Атанас Папаризов ще представлява България в СТО

Правителството определи Атанас Папаризов за представител на България в Световната търговска организация (СТО) със седалище в Женева.

Обратно в новината

Коментари - Атанас Папаризов ще представлява България в СТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма изненада- поредният комунист на отговорен пост в държавата и извън нея! МВнР не прави изключение. И после уверявайте света, че България е скъсала с комунизма.

Ой,ой тази руска бракма.От комсола образование в Москва, а от Харвард не се налага и да се ходи до САЩ, директно си пращат двойници, дори не знаят и английски.

Абе то си требе лустрация ,ама и по-яка сопа ще свърши работа.

А Бойко някога върна Папризов от самолета за Ню Йорк, където се беше уредил при Станишев. Но времената се менят, противният Бойко бе свален от власт и червената справедливост пак възтържествува.

КАТО КАКЪВ ЩЕ Я ПРЕДСТАВЛЯВА - КАТО ГЕЙ ИЛИ КАТО КОМУНИСТ?

Завършил МГИМО-няма начин да не е имал "контакт" с оперативен работник на КГБ!Русия сега има проблеми в СТО и ето един гласец за нея,от нейния си възпитаник.Еех, Българийо!

Това е висш специалист от времето на опашките за кисело мляко в 5 ч. сутринта, пирамидите и фараоните, куфарчетата с пари, "масовата" приватизация и т.н.

Подготвен кадър, който да изпратим в СТО да помага на Кремъл. Дали не е по искане на Москва? За да нямаме такъв представител със сигурност е по искане на руснаците, сега е интересно кой е поискал да го пратят.

Папаризов Възкресе! От гардероба със скелети на БКП. Чакаме още много. ЦК, Политбюро и безброй комитети имат много скрити кадри, добре образовани и подготвени.

Той не е възкръснал, а просто си е седял кротко в парламента през последните години, $съветвал$ и се си е избирал мястото.

Назначават си все "наши хора" от "успешните" времена за България.

Аз-сиромахът - пари на Доказани махленски шмекери Не давам ! - Как-аджеба ще седна да Си преобръщам Доказано-Празния Данъкоплатски джоб та да Продължавам да плащам на 'наште' ?!

И шо тъй зер, красньiй/е ?! ....Всъщност - кат Виждам кви Ни ги връткате у Нас, дорог-ие товариш-ли ---> имейлът на WTO - ей го Тук на екрана-ми ! (Поняли ?)

Тъй де - Е пуснато каквото-Трябва.

Кърлеж в тялото на България ! Абсолютно ненужна длъжност в Женева, която ще ни струва поне 150 000 - 200 000 евро годишно (от заемите!). Неслучайно мястото е "свободно" - т.е. длъжността се изпълнява от посланика ни към международните организации в Женева, които са много. А няма да има никаква работа, защото външнотърговската политика на ЕС е обща и се повежда от ЕК. Страните нищо не определят, всички преговори се водят от ЕК. Но Женева е хубаво място, ще намери как да си запълни времето. А ще му трябват и резиденция, шофьор, секретарка, и лимузина, разбира се, сигурно и сътрудник верен. Другарите знаят как се дои бедна държава, Гласувайте за тях! Не е като при Бойко мизерия!

Искам другаря да спечели честно с работа или бизнес 200 000 евро годишно, да видим как после ще ги пилее. Ама друго си да управляваш държава от загубеняци и да си гледаш кефа. Интересно ми е, дали някой политик от "опозицията" ще реагира ????

Ако някой в герб ('опозицията') знаеше за съществуването на СТО, и те щяха да пратят верен техен другар да полежи, пардон, да работи там :))) Добре, че са си малоумнички, та и за 4 години не разбраха за тази възможност :)))

Добре, бе, докога ще подмятаме едни и същи номенклатурчици от пост на пост??? Не ви ли омръзна вече от тия папаризовци, пирински, бокови, елени-поптодорови, калфини, йотови и прочее. Минаха цели 25 години от падането на стената - четвърт век е това! Цяло едно поколение се роди, израсна и роди свои деца! А ние още не можем да сменим това комунистическо котило. Какво доверие ще има в ЕС и САЩ един човек, завършил школата за комунистически дипломати в Москва, та ако ще и 20 езика да владее. Разберете, че за хората по света е важно КОЙ и КАКВО казва, а не на какъв език го казва - има си достатъчно преводачи на всякакви езици.

Браво ! (Колкото до доверието в 'управлението' на 'наште' - стои Твърдо на НУЛА. ...просто защото отрицателно не съществува )

Докага ще ги търпим тия боклуци ?

Докато измрат от старост. Нямате представа, че още през 1989година всичко е било предрешено как да бъде провалено. Един ден и лудите няма да вярват, че е имало по- луди от тях.

Комунистите превзеха държавата. Да се освободим от тази измет.

ТОВА ДА СИ ГЕЙ В Б-ИЯ Е ГОЛЯМА ПОЧИТ.БРАВО НА МАЙКАТА-СТОЛЕТНИЦА.ТОВА Е ГРИЖАТА ЗА ВЕРНИТЕ ЧАДА.СЛАВА НА БКП-БСП.

Може ли някой да ми помогне да разбера, как така бързо и лесно комунистите станаха социалисти??? Или в името на кражбата сме готови на всякакви трансформации...???!!!Като този ни другар....

тоя беше номенклатура още при бай тошо, не само при луканов и видeнов. такива хорица не са свършили в живота си за пет пари работа, но са все на меки и добре платени столчета, плащани от изнемогващия български данъкоплатец. като в стария филм-"ще се оправим, ама другия път". e, как да се просериращ с такива некадърни, но вечни властимащи шушумиги?! никакъв шанс!

Още един червен буржоа се уреди на синекурска служба. А така, сега ви се е паднало да си качвате старите партийни кадри навсякъде във властта. Давайте, после ще падат като узрели круши от там където сте ги възкачили!

Е те това се вика баш номенклатурчик!!!!!

Докато такива потомствени шумкари се мяркат по върховете, няма да се оправим :)

А бе, защо председателят на комисията по еди кво си има съветници??? Не би ли трябвало цялата комисия да са експерти и те да са достатъчно. Не че няма още, ма не може всички. И председателят да е най-опитният експерт. Дали има един в тая комисия, дето да има хал хабер от тва дето би трябвало да вършат?

Тоя Папаризов не се ли наяде бе?От колко комунистически софри яде тоя? О, ами те връщат всичко старо,изпипано гнило комунистическо-що ни е чудно,след като в МВР ги върнаха-сигурно-о-о---ще----

Още една социалистическа въшка, изтупана от нафталина

В играта влизат стари и опитни крадци-разбойници....Какво ли ще последва....???

ЩЕ ЛАПКА ПАПАРИЗКАТА ЩЕ ЛАПКА - ДОВЧЕРА КОМУНИСТИ ОТ ДНЕС КАПИТАЛИСТИ... И 7 МИЛИОНА ЛУМПЕНИ...

Ей, абе не се свършиха тези "наши" хора дето все се уреждат на разни топли местенца! Че и децта им, че и внуците им, няма край!

Подготвен и издигнат партиен кадър, който е малко подмладен в експозето за него, но за сметка на това вероятно одобрен от Кремъл, защото вече се вижда, че няма българска политика, нито има независима от Москва политическа сила. В България управлява Кремъл, защото ЕС не дава кинти за облагородяване на територията обор на ЕС.

Бивш министър на външно икономическите връзки-сиреч-принципал на външноикономическите дружества-една от многото форми на разграбване на държавата. От тия отърване няма!

Ейййй все най-успешните правителства са изброени. Чакаме Виденова и Луканова заимички. Супер добрееее

Охо! За България е чест да бъде представлявана от Експерт от Златната епоха "Виденов"! Да побърза, че като гледам се очертава "Диамантена епоха Орешарски"!

Ситуацията е тотално изтървана с подобни кухи лейки като тебе ...

Не можем да си разделим вината с Борисов за състоянието на страната ;))))) аз и той. Ама, ако нямате нищо против, нека е по равно, а?