Доматена революция пред парламента днес

Доматен протест е организиран в социалната мрежа Фейсбук за днес от 17 ч. пред парламента в подкрепа на Николай Колев - Босия, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Доматена революция пред парламента днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиерът Бойко Борисов направи уникален гаф в Брюксел. В престараването си да обвини БСП за сътресенията в държавата по време на своето управление, министър-председателят се изцепи: България е с най-нисък брутен вътрешен продукт и най-бедна вследствие 100-годишното управление на социалистите. Министър-председателят не се усети, че сложи при комунистите, например, лидера на Демократическата партия Александър Малинов, либералите Иван Гешов, Стоян Данев, и Васил Радославов, както и емблематичния земеделец Александър Стамболийски. Освен това премиерът промени историята с импровизацията си, като преобрази цар Фердинанд и сина му цар Борис III също в социалистически вождове.

23 години българска демокрация - 23 години КРАЖБИ. Оттук нататък 23 години изборите ще печелят тия, които убедят избирателите, че няма да КРАДАТ. Или ще КРАДАТ по-малко. Толкова! Вън КРАДЦИТЕ от българската политика! Тогава ще има пари за всичко!!!

IQ,нещо не сте във форма днес :) P.S. Аз съм добронамерен НЕКОМУНОИД

Ама ти и днес си ли на работа?

С тъга трябва да призная,че всички усилия да се промени нещо в БГ не зависят от нас.От една страна,както "Муш" каза гласуването ще е за партии или лица,които ще бъдат предварително определени.Там винаги ще се избират такива,на които ще се разрешава лично облагодетелстване в замяна на корпоративно обслужване.И нито управляващите ,нито тези,които са ги посочили, на този етап са загрижени за състоянието на огромното мнозинство хора в България.Нещо повече-колкото е по-тежко икономическото положение в страната-толкова по-добре за политиците и тези,които са зад тях.Хората оскотяват и са по-лесно манипулируеми,когато основна задача е ежедневното физическо оцеляване.Ако случайно страната получи камикадзе лидер,успял да излъже очакванията на кукловодите си,100 % ще го бъде съботиран икономически и политически,докато бъде съборен и сменен с послушко.Като държава сме с малък потенциал,като народност сме разпокъсани,като нация сме настройвани един срещу друг.И като се замисля кой в крайна сметка е срещу народа...Никакъв шанс ! Това е същото като ръкопашен бой с Кинг Конг.Колко от вас се замислят за това,кой управлява БНБ /за наивниците-далеч не е Искров/,защо и кой ни натресе валатния борд,защо и как се стигна до Виденовата зима,как се породи кризата 2008,защо и накъде отиват нещата в Близкия Изток.Колко е удобно, че се вторачваме в пионки като Борисов,Станишев и компания.Шанс има само,ако тези които в момента печелят на картелна основа в БГ са заплашени,че ще престанат да получават приходите си.Там е решението за ЧАСТИЧНО !! подобрение на иконимеското положение в БГ.

И аз имам същите подозрения за правителството на Виденов от известно време! Демократизирали са го! Но както виждаш никой не се трогва от коментара ти, просто явно интелектуалния потенциал на повечето толкова си и може.

Язък за хубавия зеленчук, не си струва да го хабим по тези ............. Я да си продължим с по една ракиика и салатка с доматенце, защото само това правим, не сме обединени. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА - да, но за нас не важи, масово народа се страхува и не му се занимава, но така няма да се оправим.

хехе, от 10 години за първи път написах реплика и те ме изтрили-явно оруел 198ч! пак ти пиша- това е форма на протест, няма да се стрелят я! ех, варна, варна!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тез червени домати, кой ги мама разклати.....Ахр Боко, дупе да ти е яко....

Тия заблудени душици по добре да се научат да садят домати вместо да ги хвърлят. Може би ще се сетят как се творят благата.А пък горкия НК-Босия за съжеление е избосял с акъла си.

Да, вярно, по-добре щеше да бъде с лай*а, но за следващия път!

Чушки и домати,който не метне!Той все кокал ще яде!Той ще има празна- та душа,аз ли да го удоша!

Не казвам, че Бойко е най добър, но на този етап не трябва да се заменя за Мустафа, за Сергей Станишев, за Георги Първанов и други знайни и не знайни човечета

нАЙ-доброто при Бойко е, че в държавата вече има само една единствена сериозна организирана престъпна група и това е ГЕРБ! И поради тази причина има пълно спокойствие в подземния и надземният свят!!! Но на обикновенният човек - ДУПЕ МУ ЯКО!

Чшшшш , тихо ,слушай си чалгичката и повече не се обаждай ... Нали заради такива ки.ли като теб , тиквата е на власт ... Аман от чалгарки ,силиконки и мутрески ,падащи си по лоени топки като боко тиквата ...

За бога братя идвайте, че станахме за резил, само 300 - 400 червени партизани сме.

Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта... Ние сме на всеки километър и така до края на света

на протеста нямаше нито един политически лозунг и нито едно знаме освен българското!

Къде бяхте толкова години да хвърляте домати по предишните демагози??? Или може би тогава времената бяха по-добри..? Хайде стига йезуитщини...

Не, тогава бяха времена без изградена култура за протести, освен това от тях нямаше никакъв ефект и смисъл. Партиец от червена и развалена партия разбира само от гьостерица, а за нея трябва национална стачка, не става с протест само на учители, лекари или други. Боко може да е популист, но отстъпленията му пред протестиращи най-добре ще научат хората, че могат да си поискат нещо и понякога то да се случва. Тежко им на комунистите ако вземат следващия мандат. 2-3 години ще ги превъзпитаваме, чак после може да свършат нещо полезно.

Къде беше великия десидент, когато 16 от 23 години управляваха бившите комунисти. Не съм чул срещу Станишев, великия десидент да е хвърлял нещо, помня че философстваше по телевизията.

Какво толкова му обръщате внимание на този вмирисан скункс. Не се стърпях,-домати ще хвърлят по кого, защо, важното е да е виновен някой друг. Който каквото изцапа да си чисти или тоя ще търка с брадата, като домакин на партито.

Имаше пак един такъв "дисидент" някога, човек на перото божам, дето, когато народът протестираше и грладуваше, а колегите му се изнесоха на палаткови лагери, той обяви с другарчето си не гладна стачка, а заяви, че в знак на протест ще......преяжда! Ето тази гротескна перфидност и безочие ще ни доизяде главата! Но няма кой вече да ги възпре, Радой го няма отдавна и се ширят безнаказани, интересни, странни и поизтупали нафталина от демо-одеждите си.

Имаше пак един такъв "дисидент" някога, човек на перото божам, дето, когато народът протестираше и грладуваше, а колегите му се изнесоха на палаткови лагери, той обяви с другарчето си не гладна стачка, а заяви, че в знак на протест ще......преяжда! Ето тази гротескна перфидност и безочие ще ни доизяде главата! Но няма кой вече да ги възпре, Радой го няма отдавна и се ширят безнаказани, интересни, странни и поизтупали нафталина от демо-одеждите си.

Това вече не се търпи. Да скъсаме оковите на ГЕРБ!

kgb777kgb

Протестите са право на всеки и това е чудесно ! В България протестите са за всичко друго , но НИКОГА тогава , когато наистина трябва и никога срещу това което трябва !!! Винаги зад гърба на протестиращите наднича една гнусна ,крадлива червена ръчичка стискаща сърп и чук !!!

Ти би ли протестирал и за какво, срещу това правителство?

Не, той от малък е спестил няколко милиона. И сега всички правителства го кефят, ама най-вече това на ГЕРБ. Него цени, сметки и заплати не го плашат.

Босия отхвърли и политическата подкрепа, която му оказали от БСП. .......... Нали точно те са инициатори на този протест.И после съселчо ще излезе да каже че нямат нищо общо с това.

Ей, защо се разпадна системата на психиатричната здравна помощ!!! Ужас! Никой ли не се занимава с тези пациенти!??

Хайде да видим кой е по-силен - Дон Домат или Дон Винету? Малкото камъче обръща каруцата, нали така :)

Бих казал - Давид (Босия) срещу Голиат (Пожарникарчето)

Ей, един човек ви трябваше да ви събуди от летаргичния сън и да ви изкара на улицата ! Браво на Николай Колев - Босия.

humfry

На улицата или по коментарите и форумите в интернет?

Много голяма грешка е да се подценяват форумите в НЕТ-а. Това, че става въпрос за "виртуална реалност" не означава, че са недействителни. По същата логика, когато са навлезли телефонните комуникации някога, е трябвало вероятно баба ти и дядо ти да притичат до позвънелия, за да го видят наистина "око в око" ли? Изобщо не е успокоително за управляващите, че на площада имало малко протестиращи...

humfry

"Когато нацистите дойдоха за комунистите, Аз мълчах. Не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, Аз мълчах. Не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, Аз мълчах. Не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, Аз мълчах. Не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори."

Страхотно казано!!! БРАВО! Но малко са тези, които ще го разберат! Както каза бате Боко - "лош матреал!!!

На тази новина е необходима подобаваща разгласа. Не е кой знае какъв зиян оцапването с домати. Не е камък, все пак! Или, не дай се, Боже, камикадзе, а? Обитателите на сградататрябва да са спокойни. Някоя и друга омацана фасада и толкоз. Нищо не застрашава живота им.

Това е хубавото на идеята! Не застрашава живота на никого, но показва, че управляващата класа ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА НА ВСИЧКИ!!!

няма да отида да замерям сграда на институция. тя си е наша и ние ще платим за чистене. поне да имаше депутати.... много ментета има в това тук..държава ей. и протестите някак си хилави и дирижирани и референдуми не за крадени избори и съд а за атомни ядра и левите нещо капиталисти и десните карат у лево и всички тези неслучайни събития се опират само на нашето разделение, на нашата липса на човешки ценности, на нашето безверие към човещината на човека до нас.

Парите за почистване на сградата са малка инвестиция в светлото бъдеще.

Преди 10-ти имаше безплатно образование,здравеопазване , работа за всички ,нямаше престъпност и корупция ,но не можеше да се говори - беше лошо.Сега няма работа , здравеопазването и образованието се плащат ,има престъпност и корупция ,може да се излиза в чужбина за да се сменят памперси,може да се говори ,но няма кой да чува ,пак лошо.Е какво искате бе хора ,то малко бременна няма, или е, или не е.Какво ви остава да си направите доматите на салата и... наздраве!!!

и преди 10-ти не беше безплатно. просто имаше много народ работещ на ниско заплащане. по селата блъскаха за 80-100 лв та им даваха частно да поработят по 14 -16 часа. имаше жителство, което се оправяше по незаконен начин. заплатите на управляващи вървяха с бонуси - коли ,вили, проститутки, корекоми, чужбина. ..наздраве

А сега много безработни и останалите отново на ниски заплати, а управляващите са си със същите бонуси.

Познавам от години Кольо-Босия. Не е лош човек, начетен е, но е доста странен (умишлено не казвам друга дума). От години е беден като църковна мишка, а сега вече явно го стърже на умряло от глад. Дига сега малко шумутевица, че белким го поканят в ТВ, вестниче и подобни за някой хонорар от участие. Ясно и просто е, Кольо !!

Чисто и просто-милиционер

Хора на Джордж Сорос организират протеста. Стелиян Стойчев най-вече. Дянков предупреди, че международни спекуланти играят срещу валутния борд. Като 1996-та

Някой ракия ши носи ли! .................................................................................................................................. Рака и комунизма - това мори хората! Да се отпусне клинична пътука - болни от "Аз съм комунист и мразя България!"! ..................................................................................................................................

НЕ! Повече психиатрии трябват, като те чета!

Не знам какво и защо е заявено и организирано по фейсбуката, ама накрая ще има точно не повече от 1-2 човека, които като видят че са сами и ще се направят на луди.

защо с домани с гранатомети

един виртуален домат и от Варна!!!

всички ще бъдат такива...освен ако има безплатни,ще отиде народ ама с чанти ...червени ибрици 89 годишни..

Войнстващи форумджии, брейй! Не искат домати, а гранати. Опасна работа!

С глупавите си закани ще yплашите ГЕРБ, ама друг път. Много ги интересува тях дали ще управляват отново или не, нали са се нагрухали вече, дреме им за вас.

Босия ще им е командващ. Вземи домат! Приготви се! Прицели се! Чупка в китката! Задръж, задръж... ОГЪН! Сега си представете това се извършва от 2,000 човека по команда, като всеки човек има кофа с домати до него и всички са строени в редици, а босия е най-отпред с един турски праз лук в ръка и дава команди.

не с домати, а с гранати.

честно казано на мев всичко ми омръзна -искам да живея в някое красиво спокойно място където хората ходят на работа, почиват ,спортуват и Живеят!

Амин!

Но благотворително, нали. Защото заплатата ще е или 200лв, или няма да има такава.

а не може ли да е в евро или долари ...

Много добре сте го написали! И аз мечтая да живея на такова място!

Дронег, България не е ли такова място? Не почиваш ли, не ходиш ли на работа, не е ли красиво? Сега кажи, че и заплата не получаваш. Нали в магазина на вересия ти дават, а и тока е на вересия.

С тез червени домати само гледайте да не ядосате селският бик Боко че той като види червено пощурява.

Не се прави на остроумен, изглеждаш глупаво. Биковете не различават червения цвят, както и почти всички бозайници.

Винаги съм се възхищавал на учените идиоти.

ХВАЩАМ СЕ НА БАС , ЧЕ ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЖАЛКАТА , СМЕШНАТА И ГНУСНАТА МУТРО- МИЛИ5ЦИОНЕРСКА ПАРТИЙКА ГЕРБ .АКО ГЕРБЕРАСТИТЕ НЕИСКАТ ДА СИ ТРЪГНАТ С ДОБРО ,ЩЕ ГИ РАЗКАРАМЕ НАСИЛА . В МОМЕНТА НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ БЪЛГАРИТЕ МРАЗЯТ , ПСУВАТ И НЕНАВИЖДАТ ГЕРБ .

Няма страшно, ще ви дадат нов идол, да си го заобичате като тоя, и после да си го намразите. Все пак не забравяй че Политбюро никога не е преставало да управлява България!

Ти пък къде отиде, бе?

Дали са политбюро, дали са кукловодите, все тая. По-вероятно е да са вторите, иначе БСП нямаше да предаде властта на ГЕРБ. Факта е, че обикновения гражданин е винаги прецакан.

Дядо Николай е готов за Патриарх. Има си възраст, окосмен е предостатъчно, брадата му е съвършена, няма да я чакаме да порастне, праведен християнин е, не е бил ченге, приказва мъдро. Какво чакаме повече? Амин, дай Боже. Само да не ходи бос.

За дядо Бойко ли говориш!??

Не се заблуждавайте. Не е лумпенизирана какафония. Срещу себе си имате 100 годишна партия, която от няколко години е извън властта и те вече губят търпение. Те са способни на всичко. Върнете се назад в Българската история. Така, че днес доматена революция, вчера бунта на пушачите, утре не се знае какво. Все пак Позинтано 20 е в бившия Дом на борците срещу фашизма и капитализма. Чичо Станишев е от стара коза яре.

Не само 100 годишната губи търпение , целият народ също губи търпение ,само не знам как ще издържи до юни 2013 и тогава здрав да е гъба на ГЕРБ ,ще има много бой да яде

И ти говориш за бой...терминологията същата - червен си и ти.

стерилна революция...

никой няма да отиде, пак манипулират малолетните пишловци във фейсбук...

а ти какво си?

може и малко да отидат ,защото всеки има работа да прави нещо да оцелява ,но много са с вас духом и напролет ще броим доматите в урните , сигурно повече ще са червени- лелееее...ха.... ха...

боят настана тупкат сърца ни,ето ги близо наще душмани............

Поредната лумпенизирана какафония. Поредната площадна буфонада! На хора, които нямат и капка идея как да се променят нещата! Само с отрицание и луда истерия нищо не става! Вижте по площадите на Европа и света: Угнетените развяват ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА!

Може и да си заслужава да се протестира ,ама точно този космат субект, не е примера който ми се ще да виждам пред себе си. От както го знам, този винаги е против нещо.Ама как да се оправи ,не знае .Много удобно ,винаги си против, ама не знаеш за какво си,и как да се се направи.Ами нали анархистични типове като него, ни вкараха в тая каша.Не го правете национален герой.

А смяташ ли, че за всичките тези години нещата в България не са такива, че всеки един от нас винаги да е против системата!??? Говорим за ВСЕКИ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК!!!

В личен план най добри ,от гледна точка на материално благосъстояние,ми бяха годините 2002-2009.А от гледна точка на обществено спокойствие годините 2001-2005.Не съм царист ,ама Сакскобурготски, со кротце и со благо ,успяваше някак си да притъпи противопоставянето- десни-леви,сини-червени.Това противопоставяне и всички други антагонизми, стигнаха своя връх ,при сегашното управление.

не с домати а с помия трябва да се залее тая шайка народни изедници

има ли значение гърците винаги ще са по -добре от нас. след приказки че този който иска да протестира е луд..

Защо се не самозапалиш в знак на протест,ами ще цапаш с домати...запали се на покрива да те не гледат УБАВЕЦ!! И да не мърсиш..

Пък ти що не си траеш, пък те нещата сами ще се оправят? Що не си бачкаш тихичко за мутрите, пък да чакаш да ти вдигнат доходите? Що не си цоцаш тихичко ракийката вечер, пък те болниците сами ще се отворят? Що не си гледаш кротко телевизийка, пък те циганите сами ще се образоват? Що не си гледаш кротко сеира на топло, пък то докато се обърнеш....той живота СВЪРШИЛ!

Стадното чувство в българина е налице, никакъв луд без работа и без акъл решил да хвърля домати и още една камара овце тръгнали след него ;-)

майтап ли или сериозно

Одавна трябваше да излезнем хора, това е геноцид с/у нас. Децата ни тънат в мизерия, мутри ни управляват, съвземете се това е нашата държава не я давайте така лесно на изродите, които съсипаха и психиката на народа ни. Не е вярно, че българина е мързелиж, тез глупаци си мислят, че ни промият мозъците и донякъде са успяли.. Трябва да си отидат абсолютно всички от властта. Това са мутри, прости хора които ни ограбват и нас и децата ни !!!!!

За да "тъне" детето ти в мизерия, вината е в неговите родители. Аз ли да го храня , обличам и образовам? А ти какво ще правиш?

Той вече прави единственото, което може - говори празни приказки. Съгласен съм с вас, че ние трябва да спасим държавата, не тя нас.