Това сподели бившият земеделски министър в кабинета на Симеон Сакскобурготски в предаването „Тази неделя” по bTV.

"Ахмед Доган е имал тежко детство, цял живот се е стремил да се докаже и затова влиза и в ДС. Той се е превърнал в комплексиран човек, който вижда във всеки предател, дори сред най-близките си", заявява днес Дикме.

Около лидера на ДПС не е останал нито един качествен човек и накрая ще си остане самотник, добави ексземеделският министър.

"Покажете истинското лице на лидера на ДПС", посъветва медиите бившият земеделски министър, цитиран от БЛИЦ.

Не се страхувам от Ахмед Доган, защото няма нещо което съм направил, от което да се срамувам. Знам много неща, но никога няма да ги кажа, заяви бившият земеделски министър. Ще ги напиша в мемоарна книга след 20-30 години обещава Дикме пред камерата.

За неизвестните около смъртта на най-доверения човек на Ахмед Доган - Ахмед Емин бившият земеделски министър е категоричен, че самата теза, че смъртта му е самоубийство е едно прибързано решение. Това не е единствения мистериозен инцидент в редиците на ДПС. Емин никога не е бил "мъжка секретарка", както го определи Сокола. Той беше най-доверенното му лице, което беше запознато с всички политически игри отвъд завесата. Около смъртта на Емин има много неизвестни, но ключът на загадката се крие в точното място, на което е извършено убийството или самоубийството. Това е най-важният знак, който трябва да води разследващите, категоричен е Мехмед Дикме.