82-рия тираж на Български спортен тотализатор има реалния потенциал да превърне 11 октомври 2020 година в една от най-важите дати в живота на всеки, който си даде шансове с числовите игри. А до къде могат да се разпрострат мечтите за богатства говорят съответните суми.

Джакпотът в играта "6 от 49" се очаква да достигне могъщата сума от 3 700 000 лева. Залозите за играта важат и за тегленето на Втори тото шанс, където печалбите достигат до 130 000 лева. Освен това един късметлия ще спечели и нов автомобил. Ситуацията в играта "Тото 2 - Зодиак" също е огромно предизвикателство пред всеки участник. Джакпотът в нея е до 3 000 000 лева, а с такива печалби оптимизмът за бъдещето има сериозна основа да става все по-голям. Джакпот до 300 000 лева може да бъдат спечелен от всеки, който заложи на поне шест числа в играта. Разбира се, системите за пълно комбиниране с повече от шест числа, могат много по-лесно да дадат отговор на въпроса как да увеличим възможностите да заложим на печелившата комбинация.

Спорт тото продължава да подпомага родния спорт и активно подкрепя Второто издание на купа "Черно море 2020". Спортното събитие ще бъде проведено на 10 октомври 2020 (събота). Спортен клуб "Черно море-Бриз кану-каяк", съвместно с Община Варна, Българската федерация по кану-каяк и Българският спортен тотализатор, канят всички желаещи в 9.30 часа на гребна база "Бриз". Награждаването на победителите е планирано за 11.30 часа. Надпреварата ще се проведе в 3 дисциплини за юноши, девойки, мъже и жени: 1-местен каяк, 5 хил. метра, мъже, 1-местен каяк, 5 хил. метра, жени и 1-местно кану, 5 хил. метра, мъже.

До момента участие са заявили 44 състезатели от 9 клуба, което означава, че надпреварата ще бъде повече от оспорвана. Заповядайте да се заредите с тонизиращ морски бриз и да си вдигнете адреналина с гонките. А тези, които не са чужди на идеята за колосални печалби, могат да си дадат шанс, като направят залози за 82-рия тираж на тотализатора. Крайният срок е в неделя 11 октомври до 18:15 часа, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

 

* материалът е предоставен от Спорт Тото