Зам.-кметът на Плевен обвинен за подкуп (обновена)

Софийска градска прокуратура повдигна обвинение срещу заместник-кмета на Плевен Алексей Зелов за подкуп в размер на 4000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-кметът на Плевен обвинен за подкуп (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деси

гледай колко много трол баси се изредил да псува без да знае за какво става въпрос - това на делян Пеевски хората много сте май, а? добре ли ви плащат? Похарчиха го заради това, че не пусна лафка в града.

Всички са от котило-Мутренски Гробари!

заместник-кмет е руски и един чужденец с постоянно пребиваващ в Република България, като всеки други чужденци, по закон той има право да гласуват или да заемат публична служба.

заместник-кмет е руски и един чужденец с постоянно пребиваващ в Република България, като всеки други чужденци, по закон той няма право да гласуват или да заемат публична служба.

Всички служители в кметството са от престъпната групировка ГЕРБ! Там няма един нормален честен служител много от хората които се обръщат с една или друга проблема им искат пари! Корупцията процъфтява там и всеки знае това но органите се правят че не виждат!!! Докога?

И кво като е обвинен, да не е първият?

а кмета на времето колко подкупа взе от болни хора, които оперира?

Поредният гербераст обвинен в корупция ! Оставаме с впечатлението, че в герб имат предимство наркотрафикантите и крадците !

Хайде поредната покафеняла червена прашка

Преди изборите, когато ГЕРБ допипа власта, в Плевен се прави среща с бизнесмени. Пристига една арендаторка от близко до Плевен село, с пачка от 5000 лева в плик. Сигурно така и е подсказано. За нещастие, на входа гавазите не я разпознават и я разкарват доста безцеремонно. Тя дала плика на един от тях и казала да го предадат на Ивелин. След минути той изкача и поднася извиненията си. Тя само му казала-вече се отчетох, никога повече не ме търсете . Като прибавим скандалният случай с камерата на изборите и няколкото гласове в повече,с които Стойков спечели, картината в Плевен ви е ясна. Тогава защо се очудвате сега. Парите са за купуване на гласове, но Зелов няма да признае това.

На Стойков му помогнаха и трите мандата на Зеленогорски. Познавам хора, които на балотажа гласуваха с отвращение за гербаджията, за да не се завърне доказаният вече боклук. А тоя с благословията на Тетка и Боко го надскочи.

Врече беше властите да се ангажират с разбиването на корупцията създадена от миналия кабинет!

А Кмета защо не е арестуван? Винаги стрелочника арестуват! Цачева също да бъде арестувана и тя е в играта как в икономическа криза се строи 2ра часна клиника св.Панталеймон? Откъде пари Дянков сигурно и е дал за закуски!

Това е поредният мухобойковски хитрец

Кмета смени сума ти партии докато го изберат. А Зелов си го влачи още от Окръжна Болница където беше счетоводител и изведнъж се издигна до зам. км. Прочут е с предпочитанията си към луксозния алкохол и бутилка под 100 лв не признава, а като ходи в командировка си позволява дегустация на бая скъпи вина. Да е жив и здрав. Боклука не може да стане нищо друго освен по-голям боклук.

Да добавим, че русначето-мафиот е герберастче! Шефчето му кмет се прочу като герберастче-кмет, избрано с най-много фалшификации, манипулации, лъжи и измами, при това документирани на камера.

Най-после бившият стохилядник Плевен да припомни с нещо, че още съществува!

Плевен се гордей със своя зам. кмет ВЗелов, а още повече - със своя славен кмет НЕНАсИтойков !!!

Той е руски гражданин със статут на постоянно пребиваващ чужденец в България. Е дотам ли я докарахме руски граждани да стават кметове. Че то утре Путин с право ще поиска да присъедини и Плевен към Руската федерация.

Не бой се - Тетка ще докара Путин тук и ще присъедини РФ към Плевен! Гербаджиите могат всичко.

ДО АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ-ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО Б.К.П.ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ КРАДЦИТЕ ОТ Д.С-БКП ГРАБЯТ НАРОДА НА Б-ИЯ.

Отдавна съм разбрал, но за съжаление си оставам само с разбирането.

В Плевен поминък отдавна няма. В Плевен не останаха млади хора. Например в жилищен блок, който е в центъра на града, от 60 жилища излизат 9(девет) деца на възраст от 3 до 13 години. А в жилищата наоколо и толкова няма. В празнични дни по улиците е мъртвило. Когато си дойдат "гурбетчиите", с горчивина отбелязват, че градът е все по-западнал.

Това Алексей Евгениевич Зелов много ми прилича на Сергей Дмитриевич Станишев.

Ами те и гербаджиите си имат връзки. Къде що има боклуци по света - прибират ги.

И ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ КРАДЛИВА КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН. ЗА ТЕЗИ РУСКИ ПИАНДУРИ РАБОТА ИМ НАМИРАТ А ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ С ПО 2-3 ЧУЖДИ ЕЗИКА Н Я М АААААА.

Кметът е от ГЕРБ.

За герб говориш нали? Защото и кмета и този негов заместник са герберасти...

А помните ли митничарите от Калотина с многото пари подкуп дето го фанаха и после се оказа , че няма доказателства за корупция на Калотина

Мите, всичко помним бе човек! Помним и как на един тъщата му беше дала много пари, но НАП го покри.

След извършената проверка,...НЯМА НАРУШЕНИЯ. И за какво се вдига толкова ПУШИЛКъ ,след като резултатът е ИЗВЕСТЕН????

Обществена тайна е, че Зелов е руски гражданин с постоянно пребиваване. Това означава, че по закон той няма право да заема държавни длъжности, защото не е български гражданин. Също така е обществена тайна, че кмета е пълен нещастник и че 90% от нещата му се спускат от ГЕРБ. Че Плевен отдавна не е имал читав кмет също е вярно. Разсипаха ни градът тези нещастници. Половината град се изнесе към Испания, повечето млади от гимназиите или в София, или в чужбина, като мен, без значение на кой континент и държава. Никога, като малък не съм си представял, че ще живея далеч от семейството си и родният град. А Плевен беше прекрасен град за живеене и работа. Жалко, че няма и няма да има възмездие за непрокопсаниците, които ни съсипаха града.

като закриха Плама Плевен и ШЗО-то и хиляди шапкари се прибраха по селата с 600 лева пенсия града си замря.. Не са това, но си беше емблематичен момент

А помниш ли "Ядрения", "Вапцаров", "Стоманолеярния", "Илинден", НИПКИЛЕТ и др. машиностроителни институти, "Саня", "Асен Халачев", "Стъкларския", "Циментовия" и още, и още...

Откога руски граждани са зам.кметове. Ей, тва кагебето не прощава. сергейчо, какво ни докара, гад червена!

Откакто избрахте ГЕРБерастията. Арестуваният зам.-кмет на Плевен Алексей Зелов не бил член на ГЕРБ, но бил поканен на поста събирач на подкупи от кмета на града Димитър Стойков, който е от ГЕРБ. Не по врат, а по шия и тази шия не била от туршия.

Какъвто Вожда,таквиз и индианците му, крадци от класа .

ами по-добре звучи от последователи на гей

Otnowo partiq GERB zamesena.ma li swestni hora w tazi partiq?

Има един свестен в ГЕРБ и те му викат Иван крадеца.

СЛУЧАЙНО ГЕРБСКО КМЕТСТВО СА УДАРИЛИ! И ТЕЯ "УДРЯТ" КАТО ОНЕЯ!

Помним как докторът победи-додоха и по телевизията каките как подменят бюлетини под масата.А това е неговият "екип". Всичко което започва порочно завършва с далавери и крадене на публични пари

Питайте Гонкова, която даде интервю по БТВ и беше толкова лаконична, къде работи мъжът й и на каква позиция. Герб превърнаха Общината в ЕООД

То да е е само Плевен ЕООД-то на гробарите, те превърнаха цяла България в тяхно ЕООД!

Сега комунягите поправиха грешката и я превърнаха в кочина

като чуеш за рекет и корупция веднага се сещаш за герб,като чуеш за наркотрафик отново същите,аман!!!

Стойков беше кметоположен от любимката на целия български народ Цецка Цачева ,а Зелов му беше дясната ръка , абе..., гербаджийска закваска.

Днес по Нова съобщиха , че рекета е 400 000 лева и аз се удивих как мащабно работят някой мерзавци, а то се оказа 4000 лева, егати долния нещастник !

Зелов беше най-довереното лице до кмета Стойков и до екс шефката на парламента Цецка Цачева. Няма как той да е действал на своя глава.

Друго щеше да е ако се казваше Далов.

Крайно време беше романчето за ГРОБ-кметлетата да бъде отворено и прочетено пред обществото. Приемам тази информация само като предговор към романа. Чакам с нетърпение отварянето на Глава 1-ва, озаглавена: Фандък в очите на Софиянци!

тези се скъсаха да изнудват и рекетират. разбират, че малко им остава и завинаги си заминават. та кат са ги почнали, да завъртат и към Банско, там много има какво да се види в кметството. то не беше рекет, то не беше бомбене на дребния бизнес, щото едрия там си е само от герб

аз никъде не видях да е от герб, къде има информация?

Кмета е от ГЕРБ, нали така??? Е, кмета си назначава зам.кметчета! Та сигурно човека е назначил некой човек на Пеевски, а? или на станишката, що не??? Та разбра ли, светна ли се как работат ли работат кметовете на ГЕРБ

МНООООГО ИМ ТРУДНО НА КОМУНОХИЕНИТЕ ВЕЧЕ С ТЕЗИ КОМПРОМАТИ. НЯМА ПЕЧАТНИЦИ, НЯМА КОЙ ДА ПОДСЛУШВА, НЯМА СЕКИРИ, ЩОТ НЯМА КОСТОВ. А ТОЗИ ТЕХЕН СЕЙБИЯ ДЕТО КАЗА,ЧЕ ЩЕ КОПАЕ, МАЙ ДЪРЖИ МОТИКАТА НАОПАКИ, И МУ ПАДА ВЪРХУ ПРАЗНАТА ТИКВА!!

Само при Бойко,..ИМАЛО МУТРИ ??? АКАДЕМИЯТА НА ДПС/бсп ,ЗА МУТРИ ,...НЕ СЕ БРОИ..

сабахлем общинска съветничка от ГЕРБ в Плевен заяви по БТв че нищо не знае за арест, подкуп и пр. на техния човек.

Бе образи, Какво сте се заяли кои кметове и от кои партии повечко присвояват:-)?? На този му произнесете името и се замислете! Алексей Евгениевиеч Зелов.На човека генетично му е заложено да взима"взятки".Не бива да го съдим.Трябва да съдим тези които са го довели в БГ и са го кордисали на този пост!!

Айде днеска в Плевен, утре в Бургас, други ден - в София! Помните ли оня репортаж, на който се виждаше как член на ИК в с. Бохот подменяше бюлетини в полза на същия тоя кмет? Държавата ще се оправи когато мутрите на Борисов бъдат вкарани в затвора!

Важното е че,''други мутри'' нямало в Бг ,само на Бойко.... -------- Братле ходи на катерушките ,най-добре ,още не си пораснал.... огато Бойко беше юноша бледен ,само на 5-6 годинки ,....МУТРИТЕ ОТ ДПС и бсп,с малки букви бяха ''ПРОФЕСОРИ''.... АЙДЕ У ЛЕВВО,...ЛЕВЧО.

Алоо,... Съселът,Доган,Местан,Р.ОвчЪ,....КАКВИ СА?

То в Бургас беше вчера.Там гербаджиите подкрепиха веригата"Лавка"и вчера ги насметоха.

Става дума за далавери на ГЕРБ-аджии! Бъдете сигурни, че случая се замита под миндера! Дори Бойко Борисов ще извади предизборни дивиденти, като каже, че това е провокация на БСП, ДПС и Атака! Медиите ще раздуят това твърдение, вместо да оповестят фактите! Тарикатска работа! Върви страхотно.

Аеб, десните умници, дето мразели комунизма, макар че зад кръпките ви се белее задника ви - какви ги дробите? Вашите кметове са корумпирани идиоти, разсипници на природата, крадци и мошенници. Като ги изловят, вие си малчите като напикани мушката, а иначе на сайта сте устати псувачи. Жалка история сте вие - бившите комсомолци, партийци, милиционери и прочее предатели. Жалки и смешни, само мърсите въздуха.

само идиот с опорни точки може да вие от бяс.Говориш за разсипници-кой иска да унищожи и последното незастроено Карадере,кой рекетира дърводобивните фирми,кой виеше като заклещена кучка и прибягна чак до преврат използвайки уличната измет,копромати,помиярски инсунуации и накрая сложи фес запечатан с нежно мляскане на трибуната.Кой предложи слонски задник за шеф на ДАНС,кой позволи на фесовете да окупират отново министерството на земеделието,за да опоскат малкото останало като природа?На кого спряха еврофондовете-и сега колко общини останаха без финансиране?Злобен ненормалник

Айде почна се с предизборните пропаганди! Сега властта е в ръцете им и ще бъдат още по-крайни.. типично за БСП и ДПС !

Да не излезе и това съшито с бели конци. За 4000лв да си рискуваш заместник-кметския пост нещо не ми се вярва!

Кой знае колко ли са по 4 000 на ден.

То , че корупцията е прояла всички слоеве на държавната администрация Отдавна е ясно , но този човечец Зелов се оказва голям кокошкар : за 4000 лв да се компрометираш по този начин е направо смешно.

алчен г*з ... среден пръст ...

От коя партия е мутрата, която тъй сладко присвоява?

До каквото се е докоснал гроб, пардон, герб - все е окрадено и унищожено от мутренската шайка...

ДРогаРЮ,нещастието на България е,че си има БСП и ДПС- а ти си един комунистическо -турската шайка на троловете им!!!!!!

Ти ли си по-тъп от мутрата-буда, известна още като банкянското човекоподобно, или той е по-тъп от теб? Защото е ясно кои са привържениците на гробската партия - всички измерват умствения си капацитет с тиквата от Банкя, хахах...