защото разказва стари вицове! Дърта червена ТАХТАБА! На "пост" 30ст - надница от Посрано 20!

То от Бочо нищо не се види,няма и да се види!За някаква "стабилност" си фантазира,ама какво ще стабилизира,кое се клати най много,каква е тази стабилност,а ,да за него пак финансовата демагогия,втора серия рецесия,коланите и пак всички в киреча,а икономическо развитие ,мерки,заетост,нищо!Да не мисли че с едни европари,втория стълб,не първия,външни пари,всичко се решава като ще има за 500-1000 човека временна работа в строителството,а всичко останало,да не е само магистрала,но той така се докарва, зомбира първосигнално пак да гепи европроектите за свои хора ,големите пари,а другите трева да пасат!Много елементарно и много унизително!

Продължава гротеската "кого искам",а не "какво искам" от политиците!Изобщо да дойдат пък после ще видим,ама после ще стане както те искат,ще лъжат и ще мажат,в експресен вариант ще раздадат европроекти на свои хора,а хората ще чакат нещо си,защото никой няма искания,не поставя въпроси,а чака някой да реши изключително многото проблеми,а те проблемите от НС не се виждат,след като не се изричат!Медиите слугуват за пари,върви някаква бутафория и нищо съществено за бъдещето на страната не се обсъжда в смисъл какво, как,кога и защо съвместно с гражданите преди изборите,а само за коя партия,е няма тука партии,избирателите трябва да диктуват и на който му стиска да поеме,ако не може ,да си ходи!

Интересно-нашите"демократи" уж са против комунистите,ДС,мутрите и олигарсите, а целуват гъза на Тиквата,който е всичко от изброеното! ГЕРБ се състои от бивши партийци,милиционери,бивши комсомолски ръководители,агенти и доносници на ДС и естествено от мутри. Следователно ,щом гласуват за тая партия ,значи и електоратът им е такъв! Драсканиците против гореизброените са нищо друго освен лъжи и лицемерие, а за 25 години само идиотите не разбраха ,че най-големите лъжци,крадци,лицемери и манипулатори са именно така наречените "десни"!

Щом като дори нереализираните десни главорези псуват охранителят Борисов, значи нещата им вървят зле. Щом като за фанатиците отдясно всяко едно мнение, което минимално засяга народа, хвали го и признава о(евидни факти, значи е време да се появи контраотговор - левите. Няма друга сила, която да ни опази страната. Дано не се налага да се убеждавате...

Искам да гласувам, но от регистрираните партии не мога да си избера, имам чувството, че те са в комбина!

Я изплюй камъчето.Искаш да влияеш на избирателната активност ли?Такова прозрение да те споходи чак след над 25-годишен челен опит във въпросната практика е меко казано подозрително.

Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Съгласен съм само с 10 точка!

Не съм съгласен само с точки: 1, 2, 5, 8. Другото е добре!

Ако не бяхте толкова подчертано "руски" ,което изключва да защитавате националните интереси ,та само руски ,без всички останали,би ви повярвал човек,но нямате баланс!

К'ва Галъп, к'ви пет лева? Агенцията BBSS на червните олигарси и социолози по съвместителство Андрей Райчев и Кънчо стойчев с присвоеното име Галъп за пореден път манипулира общественото мнение. Още преди няколко години "Галъп" изрично и публично обяви забрана BBSS да използва нейното име, но зависимите медии и политици си траят и продължават да цитират BBSS така.

Да покажем, че не сме матриал, Да изберем Бойко!

и простаците му. Да докажем, че сме хора, а не мутро-маймуни.

Само БОЙКО веее!!! ОБИЧАМЕ ТЕ БОЙКО!!! МАЧКАЙ, МАЧКАЙ!!! ТИ СИ ВЕЛИК!!! САМО ГЕРБ, НАТО, ЕС, САЩ!!!

"Калъп далавершенъл",дават малко от реалните проценти на ГЕРБ и за контра,слагат много против ББ-ама,че шмекери,а?!

Доходите, доходите... Къде видя сближаване на нашите доходи със средноевропейските и след колко светлинни години ще стане изравняването им?

Червения "Галъп" дава два пъти повече гласове, за ГЕРБ, в сравнение с БСП, значи са много повече.

наи странното в демокрацията е че печели този които наи много го мразиш

Не винаги. Тони яви се на избори, може и да те изберем. И тогава ли пак така?

Номер 9. Всичко друго е дрън, дрън. Казах.

Странното е, че от много хора чувам същото - не познаваме някой, който да гласува за Б.Б., а соц.агенциите казват друго. Дано не са верни прогнозите им, че иначе ни чака по-голяма мизерия от онази преди година и ще страдат и нормалните хора.

Трябва да изрлизаш на чист въздух.

Пита се кой го избира и отговор не искам.Та така стоят нещата с туземната демокрация.

Стига бе, тролове ! Стига БСП-ДПС -АТАКА (БАРЕКОВ)!

Общителен човек съм и имам много познати. Само един от тях е заявил, че подкрепя Борисов, всички останали /а те не са малко/, са против него. Как да вярвам на социолозите, че подкрепата за тази партия е толкова голяма? Повярваха, че ще управляват и се започна от тока, а какво ли още ни чака? Как може да се подкрепя такава политика? Възможно е само, ако 1/3 от българите са конформисти, мазохисти или страдащи от шведски синдром.

Трикчето не е ли малко примитивничко.Тъй де някак си е обидничко.Аз лично съм категорично против ББ да заема държавни постове,поради неща,обстоятелства и факти,които сме ги коментирали многократно,къде сериозно,къде с насмешка,но номера с познатите и единия от тях ми идва повечко.Да бъдем прями,открити и честни.

Сигурно си общуваш само на Позитано.

Според статистиката за Борисов ,не го искали --59%,....това означава ли ,че 87% не искат ---бсп/с малки букви/?

Простаците искат Борисов - избират го по просташкото държание...........Това е положението. Не сме си "прости", както ББ каза, а простаци! Щом искаме толкова елементарен човек да ни управлява !

Простака тук си ти. Погледни статистиката там се вижда че ГЕРБ е подкрепян от най умните и образовани българи.

Към господа журналистите от ДИР - Оооо! Неразумни юроде, поради що се срамиш да използваш български думи, а вмъкваш какви ли не английски такива ....... като: респондери, бенефициенти и т. н. Май наистина е много важно да се въведе закон за защита на българския език и българската идентичност, който да се опита за ни предпази от това тотално залитане по всичко чуждо.

,,руският,, империализъм ,,заплашва,, европеиският империализъм, а американският първите два??? като прибавим че ,,ислямският,, империализъм и тои заплашва, китаиският и тои, албанският, македонският и т.н. , още как не сме започнали третата световна!!! определено ,,някои,, плаши ,,канарчетата,,!!! порошенко кои ти каза че политиката е като ,,шоколадът,,!!! това е чистият вид на ,,олигарх,,!!! и на този европата подскача и скандира-,,тои е демократ, тои е демократ,,!!!

Да живее руския империализъм - най прогресивния и хуманния в света!:)

59% не искат Борисов. 100% от собствениците на Галъп искат нови държавни поръчки.

Горкият "Тиквончо" още не са минали едните избори, той се готви за нови!? И бедният изгубил умът си по "мъжкарите" български народец ще си живее в перманентни избори докато...докато "Тиквончо" остане с наличните простодушни вярващи , а другите дето са се "усетили" ще се наредят на терминала, пък защо не и през цъфналите по герберски магистралки, в неизвестна посока.

Странно нещо сме ние българите. Как така Герб пак ще управляват страната та нали хората се палеха от глад и мизерия през тяхното управление. Забравихте ли бе хора, че имаше пари за бонуси на шеф отделите, а за помощи, пенсии и детски нямаше.

Ние помним истината . А ти си лъжец. И ти го казвам безплатно.

Бойко, предложи Фандъкова или Димитър Николов /Бургас/ за премиер и си ги отвял с над 121 гласа. То е ясно, че пак ти ще си управляваш - нещо като герберски Доган.

И защо това лицемерие. Нека да е ясно, кой носи отговорност.

В началото на миналата година Бойко Борисов от щубе, че ще го изгонят с камъни и го чака съдбата на Костов и Царя, сдаде властта. Надяваше се да спечели предсрочните избори, ама не позна. Искаше от първия ден да свали Орешарски, ама не му стана играта. И като нямаше друго какво да прави - взе да се задява с Местан и свалиха Орешарски. Бойко Борисов може пак да е премиер само начело на коалиция БОСТАН. ТАКЪВ ЛИ ИСКАТЕ ЗА ПРЕМИЕР?

Такъв...

Ама защо всички гербероиди реват, че ако не е Бойко Борисов - тогава кой? Тоя ли е единствения и неповторимия, който непременно ще трябва да е премиер? Той ли е единствения, който може да "управлява", а друг за това още не се е родил? И в крайна сметка пак ли ще ни "управлява" като през неговите три и половина години? От лентичка на лентичка и от мачле на мачле?

Значи пак 1/3 от тъпотията ще ни управлява.

...хехе... Галъп...а защо не казахте какъв е процента на другите партийни водачи???!!!... Най-вероятно защото изпълнявате поръчка на БСП/ДПС... ако противниците на Борисов за премиер са само 59%, то процента за ББ да е премиер е 41, което си е твърде висок процент... следователно за останалите лидери остават да се вместят в тези 59% ... за агента Павел от ДПС - 15%...за Миков... към 20% и остават общо още 24 % за Радан, Бареков, Симеонов итн... Но така както е написано се внушава уж колко много са против Борисов... и шараните се хващат естествено... Да не говорим, че тези проценти са от всички избиратели имащи право на глас, а колко от тях ще гласуват е съвсем друг въпрос...може би по-малко от половината... кой иска да гласува за тия мафиоти и престъпници???!!!..най вече клиентите им...

И ти си един сметач! Как процентите трябва да са точно 100 при положение, че мога да харесвам и съответно да не харесвам повече от един за премиер? И много ли боли, че 60% от хората въобще не го искат тоя ваш вожд за каквото й да е?

Май си забравил аритметиката от 4 клас. Сметни колко са 59 % от тези 36 % , които са за ГЕРБ (ако въобще са верни числата, а не раздути, както подозирам) и ще получиш рейтинга на Борисов - около 19 % от всички избиратели.

Джордж Бърнард Шоу е казал нещо, което всеки тук пишещ, трябва добре да вкара в тъпата си кратуна!!! "Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните." Защото ние сами си натресохме съдба, на голтаци. Като си избрахме управляващи. Дори виждам как продължаваме да го правим много усърдно!? Има някакъв идиот с дудук, който и той ще спечели места в парламента! Виждам как комунистите също безочливо се натискат за власт, след като върнаха държавата в първи клас за 1 година! Това ме кара, по-добре да мълча, и да приемам мисълта на Бърнард Шоу 500%. И последно искам да попитам, къде е вината на мразената от нас и от мен ДпС? Каква е вината им, че са по-сплотени? Каква е вината им, че гласуват на верска основа? Защо все някой на нас ни е виновен? До кога ще си седим по къщите, и няма да идем да гласуваме? После търсим виновен!? А виновните, сме ние!

Кажи нещо и за комунистите от ГЕРБ де! Те къде ни вкараха след тяхното 3,5-годишно управление? Що постоянно това го забравяте и се правите на умрели лисици?

Общо взето всички партии с ИЗКЛЮЧЕНИЕ на Атака са в лоното на "правилната" демоКРАДска линия.На новите ни западни господари те всички в една или друга степен им вършат работа,но явно ББ най-много им импонира,защото им е кучешки прилежен,а към българите е просташки груб,скрънза и недоволен.На всичкото отгоре е заявил,че ще формира правителство с 10 мюсюлмански министри,а българите т.е. "лошия материал" едва ли не да му благодарят,че е готов да ги управлява.Та ако някой е оплюван,мачкан и подценяван, то това е АТАКА,защото е БЪЛГАРСКА партия,социално ориентирана е,единствената,която държи на съюза с Русия.А излиза, че точно затова "обезумелите"българи според удобната социология ще гласуват "масово" за ББ, а ще подминат Атака?!? Е, предстои изненада,защото все още има ДОСТАТЪЧНО истински БЪЛГАРИ,които различават истината от лъжата и манипулацията и точно ние сме тези за АТАКА!!!

при тия резултати от проучванията честито им на българите тиква и мизерия

При Дянков имаше постна пица, но пица. БСП, ДпС и атака откраднаха и Пицата.

При Дянков имаше дрън-дрън. Май не си от Бг, а от Анадола.

Нищо не е имало при Дянков, поне за редовите граждани, виж бонуси за държавните служители имаше в милиони.

"...но 59% не искат Борисов..." Ще го поискат, ще го поискат!(Аз не гласувам, защото няма смисъл, а по този начин спестявам на държавата по 11 лева годишно). Защото дотам са се докарали, че ще си извадят не само очите, но и други неща. Става въпрос за Съсела и Мишо Мастиката от партията на Мая Манолова, Мазния (Местан) от партията на Г-н Пеевски, Бареков, Раданчо Костов, Баба Кукувица (Кунева) и т.н. Кажете тогава кой от тези отличници ще изберете да ви управлява?

ми няма кой , ма тоя банкянски тъпанар ли точно? Който рекетираше наляво и надясно?

Докато другите птици активно плували, търсели храна и оцелели, една патка анализирала, анализирала и се удавила. Това чака пасивните и апатични негласуващи набюдатели-"анализатори".

Истински МАТ'РИАЛ!!

бе, дегенерати, кого лъжете само и само да набутате омразния ГЕРБ/ГРОБ, свален от власт с бунт! Не искал народа Тиквата, но искал тикварите му. Кой освен американското посолство и ГАЛЪП вярва на това? Хора, не гласувайте, не ставайте съучастници в унищоването на България! Всички партии на прехода - на политическото бунище, а лидерите им на съд!

Това означава, че лично Борисов има по-висок рейтинг, отколкото партията му. За ГЕРБ - 35.9%, а за Борисов- 41%.

Това, че някой ми е безразличен, не значи непременно го харесвам. Откъде накъде ще ми вменяваш, че му "го вдигам рейтинга" на твоя тиквун?

Бих казал, че ако 40% от Българите харесват някой друг българин (не евреин, украинец, руснак, или бай мангал) това си е забележително от всякъде. А и колко българи останаха в БГ. Всичко кадърно с езици се изнесе. Останаха такива, като Пиргова и М. Манолова да пируват по време на чума.

, забрави бате ти Бойко, Цв.Цв и другите прости милиционерчета на БКП!

Колко да са прости, за 9 път ви го начукват.