Плевнелиев поиска да се отворят ”досиетата КТБ”

Да се отворят "досиетата КТБ", да има пълен преглед на активите, да се провери офшорка след офшорка, призова Росен Плевнелиев. Той поиска международни одитори.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев поиска да се отворят ”досиетата КТБ” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както си почнал - офшорка след офшорка, да вземат да "отворят " и твоите офшорки, офшорките в другите банки, така и така е тръгнало на катарзис ... Всички "досиета" навсички бизнесмени -във вестниците! Тогава ще ви призная!

ПЛЕВНЕЛИЕВ ИМА ЛИЧНО ДОСТОИНСТВО - ТОВА НЕ МОГАТ ДА МУ ПРОСТЯТ ЯВНИ И ТАЙНИ ТРОЛОВЕ, ПЛАТЕНИ И ДУХОВНО ДРЕБНИ И ЗАВИСТЛИВИ ПОЛИТИЦИ. Впрочем, къде е техния глашатай Бареков? Изпадна в криза? Искал помощ от медиите? Ами батковците Пеевски и Цв. Василев му бяха осигурими и медии и пари. Хвърлиха милиони за клевети към президента, но Бареков се скапа, Цв. Василев избяга, а любимецът Пеевски дава тъпи оправдателни интервюта.

Докато въпроса за нов голям заев е доста спорен и е лъжица само за устата на утвърдени и обективни финансисти, а не за партийни плямпала то това не се отнася за разследването на КТБ.Всичко в нея трябва да излезе наяве и да се даде публичност в съдебното производство.Би трябвало поне половината от това, което заръча президента да е вече свършено от разследващите.Ако не е- да ги разследват тях.

Слушах го в парламента... Той иска служебното правителство, преди да го е избрал да може да сключва договори със САЩ за 7 блок в АЕЦ и още 10 военни бази и затвор на територията на България БЕЗПЛАТНО.

А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ПАЛЯЧО И НАТЕБЕ ДА СЕ ОТВОРЯТ ОФШОРКИТЕ И ТЕБ ДА ПОРАЗНИЩИМ ????

до един от коментарите на тони:"....Във война ли сме?..". да. във война сме!

Цветан Василев най-вероятно е офицер от службите.Дали е от бившите или от настоящите няма значение,защото са същите говна(методите на работа им са едни и същи и преди и сега).Предполагам ,че голяма част от кредитите са дадени на ченгета.

Сега е време да се разкрият далаверите на службите.Сегашните служби са подчинени на старите началници от ДС и главната им работа е да мачкат интелигентни и независими хора.По този начин те прогонват кадърните от обществено-политическия и икономически живот на страната.Навсякъде пробутват своите кадри ,които са плужеци и зависими от ДС.Поради тази причина кадърни хора на ключови позиции няма и е причина за дългия икономически преход и ниския стандарт на живот на българина.

Най-лошото е,че се месят силно в икономиката.Дори и в чужди фирми назначават на синекурни длъжности хора свързани със службите,като единствената им задача е да мачкат кадърните хора.Щом в чуждите фирми има много хора от службите то положението в българските фирми е още по-трагично.Високите заплати са за хора от службите,важните позиции във фирмите са също за хора от службите.И затова резултатите в икономиката са трагични.Кадърните хора са избутани настрани,мачкани са,с по-малки заплати са.

Плевнелиев още не е в затвора.

Има ли още луди, които вярват на "президента"??? Същият този президент, последван от финансовия министър и шефа на БНБ ни уверяваха как на 21.07 ще може да разполагаме с парите си. След това всички задружно като мишки се скриха зад едно дву редово съобщение в пресцентъра на БНБ - мъжкарска, доблестна постъпка. Истински смешници.

Ужас на куб. Няма ли кой да ги прати на Марс тия изкуфяли депутати. Поне да се сменят с новото поколение и да се работи за България, а не един срещу друг.

Какво като отворят досиетата. Интересува ме ще си получа ли някога вложените "гарантирани" пари

Браво, г-н Президент! Когато някои реши да направи нещо в тази държава все ще се намери друг да каже, че се "превишават правата"............ Действайте смело, вие сте мажоритарно избран!

Г-н Президент, пусни референдум сред народа си - ика ли тотална проверка всички фирми, с връщане 25 години и повече може, назад за произход на капитала и движението на парите! След установяване на виновните, да им се вземе 90% минимум опт заграбеното в полза на държавата! останалото да се раздаде на разследващите! А самите бандити за няколко години в панделата, на общ режим. Да видят как мангал шиба злобно! после ги пускат под наблюдение - всеки да си търси работа, но само в БГ!

Колко още международни одитори са нужни на нашия президент!? Защото едни от най-утвърдените са с намерение за съдят БНБ и България...

"Активи" за банките означава "дадени кредити, защото кредитите им дават лихви. За банките депозитите са пасиви, защото трябва да им плащат лихви.

Е смешен с тия закъснели искания, защо не го правеше когато господаря му Бойко съсипваше държавата.

Защото по времето на Борисов банките не се източваха и не се фалираха. Това са типично вашенски мурафети, още от времето на Жан.

A-a пич малко не си прав. КТБ достигна върха си точно при управлението под крилото на бате Бойко който дава на КТБ да пази държавните пари. От това по-голям гювеч няма- преди КТБ тази привилегия беше за банката на Цветелина , но тя си продаде банката по нареждане на нейните босове.. Точно защото КТБ пазеше данъните,пенсионни , заплати и др. мъни, им даваше възможност да дават по-високи лихви и затова личности и фирми от кол и въже си правеха срочни депозитио там. Тва и децата го знаят.

ЗА - ОТВАРЯНЕ НА КРЕДИТНИТЕ ДОСИЕТА НА ВСИЧКИ КРЕДИТИРАНИ ОТ КТБ.ПОИМЕННО, БЕЗ КОМПРОМИСИ И ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ЗА ВРЪЗКИТЕ С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И ДИЛЯН ПЕЕВСИ.

Браво на Президента! Всички знаят, но много не искат да го признаят, че правителството падна заради икономически интереси, свързани с дмата "велики" - Пеевски и Цветан Василев, свързани с ДПС и БСП. Това скара тези 2 партии. КТБ като във фокус събира всички големи далавераджии - политици, прокурори, съдии, свързани с тях лица, олигарски и престъпници. Т.е. - целия октопод - кръга около КТБ. Другите октоподи - ще се спасят, но ще имат едно на ум. Мисля, че животът на президента е в опастност.

Ключовият въпрос тук е, какво значи "досиетата КТБ"? Аз си мислех, за едно нещо, а може да се окаже друго. Тогава критиката ми ще е, за избора на изрази. Със сигурност над половината хора тук, считат че става дума за досиета на ДС от едно време, за служители в КТБ. А дали е така? Или не говорят за това да се разкрие кой има кредити в нея? Честно, не знам какво има в предвид. Тази дума досиета, е много модерна в прехода.

Всеки кредит е оформен в кредитно досие! Същото се отнася и за разпл. с/ки, депозити и др. влогове в банките!? За такива досиета говори президента, а не за досита на ДС!

Това за КТБ със сигурност трябва да се разплете докрай, но защо пробутва пак заеми, ей така между първа и трета точка! Всички служебни и "експертни" правителства все взимат заеми, защо така? Сякаш за това са направени, за да не си цапат партиите ръцете много!

Ами защото българите не произвеждат нищо за износ, освен атомното електричество. А внасяме много за долари и евра... Никой няма да ни продаде нещо за левове...

господин плевненлиев Пропуснахте да предложите да се отворят досиетата на Иво прокофиев цветалина Бориславова вашето на жена ви и други на наследници от върхушката на твоята и моята мила партия БКП

Пудела на Борисов, щом започне да лансира тезите му, моментално срива и малкото останалия си авторитет!

Роско келнерчето какво се прави на девица. А неговите офшорки, ако се вярва на медиите ?

На кои медии ? На разобличителя Бареков ?

Това важи и за него. Едва ли се е случило по комунизма.

се подразбира от само себе си - да се отворят досиетата и да се направи международен одит. За съжаление няма как да стане, защото хората, които са замесени, трябва да вземат решението. Един въпрос никой не зададе на Искров: Как така години наред не са разбрали, че Цветанов източва банката, а за 10 дни разбраха, че точно за 3,5 милиарда лева кредити са несъбираеми?

Не си информиран. Намериха ги после. Няма липсващи документи за 3.5 милиарда лева. Това изказване на шефа на БНБ, бе най-голямата му издънка. Без нея дори можеше банката да отвори врати и да няма проблем.

всичко се прави нарочно, как може да са при прокуратурата, а Искров да не знае? И как може да се твърди, че щом липсват досиета, няма да се връщат кредити? И като се намериха сега всички досиета, пак точно за 3,5 млр са източените през свързани фирми и няма да се връщат, как толкова бързо се разбра, че тези фирми нямат активи, а банковият надзор в БНБ изобщо не е разбрал с години.

новият ход на боко е умен-бсп, дпс изчезват като доказани крадци.народа ликува и избира боко .

Плевнелиев ако започнат да се гледат офшорките да не лъснат и твоите парички,паричките на жена ти и родата ти.Внимавай какво си пожелаваш защото наистина може да се сбъдне.И ти бая окраде държавата с строежа на бизнес парка м Младост.хайде сега да не си излагаме кирливите ризи.

Е нали ако се покажат досиетата нали след следващите избори ГЕРБ трябва да са сами в парламента!

Имали бол пари оманските шейхове, дали ги на един български агент от ДС да ги умножава ( щото агентите ги разбират тея работи), той ги окрал - класика. Други пък искали високи лихви, та за туй му ги дали - банално.

ЗАЩО ИСКА МЕЖДУНАРОДНИ ОДИТОРИ ТА НАЛИ ВСЯКА ГОДИНА ОДИТОРИ СА ЗАВЕРЯВАЛИ ОТЧЕТА НА БАНКАТА И НИКОЙ ДО СЕГА НЕ СЕ СЕТИ ДА ПИТА КАКВО СА СВЪРШИЛИ ЗА ДОСТА ПАРИ КОИТО СА ПОЛУЧИЛИ

КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТГОВОР . ВЪВ ВАС ДРАГИ МИ ПОЛИТИЦИ И ДЕМОКРАТИ ВИЕ СЪЗДАДОХТЕ ТАЗИ СИСТЕМА НА КОРУПЦИЯ МАФИЯ РЕКЕТ АЛЧНОСТТА ВИ НЯМА КРАЙ ТЕЖКО Е НА ТОЗИ КОЙТО ОСТАНЕ ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ.

Ако само Плевнелиев има кураж да се разкрие цялата истина и най-накрая БГ да тръгне по пътя на Европейските Ценности то аз съм за Президентска Република!!!

Такива неща не се решават, за конкретни личности и партии. Такива неща се ршават за поне 40 години напред. А президентите имат право на само 2 мандата сега. Темата с досиетата е абсолютно несвързана с темата за кризата с банката. А също и темата с "Европейските Ценности". Под които лично обикновено разбирам еврогейски. ;) И между другото, ако някой някога бе издал агент, било и бивш, щеше да бъде осъден, може би дори на разстрел.

Ебаси наглият Комунист иска още 40 години да краде,растрел ама за теб! Става въпрос за кредитни банкови досиета г-н Агент! А защо да не бъдат разкрити агентите, страх ли те е от нещо?

дървосекачо. Като си помисля точно 70 години ни яхат комунистите. И пак отворили уста ненаситна.Но ние сме си виновни. Няма с какво да измием срама Другите се бориха, макар че ги газиха танкове. А на нас какво друго ни остава - терминл 2, колкото и да не ни се иска.Но човек има само един живот.Аз съм към края му, но живея повече от 15 години в Германия. Синът ми и семейството му е зад океана.А както чувам и дъщерята на Путин не е в Русия, а в Холандия.

Странно защо всички форумни проститутки дружно ревнаха срещу отварянето на кредитните досиета. При това, никой не излага аргументи, а просто дружно плюят по този, който даде това предложение. Защо ли ? Това поведение дава ясни индикации, кой фалира КТБ.

Браво на президента само бой и шутове по червената смръдлясала кочина, докато не се разпадне веднъж за винаги

Да живее Плевнелиев! Той е пример за всеки глупав българин.

за глупавите, защото умните не могат да го траят.

Някой беше казал, че ГЕРБ не може да съществуват в опозиция. Следващата опорна точка е, че ДПС и ГЕРБ са в коалиция, ЗАБРАВЯЙКИ КОЙ целуна бай Местан по устата. Плевнелиев поиска разкриване на досиетата в КТБ, троловете на Кутев са против, защото президентът "е офшорко" - друга опорна точка. Абе мамини синчета, защитаващи бесепарщината, след като Плевнелиев "е офшорко", защо сте против отварянето на досиетата на КТБ? Да не би да сте .................................. соросоиди?

И какво непочтенно има в това, че всички, не само гореизброените от др. МЕРДЖАНОВ СА НА ЕДНО МНЕНИЕ ЗА БЮДЖЕТА? Не може да има друго мнение, ако се мисли отговорно и държавнически за решаване на многобройните "експертно" наследени проблеми. Нали всички се кълнат В ИМЕТО И ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА?!

Да не забравяме Емблематичния ОФШОРКАДЖИЯ ХР. Бисеров

Имаше една песен: "Целувката, целувката..." е, няма да я изтриете.Не бързайте може да ви потрябва.

Това докато не се разрине и изхвърли, България все ще си е на тоа хал

А теб кой ще те разрине и изхвърли?

dimitarpeshev73@abv.bg

Устата ти ще ме изрине ЯКО

Не съм гласувал за Плевнелиев, но не виждам какво лошо е казал.

В последно време, като си отвори устата пред медиите, говори все глупости. Например сега, за какви досиета бълнува? Какво общо имат офшорки с банка? Какво печели България, от острите му изказвания срещу Русия? Мислиш ли, че с заемането на партийни позиции, той се явява български президент и обединител на нацията? Плевнелиев е вреден за България, в прекият смисъл на думата. От него засега България е имала 0 полза. Но нанася вреди.

Пишеш несвързано. Явно много мисли ти се въртят из главата, ама така и не си успял да ги систематизираш.

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Вика дръжте крадеца

Хора ! Българ(к)и от близо-И-далеч ! - какво има да го сучем-и-пресукваме ?! --> Крадат ли Ни 'наште' ? -----> Видяхме ли Макар-нещичко у Нас да тръгне към оправяне ? --------> Е ли вярно че 'наште' Целево съсипаха Земите-Ни ? -----------> Е ли вярно че Йощ от 1944та та и до днес Ни 'управляват' тия-Същите 'наште' ? ---- Отговорете-Си на вас-Самите. Откровено. Колкото и да Ни боли.

Кой са "наште" и кой са твойте, хабна бечекийо ! Тия с Червените книшки, или ония, със Зелените форашки ? Кажи, вредител по гората, кажи, раздрънкан Дървояд! Радул Радин

Следващото правитеслство ша е-- мааата на черевената измекярница.

Много заработи днес.Ама аз само посочвам факти, но ти плюеш, т.е. по-лошо - лижеш плюваното. Имаше ли целувка между Съсела и Местан - имаше. Лапна ли Моника милиончето, което ни посочиха европейците - лапна. Отцепи ли се великия Гоце от БСП - отцепи се, а беше ваш президент, защо не виеш против него? Какви сте такива комунисти - милиардери - вие си знаете. Но хората се досещат.Много пари ви снася свинаря. Да не говоря за децата на Политбюро - Съсела, Пирински Бокови и мн.други. И преди и сега са си добре.Сега още повече - Европа, курорти, яхти и кво ли не. Наздраве.

Абе ти голям историк на комунягите се извъди! Какво си се хипнотизирал в тая мафия? Мен те не ме интересуват, защото никога не съм имал съмнения в неадекватността им. За мен е по-интересно мимикрията и активния пиар до зомбиране на "бивши" комуняги, мутри и настоящи илитерати. Защото от 1989-та година търся истинските хора, които да възродят България и да възпитат българите в дух на трудолюбие, честност, патриотизъм и демократично мислене. За жалост всички, на които съм възлагал надежди се подиграха с кредита на доверие, който им давах. Като се започне от СДС, ДСБ, НДСВ и т.н. А за ГЕРБ също не съм имал илюзии, защото в болшинството си те са комуняги от най-ниско качество - тъпи, нагли, безпардонни и необразовани. Затова ги плюя. Просто не искам да бъдат излъгани и други хора, защото единствено по-лошо от комунягата е тъпият комуняга, каскетаджията, сопаджията!

КОМУНЯГИИ, КОЛКОТО И ДА РЕВЕТЕ, ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ, ХАХАХА

и защо да няма разследване. тук е прав плевналиев. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Разследване задължително трябва да има, но не едно и само там където им отърва. Истински честният и неопетнен човек ще започне първо със собствените си кривици, а не да се крие като мишка, когато му поставят въпроса за произхода на капиталите му, за офшорните му компании и за зависимостите му. Така че нека започнем още от 25-30 години назад с това което са крали комунягите и техните наследници!

Вижте подлоги.бкп.дс, Президента е избран с 1700хил а БСП има 420хил гласа на 25.05. 1.За корекциите на държ. бюжет- при по-добро събиране на приход в бюжета бсп-дпс актуализираха 2013г. с -500милн п/х и неизпълни- ха с 198милн бюжета, а сега и Орешара иска корекция, а бсп не. Това е противодържавна дейност на бсп врагове мародери на народ 2.За искане на заеми за спрени европрограми - не са разплатени на ф-ми 1,4милр и спират работа ако не се платят 200милн за срени ОП се губят 4милр след една год. Явно враговете на народа са бсп за които партията винаги е права Няма по-голямо зло от комунисти вечни провокатори- Вацлав Хавел Бог наказва предатели на народа

Божеее, какъв идиот!

Вацлав Хавел... Никога няма да допусна комунисти до държавна власт ТЕ СА ВЕЧНИ ПРОВОКАТОРИ.. За да не сме последни в Европа Изхода е: Лустрация политическа, икономическа , административна.. СЕГА ПОСКОРО ДА ЗАПОЧВА ОТ КТБ

Нищо човек ама голям будала Не децата, тя първо жената ще му счупи главата ако крие злато в пещерата и са изживава като Али-бабата назначен тамм, от МВР- децата дечицата на Радул Радин