Ресторант на Ибиса за 1500 евро на човек

Най-скъпият ресторант в света ще отвори врати на 1 юни тази година на прословутия испански остров Ибиса, съобщава БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Ресторант на Ибиса за 1500 евро на човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е ясно, че не съм Дянков По-важно е съотношението норма на печалба към реален приход И най-важно е какво прави собственика/печалбар с истинските, след данъци и всичко останало /жени, мъже, коли, бижута, молове и т.н.т/ - пари Аз правех следното - луксозен ресторант с високо качество на всичко и пълна непропускливост за всякакви неплатежоспособни прошляци ------------ и три "обществени кухни" - тире - прости кръчми - - - , където се готвеше от същите майстори, със същите продукти до ниво супи, мешана скара, и кашкавал пане. Цените с разлика огромна - качество - - - без разлика - - - НООООООООО --- ПАРИТЕ за да мога да направя общата сметка - - - идваха от голямата надценка за "НЕПРОШЛЯЦИТЕ" !!!!!!!!!! Само за информация - не че не съм опитвал раци, хайвер и т.н.т., но обикновено си хапвам в кръчмата, която ми е най-наоколо. Та така по въпроса за "ЧИСТАТА" ПЕЧАЛБА ------------ ТЯ е единствено зависима от ПЕЧАЛБАРЯ !

Ха-ха, бедняците, които не могат да си позволят и 15 лева за ресторант, веднага завидяха и започнаха да плюят!

едни са бедни материално, други душевно, "демократе"....

1500 на човек, дано му стигнат поне да си избие парите за реклама по "новинарските" (които отдавна вече не са новинарски) агенции.

докато едни се чудят за какви изгъзеци да си похарчат парите, други се чудят как да сложат комат хляб на масата си :(

Така е! Скоро ще дойде краят на тоя свят, всъщност краят вече дойде, остава още малко до края на края. Христовата любов и светлината и Божието царство ще господстват на тази земя. Процесът е започнал от поне 25 години, /колкото и трудно понякога да се забелязва/ и в близките години ще се установи окончателно. Тогава парите няма да са разменната монета, друга ще бъде валутата в този свят. Гадаенето е за вас.

...ама надали.

8901

Бялата Златка вече е ангажирала 6 маси за откриването.

Древногръцкият философ Епикур проповядва учение базирано върху търсенето на удоволствие, което да е съпроводено от умереност и благоразумие. Редактор Георги Брандийски къде видя умереност и благоразумие и епикурейска етика...

я биса ве!

Виж каква кола си купих -Ибиса. Другият: - Аз пък си купих мерцедес. Ти са еби.

Иби съ ти.

САМО ЗА НАШИЯ ЗАЩИТНИК НА БЕДНИТЕ-БОЛНОТО! ТОЙ Е ПО ТАЯ ЧАСТ.

189 евра за чиния лайна. Да ги ядат Волен Сидеров и Деничка. Ще платят с кинти от субсидията разбира се.

Като нищо,Волен Сидеров може да отиде там,със неговите депутати,за него това са пари за семки:)Вардеро да не е по евтино:)

На Варадеро е евтино. Много евтино за европейските и американските стандарти. Бил съм няколко пъти в Куба. С малко долари или евра си истински цар. А курвите са си направо почти без пари. В интерес на истината с тези доходи дето имам сега ако живея в Куба ще съм най-големия баровец.

васко

Да знаеш,само как ти повярвах:)

СИГУРНО ЗА ТЕБ И В ПАРИЖКИЯ ХОТЕЛ-4 СЕЗОНА Е ЕВТИНО. ТОЙ Е ОТ ЛЮБИМИТЕ НА БОЛНОТО-СТРУВА ОКОЛО 10 ПЕНСИИ НОЩУВКАТА. НАЛИ Е БОРЕЦ СРЕЩУ КАПИТАЛИЗМА И ЗАЩИТНИК НА БЕДНИТЕ-ЕДНА ПУРА-ЕДНА ПЕНСИЯ, ЕДНО КОСТЮМЧЕ -12 ПЕНСИИ, ЕДНО ШАМПАНЕ-3-4 ПЕНСИИ. СПАСЯВА НИ, СПАСЯВА НИ....С ТУРСКИТЕ И РУСКИТЕ ПАРИ..

твърди изданието "Испания на руски" ---санкции а? ))))

Най-скъпите са в Дубай и Катар, не говорете глупости. Само четири кафенца и петифурка към тях са толкова в разните му там "Бурж Ел..."-незнам си какво.

ааа

Щом има кой да дава.

Тоя който дава познай откъде взима...