Тази година зимата ще ни се стори по-дълга от обикновено - предстоят ни месеци на изпитания, в които основният ни фокус трябва да бъде здравето. Възстановяването и поддържането на имунната функция през този труден период е особено важно, за да си осигурим стабилна защита срещу болестотворните патогени.

Специализираните билкови препарати в подкрепа на имунната система са отлично решение в случая. Те могат да осигурят надеждна превенция и да намалят риска от усложнения при вече изявена симптоматика.

За оптимален ефект върху имунния статус, доверете се на Анти-вирал!

Anti-Viral / Анти-вирал е натурална формула от най-висок клас, която комбинира 5 билки със силно противовъзпалително, антивирусно и антибактериално действие.

Анти-вирал съдържа стандартизирани екстракти от ехинацея, ломатиум, астрагал, сладък корен и рейши. Тези лечебни растения, както и медицинската гъба рейши, са отгледани в Канада по методите на органичното земеделие, а екстрактите, извлечени от тях са сертифицирани за чистота, безопасност и ефективност.

Комбинацията от растителни екстракти в Анти-вирал проявява мощни общоукрепващи свойства и подпомага функционирането на белите дробове в рискови условия с висок процент на заболеваемост сред населението. Препоръчва се както с цел профилактика, така и за оптимизиране на ползите от основното лечение.

Ехинацея - основната съставка в Анти-вирал

Ехинацея е билка с уникални ефекти върху имунната система и белодробната функция.

Екстрактът от ехинацея в Анти-вирал е извлечен посредством специалната технология EnviroSimplex™, при която не се използват алкохол и солвенти, а биологично активните компоненти в растенията се запазват напълно.

Екстрактът от ехинацея в Анти-вирал е тройно стандартизиран и притежава висок фармакологичен потенциал. Патентован е като Echinamide™ и в него се съдържат трите основни групи активни вещества, подпомагащи имунната и дихателната функция: полизахариди, цикориева киселина и алкиламиди.

снимки: Revita

Ползи от останалите растителни екстракти в Анти-вирал

Ломациум / Lomatium dissectum (екстракт от корени). В корените на това северноамериканско растение се съдържат фитосъединения с мощни антимикорбни и противовъзпалителни ефекти. Екстрактът от ломациум противодейства на много от респираторните патогени.

През двайсетте години на миналия век в САЩ, щата Невада, са публикувани данни за това, че по време на мащабната, смъртоносна грипна епидемия от 1918 г., много хора биват спасени благодарение на широкото приложение на ломациум като средство за превенция и лечение.

Астрагал /Astragalus membranaceus syn. A. Propinquus (екстракт от корени). Това лекарствено растение широко се използва в традиционната китайска медицина. Източник е на флавоноиди с мощни противовъзпалителни и подпомагащи здравето на белите дробове свойства. Астрагалозидите, които се съдържат в корена му проявяват силен имуностимулиращ ефект.

Женско биле / Сладък корен / Glycyrrhiza glabra (екстракт от корени). Популярно лечебно растение с отхрачващи, имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства. Отлично се комбинира с билкови смеси срещу респираторни инфекции. Подпомага втечняването на гъстия секрет и изхвърлянето му от тялото. Облекчава кашлицата и улеснява дишането.

Рейши / Ganoderma lucidum (екстракт от плодни тела). Тази медицинска гъба е световноизвестна с многобройните си ползи за здравето. Проявява антимикробни, антиоксидантни и имуностимулиращи свойства. Активните компоненти на рейши са тритерпеноидите, стероидите и гъбичните имуномодулиращи протеини. Те стимулират активността на неспецифично имунокомпетентните T- и B-клетки, и подпомагат устойчивостта на организма срещу различни инфекции.

Анти-вирал се предлага под формата на лесни за преглъщане софтгел капсули и тинктура. В кои случаи се препоръчва терапията с Анти-вирал

  • с цел имунна профилактика и намаляване на риска от вирусни и бактериални инфекции;
  • след консултация с лекуващия специалист: може да се съчетае с конвенционалната терапия, за да ускори възстановяването и да намали риска от усложнения;
  • при начални симптоми на неразположение, с цел предотвратяване последващо развитие на инфекцията.

Производител: Natural Factors - канадска компания с 50 години опит в производството на природни средства за здраве.

Доверете се на Анти-вирал - защита за цялото семейство!

Повече за продукта може да прочетете на revita.bg

 

* материалът е предоставен от Revita