Шофьор ”прелетя” с 252 км/час между Мездра и Враца

Софиянец е шофирал с рекордните 252 км/ч при разрешени 90 км на главен път Е79 между Мездра и Враца.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор ”прелетя” с 252 км/час между Мездра и Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от БМВ да се научат първо да правят камиони та после коли, че да стават за нещо. Хем грозни, хем бавни, хем даже не са коли.

Има нещо вярно в написаното. Щом колата е бНв, ще я кара примат. Винаги е така.

Видях един състеэател на витиня , как се беше нанизал на мантивелата като на шиш , още ми се повръща

Законите важат еднакво и в града и на полето именно защото всеки има различна преценка. Би ли обяснил как можеш да си сигурен (100%) че си сам на пътя и че нищо или никой няма да изскочи?

Sm3hurk0

Който може- кара ! Който не може - се чуди какво да напише тук. Автомобила може повече, но има електронен ограничител на скоростта. Водача има потенциал !

Ти си поредния глупак.

Нали не очакваш много плюсове от хора, чакащи Станишко да им вдигне доходите, и чиято най-хубава кола през живота е внесената от Италия Астра от Дупница?

"софиянец" от Враца или Мездра подобри рекорда на писта Е79, с рекордните 252 км/ч. P.S. пътят до Пирогов или Моргата е бавен и мъчителен, но до Отвъдното, бърз, после те обличат в пижама или костюм, според случая... КАРАЙТЕ УМНАТА!!!

Хора, махнете се с тия БМВ... друго си е лизинговата тойотка 65 коня.

И при по-малка скорост, всичко което става неочаквано може да ти се случи, дори не и на пистата, която е предвидена точно за това...

ШУМИ, ВЪРНИ СЕ ПРИ НАС!!!

Има си готина кола, кара си я. Направил си е сметката, че тая глоба може да си я плати и само го мести в другия крачол. И надали чака Станишев да му вдигне доходите, както останалите 99% от българите.

Фрасни се с 252 км/ч, и за донор не ставаш, само една торба разкъсани органи, натрошени кости, много кръв и малко ла*на...

Крачолите ги разрязват с хирургическа ножица в Пирогов или Моргата, после те обличат подходящо, най-вече с костюм и вратовръзка...

Нищо не дължи....снимането с камера и издаването на ел.фиш е незаконно, ако не е стационарна камерата, а там такива няма. Много здраве на клечащите на Медовица ченгета.

Ела да те снимам преди да ти се е случило, че после да не ти сложат снимката от личната карта на нектолога, при това мислене.

аз бием, ние биеме...

Трайте, щото аз ше ви бием наред сичките. Бързо мигач и в дясно, че идвам с Мерцедеса.

т.е. съгласен си да прелитам с 200 км/ч. покрай училището на детето ти, когато преценя, че няма никой на пътя и никой няма да изскочи?

Съдят ги,глобяват ги,книжки отнемат,застрзховки увеличават на рисковите шофери,ако трябва лежат според провинението само в Нашата мила Родина няма такова нещо.Толкова ли е трудно да се гласува закон който кара с превишена да му се отнема превозното средство веднага и завинаги.Да има право да си купи пак.Да се забрани на децата му да карат коли и мотори за период от 10 години след като навършат пълнолетие.И следва да го посетите довечера и да му наложите горепосоченото.След 10 такива провинения и наложени наказания в Цяла България всички Автовойводи ще почнат да мислят първо с Горната и чак след това с Долната /ако имат/ глава. Е това е истината.

Нищо умно не видях аз. Пътищата са за придвижване, а не за показване на криворазбран "майсторлък"! Майсторлъкът е елегантно и разумно каране, съобразено с пътната обстановка и законовите ограничения! Другото е адреналин. А като искат адреналин истинските мъже скачат с парашут, бънджи или си избират спорт, с който могат да затрият само себе си!

Не е карал бързо...летял е ниско.

Внимание, ниско летящи BMW-та!!!

На Прелетелия му пожелавам да се приземи успешно и колкото се може по скоро в възможно по твърда преграда при липса на всякакви други хора животни и други летци. Това му е достатъчно. Закона за такива трябва да е МНОГО красноречив,но уви довечера ще се види по новините с бира в ръка и това е много жалко.Явно е заслужил медийна популярност за Великден.Има много начини да не прави това никога повече.Заслужава да му сложат чип в него и като превиши скороста повече от допустимата да се активира малко динамит в главата му. Тогава ще има много материал за медиите от мястото на събитието.

Футуристична идея за чипа и динамита 6+++

И още, в медийния материал да няма увредени други "хора, животни и летци", е за летците с BMW, не е задължително ;-)

И да е вярно си електронно ограничен. На мен ми е слаб двигателя - 220-230 почва вече да вибрира, а и няма смисъл (да не говорим за разход). За мен на аутобана ако няма ограничение и ако има условия най-добре 160-180. Хем бързо, хем кеф.

Тука в Белгия ако те хванат с 40 над ограничението директно отиваш на съд - най-малкото, което може да ти се случи е глоба, която почва от 1000 евро, нормално се взима книжката за поне 6 месеца, а според ситуацията можеш и да лежиш.

На мене ми стига тази награда баварче да счупи радара! Това се казва удоволствие от шофирането!

След 22,00 часа е достатъчно, една дупка (все пак сме между Враца и Кнежа, нали), която вчера се е появила, да му разкаже играта.

Май не си се качвал на хубава кола. упка, която не представлява заплаха при 90 за някой таралясник, няма да застраши бавареца, дори и с по-висока скорост.

Господа селяндури, за стотен път ще напиша: БМВ е марка автомобили, които в България трябва да се продават срещу тест за интелигентност! Обида за марката е автомобилите и да се карат от примати!

Не само в България, навсякъде са проблемни част от собствениците на БМВ. Но винаги такива собственици са по-вече на брой спрямо други джигити.

Той че няма да си плати глобата е ясно , но защо не е в затвора по бързата процедура .Защо за такива ненормалници няма затвор .Един пиян не са вкарали ,въпреки че промениха закона . Я на тоя терикат му лепни едни 3 месеца , ма не да лежи а през деня да се занимава с общественополезен труд + отнемане на автомобила в полза на държавата .Пък да видиме кой след това ще рискува живот на тези които вози и тези с които се разминава(пешеходци и водачи ) .Но не в тая циганска да кажа държава ама то от държава е останала една помия нарушителите не ги санкционират ,напротив те са тарикати и за тях закона не важи даже ги поущряват .

Произшествие можело да стане и ако караш с 40, затова дай да караме с 340 - логика неоспорима, дебил. За такива като теб затвор и яко е..нье с 340.

А после ще се чудиш защо тя те натиска в някое дере нали? Пак някой друг ще ти е виновен?ДС например.Или комунистите! За друго не се сещам.

А после ще се чудиш защо тя те натиска в някое дере нали? Пак някой друг ще ти е виновен?ДС например.Или комунистите! За друго не се сещам.

Ако грешката при меренето на скоростта е съизмерима с грешката при меренето на алкохол в кръвта, значи тези 250 км/ч може да са в реалност 125 км/ч.

При 90, какви ти 120?

Бай Ганю + БМВ = мила, родна, картинка, БГ!

Няколко въпроса: 1. Жив и здрав ли е още ? 2. Има ли поне 5 г стаж като шофьор? 3. Карал ли е без нито една катастрофа? 4. Не е принуждавал други да катастрофират? Ако на всичко се отговори с ДА, значи е майстор - нека кара.... Ако поне на един от въпросите отговорът е НЕ, тогава трябва наказание - дори посмъртно :) пп И на 30 км/ч да ограничат скоростта на магистралата, пак ще има катастрофи. Високата скорост е само един от факторите за опасно каране, който обаче в Германия е сведен до минимум.

1. Можеше и да не е, той или някой друг. 2. Малко са 5, с 35 съм но винаги има непредвидими ситуации. 3. Без нито една по моя вина, е да купувам ли BMW? 4. Е, това пък е недоказуемо и не се води такава отчетност. При първото НЕ, след много дори ДА, може да нвма повече ни ДА, ни НЕ P.S. пробвай тестово удар при 30 и при 252 км/ч, разликата е, че след втория няма да можем да си чатим в този форум. Колеги шофьори, карайте умната, умирайте трудно ;-)

Ти си истински тъпанар. Риска е него, ако си кара на личната магистрала в личното си имение. Ти пък как реши, че точно в 22.30 нямало коли по пътя. Тъпир, можеш ли въобще да си представиш какво е забавянето на реакцията ти при 250 км/час и как ти трябват няколко стотин метра дори да намалиш до приемлива скорост? Казах ли ти, че си тъп?

Хващам те теб и другия селяндур - АЛФА РОМЕО и ви правя донори!

Ако си напишеш истинското име, донор ще си ти дразнителю!

Не е лицемерие, а реалност. Както казах по-долу моята реалност в момента се казва реанимация с опасност за живота. Принципно си прав, обаче не и за това, че изборът е негов. Във всеки час от денонощието на пътя може да излезе всичко. Човекът явно е имал и физически и психически причини да кара с над 100, но изборът за живота не е негов. Считам самонадеяността за признак на простотия, затова често цитирам книжката за Ян Бибиян, уви нищо ново под слънцето (вкл.на луната)

....ВСЯКА БУКВА В УСТАВА е НАПИСАНА с ....КРЪВТТА на ТЕЗИ,КОИТО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАЛИ с ...НЕГО !!!!!

Поредният селски бек! До вчера караше Голф 2-ка, сега си купи БМВ изгодно от Горубляне, нали? Само бой ще ви оправи селските пръчки като теб!

С тези комунистически лафчета за живеенето по устав, показваш, че си поредния боклук на пътя! Не са всички, такива лайнари като теб, да си карат избушените 15-20 годишни бракми с педал в ламарината!

Отчасти ти давам право, но все пак продължавам да твърдя, че това е недопустимо, защото: с 252кмч през нощта има различни възможни ситуации: пешеходец на пътя, каруца на пътя, спряла кола, дефект на настилката преди завой (а зад завоя кой знае какво има)... а освен това този би потрошил мантинела, би оставил 1,8 тона скраб по (до като не дойде полиция) необезопасен път... ако следващия доиде със 150кмч (особено след завой)... сладко жито и за него.

"Той дължи глоба по електронния фиш около 4 минимални заплати - 1300 лв." Каква държава сме като не може да си събере глобите!? Всеки знае отговора

Споко, ша зарадва некой съдия изпълнител

щом може да си го позволи.........

Е и с теб не мога да се съглася. Все едно: за преднамерено убийство с хладно оръжие се дават 20г затвор. Твоят коментар перефразиран: е щом може да си ги позволи... Не, не ме интересува дали може да си ги позволи. Нито пък възможните жертви или техните близки.

E ти сам си го казал. 120 ... ок, но 252??? Вероятно рискът професионален състезател на прав път без други шофиори да катастрофира е малък. Но: риск да катастрофира остава!!! В такъв случай - кой му дава право да се разпорежда с живота на другите? Никой! Какво се прави тогава? Санкция, която има ефект. За това е държавата - да поставя рамки и да санкционира тези, които ги прекрачват. Адекватно! Очавам санкция, която да отговаря на риска, на който този човек е поставил живота на околните. Всичко останало е слаба и неадекватна държава. И да не забравяме че държавата - това сме ние!

състезателите се доказват на пистата в конкуренция с други състезатели.На пътя такива глупости вършат главно комплексарите и позьорите.

Както сам казваш "всичко може да стане" нищо, че е 22 часа.

Боклука " Алфа РОМЕО" си мисли , че е карал с 220км, а като се събудил разбрал, че се е нахендрил в ел. стълб с 220 волта . Такива отрепки ги пращам в канавката. Пред избора да се наниже в 40т. камион, клетници като него предпочитат канавката.

Все повече се доближаваме до близкия изток, само дето там пътищата са страхотни. Но за сметка на това там като се блъснат двама, полицая казва: "Няма виновен , невинен и двамата сте виновни!" , а тук в България правилото е: "Колкото по-голям е джипа, толкова по-голямо е предимството" ПРОСТ НАРОД! СЛАБА ДЪРЖАВА!

Прелетял, а? Е заради един такъв "летец" в момента брат ми бере душа в реанимацията. Да им си връща на всички прелитащи, отнемащи предимство, употребили и пр., които трябва да бъдат съдени за предумишлен опит за убийство, дори само за материални щети.

СОФИЯНЕЦ, от новите с врачански произход !!!!!!!! Див, колкото си иска!!!!

дори не е въпрос на произход или регистрация - говедата край пътя се държат по-цивилизовано от някои шофиращи такива ...

това неква скрита реклама на бмв ли e, с голофа с толкова в гаража влизам.

Тази отсечка е 2х2 ленти и си е чисто скоростен път разделен с манинели.

А има ли знак за магистрала? Щото ако няма, си е първокласен път с ограничение от 90 км/ч. Или имаш нещо против ППЗДП?

Кво толкова бе мишки? и аз съм карал на аутобана с 200 и съм ви бил шамарите отворени страхливи мишки. Разликата между мене и вас е че аз карам чисто нов дзвер и не пазарувам в Кауфланд и била-та а в елитни магазини и не си бройкам кинтите мишоци.

Господине, вие преди всичко сте полуграмотен, а после всичко останало :)

То няма останало. Това е по-лошо и от лошотията.

Карай, карай. От санкции за неспазване на ЗДП може да се измъкнеш. От законите на физиката, едва ли...

Абе вие знаете ли кво е адреналин бе смешници - беднотията и мизерията ви е направила мишкоци. Аз кинти не броя дигам адреналина на 100 и като ме спрат си плащам!

...в елитните магазини май не продават запетайки?

Разтрел за теб, плъхчо, поколението ти и роднините ти до 3-то коляно!

изоставаш от тоя с фиша,каква такава мишка си.Утре да видим и твоя фиш как си го резнал поне с 10км отгоре.

и отделно от тва си прост като гъбено семе

лъжеш! Не е възможно Господ или съдбата да даде много кинти на недоразумение като теб!!!

...внимание на комента на "алфата"...чист провокатор си я този...подхвърля някаква глупост и после само ...чете сеири...

матер трол :D

Кво караш бе, беднюга?

с 130 !!!! на "Аладжата"..."Златни пясъци-Виница"...8 км,45 завоя,1/3-"качване",1/3-"равно"...1/3 -"спускане"...8 км....6 минути ..средна скорост 80...многократно,на официални състезания ..преди ..30 години !!!! 2 цилиндъра,600 кубика толкова кг. "картонен" дзвер,който дори се вдигаше на две гуми при 100 на завоите !!!! Бяхме млади,щури,но всичко това правихме на ..Официални организирани състезания !!!! СБА...много поздрави на Жоро Гинев,Алека и всички от ...ВМ 21-81 !!!!!

За селяндур като тебе явно 200 е някакво магическо число. С мотора 200 ги нямах за нищо. Въпрос на късмет да не се пребиеш някъде.

На тоя донор, който е летял с 3 пъти по-висока скорост от допустимата, вероятно и животът му ще изтече тройно по-бързо. Дано само не претрепе някой невинен.

Не бе,той е изпробвал колата след ремонт дали върви:)

При 252 км/ч вече даже не е и донор а потенциална каша от месо и кости.

TIREX

а преди час на околовръстното в раьона на Г. Баня при 30 км ограничение 1 тарикат си караше в насрещното имаше полицейска кола спрях да ги питам: защо допускат това, ония викат_ "Теб кво те интересува!? българското пътно говедо разбира само от конфискация! то в затвора влиза, гъз дава -само за да запази кинтите- вземи му ги и ще намалеят драстично тарикатите.

Разтрел за шофьора, поколението му и роднините до 3-то коляно!

Ако мотоциклет мине със 360км,покрай тази камера дали ще има време да го заснеме?

Камерата няма да може да го заснеме. За некролога ще трябва да се ползва стара снимка.

да. проблемът е че на моторите номерата са отзад, не отпред. така че си карат както си знаят

Ами те камерите те снимат отзад бе келеме. вземи книжка, па тогава коментирай подобни теми.

Като чуя масирани проверки и ме напушва голям смях.Къде ги тия масирани проверки.То по основни магистрали няма никакъв контрол,а какво да говорим за второстепенни пътища.Когато се касае за човешки живот не може да се разчита на кампанийни изяви.