Пулев записа достойно представяне, като имаше своите силни моменти на ринга. Кобрата започна добре първия рунд, но Кличко успя да нанесе серия от удари и българският боксьор падна два пъти на ринга в нокдаун.

Вижте снимки>>>

Във втория рунд Кобрата продължи да се представя достойно. В края на третата част Железният чук обаче отново показа опитността си, като изтласка противника си и така Пулев бе в състояние на трети нокдаун.

Пулев започна четвъртия рунд с рана под лявото око, а в началото на тази част няколко леви прави удара на българина смутиха Кличко.

В петия рунд Владимир Кличко успя да нанесе силно ляво кроше, с което повали Кубрат, който този път не успя да се изправи.

"Направиха ми хиляда номера, екипът на Кличко е от монополисти. Бяха подготвили всичко, дори и съдиите. Едва ли ще има реванш. Срещу себе си имам меко казано мафия", заяви Кобрата в ексклузивно интервю за Нова телевизия.

"Не може да се отрече, че всичко е на негова страна. Това обаче не е оправдание за мен. Не показах всичко, на което съм способен. Въпреки всичко имаше и положителни неща. Не съм доволен от себе си. Продължавам да работя, продължавам напред. Не ми достигна опит, може би този мач дойде прекалено рано за мен", сподели още 33-годишният българин.

Подробности и снимки от мача ТУК>>>