Амбицията непрестанно да подобрява качеството на услугите и разнообразието от продуктите си е движеща сила за Office 1 вече над 22 години. Това е и основната причина компанията, която все повече се дигитализира, да направи една естествена смела стъпка по отношение на начина, по който се представя пред своите клиенти и партньори, а именно промяната на логото си. "Обръщай се към нас на малко име" - това е слоганът на ребрандинг кампанията, който ясно показва водещите принципи за марката - да заслужи доверието на своите клиенти и да гарантира, че на Office 1 може да се разчита. Компанията предлага разнообразие от продукти за бизнес и крайни клиенти - от офис консумативи, през техника и хигиенни материали, до модерно обзавеждане, луксозни стоки и предложения за подаръци. Вдъхновението за новото лого и слогана идва от вярването, че в качественото обслужване отношенията трябва да бъдат изградени върху взаимно доверие, а работата да бъде вършена с усмивка.

снимки: Office 1

Осъвременяването на логото и слогана на Office 1 е една логична поредна крачка по пътя към модернизация и комплексно обслужване. Първите стъпки бяха направени на 20.02.2018 г., когато българската кооперация "Панда" се превърна в единствен собственик на търговската марка Office 1 Superstore за цял свят. Преговорите по сделката за придобиването на правата продължиха повече от година, след която Office 1 предприе следващия си ход към автоматизацията - изграждането на складово-логистичния си център в Равно поле през октомври 2018 г. Логистичната база е оборудвана с една от най-модерните технологии за складиране и обработка на поръчки в света. Това превръща Office 1 в истински пример за технологичен прогрес, чрез който компанията изпреварва конкурентите си в цяла Югоизточна Европа. И докато Office 1 се развива все повече в посока разрастване и усъвършенстване на своите продукти и услуги, то тя е запазила максимата си отпреди над 22 години - да бъде близка до клиентите и да общува свободно с тях, за да им гарантира индивидуален подход и комплексни решения. Точно този подход бе вдъхновението за новия облик на компанията - от логото, през малкото име, до приятелския слоган.

снимки: Office 1

 

Изпълнителният директор на кооперация "Панда" Елка Каменова-Цанкова споделя, че след закупуването на световните права върху марката, Office 1 продължава да следва стратегията си за развитие. "За нас е от ключово значение да бъдем в крак със съвременния начин на живот и да доказваме, че българска компания може да задава тенденции на световно ниво. От години реализираме технологична трансформация, чрез която гарантираме на клиентите си спокойствието, че могат да разчитат на нас" - казва още г-жа Каменова-Цанкова. Макар че Office 1 е дългогодишен лидер в своя бранш, това не само не е спирало, а дори е катализирало амбицията на компанията да се усъвършенства още повече. Автоматизацията помага на компанията да гарантира за своите услуги и продукти и по този начин да изгражда все по-голямо доверие у своите клиенти и партньори. "Обръщай се към нас на малко име" е истински пример за пренасяне на добрите приятелски отношения в бизнес средите.

 

 

Вижте трансформацията на Office 1 тук:

 

 

###

Повече от 22 години Office 1 е безспорен лидер с 40% пазарен дял и предпочитан партньор от над 90 000 клиенти. Веригата има 69 магазина на територията на България, в които работят над 300 служители. Богатото портфолио на компанията се състои от над 110 000 продукта, сред които такива на собствени марки и на брандове, за които марката е ексклузивен представител в България. Асортиментът на Office 1 се разраства непрекъснато и предлага модерни предложения в категории като ергономични дизайнерски мебели, техника, подаръци, луксозни стоки.

 

* съдържание на Office 1