Изписаха здрав US лекар, лекуван експериментално за Ебола

Американски лекар, който се зарази с Ебола, докато лекуваше болни в Либерия, бе изписан от болница в САЩ след лечение с експериментално лекарство.

Обратно в новината

Коментари - Изписаха здрав US лекар, лекуван експериментално за Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, но защо умират хора в Африка? САЩ няма ли да проявят великодушие и да им пратят ваксини или за бедните смърт?

da

Да е жив и здрав този лекар.Край.И вируса на ебола-озаптен от USA.Още веднъж се доказва истината-американците не загиват от нищо, освен от приятелски огън, т.е.-от други американци или техни приятели(за съжаление справка с екзекутора на журналиста-поданик на H.M.), верен съюзник на САЩ в борбата за световна справедливост.Това е-американските болни от ебола-по силни от всички болни от ебола в света.

Създават вируси, изпускат ги "експериментално " в Третия свят, после си изпробват новите ваксини, създадени в същите лаборатории и готово! И това лекарство ще пълни нечии гушки !

А ние в България си приемаме самолетчета от Нигерия за които всички европейски държави са казали НЕ ама ние тук си ги оставяме да кацнат и си говорим, че няма опастност. Това е малоумна ситуация с малоумни хора

Предполагам, че след 1-2 години лекарството ще стигне и до Африка.

Това е много сериозно хора - напримел неиследвано лекарство може да превърне хората в зомбита. американците са луди, че се шегуват с бог.

Осемте руснака ще изсплюскат всички прилепи и това ще реши проблема.

Сега пък на Джаро Ентърпрайза ли се прекръсти,реформаторски смотльо ?

богатите на полезни изкопаеми африкански страни се ,,разболяха,, защото са гладни и ядът ,,прилепи,,??? след като ,,прилепите,, са виновни сменете храненето!!! само да не станат ,,човекоядци,,!!! да внасят храни от европата!!! пилета,говеждо, свинско ,яица и т.н. по този начин ще си взимат витамини, ваксини, антибиотици наготово!!! ще почнат да умирът по други причини но не и от ебола!!!

Ей хората разболяха и оздравиха човек нашите една банка не могат.

Ама да изчакат да мине известно време, странични ефекти ала бала. Току-виж се разпаднал като от проказа.

Фармацевтичната мафия първо създаде лекарство после пусне експериментално вирус.Всичко опира до пари и осигуряване на сигурни клиенти.Как преди да се появи някой грип има вече ваксина срещу този грип по аптеките.

Продавам смолянски картофи по 0.88 лв килото. За количества над 1000 кг , безплатна доставка.

123edr324

Изнасяи за Русия. Забраната за смолянския картоф падна. И друг зарзават от гермето на ВМЗ Сопот много се харчел в бившите республики.

продавам прилепи на кило 3.35 лева или на броика 0.88 лева... стават за ядене

"Източник на болестта са големите прилепи, които се ядат в някои отдалечени африкански села, коментира по-рано известният руски епидемиолог Александър Семьонов" Руснаците откриха Америка! Още на 04 февруари 2010 немския вестник Берлинер Цайтунг пише: "Der Ursprung der gefährlichen Ebola- und Marburg-Viren liegt im zentralafrikanischen Regenwald. Flughunde als Todesboten" Опасните вируси като ебола и марбург-вирус произхождат от централноафриканската джунгла. Летящи кучета (вид прилепи) като екадрони на смърта!

Не си ги учил тия работи, то се вижда. Не знам какво пише в Уикипедия, но межд. медицинска общност не е сигурна кой точно е приносителят.

Много ги разбираш бе. Как така не си станал някой милиардер? То ако ставаше ей така с публикации в Айдемайне Цвайнудрън ....

"Източник на болестта са големите прилепи, които се ядат в някои отдалечени африкански села, коментира по-рано известният руски епидемиолог Александър Семьонов" ХА ХА ХАААА! Не трябва да си известен руски епидемиолог, за да прочетеш факти за болеста от Уикипедиа! Това за прилепите го пише във Уикипедиа от години! А за да не се мъчат известните руски епидемологи да ги светан, във Уикипедиа пише, че виновни за разпространяване на ебола са прилепите- ЛЕТЯЩИ КУЧЕТА

Руснаците едни витамини не могат да произведат, та ги махнаха от списъка на ембаргото да не изпукат от скорбут, вие дрънкате за Ебола. :)

Да си чувал за пеницилин?

Кен Лий

Чувал съм и какво общо има пеницилина с Ебола или руснаците? Да не би да са открили пеницилина? :)

Пеницилина го е открил Флеминг, не говорете глупости

Тъй като направата на вируси не е по възможностите на човека, най-вероятно вирулентните щамове са продукт на изкуствена селекция. Когато в природата има баланс и хармония, такива вируси не виреят.

Да де...който е създал това има и отговора нормално.

На нас ни стига един " син език ' по животните и сме се свършили. И без еБола сме се стопили и никой не взима мерки - над 2 000 000 ги няма в БГ , а приемат " бежанци

На нас политиците вече четвърт век ни правят "ебола" изотзад, ама ние вместо да ги замеряме с камъни, се навеждаме още повече, сякаш ни харесва!

и една КТБ

Хайде сега да ваксинират срещу Ебола! Нова ваксина - много пари за фармацефтите и лекарите и много умрели от ваксината!!! Нали трябва да се намали населението на земята а други да забогатеят!!

Еее, аферим, машаллах!

Дир!!! СЗО казва че, лекарството е от Канада а вие от Русия.

излекуваният лекар лично благодари на руският вицепремиер Олга Голодец!!! дир избихте рибата!!! има лекари и фармацефти които са излекували пациента!!!! които нямат нищо общо с русия какво общо има тая руска лелка??? абсолютно некадърна журналистика!

Явно американците имат лекарство, но го пазят само за свои. А негрите и другите да мрат като мухи?Ами така ще излезе!!!!Дано да не е така.

в централна африка спокойно можеш да си купиш човешки череп от пазара, както и маймунски или на горила, последни две те открито заявяват, че са част от диетата им. като приемем че д.н.к. на горилата е 99% от това на човека, а горилите са на свършване няма да се изненадам ако си похапват и хора ей така между другото. а иначе в африка се яде всичко което мърда, а и това което немърда.

не бързайте с резултати от лечението.Нека все пак вируса ни си свърши работата си.Иначе не е чак толкова неконтринуелурем.

Ебола си майката!

Така почват всички филми със зомбита.

Айде глупости, лекарите казват, че за да се заразиш с ебола трябва доста да се постараеш да поемеш телесните течности на болен :D Та внимавайте, какви ги вършите, дрогари, като ви знам наклонностите! И дават за пример, че бясът е доста по-опасен и по-разпространен, ама не се вдига такава паника за него.

За кой фармаконцерн работи? Все пак тази PR кампания е малко нескопосана, но няма как- стават и грешки. Сутринта тръбяха, колко е зле положението в Африка, а вечерта имаме един доктор ( по една случайност в САЩ ) оздравял с експериментлно лекарство. Трябва ли вече да сме по опашките на аптеките?

НЕ Е ЗА FАРМА - КОМПАНИЯ ... ... ДОКТОРА Е ОФИЦЕР НА РАБОТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА DoD ... DEPARTMENT of DEFENCE :))) .... НАД ВАКСИНАТА ДоД РАБОТЕЛИ ОТ ГОДИНИ ????:)

Този е доктор под прикритие

ПРЕДЛАГАМ АЛ-КАЙДА ДА ТОВАРИ 4-5 САМОЛЕТА С БОЛНИ ОТ ЕБОЛА ПЪТНИЦИ И ДА МУ СЛАГАМЕ КРАЯ НА ТОЯ СВЯТ ... ... ПОНЕ СЛЕДВАЩАТА ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ЩЕ ИМА ШАНСОВЕ ДА СЕ ПОПРАВИ :)))

Тези които създадоха Ебола знаят как да го лекуват!

Дивото си е диво-първо плюскат прилепи, дето не са за ядене, а след това светът да ги спасява от ебола-абе, дивакът си е дивак!! те не заслужават да ги спасяват, но сме принудени, заради нашата си безопастност!! А иначе примат не подлежи на очовечаване-той е по-долу в развитието си!!

а ти варварино ядеш таратор, знаеш ли какви бактерии има в млякото?

Това е изкуствено създаден вирус като СПИН-а.

А какво означава думата "безопасТност", която си написал? Да не става дума за "безопасност"?

леле, много ме е страх от еболата, мога да ли взимам по половин таблетка от лекарството, еи така профилактично.

И хубаво има са му измислили. Това са едно нещо означава...... Нещата отиват на зле...... мнооого зле.....

Ох аз работя в Новартис. Тук с колегите си купуваме куфари за бонусите дето ни чакат. Само да тръгне поточната линия на Змаппаааа

в Elly lilly си купуваме камиони, за да изнесем бонусите.

Някой се готви да заработи доооооста солидна печалба :)

И тук тъпия българин почна да реве колко е лоша Русия. Айде бягайте да целувате задника на Ердоган. Мърши.

Нещо липсва логическа мисъл при тебе. Ердоган иска да възстанови Османската империя, Путлер - СССР. Реално Ердоган = Путлер, даже са си приятели двамата.

Боко и Ердоган хобот за хобот във вековете!

Логично е да има готово лекарство против болестта, този който е създал вируса.

Руснаци и фармация-смях в залата...

Не си прав... Имат си фармация: серум на истината, разни инжекцийки, които се монтират на върха на чадъра и като те боцнат никой не разбира от какво си починал и други такива...

Пък американците са напред в санаториалното лечение, нъцки!Санаториума в Гуантанамо, например и на много други места по света.И с ваксините не са зле-срещу прилепи, зелени маймунки и какво ли не.

За чадъра, се твърди че отровата е рицин, която бе от някакво обикновенно растение, на което може би пак му викат така. Но е разпространено и може да го има в градинките из градовете.

Маймуна и компютър?

да бе вярно, как успя въобще да напишеш коментар ?

Добра новина. За съжаление трябваше да минат 8 месеца (и 35 години), за да започне работа по лекарсво срещу хеморалгична треска тип заирска ебола. Тук пишещите очевидно не са от най-интелигентните хора и видимо не са стъпвали в Африка. Преди 3 години имаше аутбрейк на Ебола в северна Уганда. За месец 2 села изчезнаха. По това време бях в Кампала и определено имаше напрежение от факта, че реално няма как да се предпазиш. Разбира се СЗО и ООН не обърнаха никакво внимание тогава, защото не стигна до голям град. Те и сега като гледам превантивните мерки в Либерия (забраниха на хората да излизат от къщите им, а храна, вода, работа? някой друг да мисли за това, те са черни к'во ти пука).

аутбрейк=outbreak=избухване... моля ви, имаме си кирилица, недейте има такова конщуство към езика ни, достатъчно чуждици си имаме...

Искам да чета повече такива смислени коментари, а не от Пешо Кекса и обкръжението му. Аз също бих заминала за Африка за месец два, ако това ще помогне на някой с нещо. Не държа и да ми плащат, но да е някъде по-безопасно...а не Конго или Либерия, все пак съм и жена и може да стане много сложно.

НА РУСКИТЕ УЧЕНИ СЕ НАДЯВА ЧОВЕЧЕСТВОТО! ВСЕИЗВЕСТНА ИСТИНА Е, ЧЕ РУСКИЯ БОЛЕН Е НАЙ ЗДРАВИЯ БОЛЕН НА СВЕТА! А НАЙ БЪРЗИЯ ЧАСОВНИК КОЙ Е? ДА! ПОЗНАХТЕ!

Най-глухите глухонеми и най-високите джуджета също са оттам...

Най-страшните болести идват от африканските туземци-еболата-от ядене на прилепи, спинът-от "кекс" с маймуни.

Средно 60% от заразените с Ебола умират. Как да сме сигурни, че лекарят не е от щастливите 40%, въпреки лечението му?

защото беше в много лошо състояние което значително се подобри след като започна да го приема!

НАПАЛМ ЗА СЕЛАТА,КЪДЕТО ЯДАТ ПРИЛЕПИ И ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА

8901

И това, за което пишете преди мен го има, но по важното е, че все пак хората са победили вируса. Все има надежда за по добро развитие на ситуацията.

Та ... ето как се изпитва едно лекарство..

руснаците могат само да открият средство срещу махмурлук

И за това не ги бива:))))

Като не ги бива и за това, защо са най-голямата страна в света с всякакви ресурси...

Браво, но като чета това се сещам за историята на Тамифлу. Да го очакваме ли и в нашите аптеки скоро?

дир обяснете каква е логиката да цитирате руски псевдоучени които сега започват да работят по въпроса след като може да черпите други източници които работят на място и вече имат положителни резултати?!?!?! ползвате само руски език??! или разпространявате руска пропаганда??

Просто при другите няма свобода на словото, а в Русия е демокрация. ;)