В международния ден на думата "Благодаря" - 11 януари, Лидл България стартира специална кампания, с която благодари на своите клиенти за доверието. Така с началото на новата година компанията изразява своята признателност към всички, които ежедневно избират Lidl за своя любима верига.

"Днешният 11 януари е още един повод за нас да кажем на всички наши клиенти "Благодарим ви, че ни се доверявате!". Да оправдаваме това доверие ежедневно е нашата най-голяма отговорност в продължение на вече повече от 10 години. Затова и ежедневно полагаме усилия да предлагаме най-доброто качество на най-добрите цени, да гарантираме сигурността и безопасността в нашите магазини и да даваме на клиентите ни още нови причини да избират Lidl. Защото няма по-голямо удовлетворение от това да ги виждаме усмихнати и доволни от избора, който са направили", коментира Милена Драгийска-Денчева, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Главен герой в новата рекламна кампания са именно клиентите, които познават отлично продуктите с марка Lidl и които пазарувайки или споделяйки със своите близки и познати, са най-добрата реклама на веригата. Много често те са и хората, които най-добре представят продуктите пред останалите клиенти - точно както го прави и главният герой в новия телевизионен клип, част от кампанията.

Отлично качество на добра цена, прецизна селекция от разнообразни висококачествени продукти, които пестят време и средства, безопасност и най-високи мерки за сигурност, гарантирани от сертификата COVID Shield на TUV Австрия, който веригата първа получи още през септември миналата година, както и всичко необходимо за бързо, удобно, сигурно и приятно пазаруване, с грижа за бюджета на българското семейство и с гаранция за високо качество - това са само част от характеристиките, които вече 10 години отличават Lidl на пазара и затвърждават образа му на любима верига.

Затова и през новата година компанията ще продължи да следва тази своя мисия - да бъде близо до своите клиенти с все повече магазини, да им предлага високо качество на добра цена, да ги изненадва с иновативни предложения и да оправдава тяхното доверие.

 

Телевизионния клип на кампанията можете да видите тук: 

 

* съдържание на Lidl