Първите избират, последните обират.

С началото на юли месец и предстоящите жеги е време за разхлаждане! И макар морето да е потвърдено най-доброто решение на този проблем, то ето още едно предложение. Да помислим за Коледа - този така любим празник! Удовлетворението от това да планираш, когато всички почиват и да почиваш, когато всички са напрегнати, си е лукс, който малко хора си позволяват. За всички, които обичат да имат избор, предлагаме решение.

Мястото, което ще ви помогне да изживеете момента, да се насладите и дори да се радвате, че организацията на корпоративното коледно парти е била ваша отговорност, е Интер Експо Център. Тази емблематична за столицата институция е била домакин на едни от най-големите международни и местни конгреси, търговски изложения, както и на много значими събития, които се провеждат в София.

Сградата на Интер Експо Център разполага с 42 хил. кв.м площ и предоставя възможност за реализиране на различни събитийни концепции чрез многообразни и подходящи визуални трансформации.

С какво са уникални?

Едно от най-важните условия за успех е да имаш доверен партньор с богат опит зад гърба си. Някого, на когото да се довериш, че ще те предпази от необмислени решения и ще обере всички луфтове около организацията. А представете си да имате два такива партньора на своя страна?

Тази година Интер Експо Център си партнира с experiential маркетинг компания inflow в създаването на незабравими коледни преживявания. Дългогодишният опит на inflow в организиране и менажиране на събития ще ви накара да се чувствате спокойни, а идеите ви ще бъдат разбрани и проектирани такива, каквито си ги представяте.

Пакетът, който всеки един клиент ще получи, гарантира създаването на перфектната коледна атмосфера, на която да се насладите без грижи около организацията и прилежащите я процеси. Екипът ще бъде до вас от първите стъпки до самия край на вашето коледно парти.

Колективът знае, че всеки партньор е различен и точно заради това предлага персонално отношение. В IEC вярват, че може да преобразят всяка от залите си според идеите ви, а благодарение на уникалните визуални елементи, светлини, декори и ефекти могат да се докоснат до всички ваши сетива.

Ако решите да заложите на бутикова вечер с малък, но сплотен екип или пък искате да устроите парти, на което всички да са поканени и да се забавляват, то капацитетът ни се разгръща от 100 до 2 хил. души.

Декорацията, украсата, звукът - чист и неповторим са сред ангажиментите, с които се заемат и обещават да ни дарят. Професионално подготвеният и опитен екип ще се радва да ви предложи подходящ кетъринг, а защо не и миксолози?

И за да се насладите на забавлението без да губите време в паркиране и търсене на места, разполагате и с паркинг, който се намира под зала 6 за 420 автомобила. В непосредствена близост можете да се използвате и от паркинг за до 1300 места (буферен на метростанция "Интер Експо Център" - "Цариградско шосе").

Защо IEC и защо сега?

Защото Коледа е за споделяне, Коледа е емоция, топлина и чудеса. А какво по-хубаво от това да разкажеш на колегите си твоята приказка, така като я виждаш ти. Наслади се на празника и изживей емоцията, IEC и inflow ще се погрижат за всичко останало.

И не забравяйте, правото на избор се ограничава от времето. Една от максимите, с която дори и екипът на Интер Експо Център не успява да се пребори. За да имате избор и време да решите дали Коледа е шоколад, канела, Дядо Коледа или парти, то започнете с организацията още сега. Свържете се с ИЕЦ на [email protected] и си позволете да творите! Повече може да разгледате на https://iec.bg/events/


Материалът е предоставен от IEC.