Борисов предложи Калин Христов за управител на БНБ

Лидерът на ГЕРБ предложи Калин Христов за управител на БНБ. ДПС е за смяна на Иван Искров. БСП е за смяна на цялото ръководство на БНБ, но от следващото НС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предложи Калин Христов за управител на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калин Христов е макроикономист по образование, либертарианец по убеждения. А що е либертарианство? Никакви данъци от богатите, никакви помощи за бедните, държавата трябва да се приватизира до дупка и да се закрие. Това е този възглед за икономиката, който нахлу в България с програмата Ран-Ът. Това е целта на развитието в България близо 25 г., див американски екшън.

Калин Христов е член на Съвета на Директорите на Института по Пазарна Икономика, на който Председателят на Надзорният Съвет е небезизвестният Ричърд Ран!

Кой е Бойко борисов и в качеството на какъв Предлага назначения изисква уволнения настоява за оставки дава оценки пише бележки на много, много по-учени, знаещи и можещи от него,СПРЕТЕ НАЙ -ПОСЛЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГО!! НЕ МУ СЕ ПОДМАЗВАЙТЕ!ИМАЛ ХАРИЗМА! ТОВА НЕ НИ ТРЯБВА! СИГУРНИ СМЕ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ ВАС СТРУВА ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО!

пък предлагам БНБ да се закрие, защото очевидно не върши никаква работа. След като може да се източват банки под зоркото око на надзора, какво би било без него? Не вярвам да е по-лошо. Това, което се случва, няма как да е възможно без знанието на гувернантката (то и за такава не става), министерството на финансите, премиера и вся остальная ... Другарите пак ни ограбват, за кой път - спряхме вече да ги броим

Остава само да се цунете с бай Местан на публично място като Съсела,и да му се извиниш за нещо!!

Първо: В какво качество Боко етодиев Борисов предлага каквото и когото и да е? Каква работа има политик от партия с неясен поне до есента статут да предлага иконоически управители? Трето : От кога взе да му разбира и на него главата от иконоика

тоя Калин Христов в парламента, като казаха че при президента той е предложил банковата ваканция.

И тоя е десароченгил, щом Боко го предлага... Въпреки апела на Роско (който е от същата десарска люпилня), но показа освестеност...

Откакто тиквите прораснаха и изядоха КТБ почнаха да разбират и от банково дело. Май скоро вместо еврото ще въведем тиквените семки.

ББ се взе много на сериозно. Леле този много си вярва. Какво ни чака.............

Ако беше задържал връчения му вчера мандат, днес в качеството си на мандатоносител можеше да направи някакво предложение! Той, обаче го върна като горещ картоф и продължи с безумното си поведение, за да стане хаоса в държавата пълен. Представям си го като дойде на власт..., жална ни майка!

да се назначи чужденец с добра заплата, но известна личност, а не някое моше, че Искров ни излезе 3,5 милиарда +.

Не знам дали сега е момента за това. Има особена ситуация, която някой трябва да решава. След като няма да е сегашното правителство, а БНБ, то трябва да работи за анализ и решения. Сегашни кадрови политики, ще забавят вероятно процеса.

в България да критекуваме няма равни на нас,но когато трябва да предложим или направим нещо се снишавами и гледаме да не ни забележат,а когато някой се осмели да действа и сгреше,излизаме на първа линия и започваме да плюем и хулим.Затова сме и на това положение.Е стойте си с ръце в гъза и зашити уста и ако може го правете посотянно!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Управителят и подуправителят на БНБ не просто трябва да бъдат сменени, те трябва да бъдат РАЗСЛЕДВАНИ.

"Не съм виновен, че разумът в случая е такъв и той надделява", казал мутрата. Боже Господи, мутрата Борисов да говори за разум!!! От пет минути се кръстя.

Да не си се хакнал в някоя джамия ?

този калин не трябва ли вече да го привикват за разпит.Все пак подуправител е бил,началник,бая пара е лапал...?

Христов е ръководител на Емисионно, не на Банков надзор. Все едно да търсиш отговорност от главния счетоводител на някоя фирма, че производството не е изпипало продукта и крайният резултат е калпав.

Като какъв Б.Б кадрува.Поне да има малко търпение и уважение към институциите.Ей за това сме на това дередже.Ако след Орешарски дойде пак Бойко и Доган по -добре някой да ни убие с химическо оръжие ,та да свършат мъките ни вече.

И да има, и да няма търпение, повече властта ще я гледа през крив макарон.

Гост, 70 г. едни и същи ни таралянкат! Нека останат малко извън борда! Но ДС и КГБ се грижат за подобни! Нищо ново под слънцето,дори след 20-30 г. когато циганите ще са мнозинство пак КГБ и ДС ще са си отгледали власници-лакеи!Никакво химическо не те спасява!!!МИСЛИ,но мислещите са далеч на запад,ликвидираха ни............

БОРИСОВ НИКОГА НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР АКО ГЛАСУВАТЕ, БЪЛГАРИ! СЕДИТЕ ЛИ СИ С РЪЦЕ В ЗАДНИЦИТЕ И САМО ВИКАТЕ "АМА ЗА КОЙ?" НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ!! ГЛАСУВАЙТЕ!!!

...да гласувам ??????????????????? ...кажи за:...КОЙ,КОЙ,КОЙ може и за...КОИ,КОИ,КОИ... ...ВСЕ ТАЯ...

В момента лично на мен много ми импонира новата коалиция между НФСБ и ВМРО.

аферим, машаллах!

Бойко Борисов предлага Калин Христов за управител на БНБ ............ Това е поредното абсурдно предложение от страна на мутрата , защото този човек е част от схемата за разбиване на банковата система . Абсолютен цинизъм от страна на простака Борисов .

Едни и същи се въртят .Този леше в служебното правителстово тн. и тн. Аман от депесарски назначения

...много "калинки" в тази България бе...и все ГЕРБ ги открива и предлага... ..."червени" и на точици..радост за малките,но когато се навъдят много ...не е за добро.. ...а казват,че Иван и Георги са най разпространените имена у нас...

Дотук бяха шансовете на Кален Христов. Такива персонални назначения преди се решаваха в Банкя, ама човек като няма вяра и на клозета си, почва да се изхожда публично.