Корекциите по ”Околна среда” може да стигнат 180 млн. лв.

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова заяви, че финансовите корекции по ОП "Околна среда" може да достигнат до 180 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Корекциите по ”Околна среда” може да стигнат 180 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеален момент Борисов да защити интересите на кметовете от ГЕРБ, а не само да се хвали с приятелствата си из Европа. В крайна сметка при неговото управление са допуснати нарушенията.

Като не са спазвали изискванията, така ще е.

Проверявани са договори, сключени в периода от 2010 до 2013 година, така че най-малко управляващите днес България са виновни за случващото се с евросредствата за общините.

Кметовете на ГЕРБ не може да са над законите и правилата!!!

Каквото си надробиш, това ще сърбаш.

Голямата гордост на Герб- европейските проекти, май ще излезе лъжа и сега парите секват.

Свитата на Борисов и Цветанов така са работили, че сега ще ни налагат санкции. Такива са били Герберските специалисти.

Поредната наказателна процедура поради некадърното управление на Герб.

Боко, сега ни спират пари за Околна среда да не стане така, че да връщаме пари и за магистралите.

Ето как заради Бойковите експерти сега блокират парите от Европа.

А герерските крадци от Мъглиж в групата ли са .

Неудобно ли ви стана да лишите всичките общини на ГЕРБ та само 40?Толкова сте прозрачни,но ще дойде видов ден,както стана при тройната коалиция-помните ли крадците,някой от които днес са на власт.И тогава и сега не правите нищо,мислите само как да крадете.Покажете ко.акво построихте!Бойко е прав,че направените от тях неща могат да се видят и остават за хората.Спрете се!Ще се задавите!Гласувайте!Само така ще изчистим България за един ден!!!

Герберастииии, кво стана бе? Те били 40 общини на ГЕРБ далаверите! Сган крадлива и лъжлива, мутро-полюционери жалки!!!

Пресцентърът на БСП държи д анапомни, че щом става дума за нередности на ГЕРБ, то и 3% са голяма част. Никакви пари не трябва да се дават на тези изедници.

това безкрайно тъпо същество, по-елеметарно и от безмозъчна мида в аквариум, няма как и с какво да проумее логиката на математиката която рецитира.

Какво може да се очаква от това министерство, след като министърът (искра михайлова) е библиотекарка по професия..........Едно е да си библиотекар, а съвсем друго е да разбираш от екология, води, околна среда и т.н. ОСТАВКА!

Абе, пача гербаджийска, виж по кой проекти спират парите, пък тогава си изплювай опорните точки.

3евзек

Кои са проектите, че никъде не се виджа?

Само като гледаш ухилената самонадеяна усмивка на Искра на пресконференцията,можеш да прецениш каква работа може да свърши!!!От къде ги "изкопахте" бе управляващи-толкова и е професионалния багаж,толкова работа /никаква/ върши!Добре,че има ГЕРБ,за всичко е виновен ГЕРБ,че допусна тая неграмотна,алчна паплач /пача/ да вземе властта! А смрадлива пача не се трае- тя трябва да се изхвърли на боклука!!!

Ще му предам. Одитирали се договори, сключени в периода 2010 - 2013 г., което леееко се разминава със списъка на заплашените общини, публикуван в Капитал, където поне 1/3 та от договорите са сключени 2008-2009 година и са технически помощи за проектиране и кандидатстване за финансиране. Доста от тези общини така и не са сключили ДБФП и не са и получили същинско финансиране на проектите. Ама под ножа...

НА КОМУНДЕТАТА ВИНАГИ ИМ СПИРАЪТ ФОНДОВЕТЕ. КОМУНДЕТАТА ФАЛИРАХА БЪЛГАРИЯ НА ДВА ПЪТИ, СЕГА СА НА ПЪТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ДА НИ РАЗСИПЯТ. МАХАЙТЕ СЕ ОТ ВЛСТТА, НЕКАДЪРНИЦИ!

ми те сите проекти са от Бойково време и що са тия корекции, който е влачил да търка наровете

Ами никой не спира на Партията парите от ЕС! Само малко ги редуцират и ще ги дадат със забавяне от около стотина години, но както Мая Манолова несъмнено ще обясни, за това е виновен Бойко Борисов.

Циганска работа.