Партията на ВМРО закри предизборната си кампания с фолклорен концерт в столичния квартал "Враждебна". От там преди месец партията влезе в битката за София.

Ангел Джамбазки, кандидат кмет за София, заяви, че мястото за официалния край на кампанията е избрано, защото "Враждебна" е от най- изостаналите места в развитието на София. "София не е само центърът. Тези части на София винаги са втора ръка, на опашката. Грижата обикновено е за жълтите павета и за онези, които се мотаят по тях. Крайните райони се гледат малко като София, ама почти не. Не, не е ", посочи Джамбазки. Според него в крайните квартали трябва да бъдат изградени водопровод и канализация и да бъде осигурен бърз и качествен транспорт за свързването с централните части на града.

"Изоборът не е случаен, защото приоритет на столицата трябва да бъдат северните райони. Неслучайно започваме и завършваме тук своята кампания. Смятаме че приоритет на София трябва да бъдат северните райони и инвестициите тук трябва да бъдат в пъти по големи", заяви кандидатът за общински съветник Карлос Контрера.

Снимка: ВМРО

Джамбазки многократно подчертава, че ВМРО работи освен за бърз и качествен транспорт до крайните квартали, организацията работи и за достъп на младите семейства до общински детски градини и общински жилища. "Работим за чист въздух и достъп до Витоша. Работим за изграждане на спортни площадки за масов спорт", заявява Джамбазки.

" Браним столицата от незаконното строителство, от незаконните цигански коптори, от калпавите ремонти, от купените цигански гласове. Браним я от втора джамия. Защото с нас идва редът", заявява Джамбазки.

Той призовава: "Гласувайте за кандидатите на ВМРО с № 34 в интегралната бюлетина".

 

Снимка: ВМРО

Купуването и продаването на гласове е престъпление.