Президентът: Без актуализация държавата ще е спъната

Ако не се ревизира бюджетът, държавата ще бъде съзнателно спъната и дестабилизирана, въпреки обещанието на партиите, че ще търсят по-високо ниво на стабилност.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Без актуализация държавата ще е спъната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на децата е известно, че Плевнелиев е крадец офшорен.

Плевнелиев още не е в затвора?

а цацариов? къде е .. в п.м. на станишев? пусси ти си пак на ход.

но управляващите не желаят следното: трябва да се почне така...Във всеки град, абслютно във всеки град, суверенът сам на местни избори да избере съдиите и прокурорите си. Да бъде създаден механизъм, с който да ги контролира и ги държи отговорен за делата им. Местният Суверен да има възможност по всяко време и незабавно да им вземе скалпа, ако избраните не служат вярно на избирателите. Първо от там трябва да се почне и нещата ще влязат в релси. Никакво централно назначение на магистратите и държането им в подчинение от изпълнителната-политическа власт. Никакви партийни квоти и други такива измислици и идиотии. Това трябва да се облече в закон и нещата ще тръгнат веднага. Ето за това трябва да се борят хората и да протестират.... Народеееееееееееееееее. Борбата се води не за имена, а за КАУЗИ, народеееееее

е сега не е ли така бе? д(п)с атентаторите са "избoрни дори да ме трият, защото не съм си бил създал форум ли му викате на тпва? където една вещица на сер-зж и клостов (сиц) се представя за общественото мнение в плусове и минуси. пак си ти на ход!

като си толко отворен ми кажи, защо лицето, което няма понятие от това как идват парите в джоба му - мистър ковачки завършил в масква, как се сдоби срещу гласуващи 15/15 седин як държавен заем от държавната ктб? и това, елементарите от еп търпят, защото са навързани по веригата на ктб! но аз ви казвам, триете не триете- нямате полезни ходове напред! това е. дано поне аз да имам, но като ви гледам, предпочитам и аз да нямам ходове! пак си ти на ход!

илиолка, не трии безотговорно, душа "учена", a застани като мъж пред народа и си събери дервишите!

Ако не беше бутнал добронамерено правителството, нямаше да има проблем и с бюджета другарю Плевнелиев, и цяло лято мжеше да си караш кефа я в незаконната къща на Черноморец, я в двореца в Халкидики, платен в брой с дребни банкноти.

Най - вероятно в компанията на шефката на кабинета му, еднояйчна близначка с прокурорката на цв.цв.

илиолке,отивай на прайда! участието ви е задължително! заповед!!!

смешник, или се научи да се изразяваш писмено, или се махни.

илиолке, мила, как така си се скрила зад(някой)ник? аз се изразявам така, както ми се иска, а не така, както ти заповедват да триеш. капиши. но можеш да кажеш нещо за личния ми жевот, за да не си проличи, че не разбираш какво говоря. а е толкова елементарно! питай физкултурника си от пети клас хахахаааааа...

отделно от това, никъде в правата на човека няма такава точка: махни се, защото не се изразяваш така, че и ние, простите цензуратори да те разбираме! мухахаха няма такава точка в законите, която да ми забранява Свободното Слово, освен по вашите форуми, дебил!

Офшорков, много му се ще пак с наши пари помен да ни прави.

този-онзи, отиваш на прайда! илиолке, многониковата пача и цензураторка на форумите от дпс! ок? не е ок, заповед!

не може една минимална част от населението -ок-0,з% да тероризира свободата на словото на всички останали! няма такава демокрация, пък била тя наречена и костовашка! а да ви видим! извънпарламентарни "демократизатори" на мненията! илииола, ще те скъсам, немаж съмнения в това !

илиоплке, площадът ви костовашки няама чак такава сила. душа, че да ме определяте! факта! от вас нищо не зависи, заповеддта ми си остава! лаборантина със лилявите венци да го духа!

Нужна е актуализация веднага трябва да се орежат жестоко всички доказано крадливи разходи вкл за ОП"Околна среда":ОП"Транспорт" ОП"Регионално развитие" става въпрос за десетки милиарди предвидени за ограбване от ограбения лишен от доходи народ по тн "еврофондове".Няма пари .За да оцелее некадърно управляваната държава от вече доказани престъпници и чужди терористи страна трябва да с е иска помощ поне за заплати пенсии и помощи на народа и на огромната ненужна армия от бюрократи.

човече е срам за България.

този дори и визуално прилича на друг "капацитет" - Буш

Ми да върне Прокопиев откраднатото - ще има и излишък

замеря НС с павета не плака, а сега плачеш за бюджет от същото НС, е нема такава приказка.

Ами събери си протестерите и невероятно "надпартийните" и "евроориентирани" "професионалистки" от секретариата си и го актуализирай, какво чакаш.

НАПЪНИТЕ НА БОЙКОВЛИЕВ Е, ДОКАТО НЯМА ПАРЛАМЕНТ ДА КОНТРОЛИРА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,ДА СИ ВЪЗСТАНОВИ ЛИЧНИТЕ ЗАГУБИ ОТ КТБ, И ФИРМИТЕ СВЪРЗАНИ С НЕГО В СТРОИТЕЛСТВОТО. ДА , АМА АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ПОЕМАМ ЗАГУБИТЕ НА АЛЧНИТЕ ВЛОЖИТЕЛИ В КТБ.КОЛКОТО ПО ВИСОКИ СА ЛИХВИТЕ ПО ДЕПОЗИТИТЕ НА ЕДНА БАНКА, ТОЛКОВА ПО- ГОЛЯМА Е ВЕРОЯТНОСТТА ДА СИ ЗАГУБЯТ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ.КАКТО СЕ РАЗБРА, И БОРИСОВ МУ ПОКАЗА ЖЪЛТ КАРТОН ЗА БЮДЖЕТА

ПАЗИ БОЖЕ ОТ ИЗМИСЛЕНИ ПОЛИТИЦИ. МУТРАТА БОКО НАПЪВА ЗА ПРЕМИЕР, НЕГОВИЯ ПОСЛУШНИК ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПЪЛЕН БОКЛУК. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА

Никой не струва в тази даржава

Когато имаме спъната държавна глава, всичко може да ни се спъне.

Танто за кукуриго.Вий ги спъвахте година и два месеца с оставки,сега те с бюджета...хихихихи

БСП ще саботира следващото правителство с всички възможни средства. Това е разбираемо, след като всяко тяхно управление завършваше с катастрофа, единственият им аргумент, остава "ние не можем да управляваме, ама и другите не могат".

Tова е по-валидно за правителството на Тиквата!

Махнете го тоя, само каши бърка и ви излага.

Куклата на конци да каже, а има информация, защо, кой и как покри 1,4 млрд от НЗОК по времето на герб и го изхарчи, кой знае за какво, а може би и присвои, чрез свои фирми !

А пък ти ще се пръснеш от злоба и злъч !

Голям зор да се взимат заеми, ей!

С тоя мухльо-пРезидент държавата е спъната!

живял съм в САЩ и Германия. Чел съм много за различни политики. Човек на възраст съм и ви казвам, че съм горд с нашия президент. Разумен, премерен и умерен. Но преди всичко разумен.Но и хората отвъд западната ни граница го ценят много.Само кухите червени лейки, а и червенит велможи, които нищо не са направили за "електората си", а непрекъснато са крали и преди и сега са против.

КАТО ТЕБ ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ - КОЛКОТО ЩЕШ !КАТО СИ ЖИВЯЛ НА ЗАПАД КАКВО КРЕПИЩ В БЪЛГАРИЯ !

номериран, "вЕрваме" ти! :)))

Сам не си вярваш! Такова мекотело в Германия и Америка изобщо не може да се добере до този държавен пост! "Мухльото" (цитирам жена му) е там, защото Мутрата организира по време на президентските избори едни хора-професионални хамали да мъкнат натъпкани с предварително попълнени бюлетини чували! Същите са все още по болници и санаториуми заради получени хернии и дископатии-за сметка на източената от същата тази Мутра НЗОК!

Много гном,много трол тука бе, малееее!

Върнете ЗОВ на хората в размер на над 2 млр. лв! Къде потънаха? Върнете ги. Престанахме да се осигуряваме, защото изгоряхме. Сега, НЗОК нямала пари. И още повече няма да има, поради горната причина.

Ще се спъне възможността за нови кражби.

държавата по-голяма спънка от тебе няма.

Червеният Михаил Миков отмени днес кафявия Волен Сидеров на консултациите при президента Росен Плевнелиев, посветени на приоритетите на парламентарната дейност в последните часове на законодателния орган. Крясъците, с които Сидеров удостояваше подобни срещи и лично президента Плевнелиев днес бяха възпроизведени от Мико.Твърдоглавите червени съпартийци на Миков и техните кафяви подобия могат да бъдат доволни от приемствеността: примерът на скандалджията Сидеров е жив!

Пич, успокой се, налей си една бира и прочети кой е кандидата и евентуален служебен премиер, който ще бъде излъчен от любимата ти ПРезидентка. Такива са по-вредни от разни Сидеровци, Станишевци и т.н. В-к "Гласове": "Публикуваме обръщение на Георги Близнашки към Националния съвет на БСП от 16 юли 2011г. Днес г-н Близнашки е спряган като най-вероятен служебен премиер. Публикуваме текста като щрих към политическия образ на кандидата за служебен премиер. Като свой коментар бихме добавили само един графит, който почти две години "украсяваше" стената на ректората на СУ "Св.Климент Охридски". Изречението беше написано със спрей с доста големи букви така, че да се вижда отдалеч и гласеше: "Другарю Близнашки, скромността не е порок" . Цялото прочувствено обръщение към БСП можеш да прочетеш и след това да продължаваш да ръкопляскаш на комсомолката- президент.

Плевнелиев и Борисов считат всички ни за идиоти, защото: 1. Защо ще е спъната работата на правителство с 3 месеца мандат по Конститутиция и основна задача - провеждане на избори, ако няма право да получи заем от МВФ, какъвто искаше Борисов? 2. Ако служебният кабинет получи заем от МВФ и започне усвояването му, той ще трябва да бъде ратифициран от следващия парламенто. Ако не стане - кой ще връща парите с лихвите и неустойките? 3. Много лесно е - служебният кабинет тегли заем, той не носи НИКАКВА отговорност за действията си. Тя е на Президента, който по Конституция не може да бъде държан отговорен за нищо, свързано с действията му - имунитет. Ненужен заем (всички финансисти и бизнес се изредиха да казват, че няма нужда от него), теглен безнаказано от едни и харчен от други (напр. коялиционен кабинет ГЕРБ, РБ и ДПС). 4. Защо да трябва с този заем да се възстановяват депозитите над 100 000 евро на вложителите в КТБ (според Йордан Цонев за това са необходими 1.7 млрд) - т.е. всички ние да плащаме за кражбите и лакомията на други? Защо спасяваме банка, известна като банката на ДПС? Защо правят ГЕРБ и Плевнелиев реверанс на Доган и Местан ли? Авансово заплащане на бъдещи политически услуги, ли? Като подкрепа на кабинет на Борисов Ясно е, че Плевнелиев се прави на Гоце Архарски - бабува на коалиционен кабинет между ГЕРБ и РБ, а ако не стигнат депутатите им, към тях ще се подвключи и ДПС, като без да влизат в официална коалиция "национално отговорно" ще ги подкрепят. Естествено, Прокопиевите сороидни протестъри нямат намерение да искат нови избори - и те ще се гушнат с ДПС. Отврат! А на българите и България -жална им майка!

БРАВО! Освен това което си написал, на "президента" и всички "капацитети" искащи актуализация на Бюджета, предлагам да прочетат на сайта на БНБ заключението на квесторите за КТБ!

Не всички. Само ти си идиот. На неграмотници като тебе разчитат позитанските демагози и бандити.

Ще е спъната амбицията на ГЕРБ да усвой незнайно как и за кого над 3 милиарда лева за здрасти, още преди да са взели властта, пък после още три пъти по-толкова! Наглост Пленевлийска!

От както ГЕРБ се появи тя е една държава дето кучета да я ядат.... С тези карикатури за президенти и министри по-добре да разтурим държавата...

Плевнелиев също българите го избраха. Каудильото, който командва ГЕРБ беше подхвърлил, че и магаре да им предложи, пак щели да го изберат за президент. И той вярно го предложи. И те си го избраха. Ама късно се усетиха, защото не даваше такива нишани в началото що за политически азмак (тресавище) представлява.

Тъпанарите да гледат и да запомнят, как сега изродите от БСП и ДПС доунищожават и сасипват държавата! Освен това сега удобно ще скрият мизериите, които правеха за 1 година, откраднаха 14 млрд. лв за 14 месеца. Гадове, народа ще ви накаже сурово, със сурова наденица-особено Мая и кУрнелия...нещастни гномове

А каква е ролята на Плевнелиев в картинката? Да замазва и плаща кражбите на олигархията с народни пари? Ти готов ли си да дадеш 2 000 лева, за да се изплатят зуумите в само една банка? Ами ако се появи, втора, трета??

скрий се бе, гербераст крадлив гърбав ....ошушкакте държавата за 4 години и имате още очи да говорите...клиентелист..аре бегай да си играеш

Значи ,без значение от коя партия са политици и депутати ,знаеха много добре какво се върши в КТБ но си мълчаха и дояха без законно банката . Не ми е ясно защо народа трябва да възтановява банката .(депутатските кефове ) Аз също искам банков заем ,но други да ми го връщат на банката .

"За скандална среща при президента Росен Плевнелиев, състояла се 10 дни преди прокуратурата да започне акция срещу КТБ, научи ГЛАСОВЕ от отлично информирани и сигурни източници. Срещата е станала ПО ИНИЦИАТИВА на държавния глава, а на нея са присъствали главният прокурор Сотир Цацаров и управителят на БНБ Иван Искров. Повод за срещата е била КТБ." и т.н. От този момент започва атаката на КТБ според в-к Гласове. Одита на банката според публикувания доклад показва, че към датата на затваряне на банката всичко си е било наред и в рамките на нормалната и дейност." ВЪПРОСА Е КАКЪВ Е БИЛ ИНТЕРЕСА ИЛИ ЧИЙ ИНТЕРЕС Е ЗАЩИТИЛА ПРЕЗИДЕНТКАТА, Т.Е. ПОЛИТИКА ПЛЕВЕЛ ДА ИНИЦИИРА НАМЕСА НА ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ И ДА СЪЗДАДЕ СКАНДАЛ В БАНКОВАТА СИСТЕМА. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ, МАЙ БУДА БЕШЕ В САЩ НА ИНСТРУКТАЖИ И КОГАТО СЕ ПРИБРА ОТ ЛЕТИЩЕТО ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ЗА ПРОБЛЕМИ В БАНКОВАТА СИСТЕМА И ЗАПОЧНА ДА ДРУСА ДЪРЖАВАТА.

ИНТЕРВЮ ПО НОВА ТВ ПРЕДИ ПОЛОВИН ЧАС С ЖУРНАЛИСТ ОТ В-К "БАНКЕР": Това потвърждава още веднъж моята версия, че тази банка е трябвало да бъде съсипана. С всички силови органи на държавата това се е правило. Но тези, които са го поръчали, не са се усетили, че това ще предизвика банкова паника в сектора, коментира Илиев. На въпрос защо в ареста са касиерки и служителки, а не този, който е поръчал съсипването на банката, гостът отговори: Ами ако той е този, който дирижира държавата, как ще стане?.

Президента започна много често да повтаря тове,което казва борисов и вероятно вицето пак ще го мъмри!

Защо мълчим,а не го кажем на висок глас:тези две партии БСП и ДПС са вредни за България!Те заедно и умишленно съсипват държавата!И за всички свои грешки обвиняват ГЕРБ.Толкова ли всички са слепи?

Не са слепи , а са манипулирани и купени! Някой са толкова промити че никога няма да могат да го разберат! Ама с тях и без тях ГЕРБ отново ще управлява страната!

па белким стане, ама надали, оти сите са се маскари и са се у един дол дренки, дека е рекъл народо.

Защо ни КАЖЕМ ясно комунистити от БКП 1 /ГЕРБ/ заедно с члена на Вузовския Комитет на БКП ш ком. секретар наречен за краткост Президент се опитват да откраднат не сама парште в КТБ но и ощи няколко милиарда чрез актуализацията на Бюджета. Никога повече комунисти на власт.

Ivan

Страната може да се оправи само ако изрода наркотрафикант Боко тиквата влезе в затвора!!!

Лоша работа управляващата коалиция изпуснаха контрола над правителството си! В БСП пък така се оплетоха след оставката на СС , че чак не знаят на кой свят са! А в страната всичко е пред блокаж!

Така винаги се получава след "управлението" на "експерти" от такава тройна коалиция , вече за втори път!

След рязането на лентичките, се получават живи факли.

мишо миков си мисли, че всики са като него - изтеглиха заеми за 3-4 милиарда, които отидоха в касите на бсп и дпс и сега си мисли, че Президента ще направи същото. но нека стиска, като падне снега и няма хляб за хората ще дойдем на позитания за да им ударим секирата - този път завинаги!!!! за това им препоръчвам да не слизат от бузуджа, защото ако слезнат няма кой да ги спаси по жълтите павета!

На Офшорков му трябват пари за офшорките.....Чувства се като вързано куче за круша...