Близнашки отрече да има конфликт между него и президента

Георги Близнашки отрече да има конфликт между него и президента Росен Плевнелиев заради проекта за визията за взаимоотношенията между България и НАТО 2020.

Обратно в новината

Коментари - Близнашки отрече да има конфликт между него и президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният факт, показващ всегогъщата разрастваща се педер... тия . Жалко !!! Няма управия.

КОЛКОТО И ДА СЕ КАРАТ НАКРАЯ ЩЕ СТАНЕ КАКТО ГО КАЖЕ БОКО ТИКВАТА АМА ТОЙ НЯМА ТОЛКОВА МОЗЪК - СЛЕДОВАТЕЛНО НЕГОВИТЕ АМЕРИКАНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Bремянката пак се прави на постоянен премиер,а ние в момента сме чехлювска република,т.е.никаква,разни прокопита се разпореждат,подменки,проекти гонят ,чужди политики и так дале!абе,каква е тази "информационна война",кога е започнала,какви са тези сложни думи,война с информация,без информация,я президента да обясни на хората,какво е запецнал!

президентина мисли,че като роболепничи пред нато, ще ни вдигне рейтинга,напротив,ще бъдем поредните пионки,които ще си въртят на пръста.необходима е собствена позиця,аргументирана,а ne Kato преписана от слаб ученик.шаламанов прилича на подчинен,въпреки че отношенията с нато са партниорски,плевналиев също,а това не е добре,нещо като хора без мнение и по ниско стоящи!

"Русия не фигурира като заплаха"- ДРУГАРЮ БЛИЗНАШКИ,РУСИЯ ВЕЧЕ Е ЗАПЛАХА ЗА СВЕТОВНИЯ МИР НЕ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ.АКО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ЗНАЧИ В М АВГУСТ СПИТЕ ЗИМЕН СЪН!

А нима украинците не са братя на руснаците?Как така може да бъде нападнат толкова голям брат,а джужето България да се чуства сигурно,когато само озверялата руска мечка ни заплашва?Спасението ни е само НАТО и ЕС!Около нас единствената заплаха е Русия,колкото и да ги обичаме,не трябва да им вярваме!Русия си остава империя на злото!

нито украинците,нито българите са братя на руснаците в буквален смисъл етнически,но не това е проблема,а политиката за оцепване на територия под предлог,измислен от путин,че украинците са руснаци,та всичко е тяхно,стара демагогия за влияние и обезличаване на нации,но при нас това не върви!интересно каква е тази информационна война и кога е започнала!пишат от името на бг,а хората не знаят за какво става дума!

Топ спец службите имат Голям кахър.Тялото на пътник качил се Изчезналия Боинг през март е идентифицирано в Падналия Боинг в Украйна . В трупа на друг пътник липсват органи,.... Руската информация снабди Представителя си в ООН със записа на разговора между екипажа и диспечера. Чуркин настоя Украинският представител да го пусне на целия свят при което последният почна да пелтечи и отказа. Други информатори откриха капитан Андрей Безручак- 28 укр мех бригада -украински еквивалент на Барутанлията и го наградиха с дървен кръст. Останалите пленници живи и здрави метат с големи метли и лопати пред общината. Работят на смени , няма толкова много инструмент за всички.

какви ги плещиш,от кога русия дава вярна информация,за тях си е в сила дезинформацията!

Ееее... ама защо не смените и тази новина

Нито Русия, нито САЩ са заплаха за България! Заплаха за страната са такива като Плевнелиев, проф. Комуняшки и всичките крадливи политици от всички партийни цветове!

сащ са заплаха за нас и света отдавна.на призива на мюсулманина барак мохамед от сащ за обединение на всички против леванта-отговорът е всички държави по света да се обединят против сащ-държава,която най-често убива президентите си!

Скандал: Министър Пинокио излъга, че е ходил в Мизия! Служебният военен министър Велизар Шаламанов вчера безцеремонно излъга от екрана на Нова телевизия, че е ходил предния ден в бедстващия град Мизия, съобщава изданието. Вчера се срещнах с кмета на Мизия и с кмета на Плевен - заяви бодро той от екрана. - Посетих поделенията и от Южна и Северна България, които са оказали помощ и продължават да оказват помощ, и имаме пълно разбирателство с местната власт, допълни Шаламанов. Оказа се, че в Мизия никой не е чувал за негово посещение там - нито от градската управа, нито от доброволците, установи проверка на Преса. Пунктът ни е на централно място, до общинската сграда, а и градът ни е малък. Не съм чула за такова посещение, нито пък някой от получаващите помощи мизийци е коментирал, както се случваше при посещенията на Кристалина Георгиева и на други министри от служебния кабинет, коментира Галя Йолкова, ръководител на група местни доброволци в Мизия.

Решение на служебния министър на околната среда и водите Светлана Жекова е на път да предизвика вълна от екологични протести в България. С Решение 28 от 26 август 2014 година Жекова на практика е дала разрешение на американската компания "Парк Плейс Енерджи Корп" да извърши проучване на нефт и природен газ в Блок "1-11 Вранино" в Добруджа, предаде репортер на БГНЕС. С решението си Жекова съгласува цялостен проект за периода 2014 2019 година и годишен проект за 2014 година за търсене и проучване на нефт и газ, като в документа подписан от нея е записано, че проектът "няма вероятност да окаже значително отрицателно въздействие върху природни местообитания, видове растения, животни и птици и техните местообитания, предмет на опазване в защитени зони езерото Дуранкулак, Крайморска Добруджа, Калиакра и Било. Блок "1 11 Вранино" е с размер 397,42 кв. км и попада на територията на община Генерал Тошево, Балчик, Каварна и Шалба иобласт Добрич. Според еколози, на практика проектът предвижда използването на метод за добив на нискокалоричен газ от възглищните подземни слоеве чрез т. нар. "въглищно възпламеняване". Експертите сравняват този метод и пораженията от него единствено с хидрофракинга, чрез който се добива шистов газ и върху който има мораториум у нас. Газът добит по тази технология е синтетичен и е получен е при подземно изгаряне на въглищни пластове.

Служебни престъпници. Родоотстъпници.

ДА БЪДЕМ НАЩРЕК! Никакъв глас за "продажни" Партии, Личности/Подлоги, като Светлана Жекова! Нека не допускаме за в бъдеще такива "избрани" в управлението, които ще"предават" и "продават" интересите на народа на "външни", както до сега, забравяйки клетвата , че ще служат на интересите на народа и страната! 25 години допускаме в управлението алчни, крадливи и лъжепатриоти, които освен "преразпределение" , "усвояване" и "присвояване" на еврофондове, не правят необходимото за изграждане на работеща икономика с високообразовани Бг специалисти. Защо да унищожаваме Добруджа - житницата на България! Няма ли кой да спре безумията на Светлана Жекова, заемаща временно поста - министър! Кой й е наредил това?! Мнението на народа, нищо ли не значи за министрите от служебното правителство, чието основна работа е да подготвят провеждането на следващите избори?!

този продазен президент заедно с неговото роболепно,подлозко правителство вун ор булгаря

Само се чудя Плевнята или Близнака е по тъп и долен !?

този е супер противен социалистически тунеядец! чехльо пък е безхарактерна комсомолска пачавричка

тоя си личи от 5 км че е човек от държавна сигурност-подставено лице да всява раздор в редиците на дясномислещите хора в бг-жалко че президента допусна такава кардинална грешка

Близнашки според атропологичните си дадености е типичен циганин! Погледнете портрета му и ще се убедите!

да гледаме какви ги върши г-н Близнашки? Антропологичните дадености са "подробности от пейзажа" - за особено тесни специалисти!

Вижте КОЙ се опитва непрекъснато да вкарва в конфликт Президентът и Премиерът - ДПС и БСП! Хората зад ПЕЕВСКИ и Станишев - мафията, истинската стара мафия!

Нямам конфликт с президента! Имам конфликт със себе си! Бях ляв. Сега съм десен ляв и поради това започнах все по-често да се препъвам!

леле, какъв фейс

Ах,Близашки,Близашки.....ама за какъв"конфликт"може да иде реч!? Политиката на надпартийният"Президент"е видна.Той подкрепяше всячески всичките протести,пак той,зае най-крайната,анти руска позиция,изобщо,Плевнелиев е решил твърдо,да спечели едните голи овации от Белия дом.Той е избрал теб,Близашки,както и Шаламанов.Пак той,Президентът,во главе с угодни нему"експерти",е изготвил това недоносче,за 2020г.Умните,прагматичните членове на ЕС и НАТО,лллуекинко си затрайват-Италия,Гърция,Австрия,Унгария,Чехия,напр.Но хероят на 21в.,Плевнелиев,ах,това сърце мъжко,юнашко,как да трае!?Та съчуствам ти напълно,г-н Премиер.Не е лесно.Ще мине време-друг ще те смени,какво тук значи някаква си личност.....

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАЩИТАВА ПРОТЕСТИТЕ НА НАРОДА - ТИ ПАРТИИТЕ ЛИ ИСКАШ ДА ЗАЩИТАВА?!

Близнашки е само в конфликт с почтените хора относно намеренията и деиствията на Русия. Имперските мераци на Путин и кликата му са откровена заплаха за националните интереси на България. Негови протежета имаха наглостта да извадят акваторията на България от ЕС за да угодят на Газпром. Самолетите му вдигаха по тревога нашите измъчени изтребители с единствената цел да ги амортизират. Продажниците му настояват и до днес за Белене, независимо, че имаше референдум който спря проекта. Дори министър подписа документ в полза на Газпром в последния момент за да подкара строителството на ЮП. Да споменавам ли, че правителството на Орешарски взе заем за да увеличи капитала на смесеното дружество? И това, ако не са заплахи за националната сигурност....

от глупак мнение не искам

А трябва да има ...защото в противен случай и Вие сте като него...

Kalin

Е как да имат конфликта като на един вожд служат и изпълняват заповедите.Единствено че този вожд обикновено си сменя мнението поне 3 пъти на ден и не се знае кой от двамата на кой точно разбор е присъствал;-)

Как може един пантоф/чехъл да влезе в конфликт с друг, тях ги интересува само кой ще ги надене/обуе.

Крепката дружба между БКП и ДКМС не е от вчера! Сега трябва да се чудим, че се колаборират "без конфликти" ли? ... Ама е доволен, мазен....

А добив на газ в Добруджа разрешихте много бързо, нали? Срещу колко доларчета продадохте жалките си душици? link

Близнашки, вместо да се занимаваш с идиота Плевнелиев, можеш да обърнеш внимание на ситуацията с българите в Украйна. Техен представител на име Нико Стоянов е бил в България преди няколко дни за помощ срещу фашистката система на Киев да мобилизира приоритетно малцинствата- българи и румънци. От българите са взели почти 100%, дори непълнолетни имало. Забележете, човека си е тръгнал след като никоя медия или институция не му е обърнала внимание! Чуваш ли ,Близнашки!

...изключителен поет и борави с българския език млн. пъти по-добре отколкото някои от нас,които живеем в България! Не се учудвам,че нашите страхливи простаци не са му обърнали внимание. Пък после критикуваме Путин,че защитава рускоезичното население в т.нар.Украйна?!

...Плевнелиев от години води информационна война с Русия едностранно, по подобие на декоративно куче-булонка,което лае ,но никой не му обръща внимание. Не му прави и чест,че никога на честванията на 3 март,не споменава ролята на руските войници и генерали за Освобождението на България,което е безотговорност и простащина.

С тази снимка направо биете рибата!

Прилича на акордеонист от цигански оркестър!