Прекратиха скъпата поръчка за ремонт на Зимния дворец

Обществената поръчка за модернизация, ремонт и реконструкция на Зимния дворец на спорта в София е прекратена, съобщиха от Министерството на спорта.

Обратно в новината

Коментари - Прекратиха скъпата поръчка за ремонт на Зимния дворец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРИВЕТСТВАМ РЕШЕНИЕТО НА МИНИСТЪР РАДАНОВА!СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ СПРЯНИ ПОРЪЧКИ ,ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ДОИЗТОЧАТ ДЪРЖАВАТА! УСПЕХ!!!

Хора, не разбрахте ли, че парите за спорт, които се дават у нас - а те не са малко - не са за развитието на спорта и за печелене на олимпийски медали, а за да могат някои хора (доста с комунистическо минало или с такова мислене) да си пълнят гушите - особено по федерациите!

Една пикла, която салата не може да направи, КАЗА! Тя беше назначена, за да КАЖЕ! "Ние даваме сега 20 милиона, пък после ще исаме още 30 милиона! Нали НАШИТЕ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ!" ТАЗИ ГЕРОИНЯ, ОТ 2-РО И 3-ТО МЯСТО, ДА БЪДЕ ИОЗГОНЕНА ОТ ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ И ДА ТРЕНИРА НА РОЛКОВИ КЪНКИ, НА ПОЛЯНАТА... ТЯ и Сашо Диков гушнаха яките комисионни. Той ровеше в цената! Този снежен нещастник, защо не попита колко струва инсталацията в Канада? И как се прави ледена пързалка за световни състезания? Далавери и мизеря = на България!

Само дето те нямат законово основание да го правят и това би паднало и в КЗК и в съда. Настоящите управляващи действат на принципа "Една жена каза". Заповедта, която следват е: СПРЕТЕ ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НЕЗАБАВНО. Тъй като тази я изтърваха, сега си мислят, че ще замотат нещата докато дойдат на власт "нашите". Върха на всичко е, че се носят слухове, че я спират, защото един заместник министър е участник в тази процедура, а неговата фирма е отстранена, защото не му съответстват експертите... Хммммм...

Pesho

На последък в България се работи на принципа на най-ниската цена. Не винги обаче евтиното излиза на сметка пказва практиката... http://iconomicabg.blogspot.com

Тъкмо я, брато и Облако се бееме развихриле да стром и да дзидаме с еврофондове и да "усвоим" сичко налично по "дестинации" и "локации" ей така, "приоритетно".......

Колко неустойки ще гушне младежа, бивш-шеф на академика? Пълен конфиденс!

След такова екзактно изказване, съм направо в катарзис.

Разбира се, че не са правени проучвания. Там са правени само чалга концерти. Я най-добре си го оставете така - разнебитен.

Първо е за убиване този, който в нарушение на ЗОП е избрал най-скъпата оферта! Впрочем това е донякъде коз в ръцен те на министерството, ако успеят да го изиграят в подходящия момент - при законово нарушение сделката спокойно може да бъде обявена от съда за нищожна. А ми се иска и да видя поне веднъж обществена поръчка от нашите "умници", спечелена не само с най-ниска цена, а и с модерното (от десетина години) "Fixed Price"!

Лелеееееееееееее, що мъка има в тоя форум, а също и колко много дръжавни служители за уволнение !!!!

Само Костов ще ви оправи комундета нагли!!!

Комунистите ще правят предварителни проучвания и анализ на пазара, като първо те точно това не искат , а и не им се отдава да го направят!

Е та нали това бяха основните недостатъци на ореховото "експертно" правителство!

Не е бил избран правилният участник - затова го развалят ! Я погледнете търговете в Столична община например как се развалят точно по същата причина ! А на бас, че новият участник, ще е близък до герб и сумата ще е двойно по-голяма и за него ще има пари ! Елементарно е !

Ще ни уори от глад. Една далавера не можем да врътнем значи!

Мда , защото Бойко хич ама хич не прави далавери и то за мнооооооооого пари .Като пишете глупости мислите ли , че хората които знаят какво се случваше при "краля слънце" ще ви повярват??????

Абе, че прави - сигурно прави! Ама от ОЛАФ и ЕС не го хващат, та му дават безпроблемно 85% от парите.. Докато нашите много ги ловят, бе.. и едно евро не взимат, че и зали не остават след тях!

Даа ще ходи на Дондуков номер 1 , след изборите!

То от тези далавери сте на този хал!

Всичко ще спре, докато не дойде тиквата на бял кон... нямам думи, колко е подмолен.

ме е истина как ще ги осъдят:) приключена поръчка не се прекратява така..

Слугите на Кръволокът Борисов всячески се мъчат да съсипят изграденото от кабинетът на Експертите на Партията. Но те са безсилни пред народната любоФ, която ще се излее на 5 октомври и ще възроди ниските цени на тока, социалната политика, довършването на Белене и Козлодуй и хилядите други благини. 4 хиляди лева за ремонт Е нормална цена и народът го знае! Не може да го излъжеш, Борисов!

Само един вожд - бойко борисов и една партия - герб, избрани единодушно и спонтанно от цял народ и завинаги управляващи могат да оправят България - нали другарко милиционер ! Смело напред и рамо до рамо с фидосова, златанов с тефтера, миро мършата, емо фаса, митко каратиста, маджо, пашата, иво прокопиев, цветелинка и ТИМ ще строим съвременна България не за пет, а за една година ! Магистрали за по 29 млн. на км., всички ЕРП-та на ТИМ, а НЕК на цветелинка и само тогава ще вървим само напред и нагоре ! Ураааааа

70 години Партията, сега 70 години друг - такъв е животът ;)

Добре де,тази другарка от дпс,няма ли да бъде поне здравословно одрана?Ей тъй,за урок на младите крадци,като онзи гад,дето го назначиха за министър на екологията.И той ''кадърен''. Само за седмица награби здраво

Ще бъде одрана толкова, колкото и христо бисеров беше одран.

За 41 милки щеха до построят нов Студентски Град

"Мотивите за прекратяване са свързани с липсата на направени предварителни проучвания, събрани статистически данни и липса на идентифицирани пазарни аналози Единствения пазарен аналог от 25 г. насам е думата на Доган. 40-50 милиона, колкото каже българския пазарен "аналог".

Врът крадливото кранче на БСП Ере еб---те си ма---ките Вие ще видите какво ви чака гадове червени крадлясали

Абе Пешев, нещо бъркаш !? Я виж кой трябваше да спечели - наш човек ! "GBS" !!! Той е правил зали, магистрали и всякакви други али-бали !!!

dimitarpeshev73@abv.bg

Не се коси няма да крадете

Те всичко ценообразуват по следния начин: "Е, колко струва тази работа? - 2 лева". "Значи нашата цена е 4 евро за нея". Всички в строителството знаят, че е така и не винаги "Икономически най-изгодната оферта печели, а винаги печели ГБС.

Мите я кажи , какво ги чака гадовете червени крадясали?

dimitarpeshev73@abv.bg

Един дебел и камион с вазелин

Конфиденса,а?Имало защо да я правят министър на спорта.Нищо,че не знае що е това спорт.Жената е имала мисия.Абе,тези дали са си организирали съревнование ''кой ще открадне повече''?

Bell

На мен ли така ми се стори, или няколко стотин депесарски и бесепарски гласчета изреваха в ужас, а после замлъкнаха? :(

никак не ти се е сторило. Жива реалност е .