В делничните дни да караш ски на Мальовица, се оказва изключителна възможност на много достъпни и буквално ниски цени. Целодневната лифт карта за възрастен е само 15 лева, а за дете - 10 лева.

Промоция има и за полудневните сутрешни лифт карти. Възрастните могат да се порадват на сутрешно каране на ски само за 10 лева, а децата - за скромната сума от 5 лева.

"Ние сме комплекс, който в условията на икономическа криза, се стреми да показва социално отговорно поведение. Искаме да сме достъпни за всички българи. Например, на цена от само 5 лева не можете да организирате нищо по-хубаво за детето си, освен да му подарите запомнящо се ски преживяване в едно от красивите кътчета на Рила. Срещу тази скромна сума можете да осигурите невероятна радост на малчугана си", каза Янко Аврамов, представител на курорта.

Всъщност, Мальовица е сякаш комплекс, създаден за семейства с деца. На "Меча поляна" работят 2 детски влека, добре обработени са и двете писти "Улея-Стената" и "Ръждавица". Зоната за деца е оборудвана с модерна транспортна ски лента, която отвежда децата до най-високата точка, като им помага да подобрят техниката на закрепване, завиване и спиране на ските. Предлагат се и допълнителни удобства, като ски гардероб и индивидуални уроци.

"За скиорите, които нямат търпение да дойде уикендът, предлагаме изгодна възможност да избягат от големия град, дори и през седмицата! На Мальовица предлагаме и нощно спускане на изключително добра цена и забележете, всичко това се намира само на час и половина път от София", заяви още Янко Аврамов.