След като повечето ограничения бяха отменени и от нощта на 13 срещу 14 май извънредното положение заради коронавируса приключва, на дневен ред излиза големият въпрос: Оттук накъде?

От една страна парламентът регламентира взимането на решения за евентуална "извънредна епидемична обстановка" и регламентира по какви нови правила как да протича животът ни.

Покрай тежките за взимане решения си припомнихме обичайните до неотдавна разногласия на върха в правителството, а редом с тях, с всеки изминал ден, започваме да усещаме все по-силно ефекта от забавената икономика и ръста в безработицата.

На всичкото отгоре, точно около църковния празник на светите братя Кирил и Методий и малко преди Деня на българската писменост, се възроди езиковият спор със Северна Македония.

Всичко това предначерта избора ни за гост в новото издание на Студио Dir. Една седмица след Деня на храбростта, празника на Българската армия и ден след края на извънредното положение пред читателите на Dir.bg ще излезе лидерът на ВМРО, военен министър и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Изпращайте въпросите си на мейл Pitai@dir.bg.

Отговорите ще получите лично от Красимир Каракачанов в лайвстийм студиото на Dir.bg - четвъртък от 13 часа!