НСО: Още има заплаха за живота на Лютви Местан

Заплахата е възникнала по време на 42-то Народно събрание и до момента няма причина охраната на лидера на ДПС да бъде свалена.

Обратно в новината

Коментари - НСО: Още има заплаха за живота на Лютви Местан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво !!!! Местане кажи чок тешекюр на редактора! Не ми пусна критичен матеиал-по комунистически-цензура!!!.

Какво ще го пазят, да си ходят в Турция и ще си бъдат сигурни там, ама всичките и ще се успокоим всички.

ДПСТО ЗАПОЧНА С ПРЕДИЗБОРНИЯ ЦИРК И АКО НЕ ИЗЛЕЗЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ, ОТНОВО ЩАСТЛИВО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ С ПРАЗНИЧЕН КЮЧЕК!!!

Ама тоя вече не е депутат, защо държавата го пази. Да и плаща от джоба, малко ли пари е откраднал, та се прави на ощипана госпожица.....

Турското разузнаване им праща по някой и друг поздрав с празен газов пистолет. Кой ще ги убива тези, за да ги превръща в божества. Ще видите , че след изборите и тоя ще подаде оставка, оплют, унизен и уплашен.

До кога тия номера бе аркадаш? Ти и на оня свят ще се страхуваш---не от врагове, а от гузната си съвест-- агент Павел!!! и не е ли крайно време да сложим на мястото и тия квази омерзители на милата на България!!? Не стига голямата заплата, че и българи слуги полицаи да му прислугват???? Ай сиктир! От живота ни крадете зли агаряни!!!До кога българииииии....така? Как само се е изпъчил тоя агент павел...

Pesho

Започнаха новите серий на турския сериял "Измислиците на Местан" посветен на изборите в България. http://iconomicabg.blogspot.com

След ,,великият генералисимус" комуноида Бойко Методиев Борисов и капитана Лютви Местан е с опасност за живота.Ние плащаме, вие ползвате НСО с бронираните джипове и офицерите им.Те това се нарича БГ демокрация.

Боже господи! Голяма тревога, как да спи човек при тази тревожна новина?

За такива боклуци и 2$ са много (цената на един куршум)

Изтрили са интересен коментар, че не бил по темата, а именно, че са ни скроили шапката на България д я няма кят християнска държава и то в близко бъдеще, а кой ако не такива като Лютвито, дето ще го пазят и Кириак Стефчовци/българи/ в ДПС ще се радват и съдействат за това? Те пълзят вече и във висшата държавна администрация-превземане отвътре

Нама заплаха за живота на местан, а за нашия живот и държава и то в обозримо време

Хора, внимавайте, Лютвито ще го пазят, но нас кой ще опази от ислямистите? Въпрос на време е него още да го пазят, а нас да ни изколят

Аман от тези циркаждийски номера и рекламни трикове! Ако някой реши да свети маслото на друг просто ще го направи, няма да бие тъпана. Щом политик заяви, че го заплашват, значи е спретнал някаква далавера и трябва да започнат да го разследват, не да му слагат охрана.

Затакива мазни мошеници ли се х арчак парите на България

НСО: Още има заплаха за живота на Лютви Местан

Ами ,ако се появи по-голяма група,която да очисти и охраната,и лютфи-ефенди,кво ще правим тогава бре.Армия да събираме да ги пази ли,хо хо хо.Да се пазят сами бе.Добрият човек никой не го пази-ъхъ.

И ВСИЧКО ТОВА НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ВМЕСТО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ - ПАРИ ЗА ОХРАНА НА ТАКИВА КАТО БОЙКО МУТРОВ ЦЕЦО С ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА МЕСТАН - НАЙ- ПРОДАЖНИЯ АНТИБЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК

КОЛКО ЛИ СТРУВА ОХРАНАТА НА ВЕЧНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ПРОДАЖНИЦИ И МОШЕНИЦИ

еее,ама още ли не са го думнали?!да ходи в доганските сараи там ще се грамне ,,сам,,като оня боклук преди.това движение трябва да се забрани ,то е на верска основа.

Тази етническа партия, трябва да се забрани, а персоните в челните й редици да бъдат наказани жестоко. Дано някой намери начин как да им се случи това.

Този да не е цар бе? От къде на къде ще бъде пазен? Мен да не ме пази някой? Нали уж скъсахме с тоталитаризма? какво е това НСО? Още повече този да не е нещо повече от другите, та да бъде пазен! Виждам как това НСО с функции на УБО трябва да бъде закрито!

През социализЪма УБО охраняваше определено по-малка бройка.

"А, дано ама надали"....започна предизборното надлъгване.

То, пък един живот!.........

Истинската цел е Доган,а с този киорфишек Местан,ни отклоняват вниманието,като му придават излишна тежест.Няма ли пчелата-маика,кошерът загива.

КОЙ е толкова прост че да посяга на човек от бившата ДС???Куцо , кьораво и сакато в Б-я ЗНАЕ че Лютви Местан е а г е н т ПАВЕЛ!!!!Това са лъжливи данни за да се поддържа изкуствено прекомерно раздутия щат на НСО!Никой не е заплашвал Пеевски или друг "виден" политически помияр!!! Време е да се премахнат и СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ на депутатите-- това се ИЗЛИШНИ разходи за изстрадалата ни и окрадена страна!! Ако в бъдещия 43 Парламент има НАИСТИНА ДОСТОЙНИ и ЧЕСТНИ народни представители --то нека г л а с у в а т ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ --да бъдат по 1 лв за получен глас!!Така ще докажат че са истински родолюбци , а не ЛАПАЧИ!!!

Кое в България не е наопаки?! Ще се намери ли някой раждан от българска майка, да каже в прав текст колко струва до този момент охраната на феодала Доган или както го нарича мъжкаря Вежди, дръндарски циганин? Питането ми е сериозно, защото и аз, и всички данъкоплатци издържаме този селски селски тарикат - нехранимайко. И второ. Откога точно се охранява и педагог Местан, да не му назоваваме псевдонима, все пак, нали, и колко струва тази охрана на месец?! Защото и тя е от българските данъкоплатци, нали? И да попитаме още нещо много, ама много просто. Какви са доходите на индивида Доган? Питането ми е повече от сериозно! Няма ли кой в тази България да попита как този философ-хидроинженер, излежаващ се като изтукан в сарая си, четвърт век не работи,а на практика е не само най-богатия, но и най-силния, най-могъщия, нещо като Главния кукловод. И всички управляващи му се кланят. Кой ще се осмели да попита и каже истината около този (или тези!) сарай - как се построиха, с какви пари, защото то комай и султаните не са си позволявали подобно чудо?! Това са все простички въпроси, та дано да се намери някой раждан от българска майка юнашка...да каже тези прости истини. И последно - що за професия е това депутат и как така има почти пожизнени депутати и тези искърски говеда-бели или сиви, все едно, непрекъснато ги избират? Българио, Българио, накъде вървиш, докъде ще стигнеш, та дано се измъкнеш от глухите балкански коловози!

пазят го от народната обич както и доган са за затвора да го пазят до живот

Освен неговите хора, също от етническа партия, няма кой...Ние, българите не сме такива хора...............Ние си трайкаме и си търпим да ни тъпчат.........

Какви са Доган, Местан, Борисов и незнам кои още? Откъде-накъде някакви партийни лидери трябва да се охраняват с парите на бедния народ?!

Нищо по-нормално няма от това. Този смешник с неиязснен произход и с неизяснено име и прочут със своята почтенност. Е, щом си почтен - те ще дойдат /ти си знаеш кои и защо - знаеш/.

Че кой,ще е тоя-дето,ще си цапа ръцете със серетарката на Доган,бе?!

Владко Зидаров,имам предвид!

В страни като Швейцария, Япония и други подобни управляващите и народните избранници пътуват като обикновено граждани с градския транспорт или с неохранявани коли. Факт. Знаем го идеално. Сега следва да се запитаме кое прави наложителна охраната на такива хора в България. Вероятно тяхната нечестност и незаконност, които да са предизвикали нечий гняв и отмъстителност? Най-вероятно. Когато лъжата се изрича и мошеничеството се извършва, се налага и охрана. Да си правим изводите за Местан, Доган и прочее ан-ве.

"И един мармот..."

Просто "службите" искат да си го подслушват и да му прилагат "външно следене".

Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест който е ухапан веднаж от нея умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт срам и позор, но е така. Политиката има свои закони. Тя не търпи интелигентните на трона си. Тя иска полуинтелигентни. Полудипломати, полуполитици.

Още Вазов е написал "Службогонци". Толкова години манталитетът ни не е променен. Става все по-зле. Кой им е казал на тези, че всичко е за тях - ами ние , слугинажът. Виждали ли сте угодничеството на т.н. "обслужващ" персонал..............

Работят и живеят охранявани ......и от какво - от "народната любов" на която се "радват" вече 25 години. Повдига ми се от всичките тези, от наглостта и алчността им; а за този горе и партията му, нямам думи. Тихомълком превзеха държавата; докараха всякаква паплач уж бежанци, остана само да ни сложат фесовете и фереджетата и да забият на НС турския байрак. Е как да не ги мразиш? И най-важния въпрос: къде покриха Бисеров и докога?

Дано Бог /или Аллах/ накаже продажниците, които за 30-40 лв. си продават гласовете на турците..........

И докога ще има цензура от страна на Дир-а? Вие май добре сте се научили от предишните "Правоимащи"..............

дя-до

Полицията да изтегли незабавно всички газови пищови и халосни патрони!

Да пусне сама истински!!!

Ех,какво падение.Кой си е представил така демокрацията в България.Жако за хората които са си дали живота за СВОБОДАТА.Започнах да мразя всички турци и за това вина има дпс и в частност този двоен предател.СРАМ.....НСО-НАПРЕД С ОСМАНЦИТЕ!

Ако си си стои кротко на село няма да има заплаха за живота му

ИНТЕРЕСНО, КАТО КОМЕНТАРИИТЕ СА ЕТНИЧЕСКИ НЕТОЛЕРАТНИ, ДАЛИ ГЛАВОРЕЗИТЕ ЩЕ СА ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ХРИСТИЯНИТЕ КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО

Кога пък са били? Но пак ще страдаме обикновените хора.

И кой, КОЙ смее да заплашва този колос???

тОЗИ ВСЕКИ ДЕН СИ ПУШИ ПУРАТА СПОКОЙНО В ЕДНО ЗАВЕДЕНИЕ, ДЕТО ВСИЧКИ ГО ВИЖДАТ

Кое?

Къде беше НСО по време на Баташкото клане? ... и "османското присъствие"...

Ще бъде доста здравословно за обикновенните хора, ако нсо се съкрати наполовина, а националното следствие за което по закон няма работа - да се закрие.Ше има повече пари за здравеопазването.

Между другото- закона ясно и точно указва да се казва кои са подслушвани,когато не са се получили основания за повдигане на обвинение.

Има си частни охранителни фирми за вип лица, той си има пари да си плаща, що трябва да плащаме ние?Жилището ми го обраха 2 пъти без да съм заплашван.

Докога ще плащаме за кефа на тези мафиоти.БОКЛУЦИ.Заплашвали ли ги.Защо мене не ме заплашват???Крадци и мошеници!!Прасето Пеевски и ДПС решиха да съсипят Цветан Василев и съсипаха банката и България.ПЛАДНЕШКИ ОБИР.Ех, в каква държава живеем.Пазим си боклуците,а обикновените хора,кучета ги яли.ДПС върти цяла България на пръста си.А, тяхната ЛАКОМИЯ граници няма.

То на Пеевското доста му личи, че е лакомо нещо..................... Хайде, П. кажи си КОЙ стои зад гърба ти!?