Това заяви 29-годишният Колев в интервю за bTV, дадено от затвора в Пазарджик, където е преместен от Националната следствена служба, за да излежи присъдата си за кражба на мобилен телефон.
Разследващите не позволяват на Лазар да покаже лицето си с мотива, че все още предстои да бъде разпознаван заради делото.
"Пазарджик е малък град, но никога не съм ги виждал, а сега като ги гледам на снимките дори не виждам нищо привлекателно в тях", допълни мъжът.
Телата на сестрите бяха намерени на 27 януари 2006 г. в местността “Грамадите”, в района на пътя между Пещера и Брацигово. 
Лазар Колев е сред разпитаните около 10 000 души по случая. ДНК експертиза, забавила се 2,5 години е ключът към разплитането на убийството.
През пролетта на миналата година ангажираните със случая с изненада установяват, че биологичният материал от интимните части на момичетата, както и следите в ноктите им, все още не са изследвани. След като забравените веществени доказателства все пак стигат до София, става ясно, че има съвпадение на откритото ДНК и на затворника Лазар Колев. Според него обаче следствието и прокуратурата не се занимават със събирането на годни доказателства, а си търсят жертва.
"Следователят Веселин Мартински и полицията в Пазарджик са нагласили всичко, аз обаче имам доказателства, че съм невинен, но няма да ги кажа сега, а ще ги представя в съда", закани се Колев.
Колев няма алиби за нощта на убийството, но и не пожела да каже къде е бил тогава, защото това била тема за пред съда. За него е необяснимо как така най-добрите служби в света не намират генетичен материал, а нашите чак толкова време след убийството вадят негова сперма от едното момиче.
Колев призна, че през януари 2006 г. не е имал сериозна приятелка. Имал съм десетина сериозни връзки, продължавали са по около година, сподели той. Според психолози Лазар има странни сексуални потребности и става агресивен при употреба на алкохол. Той обаче отрече да е агресивен по време на секс.
"Пълни глупости са това, че съм силно надарен", заяви още той, отхвърляйки и друго твърдение на разследващите, че причина за смъртта на едното от момичета е била в твърде големия пенис на Лазар.
"Самото обвинение ми тежи като язва, причинявам на близките си много страдание. Още много дълго време ще си задавам въпроса защо “аз” съм жертвата", каза още обвиненият за двойното убийство.