МВР: Крадци дебнат в социалните мрежи ще пътувате ли

Крадци събират информация в социалните мрежи дали хората ще пътуват по празниците.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Крадци дебнат в социалните мрежи ще пътувате ли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако вземат да режат ръцете на крадците няма да има нужда от камери.

ха,полизята казва че крадзите по време на празнизите ще деиствали ,ами да,след като и полизята е вав отпуска и вав градовете няма да има полизя,много ясно че дори да не си крадез може нещо ,всеки да си открадне ,то по големите градове няма никаква полизя те си седят на топло ,по кафенетата,няма ги ,никакви,ама искат по големи заплати,хахаха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заповядайте да ми откраднете оназ работъ

Ще пътувам да идват , тарантулите са в готовност имам и змия в къщи!

Нали не се мислиш за много оригинален?Та кой го е страх от тарантули и змия.Аз пък имам плъхове, чинчили, кучета, мислиш,че ще изплашат някой,който е решил да краде?

В мрежите дебнат крадливи милиционери! И друга подобна сган!

Аз ще пиша че ме няма и ще ги чакам с теслата :)

Споделете трикчета за заблуда на апашите. Аз знам за оставено радио, лампа или торба с боклук пред вратата. Ако имате идеи пишете :)

що? Да не си апаш и да си повишаваш квалификацията ?

Oставяш бележка на вратата, че няма нищо за крадене!

НЯМА ДА ПЪТУВАМ! Не ми ли вярвате? Е! И аз не си вярвам!

Купувам 1000 бири,изпивам ги,връщам бутилките...

Айде да се преместим да се джафкаме във форумите за ситуацията в Украйна, че тук е много миролюбиво и скучно!

Ами мерките трябва да са такива, че един като го хванете другите да не си помислят. И да не се хваля в която и мрежа да е. Нали ще ме видят като товаря куфарите в таксито. И да го извикам в късните часове асансьора ще ме издаде.

Аз пък ще водя Деничка на кайманите.

Няма да пътувам, ще публикувам снимки на яйца и козунаци!

Разумният човек използва социалните мрежи прагматично - или за да открие стари приятели, с които е загубил връзките си, или да намери нови съмишленици по дадена тема. Комплексарите, обаче, чрез мрежите избиват комплексите си - те се хвалят, дърдорят, качват разголените си снимки. А после се чудят защо са ги обрали или защо не ги взимат на работа или пък не ги повишават в службата? Защо ли....

На някои хора живота и е facebook.

Не на някои хора, а на 80% от хората!

А ние с МВР ще си останем в София да дращим по форумите и да бъзикаме по пъпа изтрещелите кукавели! Big brother watching you!

СОТ161 пази, ако разчитаме на милицията домовете ни ще са празни!!

Защото в известен смисъл нали всички сме своего рода "пътници"...Ха-ха-ха!

хахахаха Някаква прави муцуни на някои плаж и в момента и дънат апартамента и после кво стана че не ядохме хахахахахах

Дето се казва :,,Покритото мляко котките не го лочат"Старите хора от опит знаят ,че хваленето не води до нищо добро още повече пък предварително.По принцип не се навирам в голямата клюкарница .Най-обичам по празници да работя а да почивам когато другите работят.Гледам да не ми се налага да влизам в магазин когато почне истерията .Когато се изнесат си е направо удоволствие да се мотаеш свободно из града.

Който не го е гонила параноята навреме, да си сърба попарата.

Докато има хора да си мислят че е много интересно да публикуват през 10 мин къде ходят с кого са и т.н.На вярно ще има и такива които да се възползват

Не, че нещо, ама колко от хората във ФБ са си оставили адресите? Вие колко от тях знаете къде точно живеят? Живея в градче с 33 000 човека, края на месеца съм в Малта за една седмица. Заповядайте. Лаптопа ще си го взема, хладилника и пералнята ще са там. Застраховани са.

Нали можеш да си публикуваш локацията, това не е ли почти напълно достатъчно?

Ако те познавам, няма да е необходимо да разбирам адреса ти допълнително.

Ami tezi koito pravqt profilite si publichni za vseki, sus sigurnost shte imat problem...

Че тези социални мрежи (най-вече фейсът) бяха създадени тъкмо, за тази цел: глобално следене и събиране на данни за отсяване на метериала... Дира-а, защо към статии, в които има снимки и текст с препратка "натисни тук, за да видиш снимките", не се появяват никакви снимки, а гола страница, или палав текст "стани фен на фейса" т.е. ако не си и не станеш, нямва да видиш снимките?!

аз ще пътувам но в нас е останала жена ми.

да взема да я посетя.

като се върна да не я срещна обаче. писна ми от нея. има вече по-млади

най-големите крадци са от милицията, те получават дял от краденото и то не малък

Абсолютно вярно! Срещу дял от плячката, всичко потъва в забрава.

Ако по закон се полага награда за отстреляни взломаджии, май тоя разбойнически вид набързо ще изчезне, къде отказали се, къде отстреляни....

Ами имали сме вече такива "изпълнения" - генерал Ернрот, началото на миналия век, България - за по-малко от година е успял да се справи с тая паплач, като присъдите са били издавани и изпълнявани на място. С хапчета калибър 9 мм. Без адвокати и подкупни съдии, без БХК и разни НПО-та. И нещата са потръгнали...

Олигофрените, които пишат всичко за себе си в социалните клюкарници си заслужават да ги оберат. Глупостта трябва да бъде наказвана !

a, крадците с 10-15 висящи дела са невинни , щото нищо не ги страхува?

абе ти си голям тъпак!

Факт е, че много хора споделят твърде много и твърде лична информация в социални мрежи и форуми. И смятат, че са в безопасност, разчитайки на не знам точно какво. Няколко пъти питах мои познати защо изгарят от желание да информират всички, че заминават еди къде си. Отговорът все е от рода на "много ми е кеф, идва отпуската, да се похваля" . Представям си как би изглеждало това в показания пред полицаи "знаят само най-близките ми, има-няма 500 човека във фейсбук". Че това е като да залепиш обява на автобусната спирка в квартала. Бъдете по-дискретни и предпазливи, и се хвалете като се върнете:-)

Материалът да бъде зает с празни приказки и обмен на малоумни коментари, за да не мисли какво става около него. Фейс бук е един подсладен вариант на биг брадър (1984 ).

Дебили... ако не напишат, че отиват в тоалетната не може...

И не само, че са отишли, а и с кого :-)

Херкулес

И после задължително се публикува цялата фотосесия от кенефа...

Нищо бе. Вие спорете кой е по-прав, Русия или Украйна.

Таджикистан, естествено...

Не ползвам социална мрежа, но на тези които искат да се забавляват, а закона не им позволява да напишат че ще заминават и да чакат с брадвата!

... в съда те виновни ...

ще дебнат като няма кой да ги ... , хване , ще дебнат! Аз лично съм взел мерки , защото нямам много вяра на органите

Нека дебнат! Я нема да одим никъде. Че си седим дома. И у мола нема да одим, оти шефа каза, нема да дава пари за Великден. Че ядем яйца... с лук! А па они нека дебнат! Че ма фанат за... яйцата!

И нашиу бос не даде пари , но ние ще му видим дамара!

А пък на мен народната власт ми даде 20 лева отгоре на пенсията, за Великден.

Те половината от тези дето дебнат са ченгета играещи комбина с крадците.После що откраднатите вещи не се намират!!

най важното е ,че изкоренихме страха,

Ах, да това им е веруюто, ама дали и народа тъй мисли е вече друг въпрос , важни са опорните им точки!

Ма верно си за доктор (че иначе ше ме изтрият)