Time ще излезе с интересна първа корица през септември. На нея се вижда потопения във вода Овален кабинет в Белия дом и едва удържащият се над водата американски президент. Поводът-засилените коментари за евентуален импийчмънт на Доналд Тръмп след събитията от последните дни и показанията на бившия му адвокат.

Президентът Доналд Тръмп проговори за евентуалното му отстраняване от поста. За подобна стъпка се заговори усилено в САЩ след като бившият адвокат на президента Майкъл Коен се призна за виновен в престъпления, свързани с укриване на данъци и нарушаване на финансовата дисциплина, извръшвани по заповед на Тръмп.

"Ако ми обявят импийчмънт, това ще прати икономиката ни в криза. Пазарът ще рухне и всички американци ще обеднеят. Не разбирам, как могат да отстранят човек, който се справя прекрасно с работата си, аз направих толкова много за Америка", каза Тръмп.

Обсъждането на евентуален импийчмънт на президента се засили ,след като Коен призна, че е платил на две жени по няколкостотин хиляди долара, за да не сопделят за интимните си отношения с Тръмп. При това парите са взети от фирмата на настоящия президент, което също е нарушение на финансовата дисциплина по американските закони. Бившият адвокат е категоричен, че е действал по лична заповед на Тръмп.