Украйна иска оръжия от НАТО, но не и войски

Украйна би искала да получи оръжия от НАТО, но не очаква от Северноатлантическия алианс да изпрати военни да се бият с проруските сепаратисти.

Обратно в новината

Коментари - Украйна иска оръжия от НАТО, но не и войски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и като им дадат какво ще правят с него --нали трябва да се обучат

ЧАКАТЕ !

Таман оръжепроизводителите ще си оправят икономиката, а Украйна съвсем ще я втаса.

Много добре и като свалят някой самолет ще обвинят НАТО, че доставя Стингер на Опълченците в Донбас!

Не им давайте и оръжие, те не могат да го стопанисват!

И за какво са им?Тия от Домбас пак ще им ги вземат,и тогава кой ще им даде пак?Ако пък е за да се перчат на руснаците,първо да се консултират с Мишка-Грузин.Наакашвили (ако могат да го намерят),който се репчеше плашеше,навлезе в територията на РФ.като окупатор, и след 48 часа, трябваше да си яде вратовръзката.Инструкторите са едни същи Дано се опомнят,все пак един народ са .Изключение правят западните покрайнини на страната.

Донбас, съкратено от Донецки басейн

Унгария им продала старото си Руско въоръжение на сгодна цена. Пак лъже.

Украйна иска оръжия от НАТО, но ще ги получи когато унищожи своите на скрап, подобно на България, тъй като не отговарят на стандартите на НАТО.

В западна Украйна в открития коридор прибират трупове и ранени войници от украинските сили в камиони! Хиляди бежанци с разбити семейства напускат опой жарените си домове може би завинаги! Страдам за всички, защото тази война не е тяхна! Тя е на тези,които са завършили Харвард,на чиновниците от Бруксел,които в момента си избират еврокомисари,ръкуват се, лицемерничат,а някъде майки плачат.Когато трагедията е далече от теб си мислиш,че си защитен.Каква заблуда!Дълбоко в сърцето си всеки знае истината.Но сърцата на много са замръзнали в омраза!Не бива да робуваме на никоко и никога! Нали това искахме!

аз предлагам българия да подари военната си техника на украина.нали ще бъде бъдещото другарче на EC.пък и на нас закакво ни е техника,налини пази EC.....!

България няма какво да подари на Украйна, тъй като унищожи или подари на Македония своите оръжия , без да се е превъоръжила с достатъчно оръжия по натовски стандарт

В близко време се очаква пълен разгром на групировките на АТО! Само в така наречените три котела попаднали в обкръжение войски на АТО има приблизително към 7 до 10 хиляди души включително и военна техника!Това са най-жизнеспособните войски- към момента, на украинската хунта! Обкръшението им се извършва от ТРИ НОВОСЪЗДАДЕНИ БАТАЛьона на опълчението и тежка военна техника -включително и установки ГРАД УРАГАН и СМЕРЧ! По сведения от израелското разузнаване опълчението подготвя още три батальона войска,която в по-късен етап ще се включи по фронтовете за настъпление! Цялата военна игра на опълчението се свежда до това,че след унищожаването, или вземането в плен на остатъците на хунтата в обкръжение ,опълчението ще разполага с реално -СИЛНА ВОЙСКА -за съсредоточаване по другите опасни участъци на фронта! Следващата стъпка ще бъде-обграждането и унищожаването на украинската войска над Донецк,която в момента извършва пряк артилерийски разстрел на цивилното население в града! При това, се очаква тези украински части да не бъдат взети в плен ,а физически унищожени напълно! Също такава участ очаква и войската на хунтата под Луганск намираща се в обкръжение в летището на същия! При всяко унищожаване на войските на хунтата в дадено обкръжение,опълчението разполага с свободна войска за придвижването и по други цели! Обсадата и разгрома на хунтата в Мариупол,няма да бъде последна по южното направление на ударите на опълчението! Следващата цел ще е Одеса и изход на Крим! ЗАПАДА НИКОГА НЯМА ДА ПОМОГНЕ на власта в Украйна ,нито със военни нито пък с политически средства!Украйна изцяло ще бъде пометена и изчистена от прозападни елементи!

Четири фонда за подкрепа... и всичките в англия!!!!!... Малко не става ясно кои ще са спонсорите... английските деца с касички или играчите на... голф... или както обикновено цру... Е. може и да дадат малко натовска техника фри, ама без пари едва ли ще е нещо по-добро от това което моветата вече имат по складовете си още от съветски времена... Междувременно опитват поредния шоколадено-кончито вурстки номер... Атентат срещу Захарченко... Неуспешен за щастие... Не че опълченците не могат да върнат веднага Пушилин или пък да назначат друг... опълченците са си все пичове подхождащи сериозно към отговорностите си... Но моветата въртят номера като на гей-парад, а после даже вият, че жертвите или поне мишените им били терористи... И пак междувременно опълченците са превзели областния център Волноваха като в процеса са обкръжили още мове войски... Вчера при обкръжаването на Мариопул за пръв път са завзети пунктове и от запорожка област, което намеква накъде могат да ескалират събтията ако киев продължава да се държи неадекватно...

Ghost Dog

СмОТКО попрошенко иска пушки, на които армията му не е обучена. Като как ще стане тая работа да подготвиш войници да ползват непознато оръжие. Лицемерно си проси да вкатар западни "съветници". Но другарят Путин си знае работата ;)

Оле мале, оръжие няма, пари няма, войската гладна, хазната празна, помощщщщщ ...

Да видим сега дали фон Рамунсен ще ги поеме в НАТю барабар с войната срещу собственото им население! И ако Ги поеме,ние евентуално като твърд ЧЛЕН на евроатлантическата военна групировка да подготвим кадри за фронта срещу донецката и луганската освободителна армия!Тука из форума има много желаещи да участват в касапницата в Донецк на страната на НАТО! Нашите части, можем да кръстим като първи преносим МОГИЛЕН батальон за общо предназначение на първа линия на фронта!

Да ме прощаваш ама мераклия да той ходи да се бие не видях, виж пламени агитатори останалите да отидем да се бием колкото искаш.

Да им предадат европейското оръжие-победитялят от Евровизията! Като го видят опълченците ще си плюят в пазвите и ще избягат!

Силите на Донецката и Луганската Народни републики в Паника настъпват по целият фронт! Силите на АТО провеждат,отдавна планирано дълбоко ешелонирано отстъпление! Загуби няма!

Викаш и тия почнаха да изправят фронтовата линия-)

не бе, отстъпват по план ама плана не е правен в Киев

Парашьонко и Яйценюк се оплакват като вдовици за .... Нищо не им е наред. Нито армията - армия, нито държавата - държава. Няма парламент, министрите подават оставки един след друг, газта свършва, идва зима, а хазната празна ...

Прокоментирай и у нас ситуацията, моля!

И услужливите западняци от МВФ им го дозачукаха с ограничителните мерки, условие за заема...

В Китай се провежда голямо съвместно военно занятие с антитерористична насоченост. Учасрват спец.войски на Русия, Китай и други държави. В списъка на терористите и агресорите са включени и хамериканците. Срещу тях се проведоха координирани военни действия на групата държави и хамериканците бяха напълно ,,унищожени" ... Бяха бити с хъс и желание по всички военни правила.

Украинските управляващи некадърници искат всичко. Искат пари в милиардни размери, искат оръжия, искат руски природен газ без пари, искат да влизат в НАТО и ЕС без да отговарят на критерии и изисквания.

а путлер е скромен - иска само да ги окупира и разсипе.

Седем страни от НАТО ще създадат нови сили за бързо реагиране на алианса, пише "Файненшъл таймс" Великобритания ще обяви идната седмица създаването на нови обединени експедиционни сили за бързо реагиране от седем страни

Бульо, да не си се объркала нещо - туй ще да са били седемте джуджета, а ще ги командва Снежанка. Те нали в щатите официално разрешиха педерастията в армията - ще се напълни със Кончита Вурстчета и Снежанки - тежко им на руските спецназовци....

България включена ли е в тези 7 страни?

Въпрос: Срещу кого или какво бързо ще реагират? Експедиционно? Ще правят експедиции на Северния или на Южния полюс?

те при -40 градуса спират да функционират

Ние Ви носим МИр и Демокрация! За Нас е Без зНачение Колко от Вас ще останат живи след това!

Расмусен да остави общите приказки, а да ни информира днес колко пъти Руската армия нападна Украйна и завладя Киев?

Какво още искат укронацитата а?! Нямаха ли си достатъчно свои танкове,оръдия.ракети,хеликоптери а?! И то когато Опълченците имаха по един калашник на пет човека! Дори тогава укронацистите не успяха да сломят духа и волята на опълченците биещи се за своята Донбаска земя и народ! А какво ще направят сега А? Когато опълченците имат танкове,бмп та,оръдия,ракетни установки А?! Дори Краварника да даде цял самолетоносач подарявайки го на Киевската хунта какво ще стане А? Отговора е един! Укорнацитата пак ще загубят! Всичко опира до воля! Украинските наборници не знаят за какво се бият и умират, нямат боен дух! А Опълченците знаят че се бият, за земята и народа си! В моемента жалките остатъци от украинската армия се рападат дезертирайки и бягайки !

Тия като получат натовски оръжия, тъкмо ще станат добър полигон за изпитание на руските такива:)) Откато украинските евреи избягаха в Израел, Киев прогресивно затъпява...

А посмали моше. Олигархията, която е установила фашистка диктатура в Киев е изцяло от еврейски произход. Всички са от котилото на сектата Хабад. Игор Коломойски, главния спонсор и органиьзатор на геноцида на руското население в Източна, средна и щжна Украйна дори е шев на евреите в Украйна. Той провежда израелско-американската кампания по завземането на Украйна. Разбираемо е, защо за вас, жидовете, място в нормалния свят, сред нормалните хора просто няма. Да не споменаваме сотните от евреи на майдана, които активно участваха в преврата.

Ха, нима Укропите са в положение да искат, каквото и да е? Не е ли прекалено нахално? Натвориха такива безумства, че надхвърля всякаква човешка логика. На какво разчитат? Дали е останал и един, макар сляп и глух, който да им вярва?

Я, имало един, който е освен, че е глух и сляп, но и хром. Да им вярва, аз няма да му преча. :-)))

Ще ви дадат и войски и оръжия и управници. Скоро ще станете 52-ри щат на уса, драги съседи, но това не го усещате все още.

Може да ги направят 51ви щат на САЩ ,но ще бъдат със статут на резерват-индиянски.

Те десен сектор доста пооредяха... за кой ще са тези оръжия !? Оня ден цял батальон дезертира ...

НАТО-софтуер "свой-чужд" приема и украинска военна техника като"чужд",а сега въпрос : При изстрел от украинска позиция по "чужда" цел ,коя ще избере насочващата система: по-близка (сигурна) или по-далечна(не сигурна)???

Законопроектът за отмяна на извънблоковия статут на Украйна и курс към влизане в НАТО е внесен във Върховната рада 30 август 2014 / 00:56 Киев, 30 август /БТА/ Законопроектът за отмяна на извънблоковия статут на Украйна и възобновяване курса към влизане в НАТО бе внесен вчера...Дали софтуера на нато пак ще разпознава украинската военна техника като "чужда", ако Украйна стане член на нато?

Ще стане член на НАТО, ама друг път! Ще стане и член на ЕС на кукуво лето!

СМ

Много вода ще изтече докато Украйна влезне в НАТО. Може би няма да сме живи да го видим. Украйна и в ЕС няма да я приемат. Украйна на никой не е нужна. Украйна е поробена държава. Поробена е собствените си олигарси. А те борейки се собствената си изгида и оцеляване, могат само да сменят господарите си. Благодаря на Господ, че избегнахме съдбата на Украйна.

краино време беше да ни направите малко оборот

Укрите да плащат? Наивен оптимист!

Войски искат на ядец. Изработиха ги. Кой иска война с Русия? Освен прецедента разбира се.

ако Украинците искаха война с русия щяха да я нападнат. Не че нямат основание. ФАКТ е, че русия иска война с УКРАЙНА. и не само, че я иска но и я обяви неофициално.

То верно, че фашаги и хазари искат война с Русия, ама с прашки не става, пък и половината население в т.н. украина са руснаци.

Ivan Nenov

ми памперси и тампони имат ли ???

Какво ще кажете да приемем руският език за официален в България... Толкова руснаци живеят у нас... Пък и са братушки... Пък по натам можем да го направим и задължителен? А?

по добре от колкото турския.....!

ех този турски. ама голям мерак имаш за турците....

А не е ли най добре да приемем за официален език бълбукането от писоара на Врабча?

Руския език се разбира от всеки българин даже и да не го е изучавал за разлика от английския.

Мен ме притеснява, че на българското Черноморие стотици хиляди руснаци имат имоти и живеят постоянно в България... Да не видим зелени човечета и по нашето Черноморие... Съседни страни сме все пак... По море...

И оранжеви човечета ще видиш ако почнеш да накърняваш правата им.

тамън сте освободят българия от продажните еврогеици................!

България от азиатски мозъци. Те сами напират за това.

В крайна сметка това оръжие ще се озове при опълченците :)

не при укрите.....!

Има ли Култ към личността на Путя в бедната Россия? Ако да, знаят ли путяците КАК завършва всеки култ?

с наи голям руски член за европа.......!

ех, все на половите белези ви избива. ама то какво очакваш, човек който вярва в култове повече от оназ си работа не може да види.....

krassikat@

Този член ли ти изпразни кратуната от каквото и да е съдържание?

Логиката на пуятците - Украйна няма право да бъде държава! Ерго, всички нови държави нямат право да бъдат държави... Въпросът е КОЛКО НОВИ? Дали пък няма да попаднем и ние под този знаменател - все пак ни има от 135 години... Колкото каже сударь Путя... Ама като гледам сударь Путь как ни обича с най-високата цена на газа в Европа, си викам, дали пък няма да каже - Ние ви освободихме, ние ще ви поробим... Всъщност русифилистиците за това мечтаят май...

тъпи бях виждал.нотолкова тъпи като те не бях виждал.може да влезнеш в книгата на гинес.....!

krassikat@

Българските русофили обичат България така, както педофилите обичат децата...

Ама много си тъп бе,IQ146!

По твоята логика, Новорусия също така има право да бъде държава!

доставя оръжия САМО дистанционно и без външни специалисти.

ще им го телепортират......!

Правиш изключително смислен и ВЕРЕН коментар на събитията в Украйна и наистина най-точното определение на ставащото там е ГЕНОЦИД към местното от векове РУСКО население там.Това украинските убийци не биха могли и не биха си позволили изобщо да го правят,ако не бяха направлявани и стимулирани от западните ГАДОВЕ начело със САЩ.Действително всеки любознателен и разумен човек знае, че управлението там само проформа се държи от някакъв си президент, а реално властта е в ръцете на избраното?! свръхбогато малцинство с един почти обожествен произход! Русия и руснаците от векове са мразени от тия самоназначили се избраници та няма никаква изненада и в сегашното им поведение.Но на страната на Русия и руснаците е истината и законното право в НОВОРУСИЯ и силно вярвам, че те ще победят.

И ще ги получат...

ще получат от трите наи дългия......!

krassikat@

Това ще е за теб, глупако! Организация за техническа, оръжейна и логистична помощ за Украйна вече е създадена...

Путин е нормален президент, но разни от еврейски произход с скрити амбиции з а лично обогатяване го сатанизират ! Всички тези снимки от сателити са фалшиви или са правени преди 3 месеца когато , руснаците имаха военни занятия на 300км от границата ! Това че опълченците побеждават говори , че останалата част от украйна не желаят война , но Хунтата със заплахи от затвор и групите на прав сектор със заплахи и дори физическа разправи принуждават хората да ходят на война , просто да пострелят и като видят опасноста бягат , първи бягат командирите ! Докато Новоруси имат цел да не дадат на Хунтата в Киев да ги подчени! Там има не само от руски произход да се бият , но и сърби ,чехи , словаци ,унгарци и 6ма французина! В иформационната война печелят за сега Укрите и ЕС , но ако се намесят Руската армия ще стигне до Берлин , затова не дразнете Русия !

нормален... колко нормален? колкото сталин и хитлер? те социопатите са доста харизматични. поне докато осъзнаеш, че са болни хора, които може да те ликвидират докато си похапват и това да не им направи никакво впечатление....

Не само си бос, но и на-упен - към мавзолея на Ульянов!

ТАКАВА ДЪРЖАВА КАТО УКРАЙНА НЕ Е ИМАЛО , ДОКАТО ЛЕНИН Я СЪЗДАВА ПРЕЗ 1918 ГОДИНА .... ПРЕДИ 1918 Е ИМАЛО РУСКА ИМПЕРИЯ И ПОЛША, КОЯТО Е БИЛА ПОД РУСКИЯ ЦАР ,ЗАЕДНО С ФИНЛАНДИЯ ..... ИЗЛИЗА ЧЕ НАТО СЕГА Е ПРИЯТЕЛ С ЛЕНИН - СЪЗДАТЕЛЯ НА УКРАЙНА :)))

хайде да не се връщаме назад в историята, щото кой е създал русия и какви са били руските царе? мародери изхвърелни от викингите и тромозили славяните векове наред.... избили стотици хиляди Българи

Абе детройте колко пъти да ти повтарям че си си сбъркал ника? Не ти е правилно названието, Детройт е град в САЩ! Ти никога не си бил там. По-добре ти приляга да се наричаш Московчанина, или Москвич казано по руски!!!

Истинската Русия се е казвала Киевская Русь и е била в днешна Украйна! Това на което сега му викат Русия е федерация от всякакви държавици, голям брой от които тюркоезични, чеченци, дагестанци и т.н. Първоначално са били известни като московци защото всичко е тръгнало от Московското княжество. А сега са присвоили (откраднали) названието на днешните украинци.

НА ТОЯ РАСМУСЕН НЕ ЛИ ОМРЪЗНА ВСЕКИ ДЕН ДА ПОВТАРЯ ЗА ТЕЗИ ОТ КИЕВ ,ЧЕ РУСНАЦИТЕ ВСЕКИ ДЕН ВЛИЗАТ В УКРАИНА ТО ЛИ НА ТАНКОВЕ ТО ЛИ НА КАМАЗИ САМОЛЕТИ ВЕРТОЛЕТИ И Т Н !!! МИ ТАКА И ВСИЧКИТЕ РУСНАЦИ ЩЕ ВЛЯЗАТ В УКРАИНА АКО С ТАКИВА ТЕМПОВЕ ВЛИЗАТ !!! КАК НЕ СЕТИ ТОЯ КАДЪР ДА ПОПИТА КОГА ЩЕ Е НАИСТИНА

а на путлер не му ли омръзна да повтаря лъжи и да праща пребрандирани зелени човечета да мародерстват в чужда държава?

селянино тъп си като галош....!

Плитки са лъжите на БГ военните министри -папагали за ПРО. Нали щеше да прихваща балистични ракети летящи от Иран за Лас Вегас? На височина 109 км? Като Патриот има 3 пъти по малка досегаемост. ПРО е замаскирана система за крилати ракети които само за няколко минути трябва да унищожат ядрения руски потенциал. Като преди това ядрените глави бъдат съкратени по Договор до 120 от сегашните 2 500. Крим трябваше да стане база, но руснаците изпревариха с 2 седмици. С Дог об въор сил Евр всички страни съкратиха тежкото си въор. И изведнъж Дог вече си изпя песента. Другите страни се въораж отново, а БГ няма пари и е с пръст в устата. от 3 091 танка ще останат 80.По Дог трябваше да останат 1450 но БГ натегачите се изтърчаха и ги докараха до 80. и 1 танк е 40 тона, парите от манг стомана? В джобчетата на АдвокатКите от Евроинтеграцията -Реалните Директори на Мин на отбраната. И 350 самолета/ бая Аламин/ На колония армия не е нужна.

да разбираме ли, че щом са руски ракетите от тях не трябва да се пазим а да ги посрещнем със хляб и сол докато ни взривяват?

туп си андрешко и тъп ще си останеш....!

Руска и ракета е оксиморон! Руско и кухо тенеке по-бива да са синоними.

Аз се опитвам да чета между редовете, а именно "Това, от което имаме нужда, е повече помощ.." което преведено значи , че досега НАТО са помагали на Украйна. Което откъдето и да го погледнеш е неприемливо...А ние се дръвчим един друг по форумите...

На форума винаги различни мнение !!!За то това е и създаден ! Но когато такива като зъл дух демократ и прочие шушура пишат от сутртн до вечер пишат простотии става противно !!! Пишат едно също цял ден И ТАЯ ХАМЕРСКА ПЛАТЕНА СГАН ДАЖЕ И НЕ МИСЛИ КАК ДА СИ СКРИЯТ НИКА(А ТОГАВА КАК ЩЕ ИМ ПЛАЩАТ АКО ГО СКРИЯТ ) ИЛИ И ТЕ СА ХОРА ДА И ПЕНСИОНЕРИ НО НЕКА ИМА УВАЖЕНИЕ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ ХОРА

Когато не уважаваш себе си , знаейки какъв си и какво правиш, как да уважаваш другите? Въпроса е принципен.

да преместя Кремъл в Берли или Брюксел.

- мечти от времето на СССР...Крайно време е руснаците да си седнат на задниците и да мислят съвременно. Ако могат.

подсказва, че не могат да мислят нормално. Късно са им отменили крепостното право. А някои и не знаят за това.

72 % ОТ ЧЕХИТЕ ОДОБРЯВАТ ПУТИН , А 52% БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО НА ИЗБОРИ :))))) ЯВНО ПРЕДАТЕЛИТЕ НА НАТО И ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ СА НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ :))))

Искаш да кажеш, че Чехите мечтаят да се присъединят към Евразийския съюз ли? :D

НЕ Е МОЕ ИЗСЛЕДВАНЕТО , 90 000 ЧЕХИ СА КАЗАЛИ ЧЕ ПУТИН Е УМЕРЕН И МЪДЪР ПОЛИТИК :) АЗ САМО ПРЕДАВАМ КВО КАЗВАТ ЧЕХИТЕ :)))

А ти не можеш ли да допуснеш, че харесват Путин, но не искат да се присъединят към Евразийския съюз? На некои хора мисленето им е абсолютно повредено - в стил Сталин. Който не е с нас е против нас. Който мисли със собствената си глава, може да си позволи лукса, както да не харесва отвратителния, лъжлив Борисов, така и отвратителния, подмолен Станишев!

Да помнят и Прашката пролет.

Ами, че те чехите са си умни.

Ако имахме политик като Путин и аз нямаше да се чудя при гласуването.

в Масква. Що трЕбЕ да чакаш.

чукчите из българските форуми го одобряват 100 %, че и отгоре през уикенда.

Който е спуснал тая опорна точка, явно ще да е бил на литърче самогон!