Залата ще бъде преобразена в парти клуб за вечерта с допълнително озвучаване и клубно осветление, съобщиха организаторите. Нестандартна декорация, денс пърформанс и удобни барове ще допълват парти атмосферата.

Специално за събитието турският диджей подготвя ексклузивен шестчасов сет - демонстрация на еклектичния му вкус, богата музикална култура и уникален стил на миксиране, съобщиха организаторите, цитирани от БТА.

Роден във Франкфурт и израснал в Турция, той започва кариерата си на диджей в една от най-известните турски радиостанции, с което приковава вниманието на редица световни продуценти. По-късно с V-Sag създават лейбъла "No Smoking Recordings". "No Smoking" е и името на радиошоуто му по "Фриски Радио" и по "Радио Нова".

Диджей Таркан няколко пъти печели наградата "Диджей на годината" в Турция, а през 2010 г. беше избран за "Най-добър чуждестранен диждей" от българската публика. Негови ремикси и продукции са включени в траклистовете на диджеи като Тиесто, Пол Оукънфолд, Армин ван Бюрен, Джон Дигуид, Ернан Катанео, Роджър Санчес, Пол ван Дайк и много други.

На предварителна продажба билетите ще са по 15 лв., а на място в деня на партито - по 20 лева.