Рибак се спречкал с враждебна тълпа преди убийството му

Украинските власти откриха трупа на депутата от Градския съвет в Горловка Владимир Рибак, който бе отвлечен от неизвестни на 17 април. ЕС настоя за разследване.

Обратно в новината

Коментари - Рибак се спречкал с враждебна тълпа преди убийството му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путиновите опълченци се борят храбро и достойно с украинските фашисти...

Потвърждение за установен контрол на украинската "спецуха" над стратегическия Святогорск от "пресс-служба МВД" (на Украйна), твърдят от segodnya.ua

eймeнa

мислел си е, че този сблъсък ще го издигне в политическите висини, а е свършил в реката... политиката не е място за нормални хора.

Путин има много лоши съветници. В ЕС също липсват политици, които да осъзнаят, че цялата история е една игра на САЩ, с цел да се опита да разбие партньорството между ЕС и Русия. Великобритания трябва да бъде изгонена от ЕС. САЩ да останат единствено търговски партньор. Всички европейски държави да напуснат НАТО и да създадат собствен военен съюз.

Службата за безопасост(СБУ) на Украйна днес е заявила, че със смъртта на Рибаков имат връзка подполковник от ГРУ (руското военно разузнаване) Игор Безлер (прякор Бес) и руския офицер Игорь Стрелков (прякор Стрелок). Двамата са обявени за национално издирване.

Zeлените човечета са убили един достоен и смел човек поклон, пред героя.

Както убиха Сашко Белия, така са убили и този. Майданците избиваха и свои в гръб за да оправдаят агресията си.

По начина, по който Рибак е бил измъчван и убит, се натрапва извода, че това е дело на "Правый сектор". Носят се слухове, че Рибак е искал да мине на страната на Антимайданците и това е била причината да бъде така жестоко инквизиран.

Да, затова е смъквал руското знаме. Все по-глупави опровержения давате. Всички знаят ,че проруските терористи са го убили.

"Всички" - ха ха ха, много тъпо и повърхностно изказване, като че ли "всички" са видели , кой го е убил :))))

Русофилите живеят в собствен виртуал, в който нещата се случват по логиката на религиозните им вярвания. В техния свят Рибак е убит от рептилите, предвождани от Обама, Саурон, Сорос и Ротшилд. Готови са да повярват във всеки фантстичен мит, стига да не им се налага да признаят простичкия и очеваден факт: техният върховен бог Путин започна тази лудост като се опита да извие ръката на суверенна държава...

Украинските "спецове" токущо са освободили Святогорск (хубаво име и стратег.положение на гран.на 3х области: Донецка, Луганска, Харковска), според MIGnews.com.ua Жертви няма- "зелените човече'та" явно са поставили рекорд на дълго бягане !

На украински съобщения вяра нямай.... Украинските ,,спецове" едва ли са докретали до това градче. Ако някой украински спец. все пак се е добрал до там, сигурно много бой е изял от месните жители ...

БългАриец

Наистина не намерих потвърждение в друг сайт. Но почти всичко от Украйна напоследък е без потвърждение, цитатите в други сайтове естествено не се броят.

Кой първи от хомотройката ПУТоблизачи на ПУТя Москалски в Европейска България,ще отнесе талпата между зъркелете на 25май от бат БОЙКО??? 1.нарком-Сергуня БесеПУТев! 2.-комисар Дудук КаПУТин! 3.политрук Вова ПУТАката!

в грешка си, и то голяма. тримата дружно правят дудуци на американския посланик. това са фактите. другото са приказки на сидеров - голи приказки, голи като голите му снимки.

Баба Юлка се предствя за добра и тиха женица. Но всъщност съска и хапе като кралска кобра. Не е чудно да са претрепали Рибак по нейна поръчка.

Да бе и ще го убие в Славянск, където са проруските терористи? Тя щеше Путин да убива, не Рибак. Те са украинци имат една цел.

Тимошенко е разпоредила убийството на Рибак. Тя е кръвопийца - украинския Дракула. Мечтата и е масово унищожение на хора с ядрено оръжие. Но за сега се задоволява с убийства поединично.

Кръвопиеца е в Кремъл.

Руските мафиоти са най-мафиотските мафиоти в целия свят. бълхарските русороби ще им ядете дружбата докато не се осъзнаете.

Появиха се украински източници, които твърдят, че Рибак е имал компромат срещу Тимошенко. Тя била разпоредила убийството му!

Не бе марсианците са го убили. Преди малко беше десния сектор, сега е Тимошенко, после ще е Обама и Меркел. Накрая ще е Карла Бруни.

Пропагандата на Гьобелс има обяснение за всяко политическо убийство както при фашизма, така и при комунизма. Ти да си чувал някога да не е намерен начин да се оневинят насилниците? ... :D

МОЖЕ И ДА СИ ПРАВ ПОНЕЖЕ ТОВА Е ПРИСЪЩО НА ТАЗИ ПРОСТИУТКА ТЪСЯТ ПОВОД НО АМИЯТА ГЛАДНА И НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ БИЕ

Стига сте лъгали за Десен сектор бе путенофили, това не минава. Десен сектор от кога са разпуснати. Ама да не би да твърдите ,че руските специални сили се страхуват от десен сектор?

като си толкова осведомен кажи - откога е разпуснат Десният сектор? С дати и доказателства?

Вчера една лелка на пазара каза...

Ами ти дай същите доказателства , че все още са активни. Снимки е най-добре.

Турчинов си разчиства пътя

еее много ясно, че Турчинов е виновен. Това вече започва да прилича повече на секта, отколкото култ към личността на Путин. Хайде запрете се малко де. Прекалявате, то бива д*пеблизци, ама чак пък толкова :)))

Маскираните мъже са били в камуфлажни дрехи с отличителните знаци на "Правый сектор". Те са измъчвали и убили Рибак, с цел, след това, да припишат и това убийство, на мирните жители на Славянск!

Хубава лъжа, ама не минава. Защо десен сектор ще убиват друг украинец? И как са влезли с техните си дрехи в Славянск, сред руските терористи?

Смотан атакист, само ти си вярваш на простотиите. Подлец.

Единственият маскиран мъж в камуфлажни дрехи, за който се знае със сигурност, е този на видеото. А той е с отличителни знаци на немската армия. Ето ви нова тема за простотии цяла вечер :D P.S. Той наистина е с немски отличителни знаци де :)

Човеконенавистните руски гниди са способни на всякакви мерзости!

Ribak е национален герой на Украина. Загинал в името на флага на страната си. От днес всички ТВ. в Украина са с флага на Украина. Путинистите казват, че действали, като майдановци. Не е вярно, никой майдановец не си е и помислял да сваля знамето на страната си от коя да е административни сгради.

Глупаците да вземат да направят нещо полезно за себе си вместо да скачат по мегданите.

Най-полезното, което могат да направят е да мачкат всяка руска свиня, която видят.

в момента, в който "глупаците", както ти ги наричаш, се опитаха да кажат, че не щат протежето на Русия в Украйна - Янукович, да ги управлява и поискаха да премахне промените в конституцията, които прокара, поискаха избори и референдум по темата ЕС и ... държавата им се разпадна. Появиха се един "зелени човечета" и започнаха да бодат руски флагове из страната. Който има различно мнение, се оказа, че може да бъде отвлечен, изтезаван и убит. Приликите между площада, който протестираше срещу оялата се власт и добре обучените "зелени човечета" с руски флагове в ръце е плод на нечия болна фантазия...

вчера друг десен лидер се самозастреля в ръцете на укр. полиция..мн национални герой..взеха да мрат..дали не зная прекалено много за майдана...а и байдъна беше там....а може и руснака да ги обстрелва...дай да не бързаме с геройствата

Гледай клипа. Казаха го и по новините Канал1.

до павел и колегите от дира ако гледаш само руска телевизия..те са светците...ако си на украинска..укр. са праведниците... пропагандата е в пълна сила и е мн. важно да се равоти с доказателства..до този момент..няма заловен нито един руски или американски войник...в жевева яйцето щеше да вади доказателства...къде са...самите майдановци го плюят за това...единственото сигурно за сега са 5 милиарда вече дадени и готовността за още 5..и завележете..ще дават още 5 на незаконно правителство..дори меркел е атакувана в райха за признаването му

На кого са дадени тия 5 милиарда? А сега американците нямат и един милиард да им помогнат? Нещо яката лъжеш? Имат 5 милиарда ,пък нямат още 1 милиард да довършат работата. Не изглежда много вероятно това което твърдиш.

няма няжда да ходиш далеч, прочети вчерашните новини в дира...там има писано и за предишните и за новите 5

Миии... Путин каза 500 млн. и тук веднага петата колона подхвана 5 милиарда...:D Всъщност цялата сума която излиза от Щатите, включително частни и неправителствени организации, за подкрепа на други движения е в рамките на дестки милиони. Нормално е значи. Путин умножава по 10 и троловете след него по толкова... :D

ето го от вчера в дира....По-рано помощник държавният секретар на САЩ по въпросите на Европа и Евразия Виктория Нюланд потвърди пред CNN, че Вашингтон е отделил 5 млрд. долара за подкрепа на демокрацията в Украйна.

и виждаш че демокрацията в украйна вече се вихри

да бе... като гледаш ТВ - пропаганда, а като четеш новините в дир-а им се вярва на 100 % за някакви си 5 милиарда :)

cnn лъжат ли бе...ха..ха..да не са я били тази..аз във cnn вярвам като във библията

Всъщност има заловени няколко руски войници от специалните части, както и вербувани от тях местни. Също така има задържани руски куриери, носещи пари за сепаратистите, след като им спряха захранвашата руска банка.

темпо мършиииииииии

Хиляди хора по площадите са въоръжен преврат за червените галфони и про-руските мекерета у нас.

Ами те на това са свикнали. Анексиране тип Крим. Това е супер демокрацията за тях.

Ваньо я в тоя дух се изкажи за Македония и Косово. Пак ли комунистите са виновни за създаването на тези 2 измислени страни

Тука мирише много на партенки и ватенки.

..... на осрани памперси най-вече!

То такова присъединяване е познато из Източна Европа след Втората световна война. Сталин е жив....

ЦЕЛИЯ СВЯТ ГЛЕДА ПОРАЗИИТЕ КОИТО НАДРОБИХА ХАМЕРИКАНСКИТЕ УБИИЦИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30-40 ГОДИНИ.... КОЙТО СЕЕ БУРИ...ЩЕ ЖЪНЕ УРАГАНИ....ТЕЖКО ВИ КРАВАРИ

Убуй си цървулите че ти миришат краката, кравар...

Тук много хора показват любовта си и вярата си в Русия, възхваляват нейната военна мощ и тн, но в случая руснаците правят нещо ужасно спрямо украинския народ - унищожават нейната интелигенция(недопускат никаква опозиция и друго мнение, споменте си лидера Автомайдана - който също беше намерен мъртъв след като е бил изтезаван), все едно са мрачните години на сталинизма, още от онова време се провеждат чистки дори сред много от украинските комунисти, в това няма братство, няма справедливост и честност въпреки тесните връзки между двата народа и доверието Ви Русия конкретно в случая за мен не е оправдано.

"руснаците правят нещо ужасно"??? Я си спомни от кого и как точно започна всичко!

Konstantin

Ами припомнете ми.Явно съм забравил...

От Янукович който в последният момент се извъртя и народа излезе на улицата, както в Сф излезе когато назначина Делян Пеевски за шеф на ДАНС. А защо мислиш че Янукович се е извъртял и дали не е имало натиск от Русия?

Когато народа смъкна руската подлога Янукович? Дето обра и продаде Украйна 10 пъти.

ПАВЕЛЕ абе събуди се бе човек. От 3 месеца русофилите за забранена опозиция в Украйна. Целият ти коментар е безмислен!

Нещо лъжеш? Забранени ли са в Крим и Изт. Украйна където малтретират мирното украинско население?

Без да го приемаш за проруско нека да ти напомня - най-известните съветски лидери, с които се опитваш да асоциираш Русия не са руснаци, а грузинци и украинци. Всеки опит да наречеш руски действия спомен за сталинизма е автогол (ако приемем, че си антируски настроен), защото самопотвърждава това, което Путин открито повтаря във всяко по-важно интервю - руснаците са били винаги най-подтисканите от ония, които нанесоха рани и на другите народи в тогавашния Съветски съюз. За справка - Сталин: грузинец, Хрушчов: роден в Украйна украинец, Брежнев: роден в Украйна (документално се е водил украинец). Андропов и Горбачов са все от южните не съвсем чисто руски райони, но за тях може би няма смисъл да говорим пред вид времето и спецификата им. Та, по тая логика може да се каже, че именно Украйна е държала насила Русия в социализма, колкото и смешно да звучи - все пак от 53-та до 82 все украинки корен седи в центъра на КПСС.

Konstantin

Ама тез сега в Крим и Источна Украйна какви са документално и по принцип...Без да ви звучи русофобско а, СССР-офобско.Защото комай има разлика или пък не...

Мога да приема че много от лидерите съветска и не само Русия са от други страни, но не и че това има отражение на политиката й. Обърнете внимание какво прави СССР при Сталин - анексира прибалтииските републики и Украйна, провежда финската война и слага марионетни режими в страните от източният блок, след което чрез "народен" съд се унищожава цялата им интелигенция, сега да видим има ли разлика днес - анксира се Крим и югоизточна Украйна, а видни представители на опозицията са убите пак от "народен" съд. С русофили е много трудно да се води диалог - моля обърнете внимание че въпреки изложените от мен факти, Вие пак сте слконен да вярвате на Путин и да възприемате Русия като жертва, а аз се стремя да съм обективен, нищо повече, въпреки че смятам повечето руснаци за симпатични.

АУ Кивските власти, а защо не започнете с раследване на жертвите на майдана. Кои са били снайперистите не Ви ли е интересно да узнаете?

Представете си следното: В центъра на футболна агитка има знаме, към което се е отправил фен на вражеската агитка. Бута се да докопа знамето, ругае ... Хайде да познаем какво точно ще му се случи?

деер

Не видях да го убиват!? А пък , защо да не го заровят?Може би са искали местните да изплува по-бързо трупът? Или не са го убили местните?Убийството не е на сериен убиец, че да изплува, а е на платен....

За сплашване на населението. Това е показно убийство.

Ареее тези хамерикано еврейски номера не минават вече--->много хора се самоубиват когато "ДЕМОкратите " от хамерика се намесят... Горете в ада терористи от белия дом-->мръсни свине-УБИИЦИ

Пили си хапчетата

Жалко за Украйна. Маскиран с камуфлажни дрехи до полицай дърпа депутат и полицаите не се намесват. Ето това иска Путин за Украйна. Беззакония, убийства и мизерия

Твоето съжаление отнася ли се и за събитията в Киев или там стандартът е друг?

Ти в Киев къде видя толкова въоръжени хора от протестиращите? Дай снимки? Тия даже и танкове имат.

Това искат убийците от САЩ, трол ! Афганистан, Ирак, Либия, Сирия..... МИлиони избити само за 10 г. !!!!! А ти лайнар, умри заради лъжите, които сипеш.

Трол се присмял на трол. :) Жалка картинка.

Подалият оставка председател на украинския парламент, Владимир Рибак, е бил малтретиран и подложен на обстрел 22 Февруари 2014 Агенция "Фокус" Харков. Подалият оставка председател на украинския парламент, Владимир Рибак, е бил малтретиран и подложен на обстрел, съобщава Обозреватель. Пребили са вчера Рибак, по пътя са стреляли по автомобила му. Той дойде при мен и ме помоли да го взема. Аз го взех и изпратих на лечение в Донецк, с автомобил. Също така и Клюев ( Андрей Клюев, началник на президентската администрация). Сега са застрашени съдиите от Конституционния съд, да заплашват ги по всякакъв начин- текстови съобщения, телефонни обаждания, заяви украинският президент Виктор Янукович. КОЙ Е РИБАК И КОГА И КОЙ ГО МАЛТРЕТИРАШЕ ПУБЛИКАЦИЯТА ОТ 22 ФЕВРУАРИ 2014 Г. БАШ ПО СЛАВНИЯ И ДЕМОКРАТИЧЕН ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ В КИЕВ

Е сега руснаците в Славянск са го довършили? Щастлив ли си?

А ти глупав ли си? Довършили са го тия, които са го започнали. А ти си гледай "Да разлаем кучетата", докато го схванеш. Американски е, сами са ти го обяснили.

То и ония Билих се е застрелял сам с два куршума в гърдите и преди това си е скъсал ризата за да се махне от този свят.

Десетина процента бандеровци и фашисти с насилствен преврат държат като заложник цяла Украйна. Не и успява бандеровщината на изток, там евромайдан не може да вирее, хората не искат. Този е виновен за организацията на на майдана, убийствата на полицай, запалвани живи, вадене им очи. Колкото да са го измъчвали преди да умре, малко му е.

Типичен путенофил, приятел на мъченията.

А ти типичен трол, зареден с еврогей ценности. Извади си главата от западния гъз и избърши лайната от очите и ушите.

Я, спрете да повтаряте тези путлеровски измислици за фашисти!!! Пусни търсачка в Ютюба "Россия фашизм" и свят ще ти се завие! Като за начало намери видео "Православие в законе", за да предобиеш представа какво значи фашизъм. А вече след това приказвай глупости..

Извършено е от американската клика, която управлява Киевката хунта на ръчен режим. Хлабйърки марш в кенефа

Редно е да пратим и ние малко "елитни части", че да вземем от пая :D

Поне маскираните вече са с отличителни знаци. Този от клипчето примерно е с униформа на немската армия :D Добре, че не е с на руската, че щеше да има "доказателство" за руската военна намеса. Сега значи Германия е пратила войски там :D

Ето до това води погазването на конституцията, незачитането на изборите и площадната демокрация. Води до анархия, до чуждо влияние, до бяло робство, отвличания, убийства и в крайна сметка до гражданска война. Далеч съм от мисълта, че и САЩ и Русия са с чисти ръце в Украйна, но за това са си виновни най-вече самите украинци които позволиха Майдана, и после и Крим и Славянск и... вече няма спиране. Опичайте си акъла другия път като гласувате, а не 2 дена по-късно да ми яхате преврат.

За политик да тръгне срещу народа си - чисто самоубийство!

Що бе? Я ги виж нашите - просперират, както никога преди. Капутин също - имал 40 милиарда скатани в Швейцария.

Всички от Волната волница вият ли, вият ...

Аз пък призовавам незаконното правителство и незаконния президент в Украйна незабавно да напуснат постовете си, да се разпусне терористичното сборище Майдан и да се върне законната власт, която да организира напълно законни избори и референдум за съдбата на Украйна с участието на наблюдатели от Европа. И всичко ще си дойде на мястото. Но на истинските превратаджий, терористи и убийци това не им изнася. Те искат да продължат дейността си, а за това да е виновна Русия. Е няма как да стане -хората не са толкова тъпи.

Искаш да се върне законната власт, която ограби Украйна и я доведе до просешка тояга? Това ли е справедливото?

Сценарият за заграбване на "доведени до просеща тояга" държави е един и същ и до болка изтъркан от употреба от световните умиротворители-демократизатори. Включително в България беше същият - ама уж "обрулената" България, която си взеха янките и другите "велики" западни сили издържа на глозгане 25 години и все още има тук-там нещо недосдъвкано и недопреглътнато. Представи си колко е била "обрулена". "Демократираторите" наливат по 5 млрд (в по-големички страни като Украйна, при нас са били жълти стотинки) за надници на местните си наемни работници, пък после им "помагат" с двойно повече "помощи", които чрез същите работници светкавично се връщат пак при тях. За по после остават да им се дължат убийствените лихви и "предприсъединителните условия", които са по същността си чисто нанизване на скалпа на съответната държава на колана на умиротворителя-демокретизатор като поредна военна плячка. Това, което ще приберат от Украйна, със сигурност е далавера поне за типове като тези от Шеврон и още някой-друг магнат. А "геополитически" този път май май не го докараха, по-скоро са вътре с резила, на който сами се подложика като военно и тактическо изпълнение-провал ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.

Всичко друго е беззаконие! Незаконната власт в Киев няма право да взима решения от името на Украйна!

Парламента на Украйна е законен. Избран е на избори. Същият е назначил Янукович и същият го отстрани. Щом парламента е законен, значи и назначеното от него правителство е законно. А изборите идват след 20 дни. Русия да си дигне ръцете от Украйна и да я остави да си проведе избори, а не да се опитва да възпламени гражданска война и да я разцепи

Парламента на Украйна не можа да събере нужните гласове СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА които се изискват за да се свали президента. От което следва че Янукович е законният президент на Украйна според КОНСТИТУЦИЯТА!

А какво ще правим с "законни" последователи на тяхното "законно" правителство, което завзе властта през 1917 година??? Т очно те са на власт в Русия в момента...

Който е забравил или не е гледал "ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА", САЩ, 1997 Г., МОЖЕ ДА НАПИШЕ В ГУГЪЛ: PR между информацията и манипулацията и Ако на клетката на слона пише бивол не вярвай на очите си И ДА СИ ГО ПРИПОМНИ. НЯКОИ КАЗВАТ, ЧЕ ВОЙНАТА НА САЩ СРЕЩУ ЮГОСЛАВИЯ Е НАПИСАНА ПО ФИЛМА, ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ДОРИ АВТОРИТЕ НА ФИЛМА ПОЗНАВАТ МЕТОДИТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПОЛИТИЦИ, КАКВО ОСТАВА ЗА ХОРАТА ПО СВЕТА, КОИТО ГЛЕДАТ ОЩЕ ПО-ОБЕКТИВНО НА ОТДАВНА ИЗВЕСТНОТО ЗА СВЕТОВНИТЕ УМИРОТВОРИТЕЛИ-ДЕМОКРАТИЗАТОРИ.

абсолютно,чудя се тези прехвалени американци до там ли им стига акъла ,че немогат да измислят нещо друго различно

ето една версия..вие ми предложете друга 1. сащ не спря да се разширява бг,рум., и др 2. поиска и украйна 3. докато беше руският послушник на власт това нямаше как да стане 4.срещи, яйцето и кондолиса 7 пъти 5. следват потвърдените от сащ 5 милиарда 6 бунт и установяване на незаконно правителство 7 признаване на незаконното правителство и поддръжка на размириците... 8.следва... в това време..бонуси..поддръжка на мита за руската заплаха...полша и бг купуват ненужните натовски боклуци... дайте др. сценарий

Според мен това си е самата истина никаква версия не е!!!

Като не искаш да живееш тука с нас, що не вървиш на Крим, на Москва или въобще където си искаш? Там си ги пиши тия простотии колкото си искаш.

някъде описвах моите желания ли..

Нито една революция не е успяла без финансова подкрепа отвън. По тази причина в Русия и Белорусия е въведен контрол върху финансиране на всякакви фондации и партии. Имат право да ползват пари само от членски вноски и дарения до 1-2 хиляди в зелено и само от граждани на държава като при това тези дарители се проверяват за произхода на парите и дължат данъци върху тях.

То и Ленин направи революция с германски пари през 17-та.

Не призовавайте Русия. Тия размирици ги създадоха САЩ, а вие ги подкрепихте, глупаци-западняци!

е вие пък от евразията многоооо умни, бе, многооо

Да бе САЩ анексираха Крим и САЩ пратиха зелени човечета в Изт. Украйна? Много лъжете ей. А един народ няма ли право да се отърси от руските подлоги дето го ограбваха?

Руснаците опразват магазини, паникьосани от финансовата война между Запада и Русия, пише германското издание Ди Велт. Хората вече започват да усещат последиците от санкциите на Запада най-вече по това, че спестяванията им започват да губят стойността си. Паниката се подхранва допълнително и от несигурността на ситуацията в Украйна, допълва изданието. Данните сочат, че руснаците са започнали да харчат с 4% повече през март. Месец преди това пък ръстът на частното потребление е 3,9%. Това се случва едновременно с намаляването на доходите на руснаците, като през март реалните доходи на жителите на Русия са се свили с 6,8%. В същото време от руското финансово министерство обявиха във вторник, че в близките месеци се очаква рязко повишаване на цените и дефицит в държавния бюджет в размер на 100 млрд. рубли до края на годината. Руснаците реагират на кризата според всички правила със стремеж да реализират парите си и да се отърват от спестяванията си. Те купуват скъпи стоки преди спестяванията им да се обезценят съвсем, обясни експертът от независимия аналитичен център Pierpont Securities Робърт Синх. Рублата поевтиня значително заради кризата в Украйна с 8% спрямо долара. Това доведе до ръст на инфлацията, тъй като голяма част от стоките се внасят в страната, допълни Синх. Според Ди Велт кризата в Русия може значително да се задълбочи, тъй като преговорите в Женева не успяха да премахнат напрежението между Русия и Запада и темата за санкциите за Русия продължава да е актуална. По искане на ЕК държавите членки на ЕС трябва да представят до четвъртък отчети за последствията, които санкциите за Русия биха имали за всяка от страните.

Това се очакваше. Два месеца ЕС да не ползва руска газ и гледай им само сеира. Като няма кой да плаща пенсии и на армията и милицията.

Като стъпиш на гърнето, стигаш ли масата? Помоли мама да ти смени памперса!

каквото и да стане на украина ... това което е във вашия джоб ще си остане същото .... приятно чатене за нормалните хора! за злобарите бесно злобеене!

Много си прост. Ако беше баща ти убит друго щеше да приказваш.

Ми да а пък ако баба му беше мъж нищо нямаше да говори!

Как е вървили педофилията у Атака?

ПОНЕЖЕ НА ВСЯКЪДЕ ПОЛИТИЦИТЕ СА ПРОДАЖНИ,ПРЕСТЪПНИ,НЕДОСТОИНИ И ПОДЛИ ПОНЯКОГА ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.ЗАТОВА ИЗОБЩО НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ТОЯ .ДАНО И НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ГИ ЗАСТИГНЕ ТАКОВА ВЪЗМЕЗДИЕ.