Киев няма да спре антитерористичната операция

Водената от украинските сили за сигурност операция срещу проруски сепаратисти в Източна Украйна ще продължи, въпреки постигнатото в Женева споразумение.

Обратно в новината

Коментари - Киев няма да спре антитерористичната операция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Яценюк , така трябва да постъпва и защитава държавата си днешния държавник-родолюбец. Украйна е 100% суверенна и независима държава с утвърдени от ООН граници и всеки опит да бъда унищожена нейната държавност и териториална цялост, трябва да се окачествява като терористичен акт. Какво ще направим ние, ако Ердоган, дето чака само повод някой да размести границите на Европа, стои на нашата граница със 100 000 войска, навлезе и си вземе югоизточна България? Как ще реагираме и как ще окачествим тези действия на Ердоган? Нима няма повод да го направи? Има и още как!!! Първия олигарх на БСП Васил Божков , на когота БСП продаде за 1 лев Бургаската корабостроителница, сега я продаде на Турция заедно със 7 000 ха земя на Турция, а цяла Странджа вече а 90% циганизирана с турчещи се цигани под диригентската палка на Ердоган и неговия троянски кон в България -ДПС.

самото "решение" на "великата" тройка плюс по този повод и в този си вид бе обречено на провал. не знам, дали не е била точно това целта на срещата-да може да се покаже, че видите ли, ние правим нещо, но никой не ще да спре пръв... да пуска и да взема кръв. я кажете на талибаните да спрат първи, това дето вашите първи започнаха! ако трябва да съм откровен, както винаги съм се старал да бъда, ще трябва да кажа, че майданците пропиляха всичките си шансове с тази си маккейнско-вестервелева политика и антитактика на "изтребване" и прогонване на "комунистите". и не ми сравнявайте положението в украина с това в българия. никога! бъдете така добри поне, ако не сте разумни.

Непознавайки характера на руснаците ,американците наляха за майдана милиарди долари.Сега се чудят как да излезат сухи.Само един СУ им показа какво ще им се случи.Съжалявам само бедните клакьори очаквайки да им се подхвърли залък от загиваща Америка.

Споразумението в Женева се отнася както за руснаците, така и за бандитите от Майдана. И тъй като бандитите първи извършиха противозаконни действия, те трябва първи да напуснат сградите, които са окупирали. Едва след това русите трябва да направят същото.

знае те ли какво е кaнтонерски петел ?????не ?????ами тое като всички драскачи тича и калве локомотгова без смисал

Ние сме милиооооони

Nikolai Vasilev

сраншм за багаря срам от вас ханерикански хемороиди

Вчера много добре се разбраха великите сили за Украйна. Сега остава и украинците да се разберат, без никой да им се бърка.

Като гледам какви братски чувства изпитват едни към други-съмнявам се !

Няма как украинците да се оправят сами, защото нямат воля за това. Ако имаха воля и сили сами да решават съдбата си , нямаше да допуснат ястребите от Вашингтон и Брюксел да организират Майдана и по този начин да унищожат бъдещето на Украйна, като единна и независима държава.

На 9 май има голям празник за всички.Тогава ще се види кой как го отбелязва и ще се ориентираме.

9 МАЙ Е ПРАЗНИК НА РОСКИТЕ ФАШИСТИ , ПУТЛЕРИСТИТЕ !

9 май е ден на победата над фашизма. Едва ли фашистите от Майдана, които са наследници на бандеровците - украйнските фашисти, ще празнуват на този ден.

В Усрайна фашисти не са само бандеровците ами и власовците!

Тука са се събрали да драскат едни склероиди и путиноиди дето образованието си го черпят от евтините руски филми. А за другите е ясно че управляващите в москва и техните приятели в Северна Корея и Сирия вчера пак се прецакаха. Договориха нещо което те самите няма как да изпълнят и съответно няма да могат да имат претенции към хората в Украйна !

Ние нямаме претенции към хората в Украйна ние искаме фашистите и бандерчетата в панделата и в Сибир

Кои вие?

Тука са се събрали да драскат едни пубери и соросоидчета дето образованието си го черпят от евтините филми. А за другите е ясно че управляващите в Киев и техните приятели в ЕС и САЩ вчера пак се прецакаха. Договориха нещо което те самите няма как да изпълнят и съответно няма да могат да имат претенции към хората в източна Украйна и Русия

Ти колко си годишен?

да такае изтока е самостоятелен дамy мисят бендеристан

бачкаааааай

за обонгооооооо

Така е ,съвсем скоро Барак Обама ще командва путлеристката империя от столицата Вашингтон !

Ами обонго в резерват а индианците и тексас независими а Жириновски губернатор на руските земи на американският континент назначен от Путин

бараката сте пада на колене за това кадето китаи нее с тях

Столица Вашингтон и валута рубла.

Западните "демокрадции" да почнат да си плащат дълговете , че са затънали до ушите. Хайде да не мислят Русия как ще се оправи защото тя е участвала в 2 световни войни и сега е по-силна от всякога. Алооу янки 17 трлн дълг кога мислите да го плащате??? Война ли ви трябва.Ако толкова я искате , ще я имате

вчера РОССКИТЕ ТЕРОРИСТИ нападнали 17 магазина и няколко ресторанта поради глад. ето това е врага им - глада на който ги подлага хунтата в москва.

Сорос има ли нещо общо с ЦРУ и САЩ? Питам, защото не можах да разбера, защо плащаше на проевропейско настроените протестиращи на жълтите павета. Нали правителството е съюзник на НАТО и ЕС? Даже Станишев, Орешарски, Местан, Вигенин са негови дружки. Открито и дойстойно се обявиха против Путин и са готови да му спрът кранчето на газта. В същото време Сорос плащаше и на фашистите в Киев. Да не излезне, че няма разлика между бг комунисти и украински фашисти?

те са едно и сащо всe пшлачат нема пари

Всъщност, самата Украйна е основана от комунистите, които взимат териториите на Малорусия и прибавят няколко губернии от Русия към Украйна. През 1939 година комунистите завладяват Източна Полша и я дават на Украйна - това е Галиция. Какво се чудиш? Хрушчов, Брежнев, Черненко - все "украинци". Сергей Станишев - украинец.

Що бе другарю путлерист , ква е разликата между ПУТЛЕР и ХИТЛЕР !

ААА вие путлеристите сте мушите из бърлогите , ние нормалните хора живеем в къщи !!!

На мен в Кремъл ми е добре

Путин възстановява Русия - възвръща територии, населявани предимно от руснаци (както и насилствено украинизирани през комунизма руснаци). Хитлер е завладявал територии, чието население не е германско. Путин - като съвременен демократично избран президент - пази правото на хората да работят свободно. Хитлер, напротив, вкарва ги в лагери, в които насилствено работят за германската индустрия. Ето и малка част от разликите. Нали питаш, та да отговоря. А каква е разликата между военните метежниц и в Киев и Хилтер? Щото не виждам такава.

Поправка - Руска Империя, което е нещо коренно различно! Да не искаш и Полша и Балтика пак да станат руски!?

ДЕМОКРАТИЧНИ ВЛАСТИ НА УКРАЙНА!!! Хвала за ПОБЕДАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!!!! В ГУГЛЕТО: "Le portrait dAdolf Hitler "Le Librateur" dress devant lhtel de ville de Kiev ?" Вижте ги във ФРЕНСКИ САЙТ КРАСАВЦИТЕ-ПОБЕДИТЕЛИ В УКРАЙНА!!!!

вчера украйнски войници нападнали магазин. поради глад. ето това е врага им - глада на който ги подлага хунтата в киев.

Подложили са ги на диета, че много са се охранили. Заприличали са на БГ полицаи.:)

А за другата коледа я чакаме ПУТЛЕРИСКАТА ИМПЕРИЯ Я ДА СТИГНЕ НА 5 КМ ОТ МОСКВА !

целуваи тогава черен =сополанко

Аха и със столица във Вашингтон

ще спре ПУТЛЕР, ще спре! няма с какво да хранят войниците - 4 дена не яли горките!

коити каза за това соросоид а

Ами всички видяха че укрите толкова са закъсали че дори руснаците им дожаля

Служба ТИЛ?

Току що изтече новината , ЦРУ и Държавния Департамент са обявили награда от 20 милиона долара за данни , които могат да помогнат за задържането на наследника на Бин Ладен и терорист номер едно в света Владимир Путин !

ти маиси боклук от седерасите

хаха че кой им иска хартииките на тези печатари? хахахахаха

Аз съм в Кремъл няма какво да ме търсят аз и няколко топола чакаме желаещи. А ни от отдела за защита на животните ще дойдем за шебека дето е избягал от клетката

Ха-ха-ха, че да си го хванат на някоя от срещите дето си правят по президентски

Наследникът на Осама се казва Обама и в момента е главатар на държавата световен терорист N:1, т.е. САЩ :))

Преди 25 години руската империя стигаше до Италия, ФРГ и Австрия, а вече стига само на .......... 500 км от Москва.

Нищо за сметка на това ракетите ни стикат о до вашата бърлога

а за Римската империя нещо да ни осведомиш, че няма новини напоследък, що така?

PUTLER GO HOME

Ами аз в Крим и Малоросия съм су в къщи а вие искате какво правите тука искате голямата ми паламарка щото сте незадоволени.

че той Путин си седи в хоум. я кажи сега: шефче на цру гоу хоум! хайде прояви кураж мижитурко.

ще спре киев, ще спре! няма с какво да хранят войниците - 4 дена не яли горките!

Очевидно е че россия , което явно пройзхожда от проссия не успя да се изгради като държава. Няма държавнотворческа нация. Резняците , както е истинското име на роснаците не успяха да използват времето и огромните ресурси, подарени им от времето. Вече времената са други - светът е много по-отворен и никой няма да допусне средновековни практики в ХХI век. Особено ЕС. (Да не говорим, че БЪЛГАРИТЕ в россия са поне 50% от населението.) Що се отнася до роснаците те отдавна културно са под културното влиянието на Българите от край време. Дори украинецът Гогол пише на български а живее в Петербург. Умните хора са осъзнали, че да се основава страна на основата на изкуствен народ, говорещ на Български диалект, е безпреспективно и неконкурентно в близост (по-точно вътре в) самата Русия.

Киев няма да спре антитерористичната операция >>>>>. Значи затова пищят безродните путолюбци под новината

смрът за дикатора и всичките му продажни пионки

Абе те едни такива го ядоха та чак до Берлин ги лупкаха гледам още кандидати има

"Диктатор" няма - Путин е избран на избори. За "смърт на дадени хора" - съдебно преследване за подбуда към убийство и забрана за писане във форуми.

ЛЕНИН, СТАЛИН И ХРУШЧОВ!!! Които с подаръците си през 1922, 39-40 и т.н. години СЪЗДАДОХА ВЕЛИКАТА УКРАИНСКА ДЪРЖАВА!!! СЛЕД РЕФЕРЕНДУМИ И МНОГО ДЕМОКРАТИЧНО допитване до руския народ - ИСКА ЛИ ДА БЪДЕ ПОДАРЪК ЗА УКРАЙНА.... Подаръците на руските царе не ги броим ЩОТО ТЕ НЕ СА КОМУНИСТИ!!! А и в КРИМ МАЙ ВЕЧЕ НАРОДА КАЗА - НЕ ИСКАМЕ ДА БЪДЕМ ПОВЕЧЕ ПОДАРЪК ЗА УКРАЙНА!!!

Лицемерието , алчността и наглостта на англосаксонците минаха всякакви граници.И ако досега Русия се въздържаше да отговаря , защото всички войни бяха далеч от техните граници ( арабските държави ) то сега наглите "демократи " се настаниха до границите им.Това никоя уважаваща себе си държава няма да го търпи.Наглостта на САЩ стигна дотам че да праща военни кораби в Черно море и изстребители в Полша и Латвия. Ако тъпите янки си мислят че това ще остане без последствия жестоко се лъжат.А поляците да не се напъват , че веднъж ядоха германския и руския ботуш , да не го изядат пак.

Вас поне малко грижа ли Ви е че нашата страна че е потърпевша от създалата се криза, уморих се да чета подобни писания, дето възхваляват Русия и осъждат световния империализъм. Айде поне малко прочетете от Интернет какви грехове има руснаците към украинците и обърнете внимание че "англосаксонците" са ЕС, САЩ, Великобритания(Англия, Канада, Австралия).

ЕС вкара в пътя цялата екс комунистическа Източна Европа, ще вкара в пътя и съсипаната Украйна

Да ще им го вкара като на нас заедно с картофите. Само че има и истински държави а не гейски като поляци литовци и някои пошещи тролове

нема да стане колега това не тие хамерика

Очевидно е че Украйна не успя да се изгради като държава. Няма държавнотворческа нация. Украинците не успяха да използват времето и огромните ресурси, подарени им от комунистите на времето. Вече времената са други - светът е много по-отворен и никой няма да допусне средновековни практики в ХХI век. Особено руснаците. (Да не говорим, че руснаците в Украйна са поне 50% от населението.) Що се отнася до украинците, те отдавна културно са под влиянието на руснаците. Дори украинецът Гогол пише на руски и живее в Петербург. Умните хора са осъзнали, че да се основава страна на основата на изкуствен народ, говорещ на руски диалект, е безпреспективно и неконкурентно в близост (по-точно вътре в) самата Русия.

хубаво почна ама накрая се осра, кой си ти , кой съм аз, сащ или русия, да решаваме къде и как да живеят хората

Аз това и пиша - руснаците си решават в източна и южна Украйна, украинците - в Галиция. Всеки да се определи. За "осирането - все едно съм те напсувал. Да не стигам до нивото на простотия във форума!

Все пак като чета май са няколко съветски мелза тук, където пишат денонощно и фанатично в полза на бившия милиционер и настоящ милиардер от кгб

А някои неощастливени геьове цункат непрекъснато опушения гъз на обонго

Очевидно е че Украйна не успя да се изгради като държава. Няма държавнотворческа нация. Украинците не успяха да използват времето и огромните ресурси, подарени им от комунистите на времето. Вече времената са други - светът е много по-отворен и никой няма да допусне средновековни практики в ХХI век. Особено руснаците. (Да не говорим, че руснаците в Украйна са поне 50% от населението.) Що се отнася до украинците, те отдавна културно са под влиянието на руснаците. Дори украинецът Гогол пише на руски и живее в Петербург. Умните хора са осъзнали, че да се основава страна на основата на изкуствен народ, говорещ на руски диалект, е безпреспективно и неконкурентно в близост (по-точно вътре в) самата Русия.

Сорос има ли нещо общо с ЦРУ и САЩ?

защото не можах да разбера, защо плащаше на проевропейско настроените протестиращи на жълтите павета. Нали правителството е съюзник на НАТО и ЕС? Даже Станишев, Орешарски, Местан, Вигенин са негови дружки. Открито и дойстойно се обявиха против Путин и са готови да му спрът кранчето на газта. В същото време Сорос плащаше и на фашистите в Киев. Да не излезне, че няма разлика между бг комунисти и украински фашисти?

Истината е България! Атака! Русия!

За какво и е на атАКАА да напада Русия? Нали от там ви спонсорират?

Демек външния дълг на россия само към външни кредитори , гони вече един трилион долара ,а жтова за една бананова федерация от типа на россия , която зависи изцяло от цените на горивата е почти фалит !

Лоша новина. Ако кризата с Украйна се проточи ....

За Русия - няма как да фалира, при положение, че вътрешният и външният и дълг са 3% от брутния и вътрешен продукт. За Украйна - вече фалира. Само на армията и трябват поне 2-3 милиарда долара на месец, за да продължи с "антитерористическата си опрерация" (демек, хора с голи ръце - руснаци - да им завземат танковете, БТР-ите и МТЛБ-тата).

Аха а краварите са стигнали до 18 трлн и през ден вдигат дълга за да могат да си плащат на служителите

Хайде-е-е, пак започнаха с лъжите и пропагандата а-ла-УСА... Няма кой да ви вярва - станахте за смях пред ссобствения си народ.

В цяла източна Европа русофилистиците ги съдят, замерват с яйца и бият, само в Бг им четем глупостите безродни навсякъде

Искаш ли да си направим едно селфи

С безродни продажници не се снимам

Да пъновете необразовани като теб така си мислят. Във Франция още стоят улиците с имена като Сталинград а троцкистите раздават позиви и днес

Путлера и мечето ако не офейкат черезвичайно ще бъдат обесени от собствения си народ. Опитват се да карат войничетата да избиват майките, бащите и братята си. Някой войничета били дезертирали. Тези дето не са ще насочат БТРте към Москва.

Те тезИ дето ще останат няма и едно поделение да имат. То да не е да стреляш срещу беззащитни хора

А ако цялата украинска армия обърне машините към Киев и обеси тези недоразумения , пак ли Русия ще е виновна???

Лицемерието на руските путлеристи ни е познато. Защо бе братя украинци, не ни попитахте! Сами се вкарахте във филма, сега го играйте!

всички евро парламенти отчетоха признаването на косово като груба грешка, след като путин го използва като прецедент...въпрос...няма ли да се извинят на сърбия като върнат косово в границите и

Ако вашия любим демократичен президент Пешо Стоянов беше пуснал руските самолети щеше ли да има косовска република а продажни демократи?

ходи в др каренце че от моето по комунистическо няма..играйте си на демокрация и не ме закачайте

И у нас трябва да приемем такъв закон , за общуване с безродни , червеногъзи путлеристи-комунисти разстрел !

Аз знам за друг закон, който е насочен и се прилага срещу такива, които подбуждат и заплашват мирни граждани (каквито сме ние форумците) със смърт (разстрел)

Верно ли? И мен ли ще ме поканиш за селфи според тоя "закон"?

Турчина и яйцето ако не офейкат черезвичайно ще бъдат обесени от собствения си народ. Опитват се да карат войничетата да избиват майките, бащите и братята си. Някой войничета били дезертирали. Тези дето не са ще насочат БТРте към Киев.

Ако и в Украйна има толкова путинофили, колкото в България я чака почти същия просперитет ,какъвто имаме ние през последните 25г.

А нее те са много по напред укрите си сложиха наведнъж укриските Боко, Плевньо' Надето и Филип Димитров. Чака ги пълно щастие.

Определено ще го постигант. И тук се беше появила надежда, но червените боклуци, само едно си знаят и едно си баят.

Лицемерието на ЕС ни е познато. Защо бе братя украинци, не ни попитахте! Сами се вкарахте във филма, сега го играйте!

Турците предложиха Южен поток да мине през тяхна територия за Италия/под Ср.море/. Костов им даде Син поток, сего и Южен взимат, а ще ни продават и газ. Под съд !

Ех, къде си ссср?

Иде иде

чакай от умрял писмо