През последната година и половина всички оценихa високо възможността домът им да предлага условия за прекарване на време на открито.

След като прекараха много време у дома много хора осъзнаха, че имотите им не притежават всички удобства, от които имат нужда - най-вече голяма тераса или озеленен двор. В този момент най-търсени станаха къщите, разположени в близост до София, и пазарът предложи качествени проекти, които да посрещнат това търсене.

Днес Ви представяме точно един такъв проект до Англо-американското училище в София!

Прекрасни планински гледки, много пространство, чист въздух, зеленина, слънце и собствен двор, в който да посрещате приятели.

Снимки: Aria Park Townhouses

Добре дошли в комплекс Aria Park Townhouses!

Комплексът се състои от 13 редови къщи, разположени на естествен хълм в близост до Панчаревското езеро и басейн с минерална вода. Всяка от къщите се радва на благоприятно южно изложение и собствен двор с площ между 100 и 200кв.м.

Строителството на Aria Park Townhouses вече е в ход като срокът за въвеждане в експлоатация е февруари 2024 година.

Снимки: Aria Park Townhouses

Локацията е отлична - на 13 км от идеалния център на столицата, само на 4.5 км (или 10 минути с кола) от Бизнес парк София и само на 650м от Англо-американското училище. Районът е населен и застроен с нови модерни еднофамилни къщи.

Комплексът е дело на компания с повече от 15 години опит в жилищното строителство, а подбраните материали са от най-висок клас - монолитна конструкция, тухли Wienerberger, топъл плосък покрив. Отоплението е решено на темпопомпа "вода-въздух".

Вашият нов дом, заобиколен от зеленина, е в комплекс Aria Park Townhouses!

За повече информация свържете се с Ивета Тодорова на 0882 817 551.

Разберете повече за Aria Park Townhouses тук!

*съдържание на Luximmo