ЦИК изтегли номерата на партиите в бюлетината за евровота

ЦИК изтегли чрез жребий с кой номер ще се гласува за всяка партия на евроизборите. Бюлетината на БСП е номер 15, на ГЕРБ - 18, на ДПС - 29, а на "Атака" - 20.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК изтегли номерата на партиите в бюлетината за евровота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в таз помия няма избория.Гладни прасета за Брюкселска кочина.Некем да ги пращам,да си седат тука на празното корито дето го изтърбушиха.

Пълна победа за ГЕРБ!Нормално мислещите хора ще гласуват с бюлетина 18.

Никак не ми липсва, че Борисов не ме гледа от бюрото на държавните служители и че не слушам как магистралите му ще ме нахранят. Предпочитам реални неща като намаление в цената на тока, по-високи детски надбавки, малки, но все пак добавки към пенсиите на родителите ми.

Пътищата,метрото,детските градини,парите за зърнопроизводителите,тютюнопроизв.зеленчукопроизв.сеилското стопанство-това не са ли реални неща.Предпочитам да не ми подхвърлят ,еднократно,за Коледа и Великден по 20лв,а да крадат милиони.Зад популизма се крие яко крадене.Ти българко,си сложи главата на дръвника,няма да те пожалят.Те не жалят нито свои,нито чужди,важни са парите.

Важно е кой ще спечели, а това ще е БСП.

И с кислородната маска ГЕРБ няма как да спечелят евроизборите, казват го и социолозите и номеролозите.

Победата е ясна за номер 15.

Ще гласувам за БСП, защото управлението на Б.Б.-Ц.Ц.-И.Ф. не ми донесе нищо добро. Не очаквам и нищо добро от разни други формации като АБВ, Реформаторски блок и България без цензура, които събират политически трупове.

а какво добро ти донесе бсп може би плоският данък?

Ако всички десномислещи ,разумни и оброзовани излезат и гласуват-бъдещето на Бългалия ще бъде ясно и постижимо за нас и децата ни!Това може да се постигне само с РБ!Бюлетината е право в 10*ката!Пълен успех!

пръмова щете възнагради

Я, всички са се запътили към терминал 2.

Абе ние номерата им ги знаем отдавна - все старите и нищо ново. Айде успех и да почерпят по една бира поне - все пак се водят на книга наши представители, които и да са...

Аре Баце Боко - на провал да ти е!

Плъховете ,съсели,шопари и всякаква тямподобна гад ,напускат първи потъващия кораб наречен Бългрия.Опоскана до краен предел,вече не е интересна за тези които я докараха до това състояние.Сега същите тези паразити и тунеядци искат пак да продължат да лежат на гърба на данъкоплатеца и да си легализират и в Европа откраднатото . Как нищо не се е променило от времето на Алеко Константинов ...Моля се на българския народ да има ясна и трезва мисъл на изборите и да не гласува за плъхове,съсели и шопари ,както и за шоумени със скъпи часовници и неясни доходи като Бареков .

Мишената поддаде, забрави за предишните лъжеспасители и отново очаква социализмът да дойде с кавалкадата на Бареков. Само идиоти могат да вярват, че шоуменът ще промени живота им. Целта на мероприятието, пардон на операцията, е друга. Тези аутсайдери са традиционни леви избиратели и въпреки всичко повечето от тях се връщат към майката партия и гласуват за БСП. Господарите на шоуто искат тези гласове Ако псевдодвижението на Бареков ги откъсне, БСП... още ще загуби електоралното си предимство и бъдещото мнозинство ще се формира от ДПС и неговото изчадие България без цензура. Това е политическата цел завоевателят Доган иска цялата власт и е възможно да я получи при успешно развитие на проекта

Не бой се - циркаджиите са ясни

Българските граждани които гласуват са предимно цигани, турци и селяни

Успех на Атака на евроизборите, защото само те казват истината, а истината ще ни направи свободни!!! Само напред, крачка назад само за да се засилим!

С Деница ли ще дойде успеха ?

Гласувайте за БКП /Британска Комунистическа Партия/! Макар да е забранена със закон от Маргарет Татчър.

Другари! Последният напън преди изборите е настал! Слагайте памперсите!

Другарю Станишев, моля да не забравяш коалиционния си партньор и неговите специфични нужди! И те не са от памперси - чаветата не носят таквиз неща! Ма кюфтета и кебапчета ядът , а бащите и майките им пият бира!

върви да хленчиш на Баце си

Какво ще се напъваш бе, Станишев.То вече една година само ГЕРБ серат във вашите гащи. За всичко са виновни само ГЕРБ!

Ами виновни са ГЕРБ. Разсипаха България долните мръсни изроди.

ау горките престъпници, язък че остават ненаказани

от тия 30 регистрирани партии 4 или 5 имат реални шансове да вкарат депутати в европарламента,другите защо се регистрират изобщо? Според мене за да спечелят някакви пари.

Хора каквото и да правите НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДПС ! Тази партия е антибългарска и не защитава интересите на България! Пример давам: на 3 март на Освобождението на България на митингите и шествията във Велико Търново и София НИКОЙ ОТ ДПС НЕ СЕ ПОЯВИ..... На Съединението и на Независимостта през септември, пак НИКОЙ ОТ ДПС НЕ СЕ ПОЯВИ.... Нито сега, нито през годините когато управляваха тройната коалиция 2005-2009. От БСП и НДСВ идваха, но от ДПС НИКОГА.... Дори и един път за толкова години.... правете си сметката! Те (ДПС) не ни зачитат, и не ни уважават на празниците, а ще представляват България пред Европа?! Как ще я представят като не ни не ни зачитат историята и не ни уважават? Нито един нямаше от ДПС на тия митинги и шествия на 3 март, на съединението и на независимостта, както във Велико Търново така и в София. Срамота... Няма как да ни представляват пред Европа. Съобщението ми е насочено най-вече към циганите и турците които ще си продадат гласа за 20 лева и две кебапчета..

...Те (ДПС) не ни зачитат, и не ни уважават на празниците, а ще представляват България пред Европа?! Как ще я представят като не ни не ни зачитат историята и не ни уважават? Нито един нямаше от ДПС на тия митинги и шествия на 3 март, на Съединението и на Независимостта, както във Велико Търново така и в София. Срамота... Няма как да ни представляват пред Европа. Съобщението ми е насочено най-вече към циганите и турците които ще си продадат гласа за 20 лева и две кебапчета..

ДПС си имат специфичен електорат и той винаги ще си гласува за тази партия. По-скоро призива ти трябва да звучи така: Българи гласувайте масово, а не ходете за гъби! Само така, чрез гласуване можем да обезсилим и намалим реалното участие на ДПС във властта и в управлението на БЪЛГАРСКАТА ( все още) държава!

Аве,..а ЦИК, от коя политическа партия са?

АВЕ,... Д.Пеевски не се емяркал въобще в Бг-парламент,...КАКВО РАБОТИ ?

Бойко Борисов какво работи?

Отговорна работа - Мутра!

Партиите в Бг са ''само''---258/ДВЕСТА ПЕТДЕСЕТ И ОСЕМ/,... ПАРИ ЗА ПАРТИИ ИМА ,А ЗА БОЛНИЦИТЕ И ЛЕКАРСТВА ---НЯМА . ИМА ЛИ ЛОГИКА ? България е на 6-то място ,в ''СВЕТА'',по СМЪРТНОСТ . И всеки 2-ри е ---НЕГРАМОТЕН . ДА ''БЛАГОДАРИМ ,НА ВСИЧКИ оПРАВИЛИ НИ --оПРАВНИЦИ ,ЗА ГОЛЕМИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ ,---26Г.

Всеки българин с партия! ;)

Ако не внимаваме на изборите, получаваме: Б ареков С танишев П еевски

А кого да изберем "внимателно"? Боко тиквата и Миглена Пръмова ли?

Точно, само не БСП!

Изброените политич.партии /активистите/,...са на ХРАНИЛКА В ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ...

Шило

Лелеееее, колко народ е кандидат за длъжност "лешпер"....Иска ми се и на мен.

В момента България е капиталистическа държава. А при капитализъм виждаме какъв е народа сега, адски беден, безработни са много, особено младите, нямат препитание, няма работни места, голяма мизерия и много нисък стандарт на живот. Затова ще гласуваме за тия партии които ще върнат социализма в България, защото при социализмът имаше работа за всеки, нямаше бедни и безработни /освен ако не го желаеш/, стандарта на живот беше много по добър от сега. Имаше равенство, а не адски бедни и адски богати както сега. Затова на първо място ми е НФСБ Национален фронт за спасение на България. Не зная кои са другите партии които ще махнат капиталистическата система от България и ще върнат социализмът. Който ги знае, нека каже...

Бедни са неграмотните, некадърните и мързеливите. Който има малко акъл и смелост гладен и беден не ходи!

Само лееекинко забравяш, че социализмът се срина, щото каквото имаше за ядене, го изядохме и сега го плащаме. И децата ни. И техните деца също ще плащат.

забравя и другоопашките за хляб,салам тоалетна хартия и какво ли не, списъците за телевизор, апартамент, кола ,бригадите,манифестациите,партийните секретари,другарският съд и много други глупости забравя

4 години плащахме келешлъка на Боко и дружките му, нищо чудно че нищо не остана

Познавам Валери Симеонов и няма да кажа лошо за него, НО да не забравяме все пак, че и той натрупа парите си при "капиталистическа България" и едва ли с лека ръка ще ти върне лелеяната соцдържава при която си беше обикновен фатмак;о)

Лошо е, че повечето избиратели гласуват не за хора, а за партии, че някои и само за лидер, когото обожествяват. Точно в тези избори е важно какви са личностите. Засега никого не харесвам, но ако имат смелост да се явяват на дебати и не говорят клишета, ще се спра на някого. Може-би от независимите, ако успее да ме спечели, преди всичко с биографията си и какво е направил за България досега.

Българският народ е мъдър(поне е бил)...Докато умните се наумуват-лудите са налудуват....И после ''умните'' гладуват и питат''ама що станА''.....

Кофти късмет,другари.Питнайси и двйсдевет...Двуцифрени числа,сложна работа...За всеки случай си запишете на ръчичките.

И НАКРАЯ ,...ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ПОБЕДИТЕЛИ... Да му мисли народа ,който ще изхранва тези пиявици ...

пропуснали са партията на гаргите!

Тия не трябва ли да се обединят в една партия? - Номер 3 - ПП Партия на зелените - Номер 4 - ПП Зелена партия и тия също: - Номер 21 - ПП Съюз на комунистите в България - Номер 25 - ПП Българска комунистическа партия м? За първи път ги чувам, но така разединени си делят и вота и нищо няма да постигнат. Много малко население сме а имаме адски много партии... Отделно че на народа му писна от партии и не вярва вече на никой, а иска нов модел на управление, промяна в конституцията и нов избирателен кодекс.

Това са номера...

ми те всичките са обединени обединението се казва бсп

Българи, внимавайте за кого гласувате. Това са избори, които ще определят кой ще защитава националните интереси в ЕВРОПА. Не е нормално повечето хора, търсещи различни неща от нета да не могат да си платят регистрация с смс. Това трябва да се промени. Аз лично имам профил в гепи ме и нямам проблем да си плащам ВИП, но много жени нямат тази възможност Ако някой го интересува профила ми е бгмммсф-написано на латиница

Плевчо и съпартийците му и от София се гъзят яко на европата

steltian

Около 2500 печата за секционни комисии в повече ще поръча Министерският съвет, става ясно от публична покана за обществена поръчка, публикувана от правителството. 13 480 печата за нормалните секционни комисии и 1030 броя за подвижните, които обслужват хората с увреждания, поръчва МС. ============== Ето откъде ще излезе Костинброд -2.Протоколите на секциите ще се печатат в печатница на БСП.Повечето печати ще послужат да се подпечатат фалшивите протоколи и БСП печели евровота.Само че няма да има Мая и Бареков да се тръшкат от злоба а ще се усмихват доволно.

Приятелю, няма значение дали ще има КОСТИНБРОД 2, 3, 5, 7 ако всички гласуваме внимателно, нищо не може да промени избора на народа.

steltian

Може може и още как.Ти си гласувай правилно а председателя на секцията/задължително от бсп/ ти слага във фалшивия протокол стотина отгоре за БСП и съответно ще намали бройката за останалите партии.Хиляда секции по сто човека и комунистите печелят.Няма индианска нишка няма по вече бюлетини.Само един протокол и готово.

ПП Партия на зелените, ПП Зелена партия, ПП Зелените????????????

Се хвърлиха първи от БСП-то съселът Серигей Станишеф, а срещу него се изправя бившият министър Тъпоглав, който оглави листата на ГРОБ. Д(П)С заложи за водачка на сегашната си евродепутатка Филиз Кюспенова, плътно следвана от шопара Дудко Пеевскийй. Листата на "А-така" ще води Болен Сайдеров, на Реформаторския блок - другарката Йес, йес Кунева, на България без ум" - Дудук Бареков, на АБВ - Калфа на всеки....

Всички социалисти ще гласуват с бюлетина 1 -Българската левица.

Нафталин!

Само за гей-съсела да не гласуват!

за коя левица по точно?1,2,5,8,10,11,12,13,15,17,20,21,25,28,29?

КАКВО БСП? КАКВО ДПС? ТЕЗИ ПАРТИИ ГИ ЗАБРАНИХА ОЩЕ ПРЕЗ 1990-1991-ВА ГОДИНА. В ЧЕХОСЛОВАКИЯ, ПОЛША, ГДР, РУМЪНИЯ, УНГАРИЯ..., ДАЖЕ В РУСИЯ! ПЪРВАТА КАТО ТОТАЛИТАРНА И ТЕРОРИСТИЧНА СТРУКТУРА. ВТОРАТА - КАТО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ.. САМО НИЕ СИ ТЪРПИМ ОЩЕ ОБИРДЖИИТЕ И МАФИОТИТЕ ОТ БСП И ДПС... 70 ГОДИНИ ВЕЧЕ. ДОКОГА?

ГЕЙберастки клакьор! Трол, от най-нисша класа!

Така като гледам единственият правилен избор е номер 10 - Реформаторския блок. Надявам се повечето нормални хора да гласуват.

честно казано и аз така го виждам...

кунева е пръмова а пръмов ако не знаеш кой е питай чичко гугъл той знае

По този списък да почват проверките наред, как са се наредили мамини сладки, лустрация и навън. И започваме начисто, докато все още има шанс. Ина4е нема оправия

Не видях ПП БСП да участва самостоятелно на тези избори? Участва КБ/десетина партии/? Ако БСП участва сама няма да спечели и едно място в ЕП... И, ако само веднъж да видя в изледванията,че някъде пишат % за БСП ще съдя агенцията за лъжа и измама,за телевизиите се отнася също!

"Истинаа" това ли е твоето верую , че ако БСП не участва в коалиция с друга партия няма да спечели и 1% ....... И кой ще съдиш , че нещо не разбрах мухъл ............. Егати олито

прав си че бсп ще спечели сама ! позна и процента 1%

Няма значение начина, в коалиция или не! Важното е геРЪБ да не управляват пак!!!

30 партии.....олеле колко народ се е наредил на хранилката...Тази малка държава хрантути 30 партии.

ГЛАСУВАЙТЕ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ВСЕКИ, КОЙТО Е ДАЛЕЧ ОТ МАФИОТСКИТЕ ПАРТИИ - БСП, ДПС, "АТАКА"... НАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА ВИ КРАДАТ?

А до кога ще бъдем наивни, Калитко?

Също така не гласувайте за коалиции. Коалицията е мръсно нещо. Гласуваш за "водача" и получаваш съвсем безплатно хидроинженера като бонус.

Пропуснал си най мафиотската, тази на Боко тиквата - геРЪБ! Личи си че си тролчето Калитко!

Някои май си нямат тоалетна в къщи, та се изхождат тук!

На следващите Парламентарни избори ще гласувам за този, който обяви думата "коалиция" за мръсна дума. Видно е схемата по този начин не работи.

С изключение на номера 9, 10 и 18, всичко останало смърди на Позитано 20 и ДС.

Викаш Кундевата си мирише много демократично на Ален Мак.

Абе пак е в пъти по-добре от Сидеров, Станишев, Пеевски... Впрочем, признавам си, точно заради Кунева няма да гласувам за РБ.