Компанията стъпва в България през 2006 година, когато отваря своя първи магазин в гр. Пловдив. Днес веригата разполага с 60 хипермаркета и е активна част от живота на 34 български града. Осигурява работа на почти 6000 души и се е наложила като верен помощник на българското семейство, предлагайки богато разнообразие от висококачествени и свежи продукти на отлични цени и отлично обслужване в своите обекти.

Преди броени дни компанията даде начало на своята 15-годишнина, като разпространи специален филм, в който разказва за своята дейност. Главни герои във видеото са именно служителите на компанията. Филмът разказва за високия професионализъм и отдаденост на екипа на Kaufland.

Антоанета Христова e един от участниците във филма, избрана и поканена да участва в продукцията измежду над 6 400 души, които работят в Kaufland. Тя е служител "Свежа витрина" в един от хипермаркетите на веригата. Вече повече от година Тони става рано, за да се погрижи всички продукти на свежата витрина с месо да бъдат безупречно подредени, когато клиентите влязат в хипермаркета.

За ценните уроци, предизвикателствата и какво е усещането да бъде част от филма по случай годишнината на компанията, в която работи, Антоанета споделя в специално интервю.

Представи се с няколко думи.

Казвам се Антоанета Христова, на 38 години съм и живея в София.

От колко време работиш в Kaufland България?

В Kaufland България работя от 1 година и 3 месеца.

С какво се занимаваш в компанията и какво най-много харесваш в работата си?

Служител съм на "Свежа витрина", където съм отговорна за сектор "Месо". Това, което най-много харесвам в работата си, е чувството да съм полезна на хората, както приятелските разговори с редовните ни клиенти.

Как би обяснила това, което правиш, на едно малко дете?

Съвсем простичко - продавам свежото и качествено месо за неговата вкусна, домашно приготвена супичка.

Какви са предизвикателствата, пред които е изправен един служител "Свежа витрина"?

На пръв поглед изглежда лесно, но не е така. Работата ми е свързана със съблюдаване на различни срокове, контрол на свежестта и качеството на хранителните продукти, както и тяхната естетична подредба. Едно от най-важните неща в работата с хора е вежливото и приветливо отношение към тях. Справянето с ежедневните задачи на моменти може да бъде предизвикателно, но пък накрая то винаги носи удовлетворение.

В колко часа ставаш?

Зависи от програмата ми за деня. Обикновено ставам рано, защото преди да застана зад своята витрина, трябва да се погрижа за децата си.

Кое е нещото, което най-много ти помага да си вършиш работата?

Дисциплината.

Кое е най-ценното, което научи, откакто работиш в Kaufland България?

Едно от нещата, които научих е, че ние сме едно голямо семейство, което винаги се подкрепя.

Защо прие да участваш във видеото по случай 15-а годишнина на Kaufland България? Какво е усещането да си част от такова видео?

За мен е голямо удоволствие да участвам в това видео. В същото време се оказа и предизвикателство, тъй като не бях правила нищо подобно до този момент.

Коя беше най-предизвикателната част по време на снимките, колко време продължиха и кои бяха най-забавните моменти?

Въпреки новата за мен ситуация, професионализмът на снимачния екип успя да ме предразположи и снимките преминаха в много шеговит и забавен тон. Заснемането на клипа продължи няколко часа, които минаха неусетно. Беше интересно, защото се запознах с процеса по заснемане на едно професионално видео, което се оказа много отговорна и не лесна задача.

Каква беше ти на 15 години и какво си спомняш от твоя 15-и рожден ден?

Едно съвсем обикновено дете за възрастта си.

Пожелайте нещо на колегите си.

Пожелавам им здраве и късмет.

 

* съдържание на Кауфланд България