Ненков спря обществени поръчки на Андреева за 30 млн. лева

Здравният министър Мирослав Ненков е спрял обществени поръчки за около 30 млн. лева, възложени от предишното ръководство.

Обратно в новината

Коментари - Ненков спря обществени поръчки на Андреева за 30 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато се спира нещо трябва ясно да се каже защо се спира. Обяснението че е било на БСП не ме устройва! Ако има нарушения да има съд, но ако се спира защото не са наши фирмите просто да се махат всички!

Ами макър и за месец два как ще те запомним " експерте'. За много малко време трябва да си напълниш гушката и .......

Много интересни писания изчетох, обаче не мога да не взема отношение по следното: 1. Защо всеки, който е ходил до трети клас, може да пише и има достъп до компютър се изказва като последна инстанция в тази държава. Сигурно е прилепчиво от ББ, Цв Цв и др.п. 2. Защо цяла сутрин, всичките продажни и услужливи телевизии крещят, че е голям успех спирането на тези обществени поръчки? Не съм сигурен, че това е успех въобще (питайте какво мислят бързите помощи из Бг), а и обявяването на една об. поръчка все още не означава нищо - процедурата е толкова протяжна, че и поради това в Бг маса полезни неща не са свършени. Но това не пречи на журналята да пищят - "в последния момент". 3. Ако има някакво закононарушение - нека я съдят министърката, ама вие праведници като какви веднага извадихте плювалниците и подкарахте и министърка и БСП и т.н. 4. Като толкова ви е крива БСП (БКП), знаете ли за периода от 25 години (1945-1970) какво всъщност е свършила тази партия за Бг? А знаете ли какво свършиха за 25 години българските "демократични" партии? И сега как според вас живеят хората? След колко години според вас ще се оправят нещата, след като БСП става очевидно все по-слаба? Днешните ни "управници" не само не могат да боядисат това, което е свършено през "мрачните тоталитарни години", ами не могат и да го изсънуват!

Ето.о.. , и медицината си има ТЪПАНАР! Карел Чапек го е казал отдавна - "...НЯМА ПО-СТРАШНО ОТ УЧЕНИЯ ПРОСТАК"! Чувал ли е Света - "...умрелите на улицата, да се карат само в "Александровска"! Абе,ТРОПАНЧО, ако умре ЧОВЕКА докато към него, още жив, пътува линейка на спешна/бърза помощ...? Няма спешни отделения/?/, " да се карат към най близката болница..."! Чувал ли си за специално оборудвани клиники за това...? Защо се специализира спешна медицина? Защо спешните кардиологични случаи не ги карат към някоя болница-вътрешни болести, а ги карат към "инфанзивна кардиология!" Ужас от копанарите на Плевнелиев и Близнашки! И към някакъв "Реалист" - Извадете си главата от тоалетната чиния! Цели два САЩ- ТВ сериала "Спешно отделение" мина по българската телевизия и се видждя разликата между болница и спешна медицина, но Ти, неграмотнико, неразбираш какво означава обурудвана спешна клиника... За това са парите от предното правителство!

пак за бсп гласуваите,забравих да спомена ктб то!

ЗА ИСКРОВ??? Що не си припомниш - КОЙ ГО НАЗНАЧИ ЗА УПРАВИТЕЛ НА БНБ??? И РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ОТ ДНЕС ЗА КТБ - МНОООГО ВНИМАТЕЛНО СИ ПРОЧЕТИ??? НЯМА КРАЖБА, ИМА КРЕДИТ??? При това с РЕДОВНО ДОСИЕ??? Не от тез, дето УЖ ги търсят... Щото в ГРУПАТА НА БНБ има служители НА ДРУГИ БАНКИ, копащи в БАНКОВИТЕ ТАЙНИ НА КТБ??? Например - НА ПРАВИЛНАТА БАНКЕРКА... Дето за една нощ ДОБРОЗОРНО ИВАНЧО КОСТОФФФ И сервитьорчето му си "подариха" банката. А мустакатия банкер не я ДОПУСНА ДА ТОПНЕ ПРЪСТЧЕТА В МИЛИАРДИТЕ НА ОМАН!!!

И ЗА ИСКРОВ ЛИ ДА ГЛАСУВАМ, като споменаваш КТБ-то? ИЛИ ЗА ТОЗИ, КОЙТО ГО НАЗНАЧИ??? МНОООГО внимателно си прочети решението на съда от ДНЕС!!! И информацията от КТБ - в групата на БНБ в нашата банка има СЛУЖИТЕЛИ НА ДРУГИ БАНКИ КОНКУРЕНТИ!! Каква песен е това за маститите АДВОКАТИ НА ОМАНСКИЯ ФОНД, само да знаеш??? Ще ти дам пример: през 2012-та година България се е съгласила да плати 50 МЛН ЕВРО по дело ЗА ЕКСПРОПРИАЦИЯ в АРБИТРАЖА НА СВЕТОВНАТА БАНКА. ЩОТО ГУБИ ДЕЛОТО. Осъдена е да заплати АДВОКАТСКИТЕ ХОНОРАРИ НА СПЕЧЕЛИЛАТА СТРАНА В РАЗМЕР НА 9 МИЛИОНА ЕВРО. Отделно на ЗАГУБИЛИТЕ ДЕЛОТО НИ АДВОКАТИ си плащаме хонорар от 12 МИЛИОНА ЕВРО! В този АРБИТРАЖ ОМАНСКИЯ ФОНД ЩЕ СИ ТЪРСИ ПАРИТЕ!!! А сега с КАЛЕМЧЕТО - по простото тройно правило, като за разбиращ се с простия. Дето като кмет е ИЗВЪРШИЛ ЕКСПРОПРИАЦИЯТА по делото от 2012-та, СИ СМЕТНИ САМО АДВОКАТСКИТЕ ХОНОРАРИ, които ще платим. Да кажем за ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО. Ако искаш да си точен - виж си сам КОЛКО СА МИЛИАРДИТЕ НА ФОНДА НА ОМАН в КТБ???

пак гласуваите за бсп,техня девис е след мен потоп! уестингхаус ли беше ужен поток ли беше ,карадере,андреева,после като ги почнем тези от дпсето и стигнем до атака ,крадат като за последдно.дано да е за последно изедници!

, ама и тъп!

Трябва да се разследват всички поръчки и договори на предното правителство, защото съм сигурен, че всички са в ущърб на държавата и на народа - за 2 дни раздадоха поръчки на своите фирми за 900 милиона!!!!! - Голямото крадене на БСП - наглите. И нека виновниците да се съдят. Веднъж и в България крадливите политици да си получат заслуженото възмездие.

Трябва да се разследват всички поръчки и договори на предното правителство, защото съм сигурен, че всички са в ущърб на държавата и на народа. И нека виновниците да се съдят. Веднъж и в България крадливите политици да си получат заслуженото възмездие.

НЕНКОВ и РАДАНОВА - на ПОСТОЯННИ постове в следващия редовен кабинет!!!!!! ЧУХТЕ ЛИ? Или се постреснахте - то бива,бива дейност, ама чак пък толкова решителна инициативност, само след седмица работа.....Нали уж това искахте? Търсехте уж все професионалисти - еми на ви ги де, ще ви извадят очите. Не се плашете, това е бъдещето, а вие - естествения ход на времето ще ви тури където заслужавате и ще дойдат нови млади хора с европейски дипломи и позиции, за да не крадат и лъжат. Да сте живи, здрави и особено дълголетни да го дочакате.

Тежката артилерия на ГРОБ!!! Има по-добри заслуги в друга област от НЕНКАТА...

Крадене от държавата - национален БГ спорт. Нямаме равни в тази дисциплина.

Сега ще ги дадем на наши фирми. После на други и накрая парите ги няма, нищо не е свършено. Разбира се ще мине всичко през съда поне три пъти.

Шлеви за последно!

ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ СЕГА БЕ ПРОДАЖНИ БКП (ОТ 1989 БСП) КОМУНДЕТА????? ЛЪСНАХА ЛИ ВИ ГЪЗОВЕТЕ СЕГА ПИТАМ???? А?????

дотук добре! сега ненков е ЗАДЪЛЖЕН да сезира прокуратурата за извършено престъпление в особено големи размери(защото то е такова) от тая мърша андреева!

за паричките за мъжа и от Русенския психодиспансер ли???? Щото тя не (по)ВРЪЩА... От едни 440 милиона, само 30 се изпусна да изплюе......

ИЗКАЗВАНЕ НА МЕНТАТА СТОЯНОВА - " АКО ПОХАРЧИМ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, ЕС ЩЕ НИ НАКАЖЕ" що не обелвате и ДУМИЧКА. И с ГЛАСОВЕТЕ НА ГРОБ И 100% АТАКА И С ГЛАСА НА БОЛЕН ЗА КАПАК, се УЗАКОНИХА СЪС СТАРА ДАТА - през 2010-та година, ПОХАРЧЕНИТЕ ОЩЕ ПРЕЗ 2009-та година 1,4 МИЛИАРДА ЗДРАВНИ ВНОСКИ.

НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД да ви споменавам ли. ЗА ОЩЕ ЕДНИ 440 МИЛИОНА през 2011 и 2012. ИЛИ САМИ ЩЕ СИ ГО ПРОЧЕТЕТЕ. Щото РЕШЕНИЯТА НА КС СА ПУБЛИЧНИ и можете да си ги видите. КАКТО И СТЕНОГРАМИТЕ НА 41-вия ПАРЛАМЕНТ, ПРИ ТОВА С ГЛАСУВАНИЯТА ПО ГРУПИ!!! И ТЕ СА ПУБЛИЧНИ... И за РЕКОРДА ЗА ГИНЕС си припомнете - ЗА ЕДИН МАНДАТ - ЧЕТИРИМАЕ МИНИСТРИ, забърсани по кръстовищата и оставяни пак там....

на позитано с кво ви друсат?

В НЕТА!!! ДРУСАТ НИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ПРЕЗ 2011 и 2012-та ГОДИНА??? СТИГА ДА ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА РЕШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ЗА ВЛАСТТА!!! И КАКВО ОЗНАЧАВА ДА НЕ ИЗПЪЛНЯВАШ РЕШЕНИЯ, ИМАЩИ СИЛАТА НА ЗАКОН!!! И който престъпва ЗАКОНА СИ Е ЗАКОНОНАРУШИТЕЛ, а не ТЪЛКУВАТЕЛ НА РЕШЕНИЯ... Но не и ДА СЕ ПРАВИШ, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ!!! ДЕСИНКАТА Е ЮРИСТКА!!! А СЕГА БЛИЗАШКИ -КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ...

Ами нали затова до последно не подаваха оставка Всеки ден - милионче.

БСП са патологични мошеници. Електоратът им са патологични тростаци. Докато н ги изчистим от България, тя няма да стане отново достойна държава. Когато ги изчистим, ще стане и достойна, и богата.

Опаа! Извинете, търся Искров, случайно да е тук!

Порочна е системата, това е. Какви са тия поръчки, които се печелят само от "наши хора" ? Защото няма един осъден яко за злоупотреба с доверието на хората!!!

Bell

Бой по позитанско-депесарските глави, бой бой бой!

МНОГОТО НАПЪВАНЕ ЧЕСТО ВОДИ ДО НЕКОНТРОЛИРАНО НААКВАНЕ !

Тез откакто започнаха само спират и сменят.

Браво Ненков, отличник. Как така ще се проведе обществена поръчка и ти не си взел едни 10 % примерно (3 млн. лева). Спираме и идва "правилната фирма", която ще ти плати за "новата обществена поръчка". Цената на която ще се изпълнява няма особено значение, едва ли и ще я споменете.

Много си черноглед. Ако не беше спрял поръчките ше го обвиниш, че е взел комисионна. Явно няма изход от ситуацията. Направо тебе да те назначиме за служебен министър, ако не те е страх да носиш отговорност.

В периода 2004-2010 г. за електронно правителство са похарчени над 700 МИЛИОНА лева. Хайде да не издребняваме на финала! Друг е проблемът - тъкмо ще сме готови с Електронното Правителство и ще установим, че Светът вече ползва компютри, на които този софтуер не върви! Данъчните още събират информация на ДИСКЕТИ!!!

За НАП ще трябват повече от 1милиард, защото ако за 1000 компа трябват 12 милиона, колко ще струва състема към която да се вържат 100,000 компа най-малко. Ами над милиард излиза по сметката на някои хора.

На червената планета , информацията се събира само с дискети.

Всички обичат да се хвалят колко много искат електронно правителство... А сега се оказва че електронното правителство продължават да го правят кръжочници и може би някой ден ще го сглобят парче по парче само дето всяко парче струва грешни пари пъ накрая ще поискат кинти и за сглобяването.

Таня Андреева в една килия с Моника Станишева да и прави гинекологични прегледи по три пъти на ден, ако иска, ако иска по 1000 лв на прегледа да и взема, само да не са с направление!

Изписали сте хиляди простотии.Защо не признаете, че проблемът е в това, кой да прибере 3 млн. лева комисионни, ако не и повече. Старите подписали набързо, за да ги вземат те, а новите ги отменят, защото искат да ги вземат те. И тази борба за парата и далаверата се представя като интерес в името на народа и здравето му. Вече съм окончателно убеден че няма никаква разлика между стари, сегашни и нови след изборите.

абе няма разлика между старите и новите , но ти май си за старите .

Харчат на воля народните пари. 12 млн. лв за електронна система за 1000 компа. Не е луд който изяжда зелника. Браво моладци.

Докторе,ти си ми симпатичен и изглеждаш свестен-мачкай ги колкото можеш! Дано си останеш министър и при новото правителство,макар да се съмнявам че ще ти се занимава с това

Той наистина е свестен човек.Вероятно и ти следиш изявите му по Дарик в онова известно сутрешно предаване.Аз мисля, че няма да остане.Това ще го съсипе.

Да,свестните хора нямат място тук докато не измрат Станишевци, Догановци,Местановци,Бойковци,Барековци,Василевци,Сидеровци и т.н.

Не съм предполагал че тази с тънките устни , змийския поглед и ехидната усмивчица може да е толкова подла! Наистина е за затвора!

Ти на кого ще викаш еииии, бе. Боклук. Шибан платен бесепарски трол. Такива като ще ги изрина с булдозер. Да си знаеш.

Така е като се дава власт на жени в менопауза..

Какво може да се очаква от долна комунистическа пачавра

Андреева в затвора ! За злоупотреба в особено големи размери ! В едн акилия с Моника ХОХЕГЕР !!! Мръсни крадли !

И да им дават попара с мишки !

Дали има НЕспорни обществени поръчки у нас ? Как ли хан Аспарух е основал държава без еврофинансиране?

"Министърът съобщи още, че вече спешните пациенти ще бъдат карани в най-близката болница." Тези с инфаркт - в ПСИХОДИСПАНСЕРА, щото е най-БЛИЗКАТА.... С инсулт - в ОРТОПЕДИЯТА в Горна БАНЯ, щото и тя е НАЙ-БЛИЗКАТА.... Тези за ортопедията - в ПСИХИАТРИЯТА В КУРИЛО, щото тя е още, още ПО-БЛИЗКАТА.. АМА ИМАЛА ЛИ ОБОРУДВАНЕ??? АМА ТО ОБЩИНАТА ТРЯБВАЛО ДА Я РЕМОНТИРА СПЕШНАТА ПОМОЩ, А НЕ ДЪРЖАВАТА... Що ли не си ходи в ДАРИК РАДИО И СУТРИН ДА СИ РАЗТЯГА ЛАКЪРДИИТЕ

Ама преди да го откарат, първо трябва да ги предупредят да си носят по-пълно портмоне, па квото стане.

Ти правиш ли разлика между болница и психодиспансер? Или понеже ти посещаваш само психодиспансера като пациент, затова си мислиш, че той е болница? Я иди си изпий хапчетата, че вече е тругнала пяна от устата ти!

Нали са търговски дружества и болниците и психиатричните психодиспансери. Лекуват и на двете места.

НЕ Е БОЛНИЦА??? НАЛИ ИМА БОЛНИЧНИ ЛЕГЛА??? Питай ДЕСИНКАТА??? ИНАЧЕ, тя МНОГО ША ТИ СЕ ОБИДИ!!! Изкара я, че Е НЯМАЛА НИКАКЪВ ОПИТ СЪС ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.. Ама то на ПРОСТИТЕ ИМ Е ПРОСТЕНО, разбирането с простия.....

Ще ги спре, защото ще трябва така да се преработи документацията, че далаверата /комисионните/ да са за него....

А защо да са за друг, а? За тебе, например - бива ли? Ако изобщо ще има комисиони, ще са за този, който движи нещатра, а не за някакви нещастници-капути от екипа на Олигарски! ;-)

Друго си е да са за нещастници-капути от екипа банкянски. Ама накрап все са престъпници, но ти това не разбираш.

И тая за пиене, квото са е разпенил тая министер на премиер за един ден Лизняшки, ко прайм, ще се осмръдиме яко ! До сега лизаха тук там, обаче, вече ще се удавят в слюнките си тия Гробари ! Мани мани ...

После се чудиме що Мая селската тояга врека по тв-то , че връщали ГЕРБ на власт, защото времнното правителство им спирало кражбите както Герб им врътна кранчето

Като има виновни нека има и арести!!! Искаме арести за крадците,не само приказки,кой,какво направил и колко откраднал и накрая нищо!!! Искаме арести и съд,но истински съд,а не от сегашната Съдебна система,пропила се с корупция и обвила се около властта,като змия!!!!

КОГА ЩЕ АРЕСТУВАТ АНДРЕЕВА.

humfry

"Здравният министър Мирослав Ненков е спрял обществени поръчки за около 30 млн. лева, възложени от предишното ръководство." Като гледам действията на сегашното временно правителство, то по-скоро ги е оставил да се изпълнат от "нашите хора" при следващото правителство, за което ще гласуват 5% от електората.

БОЛИ ЛИ КАТО ТИ ВАДЯТ ЗЪБИТЕ, ХАХАХАХА

humfry

Ти си малоумен олигофрен бе! А ако много настояваш, мога да ти извадя твоите зъби, дебил!

humfry

За мен и за много хора вече всички са еднакви! Но нека това да не спира твоята партийна програма, тъпак!

Това правителство не е временно , а служебно, трол с трол...

И каква е разликата между временно и служебно правителство, западнофил?

УСОЙНИЦАТА АНДРЕЕВА ДАЛИ СИ Е ПОЛУЧИЛА КОМИСИОНИТЕ ОТ ТИЯ МИЛИОНИ?

добре е СПРЯЛ, в мътна вода РИБА се лови.

Ненков спря обществени поръчки на Андреева за 30 млн. лева Много се притеснявам за здравето на здравния министър.

Ненков спря обществени поръчки на Андреева за 30 млн. лева Дали ще доживее до 05.10. 2014 г.? Все пак са 30 милиона.Хората убиват и за 10 хиляди.

САМО ПОРАЗИИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ. ВСЕ ЕДНО СА ГИ ОБУЧАВАЛИ ЗА ТОВА, КАК ДА НИ ЗАГРОБЯТ , А НЕ ДА ИЗПЛУВАМЕ И ДА ПОДОБРИМ НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ, ЗА КОЕТО УЖ БЯХА НА ВЛАСТ.