НАТО: Примирието в Украйна е само на думи

Главнокомандващият европейските войски на НАТО генерал Филип Брийдлав заяви след среща на организацията във Вилнюс, че примирието в Украйна е само на думи.

Обратно в новината

Коментари - НАТО: Примирието в Украйна е само на думи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако това украинско правителство е незаконно и нелигитимно, то следва, че и декларацията за присъединяване към ЕС е незаконна. Но малко ще отклоня темата, но не съвсем. Познавам много украинци и украинки. Жените са много по готини и по сериозни от мъжете. Мъжете са като Кличко. Страхливи, несигурни, интриганти, но с големи усти. Хвалят се и плямпат, като жени. Така, че вижте Кличко и разбирайте Украйна. Където има парички там отиват и дори майка си биха предали. Русия им пуска на Украйна толкова евтин газ, много години онези не си го плащаха въпреки евтината цена. После изведнъж, когато дълга им стана няколко Милиарда, Русия стана лоша. ЕС обещаха парички и Кличко и компания направиха ,,Майдан"-а за да приебът руснаците и да се присъеденят към пе....те от ЕС и САЩ. А всички знаем че ге...ете са богати и чакат такива млади неориентирани момченца да ги пр...ат в т....те ду...ца. Така ще направят и с Украйна. Но хак да им е!!! Да са живи и здрави жените им и докато е време да идват тук в България. Че нашите избягаха пр богатите ге...ве. Парите са важно нещо.

Отивай там, какво ръсиш тук акъл.

с " те не искат мир"/НАТО/ Но и нашите политици усърдно се трудят да ни вкарат във война...

Не е така, не пиши глупости.

За НАТО всеки повод е добър. Ако няма такъв, си го измислят. Те не искат мир там, друг беше замисълът.

Бриидлав, Филипе бе, кажи си! Какво знаеш по въпроса: НАТО иска ли примирие?

Руските тв са малоумен театър на абсурда. По цял ден дават монтирани лъжи и пропаганда против Украйна, ЕС, САЩ и цивилизованите страни. След това някакви глупци правят слабоумни дебати с детински самохвалства. От години дават само руски филми, предимно с дебили в униформи, които сноват насам-натам и мучат тъпотии.

Най-разпространените опорни точки в пропагандата на путиновите информационни зелени човечета: 1. Нямало държава Украйна. 2. Нямало украински народ. 3. Крим и Украйна са изконно руски земи. 4. В Киев е имало въоръжен преврат. 5. В Киев управлява хунта. 6. ЕС са разпалили конфликта. 7. САЩ са разпалили конфликта. 8. САЩ целят Трета Световна Война. 9. НАТО се е разположил в Украйна. 10. НАТО иска да се разположи в Украйна. 11. Сепаратистите били опълченци. 12. Русия не изпраща оръжие, муниции, горива и военна сила в Украйна.

Каква пропаганда бе, бунак. Това си е чиста истина.

самият факт че го обиждаш говори сам по себе си ! обидата вместо довод типично по комунистически !

Пораженко иска одеяла от УСРА!

Pesho

Още по сериозно икономоически мерки трябват. Зимата иде а Руснака не се усеща колко време ще му е нужно за да стъпи на крака отново. Този път руските олигарси се попрекараха. http://iconomicabg.blogspot.com

Шило

Че спрете си укрите, де! Да се изтеглят на разстоянието, което се договориха и край!

Нямат такова намерение. Искат война в света, надявайки се да се измъкнат. Няма измъкване. Има унищожение.

Както и да се развият събитията, Украйна не само повтаря историята от борбата за независимост на страните от бившият социалистически блок, но и се превръща в прекрасен урок за тези, които мислят че е възможен какъвто и да е съюз с Русия. Украинците, да де - УКРИТЕ ( според братята им православни путинофили ) на собствен гръб усещат поговорката - с мечка мед да ядеш....

Всъщност, "украинци" няма. Както всички знаем и "македонци" няма. А на въпроса "Трябва ли да се убиват руснаци в т.нар. "украйна"?" отговор дават самите жители на тази вече бивша страна с куршуми, снаряди и т.н.

Major Payne

След като има държава Украйна, гражданите и се наричат украинци! След като има държава Македония, гражданите и се наричат македонци. След като има държава България, гражданите и се наричат българи. Хайде научи ги тези елементарни неща най-накрая. преди един умен човек беше казал, че колкото повече говори някой, толкова повече глупости изрича. Адаптирано за теб - колкото повече дращиш, толкова повече глупости пишеш.

Цитат от деня: "В Новороссии создается добровольческая франко-сербская бригада". Значи, много хора в Европа са схванали смисъла на войната в Новорусия (тъй като "украйна" фактически не съществува вече).

Ха ха ха. Уби ме от смях. Да не е марсианско -сръбска?? Ма то само тъпири вярват на руската пропаганда.

Иди там и им го кажи това на бойците! Жалък, ако не беше смешен, паркетен шушумига!

Французите и сърбите дори дадоха много пъти интервю по руските и английските телевизионни канали. Дори в боевете в Новорусия ги дадоха - на предната линия. Ти сега на луд ли ще ме правиш? Още повече, че нямаш представа от военно дело - явно си трол от най-долен порядък.

Има и българи. Православно единство. Също така, както се биеха и в Сърбия. Хазарите не са славяни и православни.

На границата на блокираният Ленинград. На грани блокадного Ленинграда Руска статия за ЛНР и ДНР! Да ти се изправи косата.

Изследване на МВнР на Германия: Русия под президентството на Путин е станала авторитарна държава. Исследование МИД ФРГ: Россия под президентством Путина стала авторитарным государством Това мислят германците за Путин и Русия.

Стига с тия демо-щампи, бе малкия. И какво като е авторитарна ? Ако нямаше ресурси на НАто щеше да му е през оная работа какъв режим има, а ако беше на страната на НАТО на никой нямаше да му мине през ума да я нарече авторитарна.-

Ами питай руснаците , какво като е авторитарна?? И коя авторитарна държава е в НАТО??

РУСНАЦИТЕ ПОНЕ ВСЕ ОЩЕ ИМАТ ДЪРЖАВА ... НЕ Е КАТО ПРИ БЪЛГАРИТЕ :)))

Стига пропаганда, бре! Само да пишете тъпотии във форума можете...

НАТО е една лъжа, която смуче само кинти и създава конфликти. НАТО никога няма да приема Украйна, защото това е самоубийство за цялото човечество.

НАТО НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ ОЖЕСТОЧЕНОТО ПРЕМИРИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДОКАТО ВСИЧКИ ПРО-РУСКИ ОБЛАСТИ БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ ОТ ОРКИТЕ, А ГАЛИЦИЯ - ЗАПАДНА УКРАЙНА СТАНЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ В ГРАНИЦИТЕ НА ПОЛША :))

И кои са тия области и те знаят ли че ще ги "освобождават"??? Ще отидеш ли там на центъра на града да го обявиш това?? Само гледай да бягаш после бързо.

- НА УНГАРСКИТЕ РУСИНИ В ПРИКАРПАТСКА УКРАЙНА ПУТИН ЩЕ ИМ ДАДЕ ПЪЛНА АВТОНОМИЯ В РАМКИТЕ НА РУСИЯ - НА ПРИДНЕСТРОВЦИТЕ - СЪЩО ... .... ВЪОБЩЕ УКРАЙНА НЯМА КАКВО ДА ПРЕДЛОЖИ НА ГРАЖДАНИТЕ СИ КАТО ДЪРЖАВА :)))

Киев. Президентът на Украйна Петро Потошенко заяви, че се наблюдава деескалация на конфликта в Донбас, където на 5 септември бе обявено примирие, предаде РИА Новости. Той посочи, че благодарение на сключения между Киев и проруските бойци меморандум в Минск са освободени над 1500 пленници. Спасените животи обаче са много повече от 1500, каза президентът. Продължават да умират хора, но десетки пъти по-малко. Алтернатива на мира не съществува, добави Порошенко. По думите му, меморандумът детайлизира механизма за прекратяване на огъня и създава предпоставки за прекратяване на въоръжения конфликт. Той отбеляза, че страната прави всичко по силите си за установяването на мира и подчерта, че единственият правилен път е този на мира. Увереност ми вдъхва това, че жителите на Донецк и Луганск ненавиждат всички, които са с оръжие, и приветстват всички, които носят мир. А мир на Донбас ще донесе Украйна, заяви Порошенко и добави, че войната в Донбас е невъзможно да бъде спечелена само с военни методи.

Добре де, кой наруши споразумението? Бомбардиран Донецк, от кой бре? Нали укрите са изритани от там? Спекулации колкото щеш. Но коя е главната новина? "На съда е Украйна за 1 000 000 $ за всеки загинал пасажер в боинга" Нека плащат за дивотиите си, ако докажат, че друг е виновен, тогава от него да си връщат парите.

Терористите обстрелват Донецк и летището. За да могат руските ТВ да показват разрушения. За пропагандата по руските ТВ са умрели много хора в Донбас. Стрелят убиват хората и след 10 минути цъфват екипите да снимат украинските "жестокости".

това злия дух ли ти го прошепна в ушето докато нанкаше поакан

САЩ искат Украйна в НАТО за да разположат ракетите и войските си на територията и на границата с Русия,обаче не искат да рискуват тя да влезе в алианса с армията си(не може да и се вярва),добре е Украйна да няма такава и една от целите на войната е именно унищожението и,което вече е постигнато в голяма степен. Само ще припомня че същото се случи и с Българската Армия само дето унищожаването и бе проведено по административен път. Вероятноста военните действия да продължат е голяма,както казват-САЩ ще воюват до последния украински войник.

Доста интересен и правилен извод. Ще добавя, че след края на Студената война самата Русия искаше членство в нато, но й отказаха, не си спомням аргументите. По това време и Бжежински настояваше да раделят Русия на четири. Западът имаше огромен потенциал да си сътрудничи с Русия, но вместо това искаше да я плячкоса. Е сега вятърът се обърна. Не само руснаците, но и целият Свят знае за западното лицемерие!

Цял свят знае единствено за руското лицемерие!!! Другото са глупости.

И къде са ти доказателствата?? Даваш тук някаква руска пропаганда дето е само за тъпи русофили. Друг тия неща не ги вярва. Дай факти!!

един колега по долу ги е дал.Порошенко заявява че 65 процента от армията е унищожена.......та още няколко месеца сражения и Украйна е готова за НАТО

На руснаците им е трудно да строят автомобили и в това няма нищо лошо. Защо се използва да се мери кой е по-най? На американците пък им е трудно да строят космически совалки - дори Индия отдавна ги изпревари!! Колите, обаче са обречени да изчезнат и да бъдат заменени от различни едноместни летателни апарати, приблизително със същия разход на гориво. Рентабилна технология за подобно нещо и сега е налице, но трябва да се преодолеят различните автомобилни лобита (което може да се окаже лесно ако същите компании поемат новото производство) и разбира се проблемът с организацията на движението. То и сега е касапница по пътя. Която нация се специализира в това ново производство, определено ще е водещата в близките десетилетия.

В Русия има достатъчно добре развит обществен транспорт. А за разстояниията между градовете, които са на 100000 км и няколко часови зони си има самолети !

НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ АВТОМОБИЛ ЗА ТАЙГАТА И СТЕПИТЕ В СЕВЕРНА АМЕРИКА Е ПИКЪП-А ... ... И В РУСИЯ Е ТАКА .... .... ЗА ЛЕТЕНЕТО И ЛЕТЯЩИТЕ КОЛИ ХУБАВО ... АМА НАЛИ ТРЯБВА И НЯКЪДЕ ДА ЗЕ ПРЕЗЕМИШ ... А В ТАЙГАТА Е МАЛКО ТРУДНО-МНОГО ДРЪВЧЕТА ... В СТЕПИТЕ ПЪК - МНОГО ДУПКИ НА ПРЕРИЙНИ КУЧЕТА (МАРМОТИ ):))

Как ще има мир, когато ЕС И САЩ+НАТО не спират да доставят оръжие в Украйна!? Безочлива мръсна шайка! Готови са да съсипят хиляди човешки животи, само и само за да злепоставят Русия и да я накарат да изглежда, като агресор ! Агресор- единствената страна, която достави хуманитарна помощ за Украйна ! Само за справка: у нас събираме помощи за нелегални емигранти !

Как ще има мир, когато Русия не спират да доставят оръжие на терористите в Украйна!? Безочлива мръсна шайка! Готови са да съсипят хиляди човешки животи само за болните амбиции на Путлер.

А НАТО какво се интересува толкова от страни, които не са в НАТО. Защо ще струпва войски там? Нещо не е ли притеснително?

кои страни имаш предвид?? Кажи??

Всички говорят НАТО това, НАТО онова...... Хубаво, лошо, НАТО е реалност....... За разлика от Варшавския договор, СИВ, бившия Социалистически блок-всички те са история....... Кьм историята се е запьтил с бьрзи крачки и подковника от ГКБ путин...... Времето му изтича неумолимо,часовника тиктака и не може да бьде спрян...... :-) :-) :-) А руските тролчета може да си попишат още малко, че като секне парата...... Ще замлькнат....... :-) :-) :-)

гадател ли си или екстрасенс

нещо си се сбъркал, драги. НАТО бе създаден преди Варшавският договор. Пледираше за колективна защитна срещу СССР и комунизма. Сега, когато няма СИВ, Варшавски договор и СССР, срещу кого ще ни "пази"? Реалност е, но за Европа е анатема, защото не е невъзможно да се обърне срещу самата Европа. Случаят "Украйна" го доказва.

Единственото, което тиктака е дългът на УСА, ма ти си вероятно некаква огризка от СДС и нема да вденеш за какво иде реч.

Нещо се обърка. Путин и възстановяваща се Русия също са реалност. А за кого тиктака часовника, това ще покаже времето. :)

НАТО е един анахронизъм, ако трябва да ме пази, направо ми настръхват косите. Защото НАТО не пита срещу кой, а направо ти заповядва. А че са гола вода срещу Русия, това е очевадно. Ние, Киев и няколко градове от западна Русия може да пострадат, но какво от това. Една война ще е продължителна и разорителна за България. Ние не сме Германия или Япония. Там само след 20 години направиха чудеса. Ние след 25 години затънахме в духовна и икономическа безизходица.

Ти не знаеш нищо за това което пишеш нали??? Без хабер си?

...защо подви опашка пред Потрошенко и направо му отказа в прав текст? Защо не се запиташ, какви са силите на НАТО в Европа и какви са Руските?

Българина е беден до мозъка на костите си, не само беден по портфеил...

Не си прав- ела утре от 10 ч при НДК, за да видиш как БЪЛГАРИТЕ се пребориха да върнат воинската памет и чест на Желязната Дивизия!

Никъде не прочетох украйна!!!!!пише Киев!!!!!

То и Русия никъде няма да прочетеш от това време!!!! Киев е Украйна.

Кажи един руски цар от 988 година??

в България дяла на японски автомобили и ЕС е толкова малък, че дори не можете да си позволите резервни части. За това БМВ, Мерцедес и Ауди заприличват на соц автомобили. Загледайте се по улиците и ще видите кви сте тесногръди и прости.

Де да знам ама мен най ме кефи като видя баровец с мерседес ... на газостанция ( сложил газова урдеба щото много харчи ) .

на снайпера е с теглич

Снайпере, ще видиш точно обратното. Освен ако не си идиот.

Пияни руски военнослужещи на Тигър направили мащабно ПТП с жертви в Ростов на Дон. Фоторепортаж. Пьяные военнослужащие РФ на "Тигре" устроили масштабное ДТП с жертвами в Ростове-на-Дону. ФОТОрепортаж Добре че не е станало в Донецк или Луганск.

Ти наистина ли смяташ, че медиите на т.нар. "украйна" са обективни?! Всъщност, такава лъжа и пропаганда не си е позволявал дори Третият райх...

Каква обективност бе? Има факти снимки, прочети статията за пияниците дето са размазали няколко коли в Ростов. Къде е лъжата??

Шизофренията е взела такива мащаби във всичко "украинско", "протестърско" и "еврогейско", че дори президентът на т.нар. "украйна" Порошенко каза, че 65% от военната техника на "украйна" е унищожена в хода на войната, а троловете продължават с идиотиите, че "Русия загубила в украйна". Що за дебилизъм?!!!

На пръв поглед властта в Киев е единна - всички са патриоти, но под повърхността текат жестоки междукланови войни. Причината е във фалита на Украйна, като по този начин борбата за власт и пари на различните олигарси се превръща във въпрос на оцеляване. Това, че не се спазва примирието, показва, че Потрошенко вече не командва. Частните армии и нацитата отдавна не му обръщат внимание, но сега изглежда и армията не го слуша. А от самото начало наемните дружини на Хунтата правят това което си решат сами, без да се съобразяват с никого. А самият факт, че имаше преговори за мир, категорично доказва, че Хунтата и наемниците, поне за момента, загубиха войната.

ерг....кажи ми един украински цар и ти давам 5000 евро

ИСКАМ ГИ В РУБЛИ, ХАХАХА

Владимир I Велики е княз на Киев от 980 до 1015 и православен светец, син на княз Светослав I и наследник на брат си княз Ярополк I. Той е известен с покръстването на Киевска Рус през 988. Повечето сведения за живота на княз Владимир Велики идват от по-късни хроники, писани от автори свързани с църквата. Тъй като той изиграва решаваща роля в установяването на православната църква в Киевска Рус, достоверността на много от фактите в тези хроники е спорна, защото авторите са склонни да преувеличават добрите му страни. Биография Владимир е най-малкия син на княз Светослав от неговата икономка Малуша. Според скандинавските саги тя е пророчица, доживяла сто години, доведена в двореца от пещерата си, за да предсказва бъдещето. Сведения от агиографски източници със съмнителна достоверност свързват детството на Владимир с неговата баба, княгиня Олга, която е християнка и управлява Киев в отсъствието на Светослав. Когато княз Светослав предприема похода си срещу България, той оставя синовете си като наместници в различни части на държавата, като след неговата смърт те продължават да ги управляват практически самостоятелно. Първородният син Ярополк управлява в Киев и има статут на пръв сред равни, а Владимир - Новгород. След като Ярополк убива своя брат Олег Светославич и през 977 придвижва войските си към Новгород, Владимир бяга в Скандинавия. Там той събира голяма армия от варяги, с чиято помощ през 978 си връща Новгород. След това продължава на юг, като пътя си към Киев превзема Полоцк и принуждава Рогнеда, дъщеря на местния варяжки владетел Рогволод и годеница на Ярополк, да се ожени за него. През 980 превзема Киев и с измама убива своя полубрат Ярополк, ставайки единствен владетел на Киевска Рус. Владимир и Рогнеда, картина на Антон Лосенко от 1770

Румен

Владимир е украинец, колкото Самуил е македонец. Две измислени нации, рожба на братоубийствени конфликти. Династията на Рюрик управлява в Киев, но поради периодични нашествия на конни номади от Азия, постепенно центърът на властта се измества на север. Първо Судал, после Владимир и Москва. Линията на северните князе тръгва от сина на Владимир Мономах - Юрий Долгорукий. Южните князе в Киев и Галич са потомци на брат му Мстислав Велики.

Група чукчи с каяци от Българския Военоморски флот се присмяха на Руснаците че имат атомни подводници "Тия пияни-азиатци не са мъже щом не могат да гребат "

ПОМНИШ ЛИ КУРСК. ПУТЯ И ТОГАВА СЕ ПИНЕШЕ.

ТАЗИ ДЕТО ПРЕДСКАЗА ЗА КУРСК КАКВО ПРЕДСКАЗА ЗА ЦЪРНИО ПРЕЗИДЕНТ

,,Извинявайте , че го свалихме . Не знаехме , че е невидим."

Трябва да сме готови да защитим нашата страна, ако мирният план не проработи, каза Порошенко в интервю, излъчено по национална телевизия. Трябва да засилим нашата защита, нашата армия, каза украинският държавен глава и добави, че армията е получила нова техника от Запада.

Цялата пропаганда - статията, заглавието - не съответстват на реалността. А троловете се пънат да пишат, все едно нещо вдяват от т.нар. "украйна", от военно дело или от политика. Няма по-глупаво същество от трол във форум. Пази, Боже, нашата страна от такива уроди, ако някога влязат в политиката!!!

Защо така бе коритаров ?

Че те са в политиката уродите - бсп, атака, малки уроди ли са?

Пропускаш и останалите уроди... Което е некоректно (мекото понятие за лъжа).

Кое наложи, след толкова десетилетия успешно съветско и руско автомобилостроене, Русия да започне да сглобява най-продавания автомобил в света - Фокус на Форд и последната Волга да бъде лош опит да сглобят Крайслер в русия?

В момента Лада е собственост на Рено. Щом Рено са купили заводите, значи си струват. Такава е логиката на бизнеса. А ти кой завод постори в България и кои автомобили се сглобяват у нас?! Това е все едно да критикуваш някой, че има къща, а ти да си бездомен... Малко глупаво.

Собственост до национализацията. А после?

Когаро рено и нисан се ожениха, а дачия е тяхна курва. Накрая ние си останахме с грейт уол...

NIKI NIKOLOV

Вече знаеш какво прасе си

Защото си плащат и защото им е евтино. Скоро няма да ползват Съюзите. Ама тогава руснаците как ще стигат до МКС?? Америка праща американски кораби с товари за МКС.

Естествено е в Украйна да съществува примирие само на думи: - Кой организира кървавия преврат в Украйна? Америка. - Кой назначи сина си в борда на директорите на украинската газова компания? Американският вицепрезидент Джо Байдън - Кой използва примирието за въоръжаване на нацистката армия. Америка. - Кой организира войни, преврати, цветни революции и арабски пролети? Америка. - Кой окупира суверенни държави, да ги разори и ограби? Америка. - Кой налага санкции и блокади? Америка. - Кой назначава хунти и марионетки? Америка. - Кой срива православни храмове? Америка. - Кой разори Ирак, Афганистан, Либия, Сирия? Америка. - Коя държава живее на кредит, плащан от бедни народи? Америка. - Кой изтребва милиони хора по нашата планета? Америка. - За коя държава няма съд за международните й престъпления, наречени американска демокрация? За Америка.

ПУТИНОИДЧЕТА, ЩО СЕ ПЪНЕТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ РУСИЯ ТАМ КЪДЕТО Е МНОГО СЛАБА. ПО-СИЛНА Е В ИЗКУСТВАТА, АМА ТАМ ВИЕ СТЕ ГОЛА ВОДИЧКА.

ами тя темата е за украина и примирието ти изобщо четеш ли или бързаш за форума да лъснеш с някоя глупост

.. ЩОТО ИСКАМЕ И НИЕ ДА СЕ ВОЗИМ НА КОСМИЧЕСКИ ТРАМПЛИН :))

реплика за снаипера , абе къде е пъстрата ?

Явно се учи на ГМТ и ДМТ, за да е по уверена следващия път, когато я реплекирам относно способностите и с уста и гърло...:))))

И искам да спомена факта, че в Швейцария се шофират автомобили с всички екстри, но не и тунинговани. Искам и този мит да ви разбия, че в Швейцария едва ли не се шофира най-доброто... значи спрете да вярвате на митове и легенди. Само не ме закачайте на тема автомобили,че мога да ви разкажа и за хибридните двигатели и за фабричния метан, за Р8 мазда двигател с триъгален цилиндър, цилиндровите двигатели , ел двигатели и прочие...

КАКВО Е ТУЙ ЧУДО НА ТЕХНИКАТА, ТАЯ НОВА ЛАДА.

нещо като камаз , дето има 3 първи места на париж дакар

magit@abv.bg

нали този форум не е за автомобили, пък все засягате темата за автомобили, перални, хладилници и секви техники за бита?! Пиши в чичо гоогле, той ти е безплатен и виж. Ако имаш затруднения, ще ти помогна.

При студен двигател, при работа на място, се чува че мени обороти, а стрелката на оборотомера не се мърда? каква е причината Форда да прави това?

magit@abv.bg

Че форд е най-добрия автомобил на всички времена, който трябва да стой неподвижен.

Нещо друго май е триАгълно, но нейсе.

Давам Лада и един Москвич за части, срещу американски автомобил.

Ни стааа . Вчерааа рзфасоваааме и последниу . Ф Китай шъ гу притопат и ш мнапрааат от 1 поне 3 греатоволето и по 5 кии .