На 19 май 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Слатинска", ж.к. "Христо Смирненски" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Слатинска" от ул. "Боян Магесник" до ул. "Георги Аспарухов-Гунди"

ул. "Марко Бочар" №1-3 и бл. 80

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 80.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 19 май 2021 г. (сряда) във връзка със строително-монтажни работи в кв. "Суходол" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

кв. "Суходол"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Траян Танев" на кръстовището с ул. "Дъб"

На 19 май 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Роза", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Рашовец", ул. "Роза", ул. "Могила" и ул. "Сергин Сердарски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Могила" на кръстовището с ул. "Сергин Сердарски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на "Софийска вода"