Задържаха 2000 папагала на границата, слагат ги под карантина

Над 2000 папагала са задържани на ГКПП Капитан Андреево, съобщиха от "Зелени Балкани". При проверка на преминаващ през страната микробус със словашка регистрация митничаритеса се натъкнали на пратката с екзотични птици.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 2000 папагала на границата, слагат ги под карантина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме и едни 240 папагала, които също са за карантина. Моля погрижеете се за това, че са опасни за здравето на българите и за България!

Две хиляди папагала да изнесат! То значи да не остане журналист в България. Интересно дали и "Цар Фердинат" и "КГБ"-то са били из клетките, нещо не се обаждат напоследък.

Търси се само сензация от Зелени балкани. Нито едно от тези папагалчета не е хванато от природата. Това са само домашно излюпени птици и благодарение на хора отглеждащи декоративни птици тях ги има по търговската мрежа. Отглеждането на такива папагалчета по нищо не се различава от гледането на другите домашни животни. За изчезването на много животински видове от природата ни има стотици други причини преди бракониерството.

птиците от снимката са вълнисти папагали!! а зелени балкани или лъжат или нищо не им е ясно, за розелите, това са декоративни птици гледани от любители за гъдел и някой лев. защото повярвайте много трудно се въдят.

Преди да почнеш с хулите, помисли дали тази е снимката на папагалите от статията или просто са сложили снимка на папагали ;) Весела коледа :)

Снимката е сложена от Дир-а. Зелени Балкани са фанатици на тема природа и особено птици - бъди сигурен че знаят разликата между Розела и вълнисто папагалче.

Добре, че има снимка и малко пояснения, че от заглавието излиза, че са задържани 2000 членове на ГЕРБъ.

фенове на ботев са

Че откъде да се вземат освен една майка да ги е нацвъкала в клеткатЪ. Всички папагали в клеткатааа в клеткатааа в клеткатааа, и обратно в Турция!