Слави Трифонов отговори на Корнелия Нинова, която днес покани на разговори всички партии извън НС и неправителствени организации, искащи смяна на модела на управление.

Чрез пост във Фейсбук шоуменът и лидер на "Има такъв народ" припомня, че Борисов управлява от 2009 г., а председателката на БСП е имала на разположение 11 години да направи много за честността на изборите, тъй като е била в парламента, и заключава, че не е направила нищо, защото е част от статуквото.

Трифонов завършва метафорично, че двамата стоят от двата бряга на реката.

"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!" На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно".

Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.

Слави Трифонов", написа лидерът на "Има такъв народ" в своята Фейсбук страница.